2 dana i 5 sat ostalo jos 35% baterije... posto me sutra nema cijeli dan necu imat gdje punit mob moram prekinuti rekord....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2 dana i 5 sat ostalo jos 35% baterije... posto me sutra nema cijeli dan necu imat gdje punit mob moram prekinuti rekord....
A uz koliko "Screen on time" ?? Ovako ti ovaj podatak ne znaći puno.... :D
ATJ Lučko
Ekipa bebica je stigla k meni u ruke, mob je liga prva :D
Pošto sam kupio polovni, onaj svi rub je malo izlizan, sad mene to smeta i zanima koliko bi došla promjena kučišta? Mislim mogu naručit s ebaya i dati nekome da zamijeni
Pošto sam kupio polovni, onaj svi rub je malo izlizan, sad mene to smeta i zanima koliko bi došla promjena kučišta? Mislim mogu naručit s ebaya i dati nekome da zamijeni
Nije baš nešto očuvan ako je taj rub izlizan. Moj je star skoro godinu dana i kućište je ko novo.
Nije baš nešto očuvan ako je taj rub izlizan. Moj je star skoro godinu dana i kućište je ko novo.
Inaće je sve za 10 samo taj rub, ali opet dao sam za polovan 1900kn godinu dana je star, tako piše u jamstvu koje sam provjerio i točno je... ali našao sam na ebayu cijelo kučište + staklo za 15$.
Inaće je sve za 10 samo taj rub, ali opet dao sam za polovan 1900kn godinu dana je star, tako piše u jamstvu koje sam provjerio i točno je... ali našao sam na ebayu cijelo kučište + staklo za 15$.
Nebi ja bas gledao tako jeftino, sigurno je neka žešća kopija
Nebi ja bas gledao tako jeftino, sigurno je neka žešća kopija
Dap vjerovatno
Provjeri kod nas u samsungu koliko kosta kuciste i ako je ok cijena kupi.
Ako je cijena prevelika nadi kataloski broj originala i po kataloskom brojubtrazi na ebayu.
Inace staklo s ebaya zaboravi, mislim da bi original kuciste kostalo barem 50 dolara.
I ja sam ih gledao ali nisam obracao paznju na kvalitetu jer jos nemam ostecenja.
Inace me isto jako smetaju ogrebotine na rubovima, lose su to napravili.
Taj rub i zamjena ti je nešto ispod 300kn sve zajedno ako se ne varam.
Po meni ok cijena.
Baterija na 4.3 nakon desetak dana, zadovoljan.
E ovo je stvarno lijepo :)
Po meni ok cijena.
Baterija na 4.3 nakon desetak dana, zadovoljan.
cca takvi budu i moji rezultati..da me ubijete ne znam napravit screenshot :D
drzis par sekundi home + power gumbic ili mozes aktivirati pokret pa samo prođeš rukom po ekranu sa desna na lijevo ili obratno
S Pen stisni tipku i prisloni na ekran 2 sekunde, drzeci tipku drzi s pen na ekranu i to ti je screen shot.
Nakon dugo citanja presao sam na 4.3,za sada sam zadovoljan,bugove koje sam imao na 4.1.1,tu ih vise nema.
Jos cu vidjeti za bateriju,ali preko noci mi je potrosio samo 1%.
Evo update sto se tice baterije,3 dana,5h screen on time i 1h razgovora,vise nego zadovoljan,preporuka za update.
Izgleda da nam ovo ljeto dolazi i 4.4.2 kitkat.
Nadam se da ce se i ostvariti.
Izgleda da nam ovo ljeto dolazi i 4.4.2 kitkat.
Nadam se da ce se i ostvariti.
http://www.sammobile.com/2014/01/21/rumor-galaxy-s-iii-and-note-ii-to-receive-android-4-4-2-kitkat-by-march-end/
Nije ljeto nego kraj trećeg mjeseca.. Bar tako pise.
Ja imam problem sa stock browserom, odjednom samo stane raditi i piše da je Internet stao raditi. Sa chromom i dolphinom nema nikakvih problema. Ima li još netko ovakav problem? Inače na 4.3 sam.
Nije ljeto nego kraj trećeg mjeseca.. Bar tako pise.
Budi bez brige da ga mi nećemo dobit prije ljeta.
izašao Android Revolution HD 20.0 ... baziran na 4.3 , čisto TW iskustvo bez note 3 shema.. vrlo vrlo brz... ja sam bio na 19.0 (4.1.2) radio je besprijekorno... pa eto koga zanima...
Evo problema na 4.3,znaci prva 3 dana savrseno trajala baterija,jucer mi se ispraznio za 1 dan,i sada preko noci,tj od 6 ujutro do sada mi skinio 12% u mirovanju,pise android os pod batery stats,sto da radim?
Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
U većini slučajeva pomogne najjednostavnije rješenje, a to je gašenje mobitela. Ne baš restart, nego ga ugasiš, pa ponovno upališ.
U većini slučajeva pomogne najjednostavnije rješenje, a to je gašenje mobitela. Ne baš restart, nego ga ugasiš, pa ponovno upališ.
To nisam nikada imao u 4.1.1,4.1.2,zato sam i odugovlacio sa novim softwerom.
Pa nisam niti ja, ako si pratio ovu temu od početka znao sam imati Up Time i preko mjesec dana, pa sam na nekoliko tema na internetu naišao kako to vremenom uspori mobitel. I kako ga treba s vremena na vrijeme restartati. Naročito ako imaš problema s kakvima se ti sad susrećeš. Nedavno mi se kolega s posla požalio (Sony Xperia P) kako je mob progutao bateriju za manje od dana. Ugasio mob, upalio, sad je sve OK.
Pa nisam niti ja, ako si pratio ovu temu od početka znao sam imati Up Time i preko mjesec dana, pa sam na nekoliko tema na internetu naišao kako to vremenom uspori mobitel. I kako ga treba s vremena na vrijeme restartati. Naročito ako imaš problema s kakvima se ti sad susrećeš. Nedavno mi se kolega s posla požalio (Sony Xperia P) kako je mob progutao bateriju za manje od dana. Ugasio mob, upalio, sad je sve OK.
Sve je to ok,ali meni je samo 3 dana radio mob bez gasenja,nije to nesto puno,prije ni sa mjesec dana negasenja nije radio takve probleme.
Evo problema na 4.3,znaci prva 3 dana savrseno trajala baterija,jucer mi se ispraznio za 1 dan,i sada preko noci,tj od 6 ujutro do sada mi skinio 12% u mirovanju,pise android os pod batery stats,sto da radim?
Ja bi rekao da to nije problem sa OS-om, nego ti je neka aplikacija malo više pocuclala, ja sam imao takav problem i na 4.1.2 i na s3 mobu nekoliko puta...
Napravi punjenje do 100% i kalibriraj bateriju aplikacijom 'battery calibration'
Ne baš restart, nego ga ugasiš, pa ponovno upališ.
A koja je razlika?
Iskreno, ne znam. Govorim o informacijama koje sam našao na internetu, od raznih developera.
Iskreno, ne znam. Govorim o informacijama koje sam našao na internetu, od raznih developera.
Normalno, kad su gluposti. Gašenje i paljenje je apsolutno isto kao i restart što se softverskih grešaka tiče.