Gamepad za smartphone

poruka: 6
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Gamepad za smartphone

Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Gamepad za smartphone
DuxCro kaže...

Zanima me da li mi netko može preporučiti neki gamepad za android smartphone? Nešto što se spoji na smartphone sa lijeve i desne strane i ima analog stickove.

Zar ti nije najbolje ps4 conroller spojit i 90% igara je instant optimizirano za njega.

9 godina
neaktivan
DuxCro kaže...

Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.

Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
10 godina
fer-de-lance kaže...
DuxCro kaže...

Najbolje ti je uzeti neki najprodavaniji na Aliexpressu.

Kod nas je jako loša ponuda, i preskupo.

Nisam nikada tamo kupovao. Kakva je situacija sa naplatom carine?

9 godina
neaktivan

Uzmeš aliexpress standard shipping i dolazi ti kroz mađarsku i onda dalje overseas ili gls bez ikakvih dodatnih davanja, za 2-3 tjedna stigne.

Jeftinije načine dostave obično uzme HP pa ti ponovno naplate PDV i carinske troškove, i čekaš robu par mjeseci, ako ju ikad i dobiješ, tak da HP izbjegavaj.

Uglavnom, sortiraj u tražilici na aliexpressu po broju ordera i biraj samo među onima koji imaju jako puno ordera, nikad ne kupuj od prodavača koji imaju malo.

Onda si pogledaj koji ti se model sviđa i pogledaj kod koga ti je najjeftinije taj uzeti s aliexpress standard shippingom.

Kum mi inače ima tri komada onih ipego ili kak već, i super su, ali imaju onaj plastični mehanizam na izvlačenje i to s vremenom popusti.

Najbolje je uzeti one silikonske koji se razvlače.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.8.2023 15:46 (fer-de-lance).
10 godina
Gamepad za smartphone

Zahvaljujem na pomoći. Puno mi znači.

Prosječno glup.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice