HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.627
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: HTC Evo 3D
MaXt0r kaže...
Robilad kaže...

joupunutbear ti je napravio backup od recoverya i boot.img fila na kompu (tamo gdje ti se nalazi joupunutbear) to flashas preko fastboot komande da bi vratio na staro (to ce te vratiti kod onoga gdje si instalirao leedroid) nakon toga zakljucaj bootloader te instaliraj official ics ruu file..ponovno otkljucaj bootloader flashaj recovery pa preko recoverya instaliraj SU binary da bi omoguci root (nemoj mijenjati rom neka ostane official ics ali sa omogucenim root pristupom) i slijedi metodu D sa spomenute stranice.

Kako cu instalirati kad nemogu uci u recovery?

Pa netreba ti recovery za official rom..evo skini ovo,,to ti je officijalni ics http://www.filefactory.com/file/2hwvwlkwnf3n/n/RUU_SHOOTER_U_ICS_35_S_HTC_Europe_3.28.401.1_Radio_11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M_release_262714_signed.exe pokrenes na pc-u i slijedis upute, bootloader ti mora biti zakljucan. 

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Cim upalim mobitel pojavi mi se HTC i onda sam ode tamo gdje mogu odabrat bootloader, reboot, reboot bootloader i power down...

Vjerovatno radi toga mi ovaj RUU ne vidi mobitel...

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:36 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...

Cim upalim mobitel pojavi mi se HTC i onda sam ode tamo gdje mogu odabrat bootloader, reboot, reboot bootloader i power down...

Vjerovatno radi toga mi ovaj RUU ne vidi mobitel...

Upravo tu gdje se nalazis (u bootloaderu) imas opciju fastboot..pritisni na fastboot, treba ti pisati #fastboot usb# i onda pokrenes ruu na pc-u

I naravno.. nisam rekao mobitel ti mora biti spojen sa usb kablom na kompu da bi dosao do #fastboot usb#   :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:42 (Robilad).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Sve sam to prosao, i dosao sam do zadnjeg koraka sa zicom i na kraju mi prikazuje error code: 66732337 sto bi znacilo da nisam dobro drzao zicu ... 

EDIT: USPIO SAM !!! S-OFF !!! Sad idem probat staviti disarmed toaster... Hvala na pomoci {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 16:25 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...

Sve sam to prosao, i dosao sam do zadnjeg koraka sa zicom i na kraju mi prikazuje error code: 66732337 sto bi znacilo da nisam dobro drzao zicu ... 

EDIT: USPIO SAM !!! S-OFF !!! Sad idem probat staviti disarmed toaster... Hvala na pomoci {#}

Jos ti preporucam downgrade hboota na 1.49 da mozes sve romove instalat bez problema.

15 godina
neaktivan
Robilad kaže...
MaXt0r kaže...

Jos ti preporucam downgrade hboota na 1.49 da mozes sve romove instalat bez problema.

Morat ces mi i to pokazat ili poslat link od nekog tutoriala... {#}

13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...
Robilad kaže...
MaXt0r kaže...

Morat ces mi i to pokazat ili poslat link od nekog tutoriala... {#}

Imas na prosloj stranici tutorial za vracanje na tvornicko stanje.. slijedi upute do koraka 4. kada odradis to imat ces 1.49.0007 verziju hboota (bootloader ce ti biti ponovno locked pa ga samo ponovno otkljucas)

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Koji bi ste mi ROM preporucili da je sto slicniji onom na Nexus modelima, znaci da je cisti android bez Sense i ostalih gluposti. Kako su se vama pokazali ovi JellyBean romovi, jesu li stabilni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaXt0r kaže...

Koji bi ste mi ROM preporucili da je sto slicniji onom na Nexus modelima, znaci da je cisti android bez Sense i ostalih gluposti. Kako su se vama pokazali ovi JellyBean romovi, jesu li stabilni?

Ja imam ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1507616&highlight=aokp
I oke mi je. Imao sam prije dosta random resetova, ali kolko vidim nakon flashanja kernela Aryl il tak nekaj se zove, radi sve bez problema   {#}

neradimitipkaspace!!!
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozdrav svima...
imam evo 3d.... i sve ok je mob i nemogu se pozaliti....jedino sto mi se gasi, ne cesto ali ono bas kad mi je mob najpotrebniji,, imam taj peh...ugl bez razloga....nije niti pretrpan aplikacijama niti mu beterija prazna...pa tako neznam u cemu je problem,,ako neko zna neka mi malo pomogne..... hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

dali je rootan , custom kernel ? znaju biti bugoviti pa se mob rusi ?

g3AR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije rootan, a kostum karel neznam sto znaci.

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

I meni se restartava, ali ja sam stavio NonSense ROM. Bi li to rijesio kada bi stavio novi kernel? Koji mi preporucujete? Kada stavim novi kernel, hoce li mi se sve obrisat na telefonu kao kad mijenjam ROM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...

I meni se restartava, ali ja sam stavio NonSense ROM. Bi li to rijesio kada bi stavio novi kernel? Koji mi preporucujete? Kada stavim novi kernel, hoce li mi se sve obrisat na telefonu kao kad mijenjam ROM?

To je malo komplicirano sto se kernela tice..najbolje bi ti bilo na samoj stranici gdje si skinio taj rom (pretpostavljam na xda) pogledaj sta ljudi pisu, odnosno pogledaj koje kernele oni preporucuju. Nece ti se nista brisat prilikom installa kernela.. ali postoji mogucnost ako stavis krivi kernel da dobijes bootlop (neces moci upalit mob, zapne dok se pali) pa zato uvijek napravis nandroid backup da vratis na staro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:22 (Robilad).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Dakle kernel se instalira isto kao i ROM?

EDIT: Instalira :P

EDIT 2: Na buttered toast i yoda's kernelima mi se resetuje mobitel kada udjem u kameru odmah sa lockscreen-a, nekad kada udjem u task manager, ali ne uvijek :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 22:30 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
za mene najbolji rom i kernel su stock, znaci officialni ics rom.. plus jos omogucen root,deodex, busybox, te leedroid tweaks, omogucena google navigacija, hd youtube, kamera i galerija od JB (photosphera) i stock kamera. Sve radi bez ikakvih problema i sto je najbitnije baterija dura dosta dobro.
16 godina
HTC Evo 3D

evo jedan zanimljiv test o kapacitetu baterija koje ima na ebayu,ko misli kupovati ko ja ovo mu je dobra smjernica  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1753726

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 9:29 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozdrav svima i nadam se da će te mi pomoći. Imam evo 3d već 8 mjeseci i do sada nije bilo problema, ali zadnjih par dana se počeo čudno ponašati. U stanju mirovanja je sve ok, ali kad radim s njim odjednom kao da nevidljiva ruka počne tapkati po ekranu....aplikacije se same pokrenu ili mi otvori poruke ili mail. Ponekad uopće ne mogu scrolati po imeniku već me stalno vraća na isto mjesto. To već već pomalo izluđuje i kad ga vratim u stanje mirovanje opet sve bude ok. Ponekad mogu pola sata raditi na njemu a da je sve u redu, pa onda opet poludi. Nije rootan niti sam radio factory reset. Sve je originalno od sofwarea na njemu i mislim da nije u tome problem. Kad ga stavljam na punjenje pri doticaju vrha punjaća s tijelom mobitela bude mala iskrica.....možda je mob naelektriziran ili magnetiziran. Ako touch screen radi na principu električne energije između vrhova prstiju i toucha, da li je moguće da se ponekad, ali ne i uvijek, sam pokreće aplikacije kao da netko tapka po njemu? Cijenio bih ako mi netko može pomoći...unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
riverside kaže...

Pozdrav svima i nadam se da će te mi pomoći. Imam evo 3d već 8 mjeseci i do sada nije bilo problema, ali zadnjih par dana se počeo čudno ponašati. U stanju mirovanja je sve ok, ali kad radim s njim odjednom kao da nevidljiva ruka počne tapkati po ekranu....aplikacije se same pokrenu ili mi otvori poruke ili mail. Ponekad uopće ne mogu scrolati po imeniku već me stalno vraća na isto mjesto. To već već pomalo izluđuje i kad ga vratim u stanje mirovanje opet sve bude ok. Ponekad mogu pola sata raditi na njemu a da je sve u redu, pa onda opet poludi. Nije rootan niti sam radio factory reset. Sve je originalno od sofwarea na njemu i mislim da nije u tome problem. Kad ga stavljam na punjenje pri doticaju vrha punjaća s tijelom mobitela bude mala iskrica.....možda je mob naelektriziran ili magnetiziran. Ako touch screen radi na principu električne energije između vrhova prstiju i toucha, da li je moguće da se ponekad, ali ne i uvijek, sam pokreće aplikacije kao da netko tapka po njemu? Cijenio bih ako mi netko može pomoći...unaprijed hvala

pogledaj si malo na netu o problemu ghost touch za evo 3d,kolko sam vidio to je pojava kad digitizer odlazi,malo si pročitaj o tome al mislim da ga budeš morao dati na servis.

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Moze li netko, ako ima, uploadati

baseband(radio)
11.77.3504.00P_11.25.3504.06_M from official release 3.28.707

naime trebam ga, a link (jedan jedini!! -.- ) na xda-u ne radi (štoviše d-h.st uopće nije u funkciji)

dakle to bi bio .zip file imenom  PG86IMG.zip

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 9:26 (Quine-Mccluskey).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nisam sad doma al mislim da ja imam na kompu pa ti uploadam negdje.. javim ti veceras
15 godina
HTC Evo 3D

Pitanje.

Koliko sada realno vrijedi ovaj mobitel da kupujem rabljeni? Mogu li se naći do 1500kn?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Robilad kaže...
nisam sad doma al mislim da ja imam na kompu pa ti uploadam negdje.. javim ti veceras

Ajde molim te, bio bih ti iznimno zahvalan.

16 godina
HTC Evo 3D

moze mi neko reci kolki mu je napon na bateriji kad ima jos samo par posto?

meni pokazuje 3443mV a veli da je na 18% baterija.

pitam jer mi se cini da krivo pokazuje mob,napravio sam kalibraciju batt i napravio restore na stock rom al nije dobro,prebrzo mi se prazni bat tj izgleda krivo prikazuje postotak.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 17:35 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
skrba kaže...

moze mi neko reci kolki mu je napon na bateriji kad ima jos samo par posto?

meni pokazuje 3443mV a veli da je na 18% baterija.

pitam jer mi se cini da krivo pokazuje mob,napravio sam kalibraciju batt i napravio restore na stock rom al nije dobro,prebrzo mi se prazni bat tj izgleda krivo prikazuje postotak.

Kod mene 13 posto baterije, Voltaza: 3577mV

Koristio Z-deviceTest

Mislim da je normalna voltaza i kod tebe, to nije velika razlika, Ovisi o tome koliko ti je stara baterija odnosno koliko si je puta punio i potrosio.

13 godina
odjavljen
Quine-Mccluskey kaže...
Robilad kaže...

Ajde molim te, bio bih ti iznimno zahvalan.

https://www.dropbox.com/s/rk0r97ngjylidhs/PG86IMG.zip%20Firmware%20iz%20ICS

Evo link

13 godina
neaktivan

Hvala puno, ako nam se ikad putevi ukrste imaš pivu :)

15 godina
HTC Evo 3D
Ljudi, koji je bolji izbor? Ovaj EVO ili Sensation? Jedni kažu jedno, drugi drugo.
Jeli istina da su boje nekako preblijede? I ima li ovo čudo problema sa nestajanjem interneta kad se stavi u određeni položaj kao kod Sensationa?
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dv14 kaže...
Ljudi, koji je bolji izbor? Ovaj EVO ili Sensation? Jedni kažu jedno, drugi drugo.
Jeli istina da su boje nekako preblijede? I ima li ovo čudo problema sa nestajanjem interneta kad se stavi u određeni položaj kao kod Sensationa?

I ja sam imao ozbiljnu dilemu između ta dva modela, ali sam se odlučio na S2 koji bi trebao biti bolji od obojice za istu cijenu...

14 godina
HTC Evo 3D
To ti je jedno te isto.Zavisi koji ti je izgled bolji.Jedino možeš birati oćeš 8mpx kameru ili 5mpx ali 3D.Boje nisu bljede jedino što ekran blješti kad na njega gledaš pod 45 stupnjeva a mobitel je npr.na stolu metar od tebe.Na iphoneu ili nekom amoledu na toj udaljenosti i tim kutom vidiiš što je na ekranu.Ako na ekran gledaš izravno onda je sve ok na bilo kojoj udaljenosti.Ovo je objašnjenje vezano uz ekran i navedeni 'problem'u praksi nećeš primjetiti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice