Lumia 710 vs. Xperia U

poruka: 25
|
čitano: 3.110
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Lumia 710 vs. Xperia U

Tema je jednostavna, ovdje ima malo tema sa xperiom U, a i imamo recenzije, samo me zanimaju glasovi forumaša.

Bolji izbor je:

21 Xperia U
25 Lumia 710
U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.

0 0 hvala 0
14 godina
Lumia 710 vs. Xperia U

ma xperia U, nevidim uopste potrebu za anketom, nokii 710 jedino u prilog ide sto OS radi fluidnije, dok ostalo je sve na strani Xperie

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

4 0 hvala 1
16 godina
Re: Lumia 710 vs. Xperia U
Indestructible kaže...

ma xperia U, nevidim uopste potrebu za anketom, nokii 710 jedino u prilog ide sto OS radi fluidnije, dok ostalo je sve na strani Xperie

a sto to?

13 godina
Lumia 710 vs. Xperia U
Sve
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maks0806 kaže...
Sve

Ovako se ja razgovaram sa svojim nečakinjama {#} Ukoliko nisi punoljetna osoba, onda se ispričavam na svojem komentaru.... Vježbaj, pa možda shvatiš bit komunikacije/argumentacije....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 14:37 (Gasttozz).
16 godina
Gasttozz kaže...
maks0806 kaže...
Sve

Ovako se ja razgovaram sa svojim nečakinjama {#} Ukoliko nisi punoljetna osoba, onda se ispričavam na svojem komentaru.... Vježbaj, pa možda shvatiš bit komunikacije/argumentacije....

ne kuzi on sto su to argumenti, a sto ces.

13 godina
Lumia 710 vs. Xperia U
Ok sad si naporan,argumentiro sam ti sve u prosloj temi i sve objasnio, necu dvaput rrci cu da je wp7 ruzan i neinspirativan softver, te da xperia ima jaci hardver od lumie i veci izbor aplikacija. Ponavljam se ,ako oces procitat zasto he xperia bolja napiso sam u prosloj temi sad bok
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Ok sad si naporan,argumentiro sam ti sve u prosloj temi i sve objasnio, necu dvaput rrci cu da je wp7 ruzan i neinspirativan softver, te da xperia ima jaci hardver od lumie i veci izbor aplikacija. Ponavljam se ,ako oces procitat zasto he xperia bolja napiso sam u prosloj temi sad bok

mora da si pro...ne samo da je lumia bolja od sony-a, nego je bolja. eto tebi takva argumentacija. na papiru ne mozes nista vidjeti, ili konkretno usporedjivati. a da ne spominjem sugavu rezoluciju koju ima i uzak ekran. izgleda kao daljinski upravljac, a ne mobitel. WP 7.5 (7.8 nadogradnja postoji i uskoro je dostupna za njega) je taman OS, po mjeri svakog. za broj aplikacija koji je dostupan se ne brinem, uskoro ce biti i tamo sve dostupne...

16 godina
maks0806 kaže...

mogo bi se ti malo smirit a?

ako mrzis neki os onda uopce nisi mejrodavan i mozes odhebat od komentiranja kad se uspoređuje taj os s nekim drugim. treba se bit objektivan a ne kreten. sto si ti argumentirao?  stalno govoris xperia ima bolji hardver, znas kako me boli ku*ac koji hardver je u mobitelu ako on zasteka, inace lumia radi glađe od te xperie.

ajmo sad usporedit sve: ekran, na strani lumie, bolje boje, veci ekran, baterija, opet na strani lumie, traje duze, interna memorija, lumia ima 8 gb, a xperia samo 4 gb dostupnih korisniku i jos 2 za aplikacije, fotic je na strani xperie, vidio sam iste slike i bolje su na xperi-i iako je i to lose i nijedan mob nije dobar ako se puno slika, zvucnik je opet na strani lumie, xperia je totalno failala sa zvucnikom, nevalja ku*cu, i na kraju dolazimo do cijene, naravno opet je na strani lumie koja po oglasnicima ide za 1300-1400 kn dok je xperia dosta skuplja.

15 godina
neaktivan

ignorirajte ga, moj savjet

pogledajte mu poruke - samo izljevi mrznje i vrijedanje

inace su hardverski na papiru slicni (mislim da xperia isto ima 8gb memorije)

ali windowsi su puno bolje napisan os

android ima vise aplikacija, ali je nestabilniji i sporiji

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

mogo bi se ti malo smirit a?

ako mrzis neki os onda uopce nisi mejrodavan i mozes odhebat od komentiranja kad se uspoređuje taj os s nekim drugim. treba se bit objektivan a ne kreten. sto si ti argumentirao?  stalno govoris xperia ima bolji hardver, znas kako me boli ku*ac koji hardver je u mobitelu ako on zasteka, inace lumia radi glađe od te xperie.

ajmo sad usporedit sve: ekran, na strani lumie, bolje boje, veci ekran, baterija, opet na strani lumie, traje duze, interna memorija, lumia ima 8 gb, a xperia samo 4 gb dostupnih korisniku i jos 2 za aplikacije, fotic je na strani xperie, vidio sam iste slike i bolje su na xperi-i iako je i to lose i nijedan mob nije dobar ako se puno slika, zvucnik je opet na strani lumie, xperia je totalno failala sa zvucnikom, nevalja ku*cu, i na kraju dolazimo do cijene, naravno opet je na strani lumie koja po oglasnicima ide za 1300-1400 kn dok je xperia dosta skuplja.

Ja se ne želim raspravljati ni ništa, kad sam vidjela prvi komentar nečiji znala sam da će mar komentirati, ali to je njegova sloboda..prvo da obrazložim ono što ću napisati - nisam na strani ni mara ni maksa, samo kažem ono što trenutno vidim...uglavnom, jedino što znam je da ti trenutno nemaš ni jedan ni drugi mobitel, i da je to samo ono što si saznao o njima(maru se obraćam)...dok maks ima xperiu...zatim, od vlasnika lumie i mojih poznanika i forumaša itd...iskustva ljudi su da i lumia dosta brzo gubi bateriju...i da time vlasnici tog mobitela nisu zadovoljni...a drugo i još važnije, zvala sam u sony hrvatska, i rečeno mi je, a usput se to može naći i na sony-evim stranicama, xperia u ima 8gb, samo se krivo piše, jer su oni kao dali plan da su 4gb sigurno slobodna za korisnika, kad se oduzmu aplikacije, a s njima ima 6gb memorije, dok 2gb puni sistem mobitela...eto to je to, i sad vjerujem da će moj dobri prijatelj mar opet reći da sam u krivu s ovim mojim o memoriji, ali tako kažu ljudi u sony-u...hvala na pažnji.

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 19:08 (i4s).
15 godina
Lumia 710 vs. Xperia U

Ako planiraš raditi custom rootove i tako šta, onda xPeria. Ako si normalan korisnik i planiraš se služiti uređajem kakav je, onda lumia 710

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Lumia 710 vs. Xperia U
I4s ja ako zelim komentirat cu svaku temu, nemozes otvorit anketu i ocekivat da nece bit komentara, oce jer je ovo forum i tu raspravljamo o stvarima. Ne ja nemam ni lumiu ni xperiu ali sam isprobo oba mobitela, jako detaljno. Vidim da ti hoces silno tu xperiu pa si ju onda kupi i ostavi nas na miru, ovako otvoris temu valjda sa zeljom da svi kazu kako je to odlican izbor i odlican mob. Ja nisam naso na ovom forumu nekog ko se zali na svoju lumia, upravo suprotno, neki kazu da je wp platforma s koje se vise ne micu. Dok sam za te nove xperie cuo zalbe i to ne samo na bateriju. Ionako ta xperia u je precjenjena i vrijedi zapravo 1300 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lumia 710 vs. Xperia U

Draga Barbara ako ti nešto znaci sa Xperiom U ces prije dobit tumor mozga jer više zrači od Lumie :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ni u snu nebi uzimao mobitel na WP7.5, pa da kosta i samo 100kn.

Zasto? Zato sto vise nece dobivat nadogradnje. 7.8 sto ce izac je nista, samo mazanje ociju.

WP 8.0 bi mogao genijalan. I cijeli taj sistem koji furaju da ce bit sve zivo kompatibilno od mobitela, tableta, laptopa do desktop racunala je genijalan. Ali jadni oni sto imaju WP 7.5. A jos jadniji ovi u Nokii, i onako ih je Elop doveo na sam rub postojanja, a sad jos i ovaj potez od Microsofta.

Steta, fakat steta.

A ovo da xperia U ne vrijedi vise od 1300kn mi je toliko smijesno da mislim da su mi se usta rasirila za 3 cm. Odlicno!

17 godina

Decec, koji mob ti sad imaš i hoce dobit kakvu nadogradnju? 

17 godina

Striček, ja nemam mobitel, jer sam bil zločest pa mi japa nebuju kupili.

15 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ni u snu nebi uzimao mobitel na WP7.5, pa da kosta i samo 100kn.

Zasto? Zato sto vise nece dobivat nadogradnje. 7.8 sto ce izac je nista, samo mazanje ociju.

WP 8.0 bi mogao genijalan. I cijeli taj sistem koji furaju da ce bit sve zivo kompatibilno od mobitela, tableta, laptopa do desktop racunala je genijalan. Ali jadni oni sto imaju WP 7.5. A jos jadniji ovi u Nokii, i onako ih je Elop doveo na sam rub postojanja, a sad jos i ovaj potez od Microsofta.

Steta, fakat steta.

A ovo da xperia U ne vrijedi vise od 1300kn mi je toliko smijesno da mislim da su mi se usta rasirila za 3 cm. Odlicno!

Iz svih se komentara dade zakljuciti, glavno da ima, nije bitno jel potrebno. ali glavno da ima.

16 godina
Lumia 710 vs. Xperia U
Wp 7.8 nece bit samo minorno poboljsanje, donjet ce dosta tog novog i neke stvari koje ce imat wp8
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
I4s ja ako zelim komentirat cu svaku temu, nemozes otvorit anketu i ocekivat da nece bit komentara, oce jer je ovo forum i tu raspravljamo o stvarima. Ne ja nemam ni lumiu ni xperiu ali sam isprobo oba mobitela, jako detaljno. Vidim da ti hoces silno tu xperiu pa si ju onda kupi i ostavi nas na miru, ovako otvoris temu valjda sa zeljom da svi kazu kako je to odlican izbor i odlican mob. Ja nisam naso na ovom forumu nekog ko se zali na svoju lumia, upravo suprotno, neki kazu da je wp platforma s koje se vise ne micu. Dok sam za te nove xperie cuo zalbe i to ne samo na bateriju. Ionako ta xperia u je precjenjena i vrijedi zapravo 1300 kn.

Ja sam upravo bila rekla da je to tvoje pravo. Ako tebi toliko smeta to što želim savjet od nekog osim tebe, iskreno mi je žao, ali što ti ja mogu, jedino ti mogu reći da onda ne posjećuješ moju temu. A ako nisi vidio žalbu, onda neznam gdje gledaš...pa za xperiu kažu da baterija i nije tako loša, a za lumiu pišu kako je baterija preloša, a to mi kažu i njeni vlasnici.

LP

16 godina
i4s kaže...
mar123 kaže...

Ja sam upravo bila rekla da je to tvoje pravo. Ako tebi toliko smeta to što želim savjet od nekog osim tebe, iskreno mi je žao, ali što ti ja mogu, jedino ti mogu reći da onda ne posjećuješ moju temu. A ako nisi vidio žalbu, onda neznam gdje gledaš...pa za xperiu kažu da baterija i nije tako loša, a za lumiu pišu kako je baterija preloša, a to mi kažu i njeni vlasnici.

LP

ko je reko da ti mene moras poslusat? gle vidim zapela si za xperiu, sta onda cekas? kupi xperiu, zasto se jos raspitujes? nikad nisi nista lose rekla za nju a za ostale mobitele jesi, mislim da je jasno od pocetka sto hoces, vuces nas za nos. dal vi svi ljudi shvacate da baterije na novim mobitelima sve kratko traju? da xperia, lumia, iphone, ku*ac itd. svi imaju trajanje baterije manje od jednog dana, osim ako ga ostavis na stolu i ne diras. evo posto sad isto kupujem mobitel, trenutno imam neku staru nokiu, baterija traje 4 dana, a zasto? zato jer ju nemas kako potrosit, nema igara na njoj, nemozes glazbu stavit, nemozes video stavit, mos samo zvat i poruke slat.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ko je reko da ti mene moras poslusat? gle vidim zapela si za xperiu, sta onda cekas? kupi xperiu, zasto se jos raspitujes? nikad nisi nista lose rekla za nju a za ostale mobitele jesi, mislim da je jasno od pocetka sto hoces, vuces nas za nos. dal vi svi ljudi shvacate da baterije na novim mobitelima sve kratko traju? da xperia, lumia, iphone, ku*ac itd. svi imaju trajanje baterije manje od jednog dana, osim ako ga ostavis na stolu i ne diras. evo posto sad isto kupujem mobitel, trenutno imam neku staru nokiu, baterija traje 4 dana, a zasto? zato jer ju nemas kako potrosit, nema igara na njoj, nemozes glazbu stavit, nemozes video stavit, mos samo zvat i poruke slat.

Ti imaš svoje mišljenje. Ja nisam odlučila za xperiu, pa zato pitam. Da ljudi bez komentara ostave svoj glas i tako se najjednostavnije vidi. Uvijek kada se postavi tema nastanu neke prepirke oko nečega. Ja sam navijala od početka za xperiu jer su za mene mobiteli podjednaki, samo xperia je mnogo ljepša i finija, dok je nokia po meni dizajnom, pogotovo stražnja strana, bezveze. Za ovaj drugi dio oko baterije se slažem. Još nisam odlučila, moram opet poći do t-centra i vidjeti još jednom, tko zna...

P.S. Nisam ni ja od tebe pročitala jednu riječ lošu da si rekao nešto o lumiji, jer ne podrazumijevam u to ono kad napišeš npr. da je na x kamera bolja, jer i ja kažem da je na lumiji brži internet, ali to svakako ne znači ništa loše o ovome.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 10:54 (i4s).
16 godina
Lumia 710 vs. Xperia U

ima lumia losih strana, nisam ih naveo jer nisam pricao i losim stranama lumie nego sam govorio sto je lose naspram xperie, valjda o tom pricamo. i to je kamera, neznam sto bi jos moglo bit, hardver mi ne spominjite jer danas to nema ama bas nikakve veze s brzinom mobitela, softver tu igra veliku ulogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pošto puno ljudi ne kuži o čemu pričam.

Ja nemam ništa protiv Nokie, dapače, izuzetno ih cijenim, i skroz mi je žao što su ju uništili.

Ako neko ima volje, neka pročita ovaj članak npr. o Elopu, Nokii, laganju i naglom propadanju giganta.

To je sramota kaj je taj čovjek napravio od Nokie.

Nadam se samo da će im genijalna zamisao o Windowsima 8 pomoć da se vrate malo među žive.

16 godina
Dachande kaže...

Pošto puno ljudi ne kuži o čemu pričam.

Ja nemam ništa protiv Nokie, dapače, izuzetno ih cijenim, i skroz mi je žao što su ju uništili.

Ako neko ima volje, neka pročita ovaj članak npr. o Elopu, Nokii, laganju i naglom propadanju giganta.

To je sramota kaj je taj čovjek napravio od Nokie.

Nadam se samo da će im genijalna zamisao o Windowsima 8 pomoć da se vrate malo među žive.

tesko, previse su oni cekali, apple, samsung i htc su se poceli prebrzo uzdizat sa svojom ponudom mobitela, dok je nokia ostala na symbianu i nije donjela nista novo do prije godinu dana, njih samo neka inovacija moze mozda spasit, jer realno gledano noki-ini mobiteli iz najvise kategorije nemog konkurirat samsung(s3), htcu(one x), ili appleu(ip 4s, ili ip5).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice