Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.
Zar ti nije najbolje ps4 conroller spojit i 90% igara je instant optimizirano za njega.
Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.
Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.
Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.
Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.
Nisam nikada tamo kupovao. Kakva je situacija sa naplatom carine?
Uzmeš aliexpress standard shipping i dolazi ti kroz mađarsku i onda dalje overseas ili gls bez ikakvih dodatnih davanja, za 2-3 tjedna stigne.
Jeftinije načine dostave obično uzme HP pa ti ponovno naplate PDV i carinske troškove, i čekaš robu par mjeseci, ako ju ikad i dobiješ, tak da HP izbjegavaj.
Uglavnom, sortiraj u tražilici na aliexpressu po broju ordera i biraj samo među onima koji imaju jako puno ordera, nikad ne kupuj od prodavača koji imaju malo.
Onda si pogledaj koji ti se model sviđa i pogledaj kod koga ti je najjeftinije taj uzeti s aliexpress standard shippingom.
Kum mi inače ima tri komada onih ipego ili kak već, i super su, ali imaju onaj plastični mehanizam na izvlačenje i to s vremenom popusti.
Najbolje je uzeti one silikonske koji se razvlače.
Zahvaljujem na pomoći. Puno mi znači.