Iskustvo s rabljenim mobitelima?

poruka: 9
|
čitano: 2.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iskustvo s rabljnim mobitelima?

Namjeravm kupiti mobitel , točnije SE W510i, a nisam baš pri novcima. Pa me zanima kakva su vaša iskustva s rabljinim mobitelima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iskustvo s rabljnim mobitelima?
Mah sve zavisi od koga kupis i zavisi od sljedeceg ako nekome trebaju pare pa zeli prodati mobitel i tako ko ti koji hoce da kupi polovni, ali kod tebe nije od toliko do toliko para, nego bas odredeni mobitel... sta da ti kazem sto se tice polovnog mobitela kod svakog me je zezala baterija i punjenje.... Haman to najprije i najbolje strada :D
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
Mah sve zavisi od koga kupis i zavisi od sljedeceg ako nekome trebaju pare pa zeli prodati mobitel i tako ko ti koji hoce da kupi polovni, ali kod tebe nije od toliko do toliko para, nego bas odredeni mobitel... sta da ti kazem sto se tice polovnog mobitela kod svakog me je zezala baterija i punjenje.... Haman to najprije i najbolje strada :D
 No to se da riješit?
17 godina
neaktivan
Bogami se i ne da, sa tim se ono fakat izjebes i na kraju nista..... Mah najbolji su oni mobiteli kojeg frajer ima cca 6mjeseci nista mu ne fali ali ufatila ga prpa sa parama, mozda ima koju ogrebotinu od kljuceva :D i to je to.... a mobiteli koji su promijenili hiljadu i jednog vlasnika, koji su ispali jedno stotinjak puta..bogami nema im spasa... moje iskustvo sa polovnim mobitelima je skroz lose
17 godina
neaktivan
Iskustvo s rabljnim mobitelima?

A kako znati stvarnu povijest uređaja? Vlasnici sigurno malo izmišljaju da što prije prodaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jednostavno ti se ne isplati kupovat rabljeni mobitel, jer u pravilu kupujes macka u vrici. Radje zasad koristi dosadasnji mob, skupi nesto love i kupi novi mobitel kad budes u mogucnosti. Sve ostalo vrlo brzo ce ti izist zivce i novce.

17 godina
neaktivan

A ništa, čekat 7 il' 8 mjesec pa malo radit za pare.Neodlučan

17 godina
neaktivan
Kardaki kaže...

A kako znati stvarnu povijest uređaja? Vlasnici sigurno malo izmišljaju da što prije prodaju.

Ma kako sam i prije rekao sve zavisi od koga kupujes, a i tebe isto kao da nikad nisi nesto kupovao od nekog jarana koji te ne bi zeznuo i lagao ti, a jedini razlog sto to prodaje jeste sto mu hitno treba kes

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
Iskustvo s rabljenim mobitelima?

Ja se nesjećam kada sam si zadnji put išao kod operatera a si kupim novi telefon. Sve nađem u oglasnicima tipa star 3mj. s garancijom i onda si bez brige.

www.red-gsm.net - Sve o mobitelima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice