Gamepad za smartphone

poruka: 6
|
čitano: 2.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Gamepad za smartphone

Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Gamepad za smartphone
DuxCro kaže...

Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.

Zar ti nije najbolje ps4 conroller spojit i 90% igara je instant optimizirano za njega.

9 godina
neaktivan
DuxCro kaže...

Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.

Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
9 godina
fer-de-lance kaže...
DuxCro kaže...

Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.

Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.

Nisam nikada tamo kupovao. Kakva je situacija sa naplatom carine?

9 godina
neaktivan

Uzmeš aliexpress standard shipping i dolazi ti kroz mađarsku i onda dalje overseas ili gls bez ikakvih dodatnih davanja, za 2-3 tjedna stigne.

Jeftinije načine dostave obično uzme HP pa ti ponovno naplate PDV i carinske troškove, i čekaš robu par mjeseci, ako ju ikad i dobiješ, tak da HP izbjegavaj.

Uglavnom, sortiraj u tražilici na aliexpressu po broju ordera i biraj samo među onima koji imaju jako puno ordera, nikad ne kupuj od prodavača koji imaju malo.

Onda si pogledaj koji ti se model sviđa i pogledaj kod koga ti je najjeftinije taj uzeti s aliexpress standard shippingom.

Kum mi inače ima tri komada onih ipego ili kak već, i super su, ali imaju onaj plastični mehanizam na izvlačenje i to s vremenom popusti.

Najbolje je uzeti one silikonske koji se razvlače.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2023 15:46 (fer-de-lance).
9 godina
Gamepad za smartphone

Zahvaljujem na pomoći. Puno mi znači.

Prosječno glup.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice