Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony Xperia U

Recite mi za koju najnižu cijenu se može kupiti ovaj mobitel i gdje? Bez ugovora i ne mislim na već korištene/polovne. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Njuškalo šverceri il bonbon

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ljudi, otkako sam napravio repair preko companiona, meni je baterija na 70% nakon 3 dana korištenja. Prije mi je nakon 3 dana bila na 15%.

Čudnovato poboljšanje trajanja baterije. Prije ulaska u flash mode sam izvadio i vratio nazad bateriju, ali mislim da to nema nikakve veze.

Ne znam što je toliko utjecalo na produženje trajanja baterije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U

imaš neki od novih software-a ili si i dalje na prvom ICS-u ?

15 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

imaš neki od novih software-a ili si i dalje na prvom ICS-u ?

I dalje sam na 6.1.1.B.1.10

Samo sam napravio repair jer nisam više htio root u slučaju daljnjih problema s kamerom (da mogu reklamirati ako bude trebalo).

Imao sam flashan i rootan francuski ICS i preko njega napravio repair i formatirao internu memoriju.

I još imam više slobodnog RAM-a nego prije, a imam iste aplikacije kao i onda.

Čudo jedno! Evo sad je baterija na 66%. Punio sam je još u ponedjeljak uvečer.

16 godina
neaktivan

svašt....

i jel i dalje bug sa slikanjem prisutan ili je riješen ?

radi li mob brže ?

btw, možeš li uhvatit skrinšot tamo di su u postavkama podatci u telefonu, zanima me verzija basebanda te verzija i datum izdavanja kernela

thanx

15 godina
neaktivan

Prvom prilikom postam screenshot. Sad sam na putuprema kuci. Inače, mob radi malo brže, aplikacija telefon se otvara duplo brže, a bug sa slikanjem je i dalje tu, ali ona mrlja se puno slabije vidi - samo na tamnijem (zamračenijem) dijelu bijele podloge i pod određenim kutem, tako da mi to inače ne smeta.
Najčudnije mi je ovo s baterijom. Evo sad je na 57%, a već pola sata mi je aktivan 3G!
Napunjen je u ponedjeljak!

EDIT: Evo slika. Vratio sam se s puta. Sat i pol vremena sam imao aktivan 3G. Sad je baterija na 27%!

3G dosta troši, ali ne zaboravite: napunio sam ga u ponedjeljak.

P.S. Mislio sam screenshot poslati s PC-a, ali sam se sjetio da mogu tu s mobitela.

dr. Watson
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 18:52 (diskDEfragmenter).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Mene je drastično počeo zezati, kalibrirao bateriju, par dana je bilo ok, i sad je opet sve nopako, također prije par min sam si skinuo friendcaster (uhhh koje olaksanje), i nest čačkam, kad odjednom bam (sliku možete vidjeti dolje), sve se vratilo u normalnu nakon gašenja/paljenja, se kome dešavalo nešt slično?

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
jel ti rootan? meni se to znalo desavat da poslije rootanja sa binary v15 bude sve tak mutno
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

To se meni jednom dogodilo na ne-rootanom 4.0.4. Nakon reseta je sve bilo ok. Neki bug u rendanju fontova, i guess...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
jel ti rootan? meni se to znalo desavat da poslije rootanja sa binary v15 bude sve tak mutno

Je, al rootan je prije jedno mjesec, dva, i nikad niša nije zezalo, tako da sumnjam da je zbog roota.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
16 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Prvom prilikom postam screenshot. Sad sam na putuprema kuci. Inače, mob radi malo brže, aplikacija telefon se otvara duplo brže, a bug sa slikanjem je i dalje tu, ali ona mrlja se puno slabije vidi - samo na tamnijem (zamračenijem) dijelu bijele podloge i pod određenim kutem, tako da mi to inače ne smeta.
Najčudnije mi je ovo s baterijom. Evo sad je na 57%, a već pola sata mi je aktivan 3G!
Napunjen je u ponedjeljak!

EDIT: Evo slika. Vratio sam se s puta. Sat i pol vremena sam imao aktivan 3G. Sad je baterija na 27%!

3G dosta troši, ali ne zaboravite: napunio sam ga u ponedjeljak.

P.S. Mislio sam screenshot poslati s PC-a, ali sam se sjetio da mogu tu s mobitela.

hvala, zanimalo me jesu možda dodali na postojeću verziju novi baseband ili možda kernel...al istu se verzije...ne znam do čeg je, nisam pametan {#}

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Mob rootan(ICS) , sve ok.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Za one koji žele novu .54 verziju, a ne žele se zezati sa flashtoolom, jednostavno odite u build.prop, postavite SI na 1263-1753 (R4G), otvorite PC Companion, odite na repair i pratite upute {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a nisi na C.1.0 flešao ?

15 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

a nisi na C.1.0 flešao ?

A nisam, kad je sve isto kao i kod .54, osim što C.1.0 ima t-mobile bloatware, barem sam toliko skužio...hehe

13 godina
neaktivan

eee pozdrav decki,imam jedan problem iso sam flesat svoju xperiu u i izbaci mi ovo na slici,kao da drajveri fale..a neznam dje sam pogrijesio prvi put bilo sta flesam tak da nisam neki strucnjak,al iso sam i u flashtool driver naso tam xperiu u i instaliro..sad neznam neznam jel zna ko sta? hvala unaprijed.

15 godina
Sony Xperia U
xperiu u i 2 zadnja drivera(fastboot i flashmode)... koja ti je to verzija flashtoola
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Version 0.9.9.0 
OS version 5.1

jesam,i ta dole dva instaliro i nis.fak :/

15 godina
Sony Xperia U

jel imas dopusteno u windows updateu da ti sam nalazi i instalira drivere sa interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne kuzim sta zelis rec

13 godina
protjeran
Uny kaže...

Za one koji žele novu .54 verziju, a ne žele se zezati sa flashtoolom, jednostavno odite u build.prop, postavite SI na 1263-1753 (R4G), otvorite PC Companion, odite na repair i pratite upute {#}

mozes mi kratko opisati kako to napraviti? vec sam to bio radio ali sam se zaboravio...jel trebam rootat mob? hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 18:25 (Matijasever).
15 godina
Prvo rootaš,a onda promijeniš si u build.propu u tri linije,zatim restartiraš uređaj i spojiš ga sa pc companionom i on će ti ponuditi update i napraviš ga i to je to
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

koja je razlika izmedu B i C verzije ICS? jel zna tko?

15 godina
Izgleda da u ničemu osim što je C verzija brendirana na TMobile
robimarko@gmail.com
15 godina
ibro16 kaže...

Ne kuzim sta zelis rec

nekom liku isto nije htjelo instalirat drivere jer je imao piratski windows pa da ne dobije genuine sranje zabranio je update i jos nesto zbog cega mu nije htjelo instalirat bilo kakve drivere sa interneta

15 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
Uny kaže...

mozes mi kratko opisati kako to napraviti? vec sam to bio radio ali sam se zaboravio...jel trebam rootat mob? hvala :)

Pogledaj odgovor dolje...

robimarko kaže...
Prvo rootaš,a onda promijeniš si u build.propu u tri linije,zatim restartiraš uređaj i spojiš ga sa pc companionom i on će ti ponuditi update i napraviš ga i to je to

Potpisujem {#}, osim jedne stvari, neće ti ponuditi, nego napravis repair, jer tada provjerava koju verziju imaš (gleda u build.prop), skine tu verziju i flasha ti je.

Da bi ti javio vjerojatno bi trebao imati stariju verziju sa određenim SI brojem, pošto taj broj ne znam, lakše mi je bilo ovako {#}

14 godina
neaktivan
Sony Xperia U
ljudi idem za njemacku za koji dan pa bi volio za svaki slucaj da imam navigaciju na mobu
koju mi preporucujete da skinem
prije sam na iphonu imao iGo i bila je odlicna
ali trenutno gledam na piratebayu sve neke ogromne
treba mi samo ta njemacka,a ne i cijeli balkan itd :/
i bilo bi dobro da se u samoj navigaciji moze nastimat da sam pjesak(u iGo to moze)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Imam jedno pitanje za one koji su nadogradili Xperiu U na ICS. Prije sam imao xperiu mini i nakon nadogradnje je postala usporena, igrice nikad nisu radile onako dobro kao na Gingerbreadu. Pa može li mi netko reći kakve su performanse Xperie U na ICS-u; jeli mobitel usporen prilikom igranja igrica(npr. temple run, fruit ninja) i  ima li kakvih poboljšanja u odnosu na Gingerbread ( osim novih aplikacija: walkman, album...). {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Ovdje je suprotno.Sve je ubrzano i fluidno pogotovo na 6.1.1.B.54.I imaš novih aplikacija poput Walkmana i slično
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice