Kolika je realna cijena, za ovaj uređaj, da napomenem ima garanciju još oko god. dana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravili ste OTA update na ICS, otkljucali ste bootloader preko HTCdev stranice i izgubili ste garanciju....
Ovdje cu vam pokazati kako sve vratiti na tvornicko stanje da bi ponovno imali vazecu garanciju.
VAZNA STVAR JE DA VAM SE BRISU SVI PODACI SA MOBA TE SE INSTALIRA PONOVNO OFFICIJALNI ICS ROM.
Prije samog pocetka mobitel vam mora biti S-OFF
(da bi dobili s-off nakon sto ste otkljucali preko HTCdev slijedite metodu D ili metodu D1 ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743466 )
Ako ste uradili sve bootloader vam izgleda ovako:
***JuopunutBear***
hboot: 1.53.7777 S-OFF
Mozemo poceti sa vracanjem na tvornicko stanje:
1.Skinite ovaj file https://www.dropbox.com/s/ywc7valnq90jjsz/PG86IMG.zip te ga prebacite na sd karticu od mobitela
2.Ugasite mobitel te stisnite volume down i power zajedno da bi usli u bootloader
3.Kada udjete u bootloader pitat ce vas da li zelite instalirati PG86IMG.zip pritisnite yes (mozda ce vas pitati jos jednom, opet pritisnite yes)
4.Ako ste sve dobro instalirali treba vam pisati ***LOCKED*** S-OFF hboot 1.49.0007 ______UKOLIKO VAM NIJE OVAKO NEMOJTE NASTAVLJATI SA KORAKOM 5. _____
5.Da bi sa S-OFF vratili na S-ON u adb komandi upisati sljedece "fastboot oem writesecureflag 3" (mislim da nemoram ovo previse objasnjavati ako ste znali napraviti root vjerujem da i ovo trebate znat)
6.Ako je sve uspjesno napravljeno treba vam pisati ***LOCKED*** S-ON hboot 1.49.0007
7.Zadnja stavka je ponovno instaliranje ICS officijalnog roma da bi hboot bio 1.53.0007, skinite http://www.filefactory.com/file/2hwvwlkwnf3n/n/RUU_SHOOTER_U_ICS_35_S_HTC_Europe_3.28.401.1_Radio_11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M_release_262714_signed.exe
8.Pokrenite na pc-u skinuti rom, sljedite upute i na kraju vam treba izgledati ***LOCKED*** S-ON hboot 1.53.0007 UPRAVO TAKO JE TVORNICKI
Ukoliko slijedite ove upute nemozete dobiti BRICK moba,,za ostalo nisam odgovoran.
Kako u adb komandi upisat ovo?Ja nisam radio root pa neznam..
Pa ako nisi radio root onda ti ni netreba ovaj tutorijal.
(no ako se odlucis za root odnosno otkljucavanja bootloadera preko HTCdev stranice onda ce ti biti jasan i taj korak)
Pa ako nisi radio root onda ti ni netreba ovaj tutorijal.
(no ako se odlucis za root odnosno otkljucavanja bootloadera preko HTCdev stranice onda ce ti biti jasan i taj korak)
nisam radio root ali bi ga urooto mob je vec rootan
koju verziju hboota imas? jesi li s-off ili s-on?
koju verziju hboota imas? jesi li s-off ili s-on?
imam revolutionary i s off je ja bi da je s on i verzija je 1.49 11
Teoretski mozes slijediti moje upute i sa revolutionary ali ti nemogu garantirat da ces dobiti na bootloaderu LOCKED stanje.
Evo za sve one koji nisu mogli ili nisu htjeli napraviti wiretrick da bi dobili S-OFF...Izasla je nova metoda S-OFF-a za Hboobt 1.53, Metoda D1
u zadnje vrijeme na mobitelu umjesto zelene baterije sad bude siva baterija sa uskličnikom...što to znači?!
orginal sw je gore, nisam ga rootao..
imam ju tek 8 mjeseci...ako odnesem na servis mobitel neću vidjet idućih par stoljeća...
Jeli itko zna kako rootat tele2 tvornički sve evo 3d? Koji program ima koji to radi u par klikova? Bio sam našao, ali sam zagubio link i nisam provjerio jeli to radi na mome..
Ha cuj, mozemo ti mi tu svasta napisati, al na kraju je najbitnije koliko kupac zeli dati.
Pogledaj cijene na oglasnicima, pa ako ga zelis prodati odma, spusti jos 50-tak kuna ispod najjeftinijeg (ispravnog, neostecenog).
A ako nije toliko hitno daj neku prosjecnu cijenu, ili mozda jos digni pa se nadaj da ce netko naletjeti.
Jeli itko zna kako rootat tele2 tvornički sve evo 3d? Koji program ima koji to radi u par klikova? Bio sam našao, ali sam zagubio link i nisam provjerio jeli to radi na mome..
Ajde, brzo pronadji taj link, puno ljudi ce ti biti zahvalno 
ICS je gore? Bilo je prije koji dan, 5-6 poruka prije tvoje, al tutorial je nekoliko stranica teksta.
briši poruku
ma znam sve poruke, pratim ovu teme, nego neznam ja to uraditi. Tražio sam čovjeka u Dubrovniku i NITKO nema pojma! Ovaj govori kako za tu verziju softwarea još nije izišao "root?" što več treba izaći nemam pojma, ali što god treba izaći kako nije izašlo kad svi to rade? wtf?
E vidis, svi "su to radili", proslo vrijeme, i oni koji vec imaju root snimaju rucno nove ROM-ove, njima je vec sve "otkljucano".
Od kad je izasao ICS, situacija je malo drugacija.
Ali izgleda da se po novome moze i na ICS-u, prem prijasnjim porukama. Ja osobno nisam isprobao.
u zadnjih par dana mobitel se resetira sam
primjer
imam 57% baterije, odjendom se sam resetira i bude 39% baterije, i opet se resetira i ostane 39%, izvadim bateriju osrtavim 10 min vani, vratim ima opet 57%...ako odnesem na servis trajt će stoljećima dok oni to pošalju u zg....
što da uradim...
Custom ROM, jel? :D
Stavi drugi kernel ;)
Custom ROM, jel? :D
Stavi drugi kernel ;)
sve orginal... =/
Ljudi nemogu nikako da dobijem S-OFF... HBOOT verzija 1.53.0007. Pokusavao sam sa ovim tutorijalom (prvo metodom D1 pa onda F) ali nikako ne uspjeva:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743466
Neznam jel ja negdje grijesim ili je neki drugi problem...
Ljudi nemogu nikako da dobijem S-OFF... HBOOT verzija 1.53.0007. Pokusavao sam sa ovim tutorijalom (prvo metodom D1 pa onda F) ali nikako ne uspjeva:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743466
Neznam jel ja negdje grijesim ili je neki drugi problem...
Ajd za pocetak prvo mi reci jesi li otkljucao bootloader? ako jesi koji rom imas instaliran ?
Otkljucao sam bootloader, a rom sam stavio ovaj leedroid jer tako kaze u uputama, a prije njega mi je bio king cobra. Ovaj leedroid nece uopste da se upali samo stoji zeleno HTC na bijeloj podlozi. Ja sam nastavio dalje sljediti korake, i sad sam ga zaglavio i kad ga upalim samo mi stoji juopunutbear i ispod njega mobitel. Isao sam u recovery i uradio factory reset, cache & dalvik, boot format, system format, i pokrenuo restore od king cobra od kojeg sam napravio backup prije nego sam poceo ista radit, ali samo stoji juopunutbear i strelica...
joupunutbear ti je napravio backup od recoverya i boot.img fila na kompu (tamo gdje ti se nalazi joupunutbear) to flashas preko fastboot komande da bi vratio na staro (to ce te vratiti kod onoga gdje si instalirao leedroid) nakon toga zakljucaj bootloader te instaliraj official ics ruu file..ponovno otkljucaj bootloader flashaj recovery pa preko recoverya instaliraj SU binary da bi omoguci root (nemoj mijenjati rom neka ostane official ics ali sa omogucenim root pristupom) i slijedi metodu D sa spomenute stranice.
joupunutbear ti je napravio backup od recoverya i boot.img fila na kompu (tamo gdje ti se nalazi joupunutbear) to flashas preko fastboot komande da bi vratio na staro (to ce te vratiti kod onoga gdje si instalirao leedroid) nakon toga zakljucaj bootloader te instaliraj official ics ruu file..ponovno otkljucaj bootloader flashaj recovery pa preko recoverya instaliraj SU binary da bi omoguci root (nemoj mijenjati rom neka ostane official ics ali sa omogucenim root pristupom) i slijedi metodu D sa spomenute stranice.
Kako cu instalirati kad nemogu uci u recovery?