Kao što sam obećao jučer sam osobno pitao gospodina Mudrinića i svog prijatelja (voditelja prodaje T-Mobilea u Savskoj) i obojica su mi potvrdili da iPhone 4 dolazi 24.09.2010. u Hrvatsku! Kažu da će vjerojatno dobiti malo uređaja, pa da će sve biti razgrabljeno (ja sam sebi osigurao 2 primjerka), ali dolazit će onda redovito nove pošiljke! Eto nadam se da će sad prestati sva nagađanja i strpimo se svi zajedno još tih par dana kad smo mogli 3 mjeseca!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hvala ti na ovome.. sta mislis da li mogu ista vise napraviti osim rezervacije? mislim ako nemam ili ne zelim potezati nikakvu vezu..
nece tako hrvatska naprijed nikad... potezat veze za kupnju ajfona!? ts, ts, ts
pa upravo velim da necu.. :D
ma nazvao sam ih.. kad bude bilo zvat ce me..
ima vremena, nije sila.. nego sam xperiu prodao prije mjesec i pol dana i sada sam na mobitelu od 79kn u prijelaznom roku pa eto.. nije mi to ful kul..
A što je sa iPadom? Nama će doći prvi model kada bude već ver.2 bio vani...
pa upravo velim da necu.. :D
ma nazvao sam ih.. kad bude bilo zvat ce me..
ima vremena, nije sila.. nego sam xperiu prodao prije mjesec i pol dana i sada sam na mobitelu od 79kn u prijelaznom roku pa eto.. nije mi to ful kul..
Gle frende ja imam informaciju da će iPhone 4 doći tada u T-Mobile, ali rekli su mi da je moguće da taj isti dan ne počne prodaja nego npr. u ponedjeljak. Niti ja nisam siguran da ću dobiti iPhone jer je moguće da ga direktori odmah razgrabe između sebe, tako da...., ali stizat će redovito pošiljke, važno je da napokon krene ;P
To što se tiče veze jedino ako je jaka i jako si blizak s njom potegni, a ovo ak nije neka visoka pozicija i nisi skroz blizak zaboravi :(