Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Prilika kaže...

EDIT: Flashmode je samo za firmware, LOL?

??? Kako to misliš? Čemu LOL?

Pa ako ti je kernel u ftf formatu onda se svakako flasha iz Flashmode.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
13 godina
neaktivan
84737 kaže...
Prilika kaže...

EDIT: Flashmode je samo za firmware, LOL?

??? Kako to misliš? Čemu LOL?

Pa ako ti je kernel u ftf formatu onda se svakako flasha iz Flashmode.

NARAVNO da nije u FTF formatu nego u .img

Nisam početnik, flashao sam i flashao.. iste stvari ali na lg gt540 ali meni kaze da treba biti rootovan da bi mu spustio custom kernel ali je vec rootovan!

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Aha, sorry nisam znao da želiš custom kernel flashati. Mislio sam da želiš rootati ovu c 1.0 verziju.

Imaš otključan bootloader?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Aha, sorry nisam znao da želiš custom kernel flashati. Mislio sam da želiš rootati ovu c 1.0 verziju.

Imaš otključan bootloader?

Da. Logično. Root u androidu radi bez problema(SuperSU) dok preko flashera misli da nije rootan i neda dalje.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Probaj sa 1click Flash Kernel toolom. Ako ni tada nebude radilo onda možda ipak nije root prošo kako treba, ili....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Probaj sa 1click Flash Kernel toolom. Ako ni tada nebude radilo onda možda ipak nije root prošo kako treba, ili....

Probao. Tek sam se sada sjetio da je jedino sto sam uradio je provjerio u hidden menu - bootloader unlockable - yes, instalirao ics, i rootovao... a bl nisam otkljucavao- treba li? I posto sam uporan uradio sam te fore preko sony stranice sa IMEI i dobio kod,

i kada ga otkljucavam u cmd kaze - oem unlock failed!

15 godina
Sony Xperia U

da treba imat unlockan bl da bi flashao custom kernel...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

da treba imat unlockan bl da bi flashao custom kernel...

Pa šta učiniti kad mi pise oem failed

EDIT: Uspio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 19:00 (Prilika).
16 godina
neaktivan
Prilika kaže...
84737 kaže...

Probao. Tek sam se sada sjetio da je jedino sto sam uradio je provjerio u hidden menu - bootloader unlockable - yes, instalirao ics, i rootovao... a bl nisam otkljucavao- treba li?

Vidiš! A kad sam te post iznad pitao da li ti je otključan bootloader nopisao si:

Prilika kaže...

Da. Logično.

Očigledno ne pratiš upute po redu nego brzaš.{#}

Hajde, glavno da si riješio.

13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Očigledno ne pratiš upute po redu nego brzaš.{#}

Hajde, glavno da si riješio.

Ma sve ok.

Nego sada sam na brains rom-u uradio full wipe i ne osjetim razliku.. mozda kojih 10% bolji nego stock.. iznenadilo me, dok na lg gt540 je bio preporod.. ovdje nesto "fali"{#}

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Hm, pa brains je baziran na stocku 6.1.1.B.1.54. To bi zapravo značilo da je pobrisan bloat, dodan novi launcher i par sitnica.

Za LG su stvari drukčije jer nema zaključan bootlader pa odmah flashas sve, a i za njega je bila developerska zajednica puno jača nego je za XU jer je svojevremeno bio best buy.

Ova Xperia globalno nije postigla neki prodajni uspjeh pa samim time nema toliku zajednicu, a koliko vidim nekoliko developera na xda (vrijednih spomena) radi na njoj.

Tako da... ne očekuj čuda.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
84737 kaže...

Hm, pa brains je baziran na stocku 6.1.1.B.1.54. To bi zapravo značilo da je pobrisan bloat, dodan novi launcher i par sitnica.

Za LG su stvari drukčije jer nema zaključan bootlader pa odmah flashas sve, a i za njega je bila developerska zajednica puno jača nego je za XU jer je svojevremeno bio best buy.

Ova Xperia globalno nije postigla neki prodajni uspjeh pa samim time nema toliku zajednicu, a koliko vidim nekoliko developera na xda (vrijednih spomena) radi na njoj.

Tako da... ne očekuj čuda.

Ja se samo nadam da kako dani prolaze neće biti DEVELOPING STOPPED... jer toga je sve više i više.. a mislim da je odličan mob.

Ja samo ne znam sta da uradim sa mobitelom jer su touch senzori vidljivi iz svakog ugla i dosta su primjetni dok vecini se vidi tek pod suncem i pod odr uglom... {#}

17 godina
Prilika kaže...

dok na lg gt540 je bio preporod.. ovdje nesto "fali"{#}

Naravno kada si prešao na "high-tech" mob naspram vremešnog GT540. Tako je i meni bilo s GT540 na SE Xperia Neo V. Naravno razliku u custom ROM-ovima nećeš previše osjetiti kao što je na LG GT540 primjetno.

84737 kaže...

Za LG su stvari drukčije jer nema zaključan bootlader pa odmah flashas sve, a i za njega je bila developerska zajednica puno jača nego je za XU jer je svojevremeno bio best buy. Ova Xperia globalno nije postigla neki prodajni uspjeh pa samim time nema toliku zajednicu, a koliko vidim nekoliko developera na xda (vrijednih spomena) radi na njoj. Tako da... ne očekuj čuda.

U potpunosti se slažem s time. Dok je kod LG GT540 flashanje gotovo kroz manje od 30min (od 0%-100%) za one koji znaju što rade, to nije slučaj kod Xperia mobitela. Za GT540 mi je trebalo par sati da skužim sve "cake" te sam napravio full tutorial koji mnogi koriste. Za Xperia Neo V mi je trebalo ~20 sati da skužim sve fore i cijeli postupak kako se radi, za što sam također napravio tutorial jer jednostavno bilo mi je prvi put da to radim. Best frend (kico-zu s bug foruma) mi je pomogao prvi put flashati mob za što nam je trebalo 2~3 sata, al' poslije kada je trebalo mijenjati custom ROM-ove bilo je prava muka jer nigdje nije bilo detaljno opisano šta i kako, niti na xda-developers forumu! Što se tiče unlockanja bootloadera, može se koristiti prvi post iz Xperia Neo V tutoriala. Over 'n' out.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
17 godina
Sony Xperia U

Kupujem flip leather case za svoju Xperiu U, pa me zanima gdje ju mogu kupiti u Zagrebu?? P.S. nemojte mi nuditi nikakav web-shop s dostavom, to mi ne dolazi u obzir, ne vjerujem tome :D

#Napomena Adminima: nisam znao dal treba u oglasnik ili ovdje postaviti pitanje, pa vi dalje odlučite.#

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jel mi netko može reći trza li temple run i ostale igrice na stock verziji ICS-a ili radi onako dobro kao na GB-u. Mislim na verziju 6.1.1.B.1.10? hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marchoffmmann kaže...

jel mi netko može reći trza li temple run i ostale igrice na stock verziji ICS-a ili radi onako dobro kao na GB-u. Mislim na verziju 6.1.1.B.1.10? hvala na odgovoru

ne

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Nebi bilo loše da svi odradimo benchmark.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

Jel postoji neki jednostavan način da se roota 6.1.1.B.54 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U
hehe ,samo da vas pozdravim,moja xperia U ,otisla za 900 kunica,, odoh ja na htc 8 s...pozzz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vedranST kaže...
hehe ,samo da vas pozdravim,moja xperia U ,otisla za 900 kunica,, odoh ja na htc 8 s...pozzz

e jesi i izabrao svaka ti cast {#}

15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Nebi bilo loše da svi odradimo benchmark.. {#}

Evo moj (stock ISC 6.1.1.B.1.54)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 11:50 (Uny).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Imam telefon vec par dana,i nikako ne mogu poruku da posaljem. pomozite?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

neznam zasto mi nece radit test na sd karticu al tu bi dobio negdje jos 250-300 bodova

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

neznam zasto mi nece radit test na sd karticu al tu bi dobio negdje jos 250-300 bodova

ROM?

17 godina
neaktivan

factory reset

15 godina
Sony Xperia U
stock 6.1.1.B.54...ma neda mi se radit factory reset da bi imao veci score na antutu benchmarku...bitno mi je samo da sve leti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma to kažem ovom što nemože sms poslat :D nisam citirao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Da vam ispričam šta mi se dogodilo jučer. Probudio sam se oko 12 (podne),kao i inače. Baterija je bila puna i pokrenio sam igricu "Blood & Glory",te uz pauze (10-minutne,i to samo 2 pauze :D ) te sam igrao do ponoći igricu. (i da,bila je na punjaču cijelo vrijeme tako da nije do baterije) i mobitel mi se samo zasivio,i nisam mogo ništa nego sam moro izvadit bateriju. Mobitel,iako ja to nisam primjetio u početku,je bio vrel ko da sam ga iz mikrovalne izvadio. Stavio sam ga na punjač al nije se htio upaliti,nego se punio nekih pola sata (iako baterija nije uopće ila prazna) i kad se ohladio tek sam ga onda mogao upaliti. Dakle zbog ajmo reć nekih 11-12 sati on se pregrijo? jel to tako inače mora ili?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Da se zna grijat ko blesav je normalna stvar. Sad koliko je "zdravo" 11-12h ga držat vrelim je diskutabilno. Možda se jednostavno pregrijo i ugasio. Ili ti je igra u međuvremenu krepala.

I punjenje baterije zna grijat telefon, a to + pregrijavanje od igre može biti uzrok gašenju telefona.

Napravi veće pauze idući puta :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Evo i moje priče...

Sinoć, krenem spavati i usput sav sretan novi rom prebacio i hajde idem ga flashat preko cwm.. sve to odradim... usput mi je bio instaliran Ac!D mod.. i nešto je valjda krenulo po zlu.

Mobitel zablokirao, neće pa neće.. {#} I ja da izvadim bateriju na pogrešno mjesto sam stavio prst da ju izvadim, jedno 20 pokušaja, vidim ne može. Ustanem se, upalim svjetlo, kad pogledam... ja sam zamalo pa uništio zvučnik, tj. kopao sam po njemu misleći da tu vadim bateriju.

Nadam se da nije toliko oštečen, samo je malo scratchovan, mrežica nije probijena, nego eto, ogrebotina.. da bude šlag na tortu, mob je čini mi se u hard bricku.. više ne ide ni to boot animacije nego se gasi kad prikaže sony, i tako do beskonačnosti.. infinite loop.

Šta sad?(Mislim ubaciti brains10 ali nisam siguran kako)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice