100% točna informacija o dolasku iPhone-a 4 u HRV

poruka: 6
|
čitano: 1.934
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kao što sam obećao jučer sam osobno pitao gospodina Mudrinića i svog prijatelja (voditelja prodaje T-Mobilea u Savskoj) i obojica su mi potvrdili da iPhone 4 dolazi 24.09.2010. u Hrvatsku! Kažu da će vjerojatno dobiti malo uređaja, pa da će sve biti razgrabljeno (ja sam sebi osigurao 2 primjerka), ali dolazit će onda redovito nove pošiljke! Eto nadam se da će sad prestati sva nagađanja i strpimo se svi zajedno još tih par dana kad smo mogli 3 mjeseca!

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....

5 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
RE: 100% točna informacija o dolasku iPhone-a 4 u

hvala ti na ovome.. sta mislis da li mogu ista vise napraviti osim rezervacije? mislim ako nemam ili ne zelim potezati nikakvu vezu..

17 godina
odjavljen

nece tako hrvatska naprijed nikad... potezat veze za kupnju ajfona!? ts, ts, ts

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa upravo velim da necu.. :D

ma nazvao sam ih.. kad bude bilo zvat ce me..

ima vremena, nije sila.. nego sam xperiu prodao prije mjesec i pol dana i sada sam na mobitelu od 79kn u prijelaznom roku pa eto.. nije mi to ful kul.. 

16 godina

A što je sa iPadom? Nama će doći prvi model kada bude već ver.2 bio vani...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gigi_cro kaže...

pa upravo velim da necu.. :D

ma nazvao sam ih.. kad bude bilo zvat ce me..

ima vremena, nije sila.. nego sam xperiu prodao prije mjesec i pol dana i sada sam na mobitelu od 79kn u prijelaznom roku pa eto.. nije mi to ful kul.. 

Gle frende ja imam informaciju da će iPhone 4 doći tada u T-Mobile, ali rekli su mi da je moguće da taj isti dan ne počne prodaja nego npr. u ponedjeljak. Niti ja nisam siguran da ću dobiti iPhone jer je moguće da ga direktori odmah razgrabe između sebe, tako da...., ali stizat će redovito pošiljke, važno je da napokon krene ;P

To što se tiče veze jedino ako je jaka i jako si blizak s njom potegni, a ovo ak nije neka visoka pozicija i nisi skroz blizak zaboravi :(

Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 15:13 (ivaninho).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice