Nisam krivo napisao. ...kratko pritisni power i volume up...
To je to.
Nisam krivo napisao. ...kratko pritisni power i volume up...
To je to.
Nakon update-a na Nougat, u wi-fi advanced postavkama mi nedostaje "Wi-fi frequency band" postavka, ne mogu je nigdje naći.
Jel to samo meni tako ili?
Nema je ni kod mene ali i ne nedostaje mi nešto. Nikada je nisam ni koristio.
Da, kasnije sam pročitao da su to namjerno izbacili iz Nougata. Pitao sam jer imam jedan drugi problem koji sam imao i prije Nougata.
-Dakle, kad imam Wi-fi upaljen, i zgasim mobitel (bude u sleep-u), upalim ga nakon 30 ili više minuta, wi-fi se NE reaktivira, no u postavkama piše da je upaljen, tako da moram ugasit pa upalit Wi-fi.
Ovak nije bilo na samsungu kojeg sam prije imao, uvijek bi se reaktivirao.
Za sada nisam primjetio nikakve probleme sa wifi. Pogledaj što ti Boost+ kaže, ima li aplikacija koje rade neregularnosti.
Probleme koje sam primjetio vezani su za potrošnju baterije (koju imaju svi proizvođači a ne samo HTC), problem sa postavkama osvjetljenja displeja, nedostatak live wallpapers-a. Osim ovoga drugo nisam primjetio da pravi probleme.
Beskrajno sam sretan što su riješili problem sa wifi. Bio sam 100% uvjeren da je taj problem bio softverske prirode
@Angry, imao sam problema s tim wifijem na N, nakon sleepa, dok pocnes surfat, wifi se nece spojit a javlja da je upaljen..
Na MM je ok..
A evo, udrio i ja factory reset :)
Javim kako je prošlo :)
Kakvi su utisci?
@Angry, imao sam problema s tim wifijem na N, nakon sleepa, dok pocnes surfat, wifi se nece spojit a javlja da je upaljen..
Na MM je ok..
Meni je tako bilo i na stock MM, nemam pojma koji je to vrag? Nije neki ozbiljni problem, al živcira.
edit: Kažeš da nisi imao taj problem na MM, to mislis na custom rom sigurno?
Stock rom MM
Zašto ne izvršiš reset svih aplikacija i reset mrežnih postavki?
Zašto ne izvršiš reset svih aplikacija i reset mrežnih postavki?
ha bum probo. editirat cu ovaj post sa rezultatom.
Edit: i dalje isto
Izgleda da ekipa nije baš zadovoljna s nougatom...
Nadam se da će se HTC prebacit na 7.1.1 koji bi navodno trebao ispravit neke bugove koje prati 7.0..
Uopće ne kužim di je zastoj i zakaj je tak dugo trajalo to izbacivanje i da nisu mogli N sredit da bude isti ili bolji od MM, nije mi jasno..
Očito N donosi brojne probleme ne samo HTCu već i ostalim proizvođačima..
Ovo sa trajanjem baterije je u mom slučaju najveći minus. Ostalo je sve poboljšano. Kamera je osjetno bolja. Sada, kada se koristi RAW ujedno se snima i jpeg što ranije nije bio slučaj.
Meni je WiFi pravio sranja da se nece spojit nakon sleepa na MM pa sam zato cekao N da updejtam. Nakon updejta ista stvar, onda sam resetirao mrezne postavke i nista se nije promjenilo, tek je kompletan reset cijelog telefona vratio da sve radi kako treba. Al ako jos jednom budem morao to radit prodat cu ga i kupit si nesta drugo, ima djecje bugove po 6 mjeseci, HTCu nema druge nego da propadne, kako su poceli nizbrdo sa UltraPixelima sad ce nastavit sa bugovima i izbacivanjem 5 skoro identicnih telefona.
I na MM je bilo sve u redu 3-4 mjeseca i onda odjednom nakon sleepa nece da se spoji na Wifi.
Ovo sa trajanjem baterije je u mom slučaju najveći minus. Ostalo je sve poboljšano. Kamera je osjetno bolja. Sada, kada se koristi RAW ujedno se snima i jpeg što ranije nije bio slučaj.
Dok fokus ne srede i bateriju, ne mrdam sa MMa a to je ono kaj mi je najbitnije..
Zurio sam dost da se prebacim na N, al brzo sam i ohladio, tak da vise nemam zelje prec na N, bar dok ne vidim pozitivne pomake, tj sredivanje bugova..
Ovaj put cu ipak pricekat i ne zurim vise, dok god ne pocnem citat pozitivnije komentare o N i naravno sredjivanje bugova..
HTC se mogao presaltat na 7.1.1 malo bi pricekali, a ovak, jos nije to to..
Uredno me ceka obavijest:"System update available":)
Činjenica je da svi proizvođači imaju problem a također je činjenica da je Google iza 7.0 ekspresno izdao 7.1 i 7.1.2 za svoje Piksele iz čega se može zaključiti da fakat sa 7.0 nešto nije štimalo.
Evo da se i ja javim nakon 5 dana korištenja N.
Zanemarimo prvi dana kada sam sve reinstaliravao, syncao i slično, ali za razliku od prijašnjih updateova KitKat - Lollipop - Marshmallow, prijelaz na Nougat je bio puno bezbolniji i lakše odrađen. Od mailova, aplikacija, svega živoga, da ne idem u detalje.
Kako ja imam TW verziju, nešto je očito bolje rješeno, jer ja problema sa baterijom nemam, a u Boost+ više nemam iregular activitiesa. U last 7 days, samo 2 irreglar activities kod Whatsappa, ali to je resolved.
Koristim autosync uvijek, 5 mail accountova, brightness na auto max (po danu), navečer ga obično spustim na 30% i uključim Night Mode (vrhunska stvar). Skoro sve social appove koristim, najviše FB/TW/Instagram uz redovnih 1h - 2h telefonskih razgovora. Bez problema imam u toj kombinaciji od 3-3.5 do 4h SoT-a.
U Standby-u je super, praktički cijelu noć, 6-8h, ne potroši niti 1%.
Data Saver je isto super stvar, kada sam na putu, a ne zanima me background sync, to radi odlično. Ostavim mail i whatsapp da mi vrti u pozadini, ostalo je ugašeno.
Ono što mi strašno fali, to je recent app tipka da služi kao menu u aplikacijama. Miljun puta sam napravio split view, što mi je ok stvar, ali jako malo imam za istom potrebe. Puno mi je važniji Menu. Ima u opcijama "Menu button", ali nikakve razlike ja ne vidim kada je uključen/isključen. Ako tko ima savjet ili saznanja, cijenio bih kako vratiti Menu na RA tipku, ali da ne koristim 3rd party apps.
Novi sustav notifikacija me u startu malo nervira, ali dapače, odličan je.
Može se mijenjati i quick settings, što je isto dobro.
Kad se sjetim što je sve N7 ima sa KK tada, počevši od prve primjene Power Savera sa 4 opcije, pa biraj na što da se Power Saver odnosi, pa do same selekcije u Quick Settings (po meni bolje rješene od ove sada, ali ajde ... što je tu je).
Kamera, super radi, a sada neke pretjerane razlike da vidim, ne vidim :)
Ukupno, nemam zamjerki na N, ali hvala phoenix2003 što je predlagao ipak napraviti FR i Wipe Cachea.
Ako koga što specifično zanima, pitajte.
@djogo, trebas imat S-OFF, onda se mozes vratit na MM.
Mjesec dana nakon što je Nougat lansiran u USA došao je update veličine oko 630-640MB. Ne znam da li je taj update riješio neke bug-ove, posebno ovo oko baterije ali za očekivati ga je i kod nas sredinom sljedećeg mjeseca.
Security off, onda mozes radit kaj te volja s mobitelom (custom kernel, flesat radio itd).
Vecinom desetka dolazi sa S-ON, onda si ogranicen po pitanju nekih stvari, nemres downgreadat, ne mozes stavljat custom kernel itd.
To se da rijesit sa aplikacijom Sunshine, kosta 25$, a onda ti automatski otkljucava bootloader i stavlja na S-OFF.
I ja sam primjetio da se baterija malo popravila ali sam čekao na netko drugi to porvrdi na forumu.
Security off, onda mozes radit kaj te volja s mobitelom (custom kernel, flesat radio itd).
Vecinom desetka dolazi sa S-ON, onda si ogranicen po pitanju nekih stvari, nemres downgreadat, ne mozes stavljat custom kernel itd.
To se da rijesit sa aplikacijom Sunshine, kosta 25$, a onda ti automatski otkljucava bootloader i stavlja na S-OFF.
Ne treba ti S-OFF (Sunshine) da bi mogo flashat custom rom ili kernel ili Pnp tweak npr., treba ti samo otključani bootloader.
evo i moje baterije...nije bio neki veliki usage ovih dana, ali svakako ne mogu vjerovati da mi je izdrzala baterija 3 dana :)
mislim da je kljuc bio to sto sam je napunio preko kompa, puno sporije puni ali dosta duze i traje..i nakon sto sam updateao google play services vise nemam onakvu ludu potrosnju u stand by-u.
Znači do sada sam bio oke sa HTC-om ali zbog svakakvih desavanja tipa HTC bi u višu klasu telefona me zeza. Jer dosadašnja cijena mi je bila pristupačna.
Znači do sada sam bio oke sa HTC-om ali zbog svakakvih desavanja tipa HTC bi u višu klasu telefona me zeza. Jer dosadašnja cijena mi je bila pristupačna.
Mislim da se iza tvog lažnog profila krije jedan kolega kojeg sam već upozorio da ne trola. Što se tiče izvora ove informacije kojoj si stavio link, zanijemio sam od šoka i kvaliteta.