a mrtvih pixela? I da li se primjete "touch senzori" izgledaju kao sitne bijele tackice i kazu da se dosta vide na suncu? sta mislite o tome? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala mnogo.. a ako me zapadne xperia u sa mrtvim pixelom to ce liciti na zustru borbu sa serviserom... rijetko tko to prizna? :(
A šta očekuješ od zvučnika veličine slušalice? =D
Ne kontam uopće komentiranje zvučnika mobitela :D može bit il glasan il tih. Pogotovo kad u nekoj recenziji pročitam da je zvučnik pun basa i slične idiotarije :D :D
pricam o jasnoci zvuka...al citajuci ovdje vidim..da je mnogima "bitno" da zvucnik kresti neartikulirano..a da im uopce nije bitna kvaliteta..boja zvuka...
sama pozicija zvucnika na nokiji...je puno bolje izvedena (dva otvora sa strane tako da je stereo filing potpun kod tako malih zvucnika)....stavis mob na stol il na bilo sto..on "svira" kao i u zraku...kod xperie ak je ostavis na stolu ili na npr. fotelji...totalno il promjeni "boju" zvuka il se ne cuje...gledas film na xperiji..moras staviti nesto iza moba..(ruku..zdjelu..salicu) ;) pa tek onda cujes kako bi trebalo zvucit i bez "pomagala" :).. kod nokije drzis je kak hoces i di oces.. uvijek isti zvuk...
nokija je meni ogledni primjerak...jer sam pretpostavljao da ce xperia U imat bolji zvuk racunajuci na sony-evu reputaciju (walkman..i slicno..)..kad ono teski fail...barem meni....al pomirio sam se sa time...jer ukupno xperia U za te pare je meni sasvim pristojan mob..jos da ima...malo vise ram-a bio bi vise neg pristojan :)
bok ljudi!
evo stvarno mi treba dobar savjet.
namjeravam si kupit xperiu U, i zanima me samo jel dobar mob? po komentarima ostalih je super, al nekako sam nesigura. i ako ga kupim kako ga mogu prebacit na ICS??
dobar je. ICS skineš preko Sony PC companiona. 10 min posla.
Pozdrav ljudi,
Ja imam problem! Ne znam kako da prebacim Filmiće i neke zvučne snimke koje sam snimio sa Smartrecorderom. Kad uštekam xPeriu u komp. sa USB kablom, nigdje nema tih filmića ili zvučnih snimaka! Molim pomoć!
Hvala :)
Dado
Dado
definitivno ics
definitivno ics
A reci mi zasto jer sam citao da ima neke bugove kao npr fokusiranje nesto sa internetom :/
Dado
gluposti...za surfanje je jos bolji ics...zumiranje glatko
pogotovo na operi...odkad sam je probao na ics-u vise se ne micem od nje
malo duže mu treba kad fokusira kameru kad slikaš ako su mračniji uvjeti.
nema nikakve veze s internetom.
stock browser leti.
pricam o jasnoci zvuka...al citajuci ovdje vidim..da je mnogima "bitno" da zvucnik kresti neartikulirano..a da im uopce nije bitna kvaliteta..boja zvuka...
sama pozicija zvucnika na nokiji...je puno bolje izvedena (dva otvora sa strane tako da je stereo filing potpun kod tako malih zvucnika)....stavis mob na stol il na bilo sto..on "svira" kao i u zraku...kod xperie ak je ostavis na stolu ili na npr. fotelji...totalno il promjeni "boju" zvuka il se ne cuje...gledas film na xperiji..moras staviti nesto iza moba..(ruku..zdjelu..salicu) ;) pa tek onda cujes kako bi trebalo zvucit i bez "pomagala" :).. kod nokije drzis je kak hoces i di oces.. uvijek isti zvuk...
nokija je meni ogledni primjerak...jer sam pretpostavljao da ce xperia U imat bolji zvuk racunajuci na sony-evu reputaciju (walkman..i slicno..)..kad ono teski fail...barem meni....al pomirio sam se sa time...jer ukupno xperia U za te pare je meni sasvim pristojan mob..jos da ima...malo vise ram-a bio bi vise neg pristojan :)
nije istina da na nokiji položaj moba i boja zvuka nisu ovisni jedno o drugome
prije U-a sam imao X6 i ponašao se isto kao i U, tonovi su bili najbolje dozirani i imali su najljepše boje ukoliko je mob bio okrenut ekranom gore, tako da je, kako na nokiji, tako i na sony-u, bilo bitno da se zvuk odbija od neku površinu dok mob svira
znači, doslovno ga stavim na stol s ekranom prema gore, i tak mi ima najbolji zvuk
na onim cufastim navlakama fotelji i slično, tu mi baš i nije svirao kak treba...
dobar je. ICS skineš preko Sony PC companiona. 10 min posla.
Jel možeš malo opjasniti detaljnije?
Meni se PC companion neće spojiti s mobitelom
Aaaa sto kazete na ovu novu xperiu j
jel bolja od xperie u?
Stvaaaarno se ne mogu odlucit
Aaaa sto kazete na ovu novu xperiu j
jel bolja od xperie u?
Stvaaaarno se ne mogu odlucit
adreno 200 GPU sto automatski znaci da je telefon obicno njesra ;)
Evo ti pa gledaj.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4930&idPhone2=4437
Ova Xperia J ima slabiji grafički čip a veći ekran, slabiji procesor (single core), nema USB OTG, ima slabiju bateriju i teža je. Jedino što ima veći ekran a po ostalome, Xperia U je pojede.
Kad je uključen prepozna ga i spoji se, ali kad ga isključim ne
volume down + power button
ga tako pališ kad oćeš update?
volume down + power button
ga tako pališ kad oćeš update?
Da, ali ga ne nađe
imam jedno pitanje i nikako mi nije jasno rjesenje.. idem na update software preko pc companiona pa i preko supporta i kaze mi da imam najnoviji soft.... a u mobu pise ovo
verzijja sustava 2.3.7
broj medjuverzije 6.0.b.1.564
a pc companion mi daje da je nova verzija 6.1.1.b.1.10
i koliko god ja isao na repair .pa reset pa hard reset i uvijek isto...
jos cu pricekati, valjda ce bit neka bozicna akcija..
aa otprilike kad bi u hrvatsku dosla xperia t, i cijena?
ja bi najradje proda moju exp.U i prisa na HTC..