Recite mi za koju najnižu cijenu se može kupiti ovaj mobitel i gdje? Bez ugovora i ne mislim na već korištene/polovne. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Njuškalo šverceri il bonbon
Ljudi, otkako sam napravio repair preko companiona, meni je baterija na 70% nakon 3 dana korištenja. Prije mi je nakon 3 dana bila na 15%.
Čudnovato poboljšanje trajanja baterije. Prije ulaska u flash mode sam izvadio i vratio nazad bateriju, ali mislim da to nema nikakve veze.
Ne znam što je toliko utjecalo na produženje trajanja baterije...
imaš neki od novih software-a ili si i dalje na prvom ICS-u ?
imaš neki od novih software-a ili si i dalje na prvom ICS-u ?
I dalje sam na 6.1.1.B.1.10
Samo sam napravio repair jer nisam više htio root u slučaju daljnjih problema s kamerom (da mogu reklamirati ako bude trebalo).
Imao sam flashan i rootan francuski ICS i preko njega napravio repair i formatirao internu memoriju.
I još imam više slobodnog RAM-a nego prije, a imam iste aplikacije kao i onda.
Čudo jedno! Evo sad je baterija na 66%. Punio sam je još u ponedjeljak uvečer.
svašt....
i jel i dalje bug sa slikanjem prisutan ili je riješen ?
radi li mob brže ?
btw, možeš li uhvatit skrinšot tamo di su u postavkama podatci u telefonu, zanima me verzija basebanda te verzija i datum izdavanja kernela
thanx
Prvom prilikom postam screenshot. Sad sam na putuprema kuci. Inače, mob radi malo brže, aplikacija telefon se otvara duplo brže, a bug sa slikanjem je i dalje tu, ali ona mrlja se puno slabije vidi - samo na tamnijem (zamračenijem) dijelu bijele podloge i pod određenim kutem, tako da mi to inače ne smeta.
Najčudnije mi je ovo s baterijom. Evo sad je na 57%, a već pola sata mi je aktivan 3G!
Napunjen je u ponedjeljak!
EDIT: Evo slika. Vratio sam se s puta. Sat i pol vremena sam imao aktivan 3G. Sad je baterija na 27%!
3G dosta troši, ali ne zaboravite: napunio sam ga u ponedjeljak.
P.S. Mislio sam screenshot poslati s PC-a, ali sam se sjetio da mogu tu s mobitela.
dr. Watson
Mene je drastično počeo zezati, kalibrirao bateriju, par dana je bilo ok, i sad je opet sve nopako, također prije par min sam si skinuo friendcaster (uhhh koje olaksanje), i nest čačkam, kad odjednom bam (sliku možete vidjeti dolje), sve se vratilo u normalnu nakon gašenja/paljenja, se kome dešavalo nešt slično?
To se meni jednom dogodilo na ne-rootanom 4.0.4. Nakon reseta je sve bilo ok. Neki bug u rendanju fontova, i guess...
Je, al rootan je prije jedno mjesec, dva, i nikad niša nije zezalo, tako da sumnjam da je zbog roota.
Prvom prilikom postam screenshot. Sad sam na putuprema kuci. Inače, mob radi malo brže, aplikacija telefon se otvara duplo brže, a bug sa slikanjem je i dalje tu, ali ona mrlja se puno slabije vidi - samo na tamnijem (zamračenijem) dijelu bijele podloge i pod određenim kutem, tako da mi to inače ne smeta.
Najčudnije mi je ovo s baterijom. Evo sad je na 57%, a već pola sata mi je aktivan 3G!
Napunjen je u ponedjeljak!
EDIT: Evo slika. Vratio sam se s puta. Sat i pol vremena sam imao aktivan 3G. Sad je baterija na 27%!
3G dosta troši, ali ne zaboravite: napunio sam ga u ponedjeljak.
P.S. Mislio sam screenshot poslati s PC-a, ali sam se sjetio da mogu tu s mobitela.
hvala, zanimalo me jesu možda dodali na postojeću verziju novi baseband ili možda kernel...al istu se verzije...ne znam do čeg je, nisam pametan 
Mob rootan(ICS) , sve ok.
a nisi na C.1.0 flešao ?
a nisi na C.1.0 flešao ?
A nisam, kad je sve isto kao i kod .54, osim što C.1.0 ima t-mobile bloatware, barem sam toliko skužio...hehe
eee pozdrav decki,imam jedan problem iso sam flesat svoju xperiu u i izbaci mi ovo na slici,kao da drajveri fale..a neznam dje sam pogrijesio prvi put bilo sta flesam tak da nisam neki strucnjak,al iso sam i u flashtool driver naso tam xperiu u i instaliro..sad neznam neznam jel zna ko sta? hvala unaprijed.
Version 0.9.9.0
OS version 5.1
jesam,i ta dole dva instaliro i nis.fak :/
jel imas dopusteno u windows updateu da ti sam nalazi i instalira drivere sa interneta?
Ne kuzim sta zelis rec
Za one koji žele novu .54 verziju, a ne žele se zezati sa flashtoolom, jednostavno odite u build.prop, postavite SI na 1263-1753 (R4G), otvorite PC Companion, odite na repair i pratite upute 
mozes mi kratko opisati kako to napraviti? vec sam to bio radio ali sam se zaboravio...jel trebam rootat mob? hvala :)
koja je razlika izmedu B i C verzije ICS? jel zna tko?
Ne kuzim sta zelis rec
nekom liku isto nije htjelo instalirat drivere jer je imao piratski windows pa da ne dobije genuine sranje zabranio je update i jos nesto zbog cega mu nije htjelo instalirat bilo kakve drivere sa interneta
Za one koji žele novu .54 verziju, a ne žele se zezati sa flashtoolom, jednostavno odite u build.prop, postavite SI na 1263-1753 (R4G), otvorite PC Companion, odite na repair i pratite upute 
mozes mi kratko opisati kako to napraviti? vec sam to bio radio ali sam se zaboravio...jel trebam rootat mob? hvala :)
Pogledaj odgovor dolje...
Potpisujem
, osim jedne stvari, neće ti ponuditi, nego napravis repair, jer tada provjerava koju verziju imaš (gleda u build.prop), skine tu verziju i flasha ti je.
Da bi ti javio vjerojatno bi trebao imati stariju verziju sa određenim SI brojem, pošto taj broj ne znam, lakše mi je bilo ovako 
koju mi preporucujete da skinem
prije sam na iphonu imao iGo i bila je odlicna
ali trenutno gledam na piratebayu sve neke ogromne
treba mi samo ta njemacka,a ne i cijeli balkan itd :/
i bilo bi dobro da se u samoj navigaciji moze nastimat da sam pjesak(u iGo to moze)
Imam jedno pitanje za one koji su nadogradili Xperiu U na ICS. Prije sam imao xperiu mini i nakon nadogradnje je postala usporena, igrice nikad nisu radile onako dobro kao na Gingerbreadu. Pa može li mi netko reći kakve su performanse Xperie U na ICS-u; jeli mobitel usporen prilikom igranja igrica(npr. temple run, fruit ninja) i ima li kakvih poboljšanja u odnosu na Gingerbread ( osim novih aplikacija: walkman, album...).