Koji mobitel sa wifi-em? Pomoc :)

poruka: 6
|
čitano: 1.690
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo kao sto naslov teme govori, uzeo bi neki mobitel sa wifi-em, najvise mi treba zbog programa kao sto su Whats-app i drugi... Isto tako nisam bas pri soldima pa sam mislio uzet Nokiu C5-03. Sta kazete na taj mobitel, jer sam cuo i dobrih i losih strana o njemu. Isto tako za tu cijenu otprilike 700kn polovni mozete mi reci neke prijedloge :))

Hvala !!!!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina

vidio sam na njusci da ima Xperia mini (ST15i) za 700kn. malen, brz, 5MP kamera, 720p@24fps snimanje, bljeskalica, gorilla glass, scorpion@1GHz, baterija traje do 4 dana, ... imam ga tjedan dana i nemam nikakvih zamjerki iako posebno bi istaknuo kameru koja je fenomenalna i brzinu spajanja na wifi (unutar 5 sec se spoji na zapamcenu mrezu).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 18:33 (Bass).

0 0 hvala 0
13 godina

Mob je super za tu cjenu da... ekran je dost mali mozda to bude problem... i baterija nikako ne traje 4 dana... uz mjuzu net malo fotkanja izdrzi dan. Na standbyu moze 4 valjda ali pri nekom normalnom koristenju nikako

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kod mene je trajala 4d1h prije nego sam dobio upozorenje za praznu bateriju i takoder sam fotkao, slusao mjuzu koji sat i bio na netu. (sto meni spada pod normalnim koristenjem)

0 0 hvala 0
13 godina

Hmph... neznam baš... sad sam nosio xperiu mini kad sam na maturalcu bio u busu nekad sluso mjuzu i dosta sliko tu i tam bi se za neki wi fi skrpo i ne bi puno ostalo na kraju dana. 

Btw napomena kupcu... obavezno trazi xperiu mini s garancijom jer ima dosta problema. Screen flickering pregrijavanje i nefunkcionalnost onih tipki dolje su mi bili problem. Nosil sam ga 3 put na servis... a istih sam problema dost na netu naso. Al sve u svemu best buy za 600-700kn

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ics 4.0.4 rjesava sve probleme osim flickeringa (zbog senzora osvjetljenja), iako ima jos jako rijetkih slucajeva koji se dalje blesiraju na icsu (bar po mom istrazivanju).

ti vidi sad jel ces ju uzet ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 6:49 (Bass).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice