Samsung ismijava novi iPhone

poruka: 34
|
čitano: 4.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
62 Samsung Galaxy SIII
20 iPhone 5
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung ismijava novi iPhone

Tragikomično je što Samsung još uvijek ne kuži kako stvar nije u hardware specifikacijama i veličini ekrana. 

17 godina
neaktivan

A šta je s underdogom:

39 Nokia Lumia 920
16 Samsung Galaxy S3
7 iPhone 5
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
inžinjer kaže...

Tragikomično je što Samsung još uvijek ne kuži kako stvar nije u hardware specifikacijama i veličini ekrana. 

tragikomično je što apple nakon godina pritužbi i tužbe sa strane eu ne da i dalje forsira nestandardni konektor, nego sad krene forsirati novi nestandardni konektor umjesto ljepog malog micro usb-a koji svaka budala ima doma... samsung je tu skroz u pravu {#}

ah da zaboravih.. to je prednost, a standardni priključak je nepotreban.. ipak apple mora svoje nestandardne utikače prodavati po 30$ {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
A budale su i oni koji placaju 30$ umjesto 2-3 na ebayu! Da su stavili mini thunderbolt prikljucak onda svaka cast!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Mogli su barem USB 3.0 staviti.. 

Inace sto se tice prikljucaka..  

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
16 godina
neaktivan

ne znam tko je pametniji.. ti ili lik koji je složio sliku...

ili stvarno misliš da se mobitel puni rs232 serijskim kabelom rofl.. još ti fino piše unlock cable... i to hrpetina jednih te istih kablova ROFL

future is now.. čitaj usb

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ne znam tko je pametniji.. ti ili lik koji je složio sliku...

ili stvarno misliš da se mobitel puni rs232 serijskim kabelom rofl.. još ti fino piše unlock cable... i to hrpetina jednih te istih kablova ROFL

future is now.. čitaj usb

kako ne, zar nisi vidio oni ogromni prikljucak na novom galaxyu

i jos mu ovi da TU

koji redikuli...

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

Ajde molim vas, kolko takvih fanboyevskih slika ima sa strane samsung fanboya. Ismijavaju da je iphone povećao ekran, a oni stavili na sgs3 ekran koji je veći od imax platna, pa gdje je tu pamet i 50 jezgri da bi telefon mogao koliko toliko fluidno radit, i to je jedini novitet, a apple smrdaju zbog većeg ekrana, koji ridikuli.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung je zaaakon firma! S jedne strane se u reklamama sprdaju s appleom i ovcama koje kupuju iphone dok istovremeno unutar vlastitih redova proucavaju kako sta bolje iskopirat taj isti uredjaj i prodat ga jos vecim ovcama koje to puse :))
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ajde molim vas, kolko takvih fanboyevskih slika ima sa strane samsung fanboya. Ismijavaju da je iphone povećao ekran, a oni stavili na sgs3 ekran koji je veći od imax platna, pa gdje je tu pamet i 50 jezgri da bi telefon mogao koliko toliko fluidno radit, i to je jedini novitet, a apple smrdaju zbog većeg ekrana, koji ridikuli.

hm samsung poveca ekran i stavi 2, pa 4 jezgre

apple par godina poslija poveca ekran i stavi 2, a vjerojatno poslije i 4 jezgre

tko tu koga kopira

ako ti je jedini argument fluidnost androida

onda nista od tebe, jer to na tvoju zalost nije vise istina

i ja sam ismijavao android zbog toga, ali sto je je, odradili su posa (konacno)

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Samsung je zaaakon firma! S jedne strane se u reklamama sprdaju s appleom i ovcama koje kupuju iphone dok istovremeno unutar vlastitih redova proucavaju kako sta bolje iskopirat taj isti uredjaj i prodat ga jos vecim ovcama koje to puse :))

i hrpa "tech geekova" koji je mogu skontati kako da na iOS u naprave neku jednostavnu radnju koju su naučili na androidu. 

14 godina
neaktivan

Pa bilo bi smjesno da im telefon na 4 jezgre jos uvijek nije fluidan, pa na 4 jezgre i normalnoj grafičkoj, mi na kompu radi bf3 skoro na maximumu, a oni su u stanju kolko tolko upogonit obični os, da radi fluidno.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Pa bilo bi smjesno da im telefon na 4 jezgre jos uvijek nije fluidan, pa na 4 jezgre i normalnoj grafičkoj, mi na kompu radi bf3 skoro na maximumu, a oni su u stanju kolko tolko upogonit obični os, da radi fluidno.

Ima vas hrpa koji smatrate to "običnim" stvarima. Pa zašto onda vi to ne napravite i problem riješen.

14 godina
neaktivan
steve90 kaže...
Volvox kaže...

Ima vas hrpa koji smatrate to "običnim" stvarima. Pa zašto onda vi to ne napravite i problem riješen.

Maloljetan sam, nemam novaca za to niti znanje, valjda je to dovoljno?

17 godina
Volvox kaže...
steve90 kaže...
Volvox kaže...

Maloljetan sam, nemam novaca za to niti znanje, valjda je to dovoljno?

Pa kako onda znaš da je to "obična" stvar, ako nemaš znanja?

16 godina
neaktivan

Slika je malo pretjerana no valjda je jasna poanta..

Meni nije jasno sto ste toliko navalili na taj micro USB? Po cemu je on bolji/standardniji od iPhone-ovog adaptera? Koliko postoji zvucnika i dockova za micro USB a koliko za iPhone? 

Ovo je valjda jedini zvucnik za Androide a u tekstu su opisani i neki problemi  micro USBa (nema driver za prijenos zvuka (mozda se u meduvremenu stanje promijenilo), nemaju svi mobiteli micro USB na istome mjestu). Po cem je to onda standardno?  Mislim jasno da danas postoji i hrpa bezzicnih zvucnika koji se spajaju Bluetoothom ili preko Wifi-a (Airplay) ili preko necega trecega ali onda opet cemu navala na  micro USB? Samo zbog jeftinih kineskih punjaca? 

Jedino razumijem ako netko ima i iPhone i Android uredjaje ali zar je toliki problem imati jedan dodatni kabel ili adpter?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:58 (Agent Rico).
15 godina
micro usb zbog toga što je on univerzalan tj podržan u gotovo svemu.
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
micro usb zbog toga što je on univerzalan tj podržan u gotovo svemu.

da, vazno je korisniku olaksati koristenje mobitela

ako zelis na iphoneu koristiti buluetooth - moze, ali uz tweakanje

zelis spojiti ip na pc - moze, uz itunes i to na limitiran broj uredaja

zelis puniti mobitel a zaboravio punjac - nemoze, nema microusb

sad kad se i rasire bezicni punjaci po kaficima npr.

ne znam zasto apple toliko limitira svoje korisnike

vjerojatno zato sto moze

tezi se nekakvoj bezicnosti i tu opet apple gura svoja nepotrebna rjesenja

koja samo stete potrosacu

16 godina
neaktivan

Me kakvi bezicni punjaci u kaficima? Za koga? To ce se rasiriti tek kada Apple tako nesto implementira u neki buduci iPhone.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:23 (Agent Rico).
15 godina
neaktivan
apple to vjerojatno nece nikad ugraditi jer je preuniverzalno
ili uz skupi adapter
14 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Pa kako onda znaš da je to "obična" stvar, ako nemaš znanja?

Nemam za sad, mozda jednog dana, pa ne zaposljavaju oni svakog, moras imat znanja, primaju plaću od nekoliko tisuća dolara, i onda nisu u stanju sa 4 jezgre napravit fluidan mobitel, molim te.

15 godina
neaktivan

Kao što je već rečeno u appleu su imali 3 izbora:

ostati na desetljeće starom 30 pinskom konektoru koji je postao ograničavajući faktor zauvijek.

Prijeći na "industrijski standard" micro usb koji je malen ali nije tako elegantno dizajniran kao appleov (recimo nije svejedno sa koje strane se spaja ) a uz to bi apple njegovim korištenjem izgubio kontrolu nad tržištem dodataka, a svejedno bi trebali adapter.

Napraviti nešto novo, proprietary, što će funkcionirati i izgledati upravo onako kako apple želi.

Obzirom da apple ima toliki udio na tržištu, a uz to praktički preko 90% tržišta dodataka su za appleove uređaje, bilo što osim onog što su napravili bilo bi kompletna ludost.

lightning izgleda podržava usb periphetal hosting što znači da bi trebalo biti moguće direktno spajati usb periferije tipa tipkovnice etc na iPhone5 ( preko adaptera ) ... ako apple to dozvoli ... tipa 30 pin konektor to usb na iPadu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:31 (grzzi).

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
nine kaže...
inžinjer kaže...

tragikomično je što apple nakon godina pritužbi i tužbe sa strane eu ne da i dalje forsira nestandardni konektor, nego sad krene forsirati novi nestandardni konektor umjesto ljepog malog micro usb-a koji svaka budala ima doma... samsung je tu skroz u pravu {#}

ah da zaboravih.. to je prednost, a standardni priključak je nepotreban.. ipak apple mora svoje nestandardne utikače prodavati po 30$ {#}

Tragikomicno je to sta je taj prljavi pokvareni Apple, za razliku od khm "nekih" godinama imao jedinstveni univerzalni prikljucak za sve svoje portabilne uredjaje, zato za razliku od  "nekih" nikad nisu, barem sto se toga tice, bili pod istragom Brisela. Slijedeci prikljucak je za naredno desetljece a to sto Apple nije uzeo mikro USB nije rijec samo o pukom hiru vec ima i svoja zasto , i jest da su djubrad nezasitna jer ih nista ne bi kostalo (doduse lazem, doslo bi ih par jena) da su s svakim novim uredjajima besplatno prilozili Lightning na 30-pin adapter, al kuzim ja njih - cemu se zahjebavat kad vecina to nece koristit, em plus toga kod njihove klijentele pak nefali bolida spremnih usrani prikljucak platit 30$.

apoteka kaže...
Volvox kaže...

hm samsung poveca ekran i stavi 2, pa 4 jezgre

apple par godina poslija poveca ekran i stavi 2, a vjerojatno poslije i 4 jezgre

tko tu koga kopira

ako ti je jedini argument fluidnost androida

onda nista od tebe, jer to na tvoju zalost nije vise istina

i ja sam ismijavao android zbog toga, ali sto je je, odradili su posa (konacno)

Ko po obicaju drobis nebuloze al srecom iz iskustva s tobom znam da bolje uopce ne ulazit u bilo kakvu suvislu raspravu.

apoteka kaže...

da, vazno je korisniku olaksati koristenje mobitela

ako zelis na iphoneu koristiti buluetooth - moze, ali uz tweakanje

zelis spojiti ip na pc - moze, uz itunes i to na limitiran broj uredaja

zelis puniti mobitel a zaboravio punjac - nemoze, nema microusb

sad kad se i rasire bezicni punjaci po kaficima npr.

ne znam zasto apple toliko limitira svoje korisnike

vjerojatno zato sto moze

tezi se nekakvoj bezicnosti i tu opet apple gura svoja nepotrebna rjesenja

koja samo stete potrosacu

Bezicne punjaca ces kod nasih ugostitelja vidit, i to ako Bog da tamo za nekih pet godina, i to prvenstveno na fancy-šmensi mjestima - aka progurat ce to Apple ili nece niko, Amen.

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:38 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan
a sto je to apple progurao u zadnje vrijeme?
face time, siri?
nije bas da se time svi koristimo
14 godina
protjeran
apoteka kaže...
a sto je to apple progurao u zadnje vrijeme?
face time, siri?
nije bas da se time svi koristimo

Lol, jel ti to zahjebavas? cijeli ovaj danasnji koncept smartphone-a kao i trenutnacnu zvijezdu tablet je progurao bas Apple - po Microsftu bi jos svi danas tandrkali onim plasticim cackalicama...

ako pak ciljas cisto na tehnologiju onda primjerice uzmi samo thunderbolt, kojeg da Apple nije krenuo gurat danas ne bi bio nigdje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:45 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan
u zadnje vrijeme samo prate android
14 godina
protjeran
apoteka kaže...
u zadnje vrijeme samo prate android

gle tehnologija opcenito ide u ciklusima, nemozes svako malo izbacivat nesto divlje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:47 (R4sput1n).
13 godina
neaktivan

"Samsung ismijava novi iPhone" ...

Vec su spusili kaznu od 1.02 milijarde dolara. Zar im nije bilo dosta nepotrebnog davanja novca appleu? Ocito nije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

"Samsung ismijava novi iPhone" ...

Vec su spusili kaznu od 1.02 milijarde dolara. Zar im nije bilo dosta nepotrebnog davanja novca appleu? Ocito nije :)

Vidjet cemo kad Apple dobije kaznu zbog LTE-a..

:D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice