Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony Xperia U
Zoran kaže...

Prvi put čujem ovo, inače na kutiji bude onaj čipić za bip bip, osim ako ga neka bistra glava nije zaljepila negdje u mobitel oO.

pogledaj ispod baterije jel ima šta naljepljeno što ne bi trebalo bit.

Evenutalno nađi još jednu trgovinu s bip bip uređajem pa probaj i tamo proć

btw, jel se može iz GB firmwarea izvuć ona aplikacija Power Saver ili kak već s onim profilima za štedit bateriju? 

Ima kao neka mala crna kvadratna ćelija na njemu ispod kamere...ne izgleda mi kao da pripada tu...

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
neaktivan

ista takva bi trebala biti i ispod baterije u rupici pokraj +

nisam siguran na što misliš, možd bi najbolje bilo da uslikaš pa da vidimo...

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Netko je pitao za Powersavemode aplikaciju koja je bila na Gingerbreadu...

Evo ako kome treba. Imam info da radi dobro i na ICS-u.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma zanimalo me jel mogu sam nekako izvuć, ne volim skidat random appove s foruma jel nikad ne znaš ko je šta prčkao po tome

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

zeza li koga od vas,poziv i sranja oko poziva,to mi toliko nekad zatrokira i to kad je najpotrebnije da bih ga sebi od glavu slomio ... stavio sam ics jos ono kad je prvi put objavljeno odje,uglavnom sve ok samo to nekad zeza... ( i do sad se jednom ugasio),ali to je dobro valjda :))

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
hmm neki app radi problem...kolko imas aplikacija instaliranih?
ak napravis repair softwera taj ce ti problem bit rijesen
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

ma zanimalo me jel mogu sam nekako izvuć, ne volim skidat random appove s foruma jel nikad ne znaš ko je šta prčkao po tome

Aha, ti si taj...{#}

Ja sam ga izvukao iz jednog  custom roma koji je zapravo GB stock sa par izmjena koje nisu uključivale izmjene u system/app folderu.

Tako da je zapravoto  ta aplikacija to što tražiš.

No ako  želiš sam izvaditi je van, Onda ovim postupkom pretvori ftf file u flashable zip, pa ekstrahiraš zip i izvadiš aplikacije koje želiš/trebaš.

Eto!

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
14 godina
neaktivan
castroo kaže...

zeza li koga od vas,poziv i sranja oko poziva,to mi toliko nekad zatrokira i to kad je najpotrebnije da bih ga sebi od glavu slomio ... stavio sam ics jos ono kad je prvi put objavljeno odje,uglavnom sve ok samo to nekad zeza... ( i do sad se jednom ugasio),ali to je dobro valjda :))

i meni se to desilo vec par puta

i nikakav repair softwera to nece popraviti to se jednostavno nekad desi kod ovog glupog telefona od sonya

samo sakupit kakve pare i prodat ovo smece za nesto od samsunga

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 15:50 (mersimh).
15 godina
Sony Xperia U

kako se to meni nikad nije desilo bas se pitam a imam 25-30 aplikacija instaliranih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

i meni se desi da mi zatrokira kod odlaznog poziva, ili me izbaci, ili me osoba s druge strane čuje a ja nju ne pa prekine poziv, pa se neće ugasit kad gasim iz poziva..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

kako se to meni nikad nije desilo bas se pitam a imam 25-30 aplikacija instaliranih

mozda si neki balo koji ne koristi telefon previse za razgovore hehe

15 godina
Sony Xperia U

pa ne koristim bas puno al uvijek kad me netko zvao znam da sam normalno povukao u desno i nikakvog lagga nije bilo...jos sam vidio i kak se ekran gasi cim prislonim na uho

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
darQ96 kaže...

ista takva bi trebala biti i ispod baterije u rupici pokraj +

nisam siguran na što misliš, možd bi najbolje bilo da uslikaš pa da vidimo...

imaa. stavljam sliku kad dodjem doma

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
17 godina
Sony Xperia U

Gore se fino vidi taj čipić, a dolje se ne vidi, ali tamo je (pored + koa što je već kolega forumaš spomenuo...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja tu nikakve viškove ne vidim, sve je tamo di treba biti ;)

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Otkrio kako ubrzat Chrome. Settings > Bandwith managment > Preload webpages > staviti na "Never" i učitava odma, nema čekanja i nema štekanja od preloada.

Jedino mi je još misterij kako mu ugasiti spellcheck koji ničem ne služi.

Podcrtava riječi koje nisu na engleski, a nema mogućnost ispravka. Probao sam i jezik na mobitelu promjeniti, ali nema utjecaja. Odakle to vuče i kako ugasiti pojma nemam.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zoran kaže...

i meni se desi da mi zatrokira kod odlaznog poziva, ili me izbaci, ili me osoba s druge strane čuje a ja nju ne pa prekine poziv, pa se neće ugasit kad gasim iz poziva..

to se i meni ponekad desi,,hm ,ima cudnih bugova ovaj fon,il je to do androida..btw skidam ICS napokon sluzbeni update za t-com ,JUPII

14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

pomoc ,  ne radi mi wirelles na ICS..POKUSAVAM GA UKLJUCIT  al nikako ne ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

prvo restartaj mob pa ak ni onda nece napravi repair softwera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da,hvala,isao sam na repair i sve radi..nije los ICS,AL  bas mu fali jos 512 mb rama cini mi se ,pa da sve leti,al ok.ja zadovoljan

17 godina
neaktivan
Zoran kaže...

Otkrio kako ubrzat Chrome. Settings > Bandwith managment > Preload webpages > staviti na "Never" i učitava odma, nema čekanja i nema štekanja od preloada.

Jedino mi je još misterij kako mu ugasiti spellcheck koji ničem ne služi.

Podcrtava riječi koje nisu na engleski, a nema mogućnost ispravka. Probao sam i jezik na mobitelu promjeniti, ali nema utjecaja. Odakle to vuče i kako ugasiti pojma nemam.

zaje*i politiku, nakon nekog vremena opet šteka.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

zaš se patite sa kromom kad postoji dolphine browser ?

isto tak, primjetio sam da onaj facebook app katastrofalno usporava mob, maknuo i stavio si friendcaster...druga pjesma...a i nekak mi se čini mnogo boljim od "službene" aplikacije...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ja koristim aokp rom tjedan dana...tu puno brze otvara imenik i dialer... totalno nema veze s sonyjevom verzijom ics-a...predobro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
ja koristim aokp rom tjedan dana...tu puno brze otvara imenik i dialer... totalno nema veze s sonyjevom verzijom ics-a...predobro

mozel link ovdje ili u PM da stavim to :)

15 godina
Sony Xperia U
treba imat otkljucan bootloader forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994593
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chrome sam samo zbog sinkronizacije bookmarksa htio, međutim i tu je problem, što on to ne sinkronizira tako da presnimi na mobitel nego svaki puta kad otvaram bookmarkse on povlači podatke s servera, zato ih i loada sporo.

Držat ću se nativnog android browsera, on mi se zasad pokazao kao najbolji izbor. Firefox mobile mi je jučer zablokirao mobitel do te mjere da sam morao bateriju vadit

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
treba imat otkljucan bootloader forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994593

nidje veze lik kaze ne radi video recording zbog audio na ovom romu,necu to onda skidat hvala :)

15 godina
Sony Xperia U
ja koristim operu i savrsena mi je

ja ne snimam filmove s mobitelom pa mi ne smeta taj bug koji ce uskoro bit ispravljen...najbitnije je da je rom jos brzi od sonyjevog ics-a....jos ovaj pegasq governor u kombinaciji sa sio scheulderom je zlatna sredina izmedu stednje baterije i perfomansi...pricam hrv. jezikom za one koji su mislili napisat wtf na moj post
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia U

Tko tu nešto priča da jednojezreni CPU nije dostatan za normalno i glatko pokretanje igara i rad općenito na Android OS-u? Pa meni na Xperia Mini sa ICS-om sve radi glatko izuzev igre Six Guns, ali i ona je itekako igriva. A Dead Trigger radi skroz glatko sa uključenim max. grafičkim postavkama i igra izgleda stvarno odlično. Brothers in Arms također radi glatko...

Pa postavljam pitanje - što vi to radite na svojim mobitelima kada niste zadovoljni brzinom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

Jel postoji koji način da izbrišem aplikacije koje mi ne trebaju? Mislim na ove koje dolaze s mobitelom već instalirane

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice