HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.538
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC Evo 3D

istu pricu sam ja imao sa x10 kad sam ga dobio na poklon. mob bio star oko godinu dana i baterija je jedva trajala 8 sati. rjesenje je bilo to da sam kupio original se bateriju i onda se autonomija popravila. mob je znao izdrzati i do 2 dana. ali vec je i ova sadasnja pri kraju jer je vec i ona stara godinu i pol. ali se nadam ukoro promjeni telefona....

12 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

dobar dan. molio bih pomoc ljudi koji imaju iskustva s ovakvim problemom ili znaju odgovor...

dakle, kupio sam navedeni mobitel (HTC EVO 3D) preko njuskala, ali mobitel je kupljen u Sloveniji... sa njim sam dobio i garanciju koja vrijedi vise od 1 godine jos i racun od trgovine gdje je kupljen. mobitel je otkljucan na sve mreze i ima neki problem sa touchscreenom, jedno mjesto kao da se stalno dodiruje, nekad se ekran i zamrzne... obrisao sam ekran, znaci nije radi mrlja, napravio sam full reset i nije pomoglo. mobitel je nosen u futroli cijelo vrijeme i nijednom padao, niti otvaran.

moje pitanje je, da li mi to garancija prizna, i ako prizna, gdje u Hrvatskoj ja mogu njega odnijeti na servis? prijatelj mi je rekao da ga mogu odnijeti u Tele 2 jer sam u njihovoj mrezi, ali mislim da oni nece to htjet uzet jer nije kupljen kod njih. ugl, na garantnom listu mi pise Telekom Slovenije...

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Neznam ti odgovoriti točno to za garanciju, ali samo da napomenem da sam imao isti problem nedugo, taj tzv. ghost touch effect. Priznali mi garanciju i kako su napisali zamjenili su ekran (ili valjda samo digitizer, neznam).

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 21:20 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

znam samo da HTC ima medjunarodnu garanciju i pise po furumima da vrijedi ta garancija tu, ali ne znam kud da ga nosim... koliko cujem, jedino je Agram servis ovlasteni serviser tu kod nas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo napokon i CM10.1 za gsm evo 3D! Xda-Wild for the night.. čini se odličan, jedva čekam da flesam :D
14 godina

Postaš link tog roma molim te, nemogu ga nigdje naci :D

Anonymous is coming!
17 godina
neaktivan
Na m.bugu sam, pa ne mogu stavljati linkove -.-
14 godina

ma oke:) kad budes mogao postaj:)

Anonymous is coming!
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
HTC Evo 3D

kolki score imate u antutu v3.0.3? volio bi screenshot ovakav cisto radi usporedbe

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Viper3D rom + Antrax kernel

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
HTC Evo 3D
1,6 ghz? jel moze baterija izdrzat s tim 1 dan? jel ics dobro radi na njemu ili ima nekog lagga kao kod mojeg smeca?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Ne mučim mobitel previše, ujutro ga maknem sa punjača i navečer prije spavanja je baterija obično na 40% +/-.

Ovaj rom je dakle ICS baziran sa Sense 4.1, te što se fluidnosti i lagova tiče je stvarno ok.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 22:18 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
HTC Evo 3D

znate li kakav link na review, forum post ili stranicu sa dobro usproedbom htc evo 3d sa samsung galaxy s2? malo mi je dosadio evo, i eto zamijeni bih evo sa s2.

last.fm/user/jolly_bravo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oiu na gsm arenu I tamo imaš compare opciju...

Jel možda ko zna da li je pametno ovo uzimat

http://m.njuskalo.hr/htc-oprema/htc-baterije-sve-modele-oglas-6873409
14 godina
markot kaže...
Jel možda ko zna da li je pametno ovo uzimat
http://m.njuskalo.hr/htc-oprema/htc-baterije-sve-modele-oglas-6873409

Na XDA ima jedna tema gdje lik usporedjuje sve moguce baterije koje je uspio nabaviti.

Mozda je i ova medju njima.

Na zalost, nemam link, pa ako ga netko nadje nek stavi ovdje!

Ako se dobro sjecam, ima jedna baterije koju je testirao, a jednaka je (mozda i malo bolja) od originalne i prilicno je povoljna!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Evo i par dostupnih JB romova se polira-otkad je GPS sreden, većinom su greške oko BT i video snimanja.
15 godina
HTC Evo 3D

uskoro mi stize ovaj mob pa bi odma stavio ovaj rom na njega...zanima me taj fast charge v3.1...to stvarno napuni bateriju u roku sat vremena? dali to steti bateriji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo da javim da su svi veći bugovi (gps, BT, video) sređeni na JB za evo 3D! Gangham style+anryl kernel FTW!
13 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Samo da javim da su svi veći bugovi (gps, BT, video) sređeni na JB za evo 3D! Gangham style+anryl kernel FTW!

jel sad leti mobitel?

problem mi je stime da bilo šta radim s mboitelom jer imam mzabu i mpbz aktivirano pa pitam..neda mi se malo po malo mjenjati SW

13 godina
odjavljen
HDesignz kaže...
pod009 kaže...

jel sad leti mobitel?

problem mi je stime da bilo šta radim s mboitelom jer imam mzabu i mpbz aktivirano pa pitam..neda mi se malo po malo mjenjati SW

Pa zar nemozes rijesiti mzabu i mpbz preko titanium backupa?

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

svaki put mi traži ponovnu aktivaciju =/

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Evo 3D
koju verziju h-boota moram imat da bi instalirao onaj venom rom sa sense 4.1? sad imam verziju 1.53 i mislim se služit ovim tutorialom s youtuba da napravim sve šta trebam...da radim po tome ili ? www.youtube.com/watch?v=wAzrMeKvanU
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ako imas s-off onda ti preporucujem downgrade hboota, sa 1.53 ces imati problema (bootlop dobijes)
15 godina
HTC Evo 3D

da imam 1.53, s-on i locked bootloader

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Onda ces imati posla da bi instalirao drugi rom.
za pocetak moras otkljucati bootloader preko HTCdev stranice, nakon toga flashas custom recovery, tek sada mozes instalirati custom romove.
a da bi izbjegao probleme kod instalacije romova jos moras napraviti s-off pomocu wiretrick metode pa downgrade hboota. ovo je sve u grubo sto moras napravit.
15 godina
HTC Evo 3D
wiretick metoda ? proučit ću to...a znači ne mogu radit po onom videu s youtuba?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nemogu pogledati video posto sam na mobitelu trenutno..ali iz naslova mi malo cudno zvuci "Downgrade All Versions HBOOT Htc evo 3d to get
S-OFF"
nemozes napraviti downgrade hboota ako nemas s-off. a to u ovom naslovu bas i nije tako . pogledat cu video pa ti javit. u svakom slucaju posaljem ti linkove sta da uradis.
13 godina
odjavljen
Ipak sam u krivu, mozes napraviti downgrade bez s-off. mozes probati s tim videom al opet mislim da je lakse tj brze sa wiretrick metodom.
15 godina
HTC Evo 3D

aj probat cu s videom, svakako cu imat s-off jer se prica da je to za custom romove na ics-u dobro...jel moguce ikad poslije imat locked umjesto relocked?

i taj lik s videa nije postavio nikakve linkove pa sam sam skinuo PG86IMG sa interneta...otvorio sam zip sam da vidim sta ima unutra i pise hboot 1.49.007

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 15:31 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice