Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
mersimh kaže...
Prilika kaže...

Poredite dual core sa single core... {#}

nije sve u tome bracika,neko zeli jednostavno imat lijep mob kontas i nema govora arc s je prelijep telefon i njegov single core je na 1.4GHz sto je sasvim dovoljno

nije svakom do igrica na mobu

a lijepo idu sve casual igre na adreno 205

arc s dobija moj glas samo bi ja preporucio polovan S II :)

"bracika" single core za svakodnevno koristenje u androidu "jedva" da prolazi jer, android je veoma lose optimiziran, tek ga dual core upogodi bez "lag-a" mada i on ima svoje skakljive bugove.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 1:49 (Prilika).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

drzo ssam oba dva mobitela u ruci i  vise me impresionirao xperia arc s,mobitel je lagan,preljep,brz,ima odlicnu kameru,multitouch,ics,sve sto treba,dok u je nekak manji nema slot za micro sd itd... i compero sam ta dva mobitela i arc s je mnogo jaci po rezultatima...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CHIVAS kaže...

drzo ssam oba dva mobitela u ruci i  vise me impresionirao xperia arc s,mobitel je lagan,preljep,brz,ima odlicnu kameru,multitouch,ics,sve sto treba,dok u je nekak manji nema slot za micro sd itd... i compero sam ta dva mobitela i arc s je mnogo jaci po rezultatima...

Hehe, šta pitaš onda kad već znaš, ak pak hočeš po dio od svakog (veći ekran, bolje perormanse), onda se baci na Xperiu S {#}

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
13 godina
protjeran
CHIVAS kaže...

bgt...sta bi znacila ta rijec "compero"?!? valjda si mislio reci "usporedio". i ajde, inace se kaze "tko pita ne skita" ali ti mi se cinis prilicno uvjeren u tvoju odluku, tako da mi nije jasno cemu pitanje koj je bolji. po mojem misljenju, osim ekrana, ostalo je na strani xperie U. brat od moje cure ima arc s i sve je bilo odlicno na gingerbread...otkad sam mu ga obnovio na ics, kaze da je sve jako usporeno...na mojoj U originalni hrvatski nema nikakvih vecih problema osim sporije fokusiranje u mracnim prostorijama i spor preglednik za pozive, ali uskoro budu izasle nadogranje koje ce vjerojatno rijesiti te manje probleme. ako ces mi pricati da kamera ima vise mpix-ela, ja cu te pitati dali znas kolika je rezolucija ekrana na tvojem kompjuteru...mislim da je svakome 3 mpx-ela cist dovoljno da vdi pristojne fotografije u 16:9 formatu.

13 godina
neaktivan
CHIVAS kaže...

i compero sam ta dva mobitela i arc s je mnogo jaci po rezultatima...

Nemoj me ljutiti. Reci da si pogriješio ili svi čekamo dokaze da je "MNOGO JAČI" od xperia U ? {#}

17 godina
odjavljen

Kako Arc S sa slabijim procom (single core) i slabijim graf. čipom može biti jači od Xperie U sa dual coreom i jačom grafom?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
CHIVAS kaže...

po kojim to rezultatima? ajde pokreni Antutu benchmark ili Geekbench na Arc S pa javi rezultat. Nemože Arc S imati bolje rezultate kad ima lošiji grafički čip i single core procesor.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Xperia-U-vs-Sony-Ericsson-Xperia-arc-S

neznam zato i pitam neki mi kazu da uzmem arc s neki xperiu u,svida mi se sto je veci naprimjer ali mi je najveci nedostatak sto nema prenje kamere :S,ali inace mobitel mi se stvarno svida,neznam,nerazumijem se ja totalno kao vi dosad sam samo imao iphone 3g(smece) htc desire z(solidan po meni) tako da mi je sad velika odluka htjeo bih uzet mobitel sa brzim internetom vecim ekranom,dobrom kamerom i da ima ics,recite mi vasa misljenja to vas i trazim,probao sam oba dva svida mi se vise arc s,ali u 15-ak minuta tesko se odluciti... molim pomoc xD

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ne znam koji idioti su radili ovu usporedbu ...pise da arc s ima 40% brzi procesor...HAHAHAHAHA na to
napisali su unknown 1000 mhz...vjerojatno su mislili da je to neki jednojezgreni a ima dual core
neces osjetit velik napredak sa desire z na arc s jer to su 2 ista chipseta...samo sto je procesor kod desire z underclockan na 800 mhz dok taj isti scorpion radi na 1,4 ghz kod arc s...graficka im je ista, ram isto 512 mb...reko si da si je brzina prioritet i po tome bi trebo uzet xperiu u...a sad oces arc s jer izgleda sminkerski...i sta ce bit kad se naviknes na taj izgled dosadit ce ti a i performanske nece bit nista posebno
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

gle nije me tolko ni briga za izgled vise manje iako istina da je xperia arc s preljepa,ugl to je stariji mobitel tako da neznam,eo vi mi recite odlucio sam se na xperiu da cu uzet sad je samo dilema kojuu?? {#} znaci trazim brzinu mobitela samog,interneta,wifi-a,dobru graficku,dobru rezoluciju,kameru odlicnu i da mobitel moze drzat rang sa novijima da je solidan u konkurenciji jedno 2 godine...

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

pa jel ti pricamo cijelo vrijeme xperia u je ak oces performanse a arc s ako oces izgled...kaj se imas tu odlucivat znas i sam da je xperia u dual core skoro duplo jaca od onog preoverklokanog single corea u arc s

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

znaci xperia u? i da jel dobar zvuk kod xperie u,cuo sam da se uopce nerazaznaje kada je pojacano do kraja

0 0 hvala 0
15 godina
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kad pričamo o izgledu... da li ste vi zaboravili na led diode u raznim bojama kod xperie u? Ko je ovdje lud? To arc s nema a s tim xperia u definitivno ispunjava sve vase djecije bolesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

uz xloud je ok zvuk

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

chivas ,uzmi htc desire x ,ako vec zelis veci ekran,dual core proc i 768 mb RAM i to sve za 2 k ,kn priko njuskala.tek izasao..

meni mojoj experi U  fali malo RAMA I  ekran 4 incha,al ok ,ja sam zadovoljan pa dok radi radi..inace jel ko gleda max tv to go priko moba?

btw koliko god svi branili zvuk kod experie U ,meni je jako jako los i dalje..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 19:24 (vedranST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

hrvatski ics part 1

part 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Dali postoji neki ULTRA lagani nacin kak da stavim sluzbeni ics na xperiu u? Jer imam retardiranu verziju iz tcoma i javlja da je software up to date :-/....poludit cu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 19:30 (vedranST).
14 godina
neaktivan

ja imam isti problem..

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma uzet cu xperiu u,hvala svima :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Dali postoji neki ULTRA lagani nacin kak da stavim s luzbeni ics na xperiu u? Jer imam retardiranu verziju iz tcoma i javlja da je software up to date :-/....poludit cu.

Ovdje ti je službeni  Generic World ICS. Još ti je potreban Flashtool i par minuta vremena.

Lakšeg načina nema, a mogu reći da jegotovo  lakše nego nadogradnja putem PC Copmaniona ili SUS. Ako nisi nikad radio - koristi se uputama iz ovog posta (jedino netrebaš označiti exclude baseband) jer je ova verzija dostupna za download i, a ne a kao u tutorijalu).

Domac je također ovdje u temi napisao po stavkama kako koristiti flashtool.

Edit: vidim da je Domac reuploadao bonbon verziju, pa možeš korisiti i nju. (ovaj generic world ima par programa više od naše)

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 8:37 (84737).
16 godina
Sony Xperia U

Čitam malo ovu temu o XPeria U i vidim da bi je neki prodali.

Ajte vi koji bi prodali pošaljite mi PM pa se možda dogovorimo. Bitno je da je otključana i da ima one 3 ili 4 maskice ( ona pink ili roza mi je bitna jer mi je mob za ženu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Zar nebi taj post ipak  bio za oglasnik?

Nema 3 ili 4 maskice, tj baterry cover. Ima jednu jedinu, a kapice se mijenjaju. (dobiješ samo 2, crnu ili rozu, te bijelu ili žutu) barem mislim da su  te kombinacije.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma bi ali eto. Čitam malo temu pa usput. SRY na off T.

15 godina
domac5 kaže...

hrvatski ics part 1

part 2

Za ovo smo još u četvrtak utvrdili da ne rade linkovi

15 godina
Sony Xperia U

da nakon 15 downloada nemres skinut vise...onda sam jucer produzio za jos 15( to se inace moze jednom mjesecno)

stavit cu sad part 1 na rapid share pa ako neko ima part 2 neka uploada da bude brze dostupno

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia U

hrv. sluzbeni ics

part 1

part 2

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Koja je razlika između ovog hrvatskog i npr. Generic World ICS ili francuskog ICS?

15 godina
Sony Xperia U
si broj
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice