Ono sto se dugo čekalo sad je službeno za 10ak dana dolazi i nama (bilo je i vrijeme)
ja sam se vec registriro za njega a one koji zele mogu to učiniti na t-mobile stranici.
Ono sto se dugo čekalo sad je službeno za 10ak dana dolazi i nama (bilo je i vrijeme)
ja sam se vec registriro za njega a one koji zele mogu to učiniti na t-mobile stranici.
Da, konacno smo i to docekali...jedva cekam da ga kupim!
Hvala za javljanje. Interesira me. Baš sam htio vidjeti (imati) malo i taj iPhone. Kad se skupi novac...
zahvaljujem na informaciji
Jel se zna cijena?
ne još
Ja ga necu sigurno kupiti i robovati t-com-u godinama po njihovim lopovsko-mafijasko-monopolistickim cijenama. Imam osjecaj da ce biti jako jeftin i da t-com sigurno nece puno naplacivati koristenje svih njegovih funkcija hahahahaha. Prema tome izvolite nadam se da ce vas usreciti i podici vam ugled u drustvu.
Ne bih htio nešto tresnuti bez veze, ali jel taj T-Comov iPhone ima podršku za MMS?
Pitam zato jer sam malo koristio US verziju (nije 3G) star nekih 8 - 9 mjeseci, i taj nema podršku za MMS.
U ovoj kombinaciji je ta usluga bila upitna, a kako je kod nas?
Ne bih htio nešto tresnuti bez veze, ali jel taj T-Comov iPhone ima podršku za MMS?
Ja nažalost ne mogu kupiti iPhone jer sam vezan ugovorom na dvije godine i jos cu se načekati za produženje. A bilo bi mi glupo uzimati još jednu pretplatu. Nadam se da će se moći kupiti i bez ugovora.
bolje ipak pričekati Sony Ericsson X1, večina koristi Windowse nego Mac stim bolje jer je bolje kompatibilan nego iPhone, a i bolji aparat!
Kolko sam skužio kod svih tih OS telefona (Iphone, htc android ...) je jako malo softwarea u početku na njima. Imao sam doma 3G Iphone(brat je imao, ne ja) i kad ga uzmeš tek van iz vrećice, odključaš i pokreneš, možeš samo zvati i slati poruke, neki jadni adresar itd. Ono kao mobitel pred 10 godina (samo s lijepom grafikom i touchscreenom). A onda dok na njega instaliraš sav mogući software postaje to prava moćna alatka. Možeš onda s njim sve i svašta. Budući da sam probao Iphone (sviđa mi se koncept i rad), ja ću rađe počekati neki model s androidom. Pa da vidim malo i to. Iako neće biti "lijep" kao Iphone, nekako smatram da će biti "slobodniji" Phone OS.
Živi pa vidjeli
Nije T-Com, nego T-Mobile.
Ma mislim da je taj Apple Iphone malo previše razvikan.
Ja kupujem Nokiu N95 8GB koja je bolja i od sada novog N96 i tog Iphone-a.
Nije T-Com, nego T-Mobile.
Ma mislim da je taj Apple Iphone malo previše razvikan.
Ja kupujem Nokiu N95 8GB koja je bolja i od sada novog N96 i tog Iphone-a.
Ja svoje i dalje drzim
Iphone-pasjaluk,lijepa sminka i za pokazat....
ali za posla bi uvijek nesto uzeo iz HTC serije (osobni favorit HTC TyTN II)
A onaj gore komentar
X1 vs iphone molim te pa znas li ti koliko X1 kosta naspram iphone-u...sigurno se salis kad to uspoređujes...