HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC Evo 3D
HDesignz kaže...

u idućih 6 mjeseci možemo očekivati službenu JB verziju za HTC evo 3D :)))

nitko sretniji od mene!

A da daš neki link možda???

15 godina
jollyb kaže...
Nuclear kaže...

Ima itko problema sa Google Chrome Mobileom na ovom telefonu kao npr. artefakti, nestajanje tipkovnice itd.?

Reinstalacija nije pomogla.

Standardni problemi koje imam redovito na Chrome. Imao sam te problema na više verzija, i Chrome nakon updejta, i na Coolexe Romu v12 i v13... Pomirio sam se s time

Chrome je još uvijek u razvoju. I ja ga neki dan probao i odmah izbrisao jer ima dosta lagova i općenito je dosta lošiji od stock browsera koji dolazi na ICS-u.

13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
HDesignz kaže...

u idućih 6 mjeseci možemo očekivati službenu JB verziju za HTC evo 3D :)))

nitko sretniji od mene!

A da daš neki link možda???

sry

zaboravih postati

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849093

izvoli :)

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
jollyb kaže...
Nuclear kaže...

Ima itko problema sa Google Chrome Mobileom na ovom telefonu kao npr. artefakti, nestajanje tipkovnice itd.?

Reinstalacija nije pomogla.

Standardni problemi koje imam redovito na Chrome. Imao sam te problema na više verzija, i Chrome nakon updejta, i na Coolexe Romu v12 i v13... Pomirio sam se s time

Chrome je još uvijek u razvoju. I ja ga neki dan probao i odmah izbrisao jer ima dosta lagova i općenito je dosta lošiji od stock browsera koji dolazi na ICS-u.

Znači nema rješenja. Nadam se da će srediti to u skorijoj budućnosti.

Chrome koristim samo iz razloga jer synca bookmarkse.

Da nema taj feature davno bi ga izbrisa.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
13 godina
odjavljen
Ma to jos nista sluzbeno nije.. Za sada jedini mobiteli iz HTC koji ce dobiti JB nadogradnju su iz One serije i to one x i one v. Za ostale nista nije sluzbeno najavljeno.
15 godina
Robilad kaže...
Ma to jos nista sluzbeno nije.. Za sada jedini mobiteli iz HTC koji ce dobiti JB nadogradnju su iz One serije i to one x i one v. Za ostale nista nije sluzbeno najavljeno.

Sumnjam da će i dobiti iskreno, kome bi se dalo zezati s 3D kamerom, a po škrtosti HTC-ovih updateova, sumnjam da ćemo dobiti. Možemo se jedino nadati da će netko portati JB na naš EVO, kad što to radi Virus i Venom Team koji portaju Sense 4.1 sa One S telefona na naš EVO. Što se tiče JB, developer po imenu agrabren na XDA-u radi na CM10 ROMu i za sad mu ide jako dobro.

13 godina
odjavljen
ni ja nevjerujem da ce biti za evo JB. a sto se portanja tice vec je portan JB na evo.. naravno AOPK.
16 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

koji je bolji?

12 HTC EVO3D
2 SE ARC S
FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MOgY kaže...

koji je bolji?

A jesi našao temu. Pa tu će ti svi reći da je EVO bolji. Postavi pitanje negdje drugdje gdje ima više neutralnih članova. :-)

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

pričalo se da i ICS neće doći na EVO pa eto pojavio se ;)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nije se nikad pricalo da nece dobiti ICS. ako si slucajno gledao dok je mob tek izasao, na gsm areni je odma pisalo da se planira nadogradnja na ICS. ;) I ja bi vrlo rado volio da bude update JB za njega ali cisto sumnjam.
14 godina

slobodno obrisete poruku...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 1:01 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
MOgY kaže...

koji je bolji?

Evo 3D je puno bolji, nema veze što je tema o njemu!

De gustibus non est disputandum.
14 godina
HTC Evo 3D

postoji li neka aplikacija koja bi ubrzala kameru ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neki govore da guta bateriju jako brzo.

17 godina
HTC Evo 3D

uf, neko duže vrijeme ništa od postanja, pa nije vam valjda dosadio mob? :)

nego, ekipa dajte malo kakav info o MIUI za evo 3d. tražim po xda ali ne nalazim nikakav dobar i stabilan. zar nije miui bio služben i za evo 3d? na miui stranicama ne nalazim nikakav download.

počeo mi s rušiti coolexe ics, a i s melodijama nešto ne valja. često se mijenjau, nakon restarta. nedavno sam promijenio karticu sa 8 na 16 fb pa je možda i do toga...

vrti tko od vas miui kao defaultni rom? na ex mobu Defy sam vrtio MIUI, točnije Wajk Miui i to je bio jedan od najboljih romova, ako gledam unatrag. sve je radilo perfektno.

hvala 

EDIT: našao sam nešto ovdje, budem dalje čitao pa da vidim...

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 16:16 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Kakva je situacija s Jelly Beanom? Ima kakav koji je bez bugova?

I da pomogucnosti radi 3D.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da znam rootati mob postao bi ja svaki dan, a neki kazu da vise nema ni rizika za brickat mob (neznam jeli istina)....

14 godina
HTC Evo 3D

mene zanima jel dosao nacin kako da se roota i s-off official ics, al da se moze vratit natrag zbog garancije?

Anonymous is coming!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

nema jb-a da radi 3d. imaju dva nova roma jb 4.1.2 na xda

a sto se tice ics rootanja pogledaj link

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozz, treba mi pomoc oko ROM-a. Kad stavim disarmed toaster rom, telefon dodje do one boot animacije od rom-a i samo tu stoji, nece da se upali. Posto mi se svidja izgled cistog androida bez ikakvog skina, probao samo "Non-sense" rom. Instaliram ga i sve radi super, ali WiFi nece upste da se upali. Trenutno imam King cobra 3D rom sa Apex launcherom, ali nije to to.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 18:01 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...

Pozz, treba mi pomoc oko ROM-a. Kad stavim disarmed toaster rom, telefon dodje do one boot animacije od rom-a i samo tu stoji, nece da se upali. Posto mi se svidja izgled cistog androida bez ikakvog skina, probao samo "Non-sense" rom. Instaliram ga i sve radi super, ali WiFi nece upste da se upali. Trenutno imam King cobra 3D rom sa Apex launcherom, ali nije to to.

Daj da vidim link od roma? i Tvoju Hboot verziju i jel ti s-off an i koji recovery imas

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 18:03 (Robilad).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Evo link od roma: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1826747

HBOOT: 1.53.0007

S-ON

Recovery: 4ext touch

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Koju verziju roma si instalirao? 0.2.0 ili 0.2.2 ?   0.2.0 ima problema sa bootlopom pogotovo ako si S-ON 

Znaci moras flashati 0.2.2 verziju i uvjeri se da ti je na 4EXT Recoveryu omogucen smartflash inace nemozes bez toga kernel instalirati.

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Koju verziju roma si instalirao? 0.2.0 ili 0.2.2 ?   0.2.0 ima problema sa bootlopom pogotovo ako si S-ON 

Znaci moras flashati 0.2.2 verziju i uvjeri se da ti je na 4EXT Recoveryu omogucen smartflash inace nemozes bez toga kernel instalirati.

Ja ne vidim da ima 0.2.2 za download...

A zasto mi na ovom nece WiFi:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1507616

13 godina
odjavljen
pa kad odes na download link izbaci ti verzije i kernel koji da skines.. i onda odaberes verziju 0.2.2
13 godina
odjavljen
a sto se tice ovog drugog roma i wi-fi a. probaj ponovno flashati al prije uradi wipe data/system pa tek onda install rom. ako i dalje nebude radio wi-fi onda jednostavno stavis drugi kernel.
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Trenutno imam Alcatela OT990. Low-end smartphone, danas bi trebao ići po EVO 3D. 

Vidim da gotovo 90% korisnika kuka zbog jako slabe baterije. To je jedna od stvari zbog koje želim otići s alcatela. Naime, slušanje muzike prilikom odlaska na posao (1h) i kad idem doma (2h) već istroši bateriju više nego pola. 

Također, ako malo i surfam, recimo samo po fejsu i to onom m.face dakle ne aplikaciji koja otvara slike u većoj rezi, baterija krepa u roku pola dana.

Da li je takav slučaj sa EVO-om? Jel poboljšava vijek baterije 4.0 Android? Muči me i 5mpx kamera, očekivao sam 8mpx, da li je kvaliteta slike zadovoljavajuća?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Noob sam, čitam ove tutoriale za rootanje i stvarno pola tih riječi neznam što znaći. Nije u pitanju engleski jezik nego to flashanje, s-on,s-off pitaj boga što je to i što znaći. Jeli netko ima tutorial za početnika?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice