HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
zabranjeniples kaže...

Cinjenica ostaje, kako je ovaj uredjaj daleko od ocekivanja.

Pri tome ne mislim na sam kvalitetnavedenog, nego na samu firmu i konstantno losu politiku s njene strane.

Ionako ne stoje najbolje i onda sebi dopuste ovakve gafove.

Sad pretjeruješ.

16 godina
HTC One M10 - rasprava

A dobro, situacija je blistava, jeli ti sad lakse ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

nazalost HTC ide sve dalje od smartphonea, i sami su to rekli, Vive vide kao buducnost (sretno im bilo). a i glasine vele da 10 uopce nije bio planiran, vec su se zadnji cas odlucili da ipak izbace flagship.

ako se nesto drasticno ne promijeni, dajem im jos sljedecu godinu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Sve zavisi što su to očekivanja, da se može reći da je u konačnici daleko od očekivanja :) 

Najdalje od očekivanja je LGG5, što se pokazao većim promašajem od M9 prošle godine sa modularnim glupostima. 

Svaki telefon ima mana :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ekipo ma tržište je zasičeno. Jednostavno danas svako selo iz Kine ima tvornicu mobitela. Također cijene su otišle u nebo...za mobitel dat 800-1000 eura, a nekog velikog napretka iz godine u godinu nema.

Ja  shvačam da mjenjanje mobitela svake godine nema smisla a i ovogodišnji top modeli mi nešto nisu interesantni...da bi išao bilo koji kupit.

Trenutno mi je OP3 best buy - i da idem kupovat mob., to bi uzeo - malo za promjenu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

A dobro, situacija je blistava, jeli ti sad lakse ??

Pa uopće se ne uzbuđujem oko situacije u HTC-u. Možda bih budno pratio da imam dionice.... To što je 10-ka moj izbor spram drugih to je moja stvar. Činjenica je da bez obzira na sve cijena HTC-ovih dionica nešto porasla. da sam imao višak novca prije izbacivanja 10-ke, sigurno bih uložio u HTC (već sam pisao o tome).

sardax kaže...

Sve zavisi što su to očekivanja, da se može reći da je u konačnici daleko od očekivanja :) 

Najdalje od očekivanja je LGG5, što se pokazao većim promašajem od M9 prošle godine sa modularnim glupostima. 

Svaki telefon ima mana :)

Slažem se za G5. Čitao sam negdje da je LG uradio kompletno restruktuiranje odjela smartphonea zbog katastofalno loše prodaje G5.

R36 kaže...

Ekipo ma tržište je zasičeno. Jednostavno danas svako selo iz Kine ima tvornicu mobitela. Također cijene su otišle u nebo...za mobitel dat 800-1000 eura, a nekog velikog napretka iz godine u godinu nema.

Ja  shvačam da mjenjanje mobitela svake godine nema smisla a i ovogodišnji top modeli mi nešto nisu interesantni...da bi išao bilo koji kupit.

Trenutno mi je OP3 best buy - i da idem kupovat mob., to bi uzeo - malo za promjenu.

Nego, jesi li ti kupio HTC 10?

14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže... 

Nego, jesi li ti kupio HTC 10?

Nisam jer mi ne ono nešto., isto kao i S7 i G5. Iskreno ove godine mi nisu nešto top modeli tj nisu nešto bolje od S6 kojeg imam.

A i da mislim sad kupovat mob prije bi uzeo OP3 nego M10

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja ovdje ne pričam o HTC 10 kao mobitelu, nego pričam o prodajnim rezultatima, koji utječu na samu firmu.

Kao što rekoh, situacija nije bajna, a kako stvari stoje, ljudi iz HTC-a ne čine ništa pametno da to isprave.

Čitam na pc ekspertu da su sami zeznuli u npr. SAD-u.

Kao, dali nekom operateru ekskluzivu prva 2-3 tjedna i automatski ga ostali nisu izlagali.

Em što im marketing ''ne postoji'', em su toliko zakasnili za konkurencijom, em se uz sve to blamiraju na drugim područjima.

Očigledno ne znaju kako firmu izvuće na bolje staze, a pitanje je dokad će gurat takvim koracima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 20:10 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Čitam na pc ekspertu da su sami zeznuli u npr. SAD-u.

Kao, dali nekom operateru ekskluzivu i automatski ga ostali nisu izlagali.

Apsolutno netočno! Kao što je i netočno ostalo što pišeš jer se nepravilno informiraš. HTC 10 u SAD se može nabaviti u Sprint-u, Verizon-u, T-Mobileu i možda još nekim operaterima ali za ove znam sigurno što dokazuju slike u prilogu. 

T-Mobile T-Mobile
Verizon Verizon
Sprint Sprint
16 godina
phoenix2003 kaže...

Apsolutno netočno! Kao što je i netočno ostalo što pišeš jer se nepravilno informiraš. HTC 10 u SAD se može nabaviti u Sprint-u, Verizon-u, T-Mobileu i možda još nekim operaterima ali za ove znam sigurno što dokazuju slike u prilogu. 

Koliko sam shvatio kolegu na pc ekspertu, radilo se o prva 2-3 tjedna prodaje.

Znači, odma u startu su napravili ogromnu početničku pogrešku.

To što je sad u ponudi, ne znači apsolutno ništa.

Ali dobro, ispravljam gore napisanu rečenicu.

O kašnjenju ne želim niti raspravljat.

Neshvatljivo mi je s toliko obrambenog žara skačete na samu pomisao riječi HTC.

Nitko ne osporava kvalitet samog uređaja, koji je IMHO uz S7 najbolji ove godine.

Ali je isto tako činjenica, da ljudi u HTC-u ne znaju pogurat taj proizvod i iz godine u godinu srozavaju tvrtku sve dalje od vrha.

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Vjerojatno nisi ni ostalo shvatio. U protivnom trolaš. Da sam na tvom mjestu ne bih plasirao poluinformacije jer to šteti ugledu na forumu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Vjerojatno nisi ni ostalo shvatio. U protivnom trolaš. Da sam na tvom mjestu ne bih plasirao poluinformacije jer to šteti ugledu na forumu. 

O čemu ti pričaš ??

S tobom pričat, je jednako pričat s djetetom iz prvog osnovne.

14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Ne znam šta je @zabranjeniples krivo napisao - napisao je prva 2-3 tjedna je jedan operater imao ekskluzivu., a ti onda stavljaš screenshot da ga svi operateri imaju. Kolega imaju ga ali tu je napomena na prva 2-3 tjedna. Čitaj s razumjenvanjem.

Evo ti primjer Hrvatska...ima ga Vip, T-mobile ga je nedavno dobio, Tele 2 ga nema kao ni trgovine u slobodnoj prodaji (Sanra Domenica i sl). Dobra kampanja nema šta.

U svakom slučaju zadnje vrijeme viđam reklame samo od Samsunga (S7) u Huaweija(P9).

U globalu gledano meni je M10 ok mob...dosad najbolje od HTC-a.A sad zašto se slabo prodaje...ima tu dosta faktora kao i kod drugih.

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ne znam šta je @zabranjeniples krivo napisao - napisao je prva 2-3 tjedna je jedan operater imao ekskluzivu., a ti onda stavljaš screenshot da ga svi operateri imaju. Kolega imaju ga ali tu je napomena na prva 2-3 tjedna. Čitaj s razumjenvanjem.

Ne! Prvo je napisao da ga u SAD ekskluzivno ima samo jedan operater. Nakon toga ja sam pobio tu tvrdnju tako što sam pokazao da ga imaju najmanje 3 operatera. A zatim je napisao da je "pogrešno shvatio" i da ga je ispočetka ekskluzivno imao jedan operater. Jasnije? Izgleda da nekome drugom treba čitati da razumije???

P.S. A sada vidim da je šupački i ispravio post nakon što sam mu pobio tvrdnju!!! Šteta samo što nisam citirao cijeli njegov post! JADNO!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 23:13 (phoenix2003).
16 godina
HTC One M10 - rasprava

istina,citao sam odmah nakon objave i nije stavio ovo 2-3 tjedna,naknadno je dodano sto nije u redu,sada covjek ispada kriv a nimalo nije,nego ga sad napadate zbog toga...recite ,ispricavam se,nisam napisao,a ne ovako mućki iza leđja

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 23:20 (izvone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

A cirkusa majko moja mila.

Pa koliko vi ljudi imate godina, ja gledam i ne vjerujem.

Na kraju krajeva, u postu ispod onog glavnog, napisao sam da ispravljam rečenicu, jer sam se krivo izrazio.
Ne vidim gdje je drama!!

Kao što rekoh, pojedinci se ovdje ponašaju kao mala djeca, što je zaista za nevjerovat.
Imate i na pc ekspertu ovo o čemu pričam, a imamo i link kojeg sam postavio za navedenu raspravu i zaista više ne znam o čemu se ima raspravljat.

Pojedinci su toliko zaluđeni pojedinim telefonima, da se s njima uopće ne isplati razglabat.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

ja neznam jel se pravis blesav ili sta....

Prvo,napali su ga jer je komentirao da ga ima u US,a ti nisi naveo 2-3 tjedna,naknadno si uredio,a drugi ne gledaju jel post uredjen i kada,te je jednik ispao kriv bezveze a samo je htio dokazati da ima u US,jer ti prvo NISI NAVEO u koje doba je bila ekskluziva...

To da su s*ebali s htcom je ocito,kao u pocetku tako i sada,vecini je nedostupan ili tek sada dostupan i to po paprenoj cijeni,nitko ne kaze da je dostupan svugdje za kikiriki...evo u njemackoj,vodafon ga jos nema jer su na sudskom sporu zbog njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Da čitaš kako spada, vidio bi moj post ispod onoga.

Nakon mog drugog posta, vidio bi što je on napisao, pa bi onda shvatio zašto mu je kolega R36 odbrusio.

Činjenica je da se momak na svaku lošu o HTC-u nabrijava kao da mu ide iz đepa.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

A cirkusa majko moja mila.

Pa koliko vi ljudi imate godina, ja gledam i ne vjerujem.

Na kraju krajeva, u postu ispod onog glavnog, napisao sam da ispravljam rečenicu, jer sam se krivo izrazio.
Ne vidim gdje je drama!!

Kao što rekoh, pojedinci se ovdje ponašaju kao mala djeca, što je zaista za nevjerovat.
Imate i na pc ekspertu ovo o čemu pričam, a imamo i link kojeg sam postavio za navedenu raspravu i zaista više ne znam o čemu se ima raspravljat.

Pojedinci su toliko zaluđeni pojedinim telefonima, da se s njima uopće ne isplati razglabat.

Imam dovoljno godina da ne dopustim da me zajebava dripac poput tebe. Dobro vodi računa što pišeš jer na ovom forumu postoje ozbiljni ljudi poput mene. U buduće ću gledati da provjerim svaki tvoj post i uživaću u tome da te pred svima raskrinkam!

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Tvoje postove ubuduće ne komentiram.

Ti si svojim postovima dokazao koji si razred osnovne škole, a onim koji te guraju, blago.

Idemo dalje s raspravom, ako je istu u ovoj temi ikako moguće imat.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
R36 kaže...

Ne! Prvo je napisao da ga u SAD ekskluzivno ima samo jedan operater. Nakon toga ja sam pobio tu tvrdnju tako što sam pokazao da ga imaju najmanje 3 operatera. A zatim je napisao da je "pogrešno shvatio" i da ga je ispočetka ekskluzivno imao jedan operater. Jasnije? Izgleda da nekome drugom treba čitati da razumije???

P.S. A sada vidim da je šupački i ispravio post nakon što sam mu pobio tvrdnju!!! Šteta samo što nisam citirao cijeli njegov post! JADNO!!!

Prvo nitko nije napisao datum kada se počeo prodavat u SAD-u., drugo na tvojim slikama nema datuma pa te slike mogu biti od danas., tj ne znamo razmak između početka prodaje i tvojih slika da bi znao tko je u pravu - AKO HOĆEMO BITI CJEPIDALAKA.

Šalu na stranu...dobar je M10 samo ga cijena malo zeza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 8:24 (R36).
15 godina
HTC One M10 - rasprava

dobro vratimo se na temu :)

tko ovdje osim sardaxa i mene zapravo ima 10-tku ?

dojmovi, problemi, bugovi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

S cim se vi ljudi zamarate..

Evo koristim telefon vec mjesec dana, i najbolji telefon koji sam ikad imao ili drzao u ruci, uopce me briga za prodaju il ista got..

Jedino im zamjeram sta nemam di nabviti original dodatni kabel za punjenje..HTC hrvatska je malo u banani sta se toga tice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivicask kaže...

Evo koristim telefon vec mjesec dana, i najbolji telefon koji sam ikad imao ili drzao u ruci, uopce me briga za prodaju il ista got..

Jedino im zamjeram sta nemam di nabviti original dodatni kabel za punjenje..HTC hrvatska je malo u banani sta se toga tice..

vidim da si izbacio pnp tweak na xda. znaci to mogu flashat iz stock recoverya bez roota ? da li se kod restarta onda sve vrati na default ili je ponovno potrebno flashat default fileove ?

i kakva je situacija sa baterijom, vidim da popravlja performanse, ali hoce li se onda baterija brze trosit ? hvala :)

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Prvo nitko nije napisao datum kada se počeo prodavat u SAD-u., drugo na tvojim slikama nema datuma pa te slike mogu biti od danas., tj ne znamo razmak između početka prodaje i tvojih slika da bi znao tko je u pravu - AKO HOĆEMO BITI CJEPIDALAKA.

Šalu na stranu...dobar je M10 samo ga cijena malo zeza.

Bolje ti je gledaj za koga se zalažeš. Na forumu imaš dosta pametnijih osoba čije mišljenje dijeliš, nađite neki zajednički sadržilac pa mi kvalitetno odgovarajte na moje (kontra)argumente do mile volje. Ovaj nije vrijedan toga.

14 godina
ivicask kaže...

Daj mi kolega recite, koristite li kakav cover za mobilni gadget, obzirom sam ga imao u rukama, i pomalo mi se činio ipak podosta nezgodan za solo držanje u rukama?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
ivicask kaže...

Daj mi kolega recite, koristite li kakav cover za mobilni gadget, obzirom sam ga imao u rukama, i pomalo mi se činio ipak podosta nezgodan za solo držanje u rukama?!?! 

Ne korisim nista, niti sam koristio na m9, pao mi je jednom i dobio malu točkicu na sim slotu i kučištu, nista strašno, rađe imam i točkic unego da skrivam ovakvu ljepotu od mobitela u nekoj (ružnoj) futroli.

Naviknuo sam ga držat i nije mi ni jednom za sad niti blizu skliznuo.

Al, eto sve zavisi od korisnika do korisnika, kak got ti paše :)

15 godina
Igor666 kaže...

vidim da si izbacio pnp tweak na xda. znaci to mogu flashat iz stock recoverya bez roota ? da li se kod restarta onda sve vrati na default ili je ponovno potrebno flashat default fileove ?

i kakva je situacija sa baterijom, vidim da popravlja performanse, ali hoce li se onda baterija brze trosit ? hvala :)

ivicask mozda si preskocio ? :)

15 godina
Igor666 kaže...
Igor666 kaže...

Nemozes flashati nista iz stock recovery, moraš imat TWRP.

Moj mod ima 2 profila, Perfomance i Balanced.

Balanced je više orjentiran na bateriju, dok Perfomance na brzinu, naravno s njim će baterija nešto kraće trajati, sve zavisi što netko očekiva od telefona.Neke ne interesira baterija, već im je bitnije da dobe 10 fps više u igri naspram HTC stock romova..

15 godina
ivicask kaže...
Igor666 kaže...
Igor666 kaže...

Nemozes flashati nista iz stock recovery, moraš imat TWRP.

Moj mod ima 2 profila, Perfomance i Balanced.

Balanced je više orjentiran na bateriju, dok Perfomance na brzinu, naravno s njim će baterija nešto kraće trajati, sve zavisi što netko očekiva od telefona.Neke ne interesira baterija, već im je bitnije da dobe 10 fps više u igri naspram HTC stock romova..

aha, tako sam i mislio, ali mislim da si na xda napisao da se moze flashat i kad je cijeli sistem stock pa mi je bilo cudno :) za sad cu jos pricekati par updatea od HTC-a a poslije cemo vidjeti.. uglavnom, svaka cast na svemu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice