HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
phoenix2003 kaže...
Edge kaže...
phoenix2003 kaže...
Igor666 kaže...

....

Na M8 su ljudi imali i po 7h SOT, ali od onda svake godine se to smanjuje i smanjuje, umjesto da je obrnuto..

....

Da li ti je palo na pamet da baterija vremenom gubi na kapacitetu?

Jel ti je palo na pamet da Igor misli na novije generacije uredjaja, a ne na M8 star 2 godine.

Moras se otarasiti zelje za ponizavanjem drugih.

Novije generacije? Dvije godine star M8? Pa koliko to godina prođe od predstavljanja uređaja nove generacije? Morate naučiti da misao pretočite u tekst složenom rečenicom.

ti baš nisi najoštriji nož u ladici 

17 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...

Novije generacije? Dvije godine star M8? Pa koliko to godina prođe od predstavljanja uređaja nove generacije? Morate naučiti da misao pretočite u tekst složenom rečenicom.

Novije generacije uredjaja od M8, uostalom to ti ne moram objasnjavati, samo se pravis blesav. Skuzio si da si za*ebo pa se opet izvacis sa svojom podmuklom arogancijom. U ovoj temi gotovo svaki post ti prsti od bahatosti. Daj stari smiri zivce ili otkantaj od normalnih ljudi.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
15 godina
neaktivan
Edge kaže...
phoenix2003 kaže...

Novije generacije uredjaja od M8, uostalom to ti ne moram objasnjavati, samo se pravis blesav. Skuzio si da si za*ebo pa se opet izvacis sa svojom podmuklom arogancijom. U ovoj temi gotovo svaki post ti prsti od bahatosti. Daj stari smiri zivce ili otkantaj od normalnih ljudi.

Naravno da mi ne moraš objašnjavati jer to i ne možeš. Čemu pomen M8 u rečenici ako se ne misli na tehničke karakteristike tog uređaja? Da sam ja htio izjaviti tu misao bilo bi to ovako: " U posljednje dvije godine primjetio sam da svi predstavljeni smartphone-i imaju problem sa baterijom". Zatim bih malo detaljnije to elaborirao: čipset, aplikacije, temerature.....

Napisati "Na M8 su ljudi imali i po 7h SOT, ali od onda svake godine se to smanjuje i smanjuje, umjesto da je obrnuto.." je uistinu rečenica koja baš i ne izražava željeno mišljenje.

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Mene jedino fascinira kako se u svakoj drugoj temi vodi normalna konstruktivna rasprava. Kritike, pohvale, normalna obrazloženja jednog i drugog podkrijepljeno dokazima/činjenicama. Ovdje je to zbog par pojedinaca apsolutno nemoguće. Šteta jer je zanimljiv mob za raspraviti, ali od vas par me jednistavno prođe želja ulaziti u rasprave 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

U pravu si ali ovo su neraščišćeni računi iz "Što se događa s našim društvom" http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx?page=1761

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...
Edge kaže...
phoenix2003 kaže...

Naravno da mi ne moraš objašnjavati jer to i ne možeš. Čemu pomen M8 u rečenici ako se ne misli na tehničke karakteristike tog uređaja? Da sam ja htio izjaviti tu misao bilo bi to ovako: " U posljednje dvije godine primjetio sam da svi predstavljeni smartphone-i imaju problem sa baterijom". Zatim bih malo detaljnije to elaborirao: čipset, aplikacije, temerature.....

Napisati "Na M8 su ljudi imali i po 7h SOT, ali od onda svake godine se to smanjuje i smanjuje, umjesto da je obrnuto.." je uistinu rečenica koja baš i ne izražava željeno mišljenje.

o cemu ti pricas majko mila...sorry ali ako to nije bilo jasno onda u k...c.

sta da ti ja elaboriram ? govorim iz iskustva i iskustva drugih, kakav chipset i aplikacije te spopale.. velim da svake godine novija generacija mobitela ima slabije trajanje baterije, umjesto da se poradi na tom polju i da ima bolje trajanje.

na xda forumu su se radili izracuni (prije izlaska moba) i ne znam sta sve ne, da bi prema specifikacijam chipseta i velicini baterije, 10-tka trebala imati 7-8h SOT..tome se mozemo samo nasmijati..

iako izgleda da je 10-tka nesto bolja na tom polju, ali po meni nezamjetno.

12 godina
HTC One M10 - rasprava

Sto se baterije tice na HTC 10 ocekivao sam vise i tesko da bi me ovo zadovoljilo obzirom da koristim S7E od 3 mjeseca.

Inace ja imam Samsung, a uopce nisam Samsung fan i generalno njihovi mobiteli su bi bas onako bezveznjikavi, a ni sam ne znam zasto (valjda neki moj cudni subjektivni dojam), sve na njemu imam stock, nemam nikakvu zelju kemijati i bilo sto mjenjati jer mobitel generalno radi dobro i sve na njemu je na visini zadatka.

Bio sam prije dva tjedna turisticki u Pragu nekoliko dana, po cijeli dan bez uticnice i imao sam kod sebe stalno power bank koji nisam niti jednom upotrijebio tako da je baterija na S7E nesto sto ce se svakome svidjeti i jedino me ona motivira da imam ovaj mobitel koji imam...ujedno ovo je prvi mobitel koji ne punim striktno svaku vecer jer u stand bye jedva da ista i potrosi tako da cesto odem na spavanje sa 40-50% baterije i preko noci izgubi mozda 2% i sutra izguram sa ostatkom gotovo cijeli dan umjerenog koristenja...kako je ciklus punjenja iznimno kratak punim ga bez nekog reda.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Mislio sam da ekipa na ovom forumu ne puši marketinške fore...

Rekli oni Snapdragon 820 manje troši bateriju tj štedljviji je i svi se odmah ponadali. Ne kužim šta ste vi očekivali 6-7h Sot-a. Kako da ne.

Kad pogledaš konkurenciju s približnom mAh baterijom nitko nema više od 3 i pol pa do 4 i pol Sot-a osim Edge-a (3600 mAh) koji navuče do 5 i po, 6h. (Ne računam one korisnike koji se natječu tko će imat veći Sot-a pa ne koriste mobitel kako bi ga inače koristili).

Očekivat od M10 i konkurencije čuda nema smisla. M10 ima QHD ekran koji je najveći potrođač baterije., vjerujem da ima Full hd da bi imao 1h duže trajanje baterije.

U svakom slučaju svaki će mob izdržat jedan dan korištenja. Po meni M10 ima ništa bolje ili gore trajanje baterije od konkurencije.

Netko je tu spomenuo trajanje baterije na G3. Imao sam ga i mogu reći, da se na 4G mreži prilikom surfanja, baterija trošila jako jako brzo.,dok na S6 baterija traje odlično. Pošto mi je surfanje bitno na gsm areni uvijek pogledam njihov test baterije (po meni najbolji) i vidim koji mob ima najbolje trajanje baterije pod "internet".

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Nisam znao za ovo: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Zašto je Xperia X brža od M10?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 21:00 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Nisam znao za ovo: 

Sto? da Samsung nikad nije imao dobar ram managment.. NIsta cudno, tako je vec godinama 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

HTC ga je oprao samo zbog igrica...sad koliko je to važno - meni osobno nije.

U svakom slučaju ni s jednim ni drugim se ne može pogriješit.

1 0 hvala 0
16 godina
Nije stvar igrica, ne igram ih na mobitelu. Ali vec ako otvorim nekoliko aplikacija - pa makar to bile i igrice - zelim da mi ostanu u pozadini ako ih sam ne ubijem.
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
14 godina
neaktivan
merio kaže...
Nije stvar igrica, ne igram ih na mobitelu. Ali vec ako otvorim nekoliko aplikacija - pa makar to bile i igrice - zelim da mi ostanu u pozadini ako ih sam ne ubijem.

Sad sam instalirao Temple Run 2 da baš to provjerim...da li ostaje ili ne...i ja kad krenem igrat igricu...ako odem npr u whats app ili na internet...meni igrica ostane...znači kad se vratim nastavljam gde sam stao.

Zašto na S7 nije ostalo ne znam...a pretpostavljam da je lik imao toliko aplikacija u pozadinu da je na S7 Android sam ubio igricu.,a na M10 nešto drugo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 10:04 (R36).
16 godina

Pogledaj video opet :) imao je upaljeno samo ono što je pokretao za svrhe testa. Ram managment je na samsungu oduvijek mana.. Pa settigns app reloada kamoli ne igrice. Nekom smeta, nekom ne. Mene osobno to oduvijek odbija od samsunga..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 14:03 (merio).
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
merio kaže...

Sad sam instalirao Temple Run 2 da baš to provjerim...da li ostaje ili ne...i ja kad krenem igrat igricu...ako odem npr u whats app ili na internet...meni igrica ostane...znači kad se vratim nastavljam gde sam stao.

Zašto na S7 nije ostalo ne znam...a pretpostavljam da je lik imao toliko aplikacija u pozadinu da je na S7 Android sam ubio igricu.,a na M10 nešto drugo...

Radi se o Snapdragon verziji:  

Exynos verzija je i brza i nema problema s RAM managementom, medutim, problemi koji postoje na S6 i na S7 Snap svakako idu na sramotu Samsunga...

Ako imas tek dvije do tri aplikacije upaljene onda ni S6 nece imat problema, upali ih 5 ili vise i hop, pocinju problemi

14 godina
neaktivan
MVVM kaže...
R36 kaže...
merio kaže...

Exynos verzija je i brza i nema problema s RAM managementom, medutim, problemi koji postoje na S6 i na S7 Snap svakako idu na sramotu Samsunga...

Ako imas tek dvije do tri aplikacije upaljene onda ni S6 nece imat problema, upali ih 5 ili vise i hop, pocinju problemi

Na S6 27 aplikacija upaljeno sad u pozadini...I mob radi bez problema.Igrica se nastavi gdje sam stao.

Ovih tvojih 5 ne drži vodu.

16 godina
R36 kaže...

Na S6 27 aplikacija upaljeno sad u pozadini...I mob radi bez problema.Igrica se nastavi gdje sam stao.

Pretpostavljam da je exynos u S6!!

Samsung i Snapdragon se jednostavno ne slazu kakl spada i prica nije za pohvalu.

Dok s exynosom stvari izgledaju lijepo i sve je lijepo optimizirano.

Bolje performanse, jace trajanje baterije......

Borba S7 snap vs htc 10 ide u korist htc-a bez daljnjeg.

Sreca sto je kod nas prisutna exynos verzija, a ne ova druga.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
R36 kaže...

Pretpostavljam da je exynos u S6!!

Samsung i Snapdragon se jednostavno ne slazu kakl spada i prica nije za pohvalu.

Dok s exynosom stvari izgledaju lijepo i sve je lijepo optimizirano.

Bolje performanse, jace trajanje baterije......

Borba S7 snap vs htc 10 ide u korist htc-a bez daljnjeg.

Sreca sto je kod nas prisutna exynos verzija, a ne ova druga.

Da, exynos...

Exynos je ukupno bolji procesor i to se zna..

Uspoređivat S7 Snapdragon s M10 nema smisla kad mi taj Snapdragon nećemo vidjet na EU tržištu. 

16 godina
HTC One M10 - rasprava

To ti je kolega i pokusao rec.

Tamo se radi o snapdragon verziji, dok kod nas te verzije nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

I bolje da nema, baterija rastura sve živo na europskom s7

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
MVVM kaže...
R36 kaže...
merio kaže...

Nije tema, al ajd...

Radit ce mob glatko, ne radi se o tome ovdje. Od tih 27 aplikacija pocni ih sve otvarat nanovo od zadnje na popisu, pa ces vidjet da ti je debela vecina zapravo ugasena.

Upali ytube neki video, stavi na 5.min videa npr, upali dvije igrice, pokreni ih, pauziraj i izadi, upali jos tri neke aplikacije (ne sistemske app) i nakon toga ako te sve aplikacije cekaju gdje si ih ostavio bez reloadanja, onda si valjda jedini koji imas S6 bez RAM problema 

12 godina
neaktivan
Koje zaštitno staklo preporučate? Ako može link, hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Da li netko zna kada dolazi u tele2? Neki dan sam pitala pa su me malo cudno gledali da kakav je to mobitel!? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
whisper2311 kaže...

Da li netko zna kada dolazi u tele2? Neki dan sam pitala pa su me malo cudno gledali da kakav je to mobitel!? 

Koliko sam pratio na web shopu vipa, tamo je isto banana.

Evo trenutno ga po web shopu nema nigdje.

Ako se ne varam i u SD je datum isporuke bio ranije, pa je pomaknut??

Kako god, nema ga ni za lijeka.

15 godina
HTC One M10 - rasprava

ja sam iz tog razloga sad presao u HT, HTC na facebooku veli da Tele2 nije od njih ni narucio 10, poslije su napisali da su na kraju narucili i da bi trebli imati u 7.mj. nek se tele2 slika sa takvom politikom.

ja sam ga vec platio u HT-u i cekam da ga posalju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Nema ga ni za lijek, ali zato dionice HTC-a rastu iz dana u dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Nema ga ni za lijek, ali zato dionice HTC-a rastu iz dana u dan.

Kakve to veze ima s ovim o čemu mi pričamo ??

Ti upadaš ko malo dijete s postovima.

Čovjek postavi pitanje o dostupnosti, ja mu odgovorim da je trenutno situacija da ga nema nigdje, a ti ko padobranac.

Btw., volio bi da im napokon krene i da se napokon malo dignu po ovom pitanju.

15 godina
neaktivan

"Čovjekica" :)

Znaci u tele2 ga jos nitko nije uzeo, meni pretplata izlazi u 7 mj , strpit cu se..

Ako  netko slucajno naleti u tele2 neka javi

Tnx ..

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Kakve to veze ima s ovim o čemu mi pričamo ??

Ti upadaš ko malo dijete s postovima.

Čovjek postavi pitanje o dostupnosti, ja mu odgovorim da je trenutno situacija da ga nema nigdje, a ti ko padobranac.

Btw., volio bi da im napokon krene i da se napokon malo dignu po ovom pitanju.

Kako tebi inače sve treba crtati hajde da ti nacrtam i ovo: Htc u posljednjih nekoliko godina ima veliki financijski problem a to je da su mu dionice strašno pale. Problem se dodatno povećao što su dionice još više pale u posljednjih nekoliko mjeseci, prije nego su lansirani HTC 10 i Vive. HTC ima sad problem druge vrste a to je da ne može proizvesti dovoljne količini HTC 10 niti Vive koliko tržište traži. Zato se ne može naći i zato dionice rastu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice