Jutros ga istekam iz punjaca (nakon sto se punio cijelu noc), dodem na posao (za cca 2sata), pogledam bateriju, pise jos 17%, ugasim, upalim, isto...pod hitno mi treba app za kalibriranje baterije, ima koji dobar, jer be vjerujem baš svakome...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dado
pa to je isti problem kao i moj,i ja sam na t comu i isto imam tu verziju
imam jedno pitanje i nikako mi nije jasno rjesenje.. idem na update software preko pc companiona pa i preko supporta i kaze mi da imam najnoviji soft.... a u mobu pise ovo
verzijja sustava 2.3.7
broj medjuverzije 6.0.b.1.564
a pc companion mi daje da je nova verzija 6.1.1.b.1.10
i koliko god ja isao na repair .pa reset pa hard reset i uvijek isto...
majstore, ja uopće neam pojma što si ti sad tu napisao i u čem je problem...
pa idem na update i on mi kaze da imam najnoviji software, a isao sam i na repair i opet mi je instalirao stari...jednostavno mi daje instalirat ovaj 6.1.1....
onda se koristi flashtoolom...jos jednostavnije nego ono govno pc companion
jel ko od vas iz splita da mi to napravi,,,ne razumijem se jednostavno..
Evo instalirao starom službeni ics i napravio mu google acc i prijavio se u play store i play store nevidi niti jednu aplikaciju koja je instalirana zajedno sa novim firmwareom te nemogu updaetati osim ako ručno ne tražim preko searcha
EDIT:Kada sam se prijavio sa svojim accom odmah izbacuje update notification
ne gubis garanciju
vedranST jesi li uopce procitao uputstva? mislim ne moze bit jednostavnije neg sta je samo pratis korak po korak...nemoj procitat cijeli moj tutorial jer ce ti mozda izgledat strasno nego citaj jedan korak i odma ga napravi pa tek onda drugi itd...
ne da se više skinuti ono što si stavio. imaš drugi link?
koje tocno?
kako tebi nece? ja sam sad probao i oce mi
kako tebi nece? ja sam sad probao i oce mi
Napiše mi ovo kad probam skinuti:
Split Archive Blocked
The file you attempted to download is an archive that is part of a set of archives. MediaFire does not support unlimited downloads of split archives and the limit for this file has been reached. MediaFire understands the need for users to transfer very large or split archives, up to 10GB per file, and we offer this service starting at $1.50 (undefined 1,50) per month.
We have informed the owner that sharing of this file has been limited and how they can resolve this issue.
Still have questions or do you think we've made an mistake? Check our knowledge base for more information or contact us about it
koji supci...jel znate koji besplatni file hosting koji ce imat neogranicen broj downloada nakon sto uploadam
mislim da rapidshare je sad dobar, ali moraš se samo registrirati besplatno
koji supci...jel znate koji besplatni file hosting koji ce imat neogranicen broj downloada nakon sto uploadam
probaj zippyshare, ne trebaš se čak ni registrirati. Download ide full brzinom.
laku noc
Pozdrav,
trebao bi vašu pomoć.
Problem je u tome što sam prije 4 dana kupio ovaj mobitel preko njuškalo od jednog frajera dosta jeftinije nego što je u centrima. I sve bi bilo super, da ja nisam jučer išao u shopping centar (možete odmah pretpostaviti što je bilo) i fino se oglasio alarm tj. oni detektori, a meni je hvala Bogu odmah sinulo što bi moglo bit, pa mi nije bio veći neugodnjak, da je mobitel u pitanju. I tako je i bilo. Radi novog mobitela je sviralo bi-bi-biiip ko kad cigo prođe pored mečke sa alarmom...ludilo.
Sad me zanima:
1. zašto je reagirao uređaj na moju xperiu u? (pretpostavka je moja, da taj frajer baš i nema skroz čiste prste u tom poslu...)
2. kako otkloniti taj problem?
Prvi put čujem ovo, inače na kutiji bude onaj čipić za bip bip, osim ako ga neka bistra glava nije zaljepila negdje u mobitel oO.
pogledaj ispod baterije jel ima šta naljepljeno što ne bi trebalo bit.
Evenutalno nađi još jednu trgovinu s bip bip uređajem pa probaj i tamo proć
btw, jel se može iz GB firmwarea izvuć ona aplikacija Power Saver ili kak već s onim profilima za štedit bateriju?
http://nighthawk-software.blogspot.com/
pozz ljudi,eo zanima me kada je cjena ovog mobitela vec poprilicno pala mislim si ga kupit nov je oko 1400 kn,ali razmisljam si o htcu hd,arcu s ili ovom ovaj me nekako najvise privlaci a i zbog ics,molim vasu pomoc oko odabira i iskustva dosadasnja s tim mobitelom :)
Kolika je sansa da dobijem mob sa zakljucanim bootloaderom? 
ak kupujes novo nema sanse da dobis za bootloaderom koji se moze otkljucat dok kod polovnog te možda i potrefi