Iphone u Hrvatskoj!

poruka: 18
|
čitano: 2.732
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Ono sto se dugo čekalo sad je službeno za 10ak dana dolazi i nama (bilo je i vrijeme)

ja sam se vec registriro za njega a one koji zele mogu to učiniti na t-mobile stranici.

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Da, konacno smo i to docekali...jedva cekam da ga kupim!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Iphone u Hrvatskoj!!!!

Hvala za javljanje. Interesira me. Baš sam htio vidjeti (imati) malo i taj iPhone. Kad se skupi novac...

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

zahvaljujem na informaciji

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Jel se zna cijena?

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | blog - www.ivanwp.wordpress.com -

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

ne još

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Ja ga necu sigurno kupiti i robovati t-com-u godinama po njihovim lopovsko-mafijasko-monopolistickim cijenama. Imam osjecaj da ce biti jako jeftin i da t-com sigurno nece puno naplacivati koristenje svih njegovih funkcija hahahahaha. Prema tome izvolite nadam se da ce vas usreciti i podici vam ugled u drustvu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Ne bih htio nešto tresnuti bez veze, ali jel taj T-Comov iPhone ima podršku za MMS?

Pitam zato jer sam malo koristio US verziju (nije 3G) star nekih 8 - 9 mjeseci, i taj nema podršku za MMS.

U ovoj kombinaciji je ta usluga bila upitna, a kako je kod nas?

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 13:53 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ne bih htio nešto tresnuti bez veze, ali jel taj T-Comov iPhone ima podršku za MMS?

Primanje MMS-a možeš složiti uz pomoć dodatno instalirane aplikacije, ne sjećam se sad imena... Slanje je nemoguće AFAIK.
- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | blog - www.ivanwp.wordpress.com -
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Ja nažalost ne mogu kupiti iPhone jer sam vezan ugovorom na dvije godine i jos cu se načekati za produženje. A bilo bi mi glupo uzimati još jednu pretplatu. Nadam se da će se moći kupiti i bez ugovora.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
  Primanje MMS-a možeš složiti uz pomoć dodatno instalirane aplikacije, ne sjećam se sad imena... Slanje je nemoguće AFAIK.

Da, ali pazi koji je to pain-in-the-ass ako uzmemo hype oko iPhonea - treba staviti dodatnu aplikaciju da jedan suvremeni mobitel (iPhone) ima MMS, a koliko vidim po webu, takve se aplikacije obično kače na razne servise koji ti mogu omogućiti MMS. LOL!

Koji gaf za Apple...

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 14:13 (Faerdhur).
17 godina
Ali nepiše kakva će biti cjena, jer vidite to gdje napisano?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
ambivalent kaže...

Da, ali pazi koji je to pain-in-the-ass ako uzmemo hype oko iPhonea - treba staviti dodatnu aplikaciju da jedan suvremeni mobitel (iPhone) ima MMS, a koliko vidim po webu, takve se aplikacije obično kače na razne servise koji ti mogu omogućiti MMS. LOL!

Koji gaf za Apple...

Da to je bezveze, ali u SAD-u se MMS-ovi ne salju bas puno tako da to njima nije problem. Tamo gdje god odes imas WiFi pa ti je uvijek bolje poslat mail sa slikom nego MMS! A nadam se da ce to doci i kod nas (da imamo WiFi bilo gdje, besplatno)!
Meni osobno ovo nije problem jer ne saljem MMS-ove.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

bolje ipak pričekati Sony Ericsson X1, večina koristi Windowse nego Mac stim bolje jer je bolje kompatibilan nego iPhone, a i bolji aparat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Kolko sam skužio kod svih tih OS telefona (Iphone, htc android ...) je jako malo softwarea u početku na njima. Imao sam doma 3G Iphone(brat je imao, ne ja)  i kad ga uzmeš tek van iz vrećice, odključaš i pokreneš, možeš samo zvati i slati poruke, neki jadni adresar itd. Ono kao mobitel pred 10 godina (samo s lijepom grafikom i touchscreenom). A onda dok na njega instaliraš sav mogući software postaje to prava moćna alatka. Možeš onda s njim sve i svašta. Budući da sam probao Iphone (sviđa mi se koncept i rad), ja ću rađe počekati neki model s androidom. Pa da vidim malo i to. Iako neće biti "lijep" kao Iphone, nekako smatram da će biti "slobodniji"  Phone OS.

Živi pa vidjeli Smijeh

AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Nije T-Com, nego T-Mobile.

Ma mislim da je taj Apple Iphone malo previše razvikan.

Ja kupujem Nokiu N95 8GB koja je bolja i od sada novog N96 i tog Iphone-a.

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
File kaže...

Nije T-Com, nego T-Mobile.

Ma mislim da je taj Apple Iphone malo previše razvikan.

Ja kupujem Nokiu N95 8GB koja je bolja i od sada novog N96 i tog Iphone-a.

lol
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Iphone u Hrvatskoj!!!!

Ja svoje i dalje drzim

Iphone-pasjaluk,lijepa sminka i za pokazat....

ali za posla bi uvijek nesto uzeo iz HTC serije (osobni favorit HTC TyTN II)

A onaj gore komentar 
X1 vs iphone molim te pa znas li ti koliko X1 kosta naspram iphone-u...sigurno se salis kad to uspoređujes...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice