HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sardax ili tko već…par pitanja

1.Da li je riješen onaj bug kojeg su na mob.hr napisali „Pri gotovo svakom pokretanju kamere, upozoren sam da maknem ruku koja blokira laserski autofokus, iako on nije blokiran, a isto tako je i fotografija potpuno van fokusa dok god ne tapnem na zaslon i ručno fokusiram ručno objekt kojeg želim fotografirat

2.Također neki kažu „Za razliku od drugih modela koji imaju ovakve otiske prstiju, moram reći da mi se HTC 10 nije palio upola toliko često. Pretpostavljam da je razlog u tome što je čitač za otiske prste udubljen jedan milimetar pa ne dolazi odmah u kontakt s kožom dok je u hlačama.“ Jel Vi imate takvih problema.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 9:38 (R36).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ovo za kameru je riješeno sa update-om software-a. Ovo drugo ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
@R36, kako ja imam Taiwanski model, koji mi je u startu dosao sa 1.3xx verzijom, pa odma u roku od par dana 1.5xx, taj problem nisam imao. Meni se to javi ako stvarno prekrijem rukom laser. Sa 1.5xx i sad s 1.8xx ispravljen je glavni problem laserskog fokusa, a to je u situacijama jako loseg svjetla bi dugo trazio fokus.

Pod 2., ja imam problem da se katkad prebrzo ucita :) Salim se, nemam zamjerki na rad FP-a. Katkad ako se zamasti ili ako su prsti znojni, naravno, ne ucita iz prve ili druge. Ali to je i logicno.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
@R36, kako ja imam Taiwanski model, koji mi je u startu dosao sa 1.3xx verzijom, pa odma u roku od par dana 1.5xx, taj problem nisam imao. Meni se to javi ako stvarno prekrijem rukom laser. Sa 1.5xx i sad s 1.8xx ispravljen je glavni problem laserskog fokusa, a to je u situacijama jako loseg svjetla bi dugo trazio fokus.

Pod 2., ja imam problem da se katkad prebrzo ucita :) Salim se, nemam zamjerki na rad FP-a. Katkad ako se zamasti ili ako su prsti znojni, naravno, ne ucita iz prve ili druge. Ali to je i logicno.

Sardax hvala ti na odgovoru...

Evo da se pohvalim...sljedeći tjedan stiže i meni HTC 10., nadam se da će stići do petka jer 29.07 idem na godišnji...i ne mislim ga čekat . Jedini razlog odustanja od HTC-a će biti ako me sj... s dostavom...

Razlog uzimanja...

1. Dobra cijena - 4100 na pretplatu od 59kn preko T-mobila. Ja ne koristim pretplatu ali ću koristit mob. Plačam gotovinom...tako da nemam nikakvih rata. Cijena od 4100 mi se čini odličnom.,ako gledamo da je OP 3 - 3000kn. A za razliku od 1000kn rađe uzmem HTC.

2. Ne da mi se uzimat S7 edge jer imam S6...., G5 me razočarao...tako da je logičan izbor HTC.

3. Nikad nisam imao HTC., pa je u igri i neka znatiželja...

4. Kamera...svi je hvale...pa onda ne može biti loša. Meni je kameran na S6 vrh...ako će biti bolja od S6 u što ne sumnjam.,ja zadovoljan!!

Neću se još veselit dok ga ne vidim u rukama...

15 godina
HTC One M10 - rasprava

ovo za laser su rijesili ali fokus nisu. meni jos uvijek tu i tamo fokus ne radi, tek kad taknem ekran da zumira.

a ovo drugo je valjda prednost, a ne problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

ovo za laser su rijesili ali fokus nisu. meni jos uvijek tu i tamo fokus ne radi, tek kad taknem ekran da zumira.

a ovo drugo je valjda prednost, a ne problem ?

Ma meni je najbitnije da slike u nočnim uvijetima s blicom ili bez ispadnu odlično. Ne očekujem čuda.,ali očekujem bolje od S6.

PS... i ova fora da se senzor ne treba stisnut kao na S6/S7 - to mi je plus.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 13:29 (R36).
17 godina
neaktivan
R36 kaže...
sardax kaže...

Sardax hvala ti na odgovoru...

Evo da se pohvalim...sljedeći tjedan stiže i meni HTC 10., nadam se da će stići do petka jer 29.07 idem na godišnji...i ne mislim ga čekat . Jedini razlog odustanja od HTC-a će biti ako me sj... s dostavom...

Razlog uzimanja...

1. Dobra cijena - 4100 na pretplatu od 59kn preko T-mobila. Ja ne koristim pretplatu ali ću koristit mob. Plačam gotovinom...tako da nemam nikakvih rata. Cijena od 4100 mi se čini odličnom.,ako gledamo da je OP 3 - 3000kn. A za razliku od 1000kn rađe uzmem HTC.

2. Ne da mi se uzimat S7 edge jer imam S6...., G5 me razočarao...tako da je logičan izbor HTC.

3. Nikad nisam imao HTC., pa je u igri i neka znatiželja...

4. Kamera...svi je hvale...pa onda ne može biti loša. Meni je kameran na S6 vrh...ako će biti bolja od S6 u što ne sumnjam.,ja zadovoljan!!

Neću se još veselit dok ga ne vidim u rukama...

ja po svoga idem sutra  

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ma meni je najbitnije da slike u nočnim uvijetima s blicom ili bez ispadnu odlično. Ne očekujem čuda.,ali očekujem bolje od S6.

R36 - Ljudina od riječi - nema što!

14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
R36 kaže...

R36 - Ljudina od riječi - nema što!

Već me boli glava od gledanja recenzija HTC 10 .  Jedan od bolji HR recenzija http://www.smartphonehrvatska.com/2016/06/15/htc-10-recenzija/

Koju god noviju recenziju pogledam...svi hvale kameru...tj daje najrealnije slike...

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

O tome ja govorim ovdje cijelo vrijeme. Znači, ako je mrak onda je mrak. Pretvarati slike napravljene u mraku veoma svjetlijim ne može se okarakterisati kao prednost. Manji šum je puno teže postići a doprinosi većoj kvaliteti fotografije pri smanjenom svjetlu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Danas prodao S6 frendu tako da sam sad na Lumiji 640 i Lumiji 930 (posuđena od frenda dok ne dođe HTC 10). 

Fascinantno je što ja kod ni jednog operatera ne mogu vidjet HTC 10. Jel tko zna koje prodajno mjesto u Zagrebu ima izlozbeni HTC 10?? Da vidim što sam kupio 

Tele 2 uopće u ponudi nema još HTC 10, tako da ostaju prodajna mjesta Vip-a i T-mobile-a. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 22:26 (R36).

0 0 hvala 0
16 godina
Vip. City centar west. Ali je zakljucan na neciji otisak.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

U BiH se također ne može naći kod operatora. Jedino ga ima u slobodnoj prodaji gdje se može naći za oko 560 eura. http://www.univerzalno.com/proizvod/htc_10

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ekipa jedne domaće usporedbe kamera G5 vs HTC 10 vs S7 Edge ;)
http://mob.hr/samsung-galaxy-s7-edge-vs-htc-10-vs-lg-g5-usporedba-kamera/
youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

evo, napokon sam i ja svoga dobia, pošto vidim da ovde mnogi hvale build quality, build quality je dobar ali iskreno ništa bolji od curinog huawei p9 ili samsunga s6

prije je htc bio iznad svih po tome ali su ga svi sustigli po tome

jedino šta me za sad oduševilo na njemu je kamera i punjenje, stvarno se baterija puni munjevito brzo

vidim da dosta njih govori da je mob tiši nego m9 šta ja nikako ne mogu potvrdit, zvučnici su strašno glasni

to je za sad to, dalje ćemo vidit

1 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ma nije tiši od M9 nego nema pravi stereo zvuk. M9 nije nista posebno glasan, recimo LG g3 s njim briše pod po pitanju glasnoće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ima li gdje izložen ovaj M10 u ZG da se može isprobat (T-mobile, VIP, tele2 ?)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 17:17 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
3 posta iznad..
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
12 godina
HTC One M10 - rasprava

U tcomu ga nemaju nigdje u zgu hebo ih ja. frendu krepao m8 lik inace samo htc koristi i zelio kupit m10 bili smo u tri tcoma i nit u jednom nemaju,glavno da se reklamira. liku trebao telefon i uzeo s7edge.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Danas bio u Arena centru pa u City centru i nema ga nigdje. Pitam lik u Vip jel imate HTC 10 - kaže on da ga već mj dana nemaju i da dosta ljudi pita za njega.

Oćito su se naši teleoperateri zajebali što nisu naručili veće količine HTC-a 10 jer očito da ljude zanima mob. U Santa Domenici je bila prednarudžba prije mjesec dva i nisu ga još dobili.

0 0 hvala 0
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja ne kuzim i onda ce se cuditi sto ce telefon podbaciti. hebote ljudi ga traze i sto je najgore imaju ga u ponudi al nemaju na stanju vec mjesec dana. pa makni ga iz ponude hebote. ja se ne mislim zapisivat za mobitel pa ce me zvat kad dode. Auto koji je kostao 220tkn sam cekao 65 dana od narudzbe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 17:52 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ja ne kuzim i onda ce se cuditi sto ce telefon podbaciti. hebote ljudi ga traze i sto je najgore imaju ga u ponudi al nemaju na stanju vec mjesec dana. pa makni ga iz ponude hebote. ja se ne mislim zapisivat za mobitel pa ce me zvat kad dode. Auto koji je kostao 220tkn sam cekao 65 dana od narudzbe.

Primjer T-mobilea...znaći mob iskrsne na webshop-u na pol sata pa opet nestane...ja sam ga na taj naćin ulovio prošli tjedan.

12 godina
HTC One M10 - rasprava

jel tebi stigao? nije ni vip bolji dva frenda cekaj iphone SE vec dobrih mjesec dana. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

jel tebi stigao? nije ni vip bolji dva frenda cekaj iphone SE vec dobrih mjesec dana. 

Nije.,ali po svemu bi trebao doći do petka.

Ne jebe me živa sila...ja kad sam ga uzimao preko web shopa imali su ga...sad ako ću morat ćekat odustajem što sam i rekao. 

16 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja sam HTC 10 naručio u Vipu u četvrtak i stigao mi je idući petak. Dugo sam se dvoumio da li da uzmem OP3 ili HTC 10 zbog cijene i problema s naručivanjem.

Nisam želio bijeli mob. a Vip je dugo u ponudi imao samo bijeli dok je OP 3 crni :-)

Uglavnom, stigo je koristim ga, zadovoljan itd...

Frend ima OP 3 i ne mogu reći da je to nešto lošiji mob. od HTC ali ja prvenstveno ne volim amoled...

0 0 hvala 0
16 godina
Stize novi update, prvenstveno za kameru. Onima koji vole duze ekspozicije, sadasnje 2 sekunde se povecavaju na 15.

Check out @leoside's Tweet: https://twitter.com/leoside/status/757897733986398208?s=09
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Stize novi update, prvenstveno za kameru. Onima koji vole duze ekspozicije, sadasnje 2 sekunde se povecavaju na 15.

Check out @leoside's Tweet: https://twitter.com/leoside/status/757897733986398208?s=09
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Jučer bio poslovno u Splitu i otišao do Jokera - ni tamo nisam našao HTC 10.

Dok neki traže pokemone ja tražim HTC 10 po Hrvatskoj 

Šalu na stranu - stigla mi je poruka da mi danas stiže HTC., a pošto nisam doma - najkasnije mi je sutra u rukama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 9:40 (R36).

2 0 hvala 0
16 godina
Pa sta se nisi javio?! :) Moga si vidit kako izraubani 10 izgleda.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice