Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.908
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
domac5 kaže...
nema toga kod nje

a mrtvih pixela? I da li se primjete "touch senzori" izgledaju kao sitne bijele tackice i kazu da se dosta vide na suncu? sta mislite o tome? {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U
cak i da ima mrtvih piksela to je tvornicka greška i ovisi od mobitela do mobitela... one male tockice se vide samo pod određenim kutem svjetlosti... al u praksi se ne vide, nego bas ono kad ih namjerno oces vidit... za te pare nema boljeg moba
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
cak i da ima mrtvih piksela to je tvornicka greška i ovisi od mobitela do mobitela... one male tockice se vide samo pod određenim kutem svjetlosti... al u praksi se ne vide, nego bas ono kad ih namjerno oces vidit... za te pare nema boljeg moba

Hvala mnogo.. a ako me zapadne xperia u sa mrtvim pixelom to ce liciti na zustru borbu sa serviserom... rijetko tko to prizna? :(

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U
ak imas sreću dobit na lotu onda ces dobit i mrtvi piksel
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

A šta očekuješ od zvučnika veličine slušalice? =D

15 godina
Sony Xperia U
velicina nije bitna, bitna je tehnika
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ne kontam uopće komentiranje zvučnika mobitela :D može bit il glasan il tih. Pogotovo kad u nekoj recenziji pročitam da je zvučnik pun basa i slične idiotarije :D :D 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
hmm imo sam i ja nokiu 5800 i zvuk je kolko se sjecam u najbolju ruku isti ko na xperii... pričas o zvuku kad je xLoud upaljen ili ugasen?

pricam o jasnoci zvuka...al citajuci ovdje vidim..da je mnogima "bitno" da zvucnik kresti neartikulirano..a da im uopce nije bitna kvaliteta..boja zvuka...

sama pozicija zvucnika na nokiji...je puno bolje izvedena (dva otvora sa strane tako da je stereo filing potpun kod tako malih zvucnika)....stavis mob na stol il na bilo sto..on "svira" kao i u zraku...kod xperie ak je ostavis na stolu ili na npr. fotelji...totalno il promjeni "boju" zvuka il se ne cuje...gledas film na xperiji..moras staviti nesto iza moba..(ruku..zdjelu..salicu) ;) pa tek onda cujes kako bi trebalo zvucit i bez "pomagala" :).. kod nokije drzis je kak hoces i di oces.. uvijek isti zvuk...

nokija je meni ogledni primjerak...jer sam pretpostavljao da ce xperia U imat bolji zvuk racunajuci na sony-evu reputaciju (walkman..i slicno..)..kad ono teski fail...barem meni....al pomirio sam se sa time...jer ukupno xperia U za te pare je meni sasvim pristojan mob..jos da ima...malo vise ram-a bio bi vise neg pristojan :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 14:23 (Dandy).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

bok ljudi!
evo stvarno mi treba dobar savjet.
namjeravam si kupit xperiu U, i zanima me samo jel dobar mob? po komentarima ostalih je super, al nekako sam nesigura. i ako ga kupim kako ga mogu prebacit na ICS?? 

Basa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

dobar je. ICS skineš preko Sony PC companiona. 10 min posla.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pozdrav ljudi,
Ja imam problem! Ne znam kako da prebacim Filmiće i neke zvučne snimke koje sam snimio sa Smartrecorderom. Kad uštekam xPeriu u komp. sa USB kablom, nigdje nema tih filmića ili zvučnih snimaka! Molim pomoć!
Hvala :) 

Moj Gaming blog " World of Gaming - Blog about games " http://worldwidegamingcenter.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svejedno, kupit cu xperiu u ..
Dado
13 godina
neaktivan
A ovaj .. Kad ga kupim da li bi bilo bolje da stavim ICS ili da ostanem na GB ??
Dado
15 godina
Sony Xperia U

definitivno ics

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

definitivno ics

A reci mi zasto jer sam citao da ima neke bugove kao npr fokusiranje nesto sa internetom :/
Dado
15 godina
Sony Xperia U

gluposti...za surfanje je jos bolji ics...zumiranje glatko

pogotovo na operi...odkad sam je probao na ics-u vise se ne micem od nje

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:03 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

malo duže mu treba kad fokusira kameru kad slikaš ako su mračniji uvjeti.

nema nikakve veze s internetom.

stock browser leti.

16 godina
neaktivan
Dandy kaže...
domac5 kaže...
hmm imo sam i ja nokiu 5800 i zvuk je kolko se sjecam u najbolju ruku isti ko na xperii... pričas o zvuku kad je xLoud upaljen ili ugasen?

pricam o jasnoci zvuka...al citajuci ovdje vidim..da je mnogima "bitno" da zvucnik kresti neartikulirano..a da im uopce nije bitna kvaliteta..boja zvuka...

sama pozicija zvucnika na nokiji...je puno bolje izvedena (dva otvora sa strane tako da je stereo filing potpun kod tako malih zvucnika)....stavis mob na stol il na bilo sto..on "svira" kao i u zraku...kod xperie ak je ostavis na stolu ili na npr. fotelji...totalno il promjeni "boju" zvuka il se ne cuje...gledas film na xperiji..moras staviti nesto iza moba..(ruku..zdjelu..salicu) ;) pa tek onda cujes kako bi trebalo zvucit i bez "pomagala" :).. kod nokije drzis je kak hoces i di oces.. uvijek isti zvuk...

nokija je meni ogledni primjerak...jer sam pretpostavljao da ce xperia U imat bolji zvuk racunajuci na sony-evu reputaciju (walkman..i slicno..)..kad ono teski fail...barem meni....al pomirio sam se sa time...jer ukupno xperia U za te pare je meni sasvim pristojan mob..jos da ima...malo vise ram-a bio bi vise neg pristojan :) 

nije istina da na nokiji položaj moba i boja zvuka nisu ovisni jedno o drugome

prije U-a sam imao X6 i ponašao se isto kao i U, tonovi su bili najbolje dozirani i imali su najljepše boje ukoliko je mob bio okrenut ekranom gore, tako da je, kako na nokiji, tako i na sony-u, bilo bitno da se zvuk odbija od neku površinu dok mob svira

znači, doslovno ga stavim na stol s ekranom prema gore, i tak mi ima najbolji zvuk

na onim cufastim navlakama fotelji i slično, tu mi baš i nije svirao kak treba...

15 godina
Zoran kaže...

dobar je. ICS skineš preko Sony PC companiona. 10 min posla.

Jel možeš malo opjasniti detaljnije?

Meni se PC companion neće spojiti s mobitelom

15 godina
Sony Xperia U
jesu driveri instalirani? daj mu minutu-dvije da napravi svoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Aaaa sto kazete na ovu novu xperiu j
jel bolja od xperie u?
Stvaaaarno se ne mogu odlucit 

Basa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Basa223 kaže...

Aaaa sto kazete na ovu novu xperiu j
jel bolja od xperie u?
Stvaaaarno se ne mogu odlucit 

adreno 200 GPU sto automatski znaci da je telefon obicno njesra ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 13:32 (mersimh).
17 godina
odjavljen

Evo ti pa gledaj.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4930&idPhone2=4437

Ova Xperia J ima slabiji grafički čip a veći ekran, slabiji procesor (single core), nema USB OTG, ima slabiju bateriju i teža je. Jedino što ima veći ekran a po ostalome, Xperia U je pojede.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
domac5 kaže...
jesu driveri instalirani? daj mu minutu-dvije da napravi svoje

Kad je uključen prepozna ga i spoji se, ali kad ga isključim ne

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

volume down + power button

ga tako pališ kad oćeš update?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ekipa, koristite li chat appove ?

ja sam jučer instalirao imo.im i tolko je dobra da jednostavno ne mogu vjerovati da takvo što postoji !!!
link

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 18:02 (darQ96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zoran kaže...

volume down + power button

ga tako pališ kad oćeš update?

Da, ali ga ne nađe

14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

imam jedno pitanje i nikako mi nije jasno rjesenje.. idem na update software preko pc companiona pa i preko supporta i kaze mi da imam najnoviji soft.... a u mobu pise ovo 

verzijja sustava 2.3.7

broj medjuverzije 6.0.b.1.564 

a pc companion mi daje da je nova verzija 6.1.1.b.1.10

i koliko god ja isao na repair .pa reset pa hard reset i uvijek isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jos cu pricekati, valjda ce bit neka bozicna akcija..
aa otprilike kad bi u hrvatsku dosla xperia t, i cijena? 

Basa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ja bi najradje proda moju exp.U i prisa na HTC..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice