Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 462.883
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

Interesantno, to je do Chromea a vjerujem ne do mobitela tako da ne bi trebao ništa mijenjati. Probaj instalirat Operu ili Dolphin pa vidi dal ti tamo nudi to

10 godina
neaktivan

Malo mi se odužilo jučer, pa evo postam sada. Svašta smo već isprobavali, ali neće.

MM
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 10:55 (Astrates).
15 godina

Dakle, nakon nadogradnje na 5.1.1. Z3 dobila žutu fleku u gornjem lijevom uglu.

Fleka postaje tamnija kako se telefon zagrijava, odlično.

Znači, 3 puta dobio žutu fleku na LG G2, 2 puta promijenjen ekran, treći put dobio novi telefon i prodao ga.

Kupio S5 i prodal ga nakon par mjeseci, nije mi sjeo.

Kupio M8, nakon 3 mjeseca žuta fleka. Prodao.

Kupio Z3, evo nakon 2 mjeseca žuta fleka.

Je li to zaista moguće??? Kaj je s tim ekranima danas? Prosječan korisnik, bez igara, vrlo malo intenzivnog surfanja...

Izgleda da treba kupit jedino amoled koji očito nema tih problema...

Sa servisima, mi se iskreno, stvarno više ne da baviti...

Samo sam htio podijeliti svoje iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam slican problem na svojoj Z3

Odmah nakon prvog pokretanja primjetim da ima zutu fleku pored lock tipke...saljem ga odmah na servis

i oni to rijesavaju ali nakon vracanna sa servisa

primjetim da se zuta fleka preselila  na donji dio ekrana i to cijelom duzinom...i sad ga vec 3 mjeseca takvog "žutog" koristim, a neda mi se opet slati ga na servis i biti bez telefona 15 dana

evo slika u prilogu ako se moze primjetiti to na slici, uzivo se dosta jasnije vidi

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
15 godina
drazen991 kaže...

Ja imam slican problem na svojoj Z3

Odmah nakon prvog pokretanja primjetim da ima zutu fleku pored lock tipke...saljem ga odmah na servis

i oni to rijesavaju ali nakon vracanna sa servisa

primjetim da se zuta fleka preselila  na donji dio ekrana i to cijelom duzinom...i sad ga vec 3 mjeseca takvog "žutog" koristim, a neda mi se opet slati ga na servis i biti bez telefona 15 dana

evo slika u prilogu ako se moze primjetiti to na slici, uzivo se dosta jasnije vidi

To je točno to, samo što kod mene nije tako uzduž nego je više okrugla fleka...

13 godina
neaktivan

neznam kakvi se to mobiteli dobivaju ako se recimo ne može otkloniti kvar,

dosta se piše da ovi što ne izdrze doticaj sa vodom da ljudi dobivaju novi telefon

mene zanima dali je to novi telefon sa novim IMEI brojem,novom garancijom, novom dodatnom opremom....ili oni u servisu sklepaju "novi"

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
15 godina
drazen991 kaže...

neznam kakvi se to mobiteli dobivaju ako se recimo ne može otkloniti kvar,

dosta se piše da ovi što ne izdrze doticaj sa vodom da ljudi dobivaju novi telefon

mene zanima dali je to novi telefon sa novim IMEI brojem,novom garancijom, novom dodatnom opremom....ili oni u servisu sklepaju "novi"

Ja sam G2 dobio novi zapakiran, ne iz servisa, išao u vip centar po njega.

Najradije bi otišao u Agram (tamo me valjda već znaju koliko sam puta bio) i tražio odmah novi telefon, ne popravak, odmah novi.

Jer ovo stvarno više nema smisla...

13 godina
neaktivan

da sam iz ZG, nebih dvojio ni trenutka nekg bih odmah išao do njih...ovako mi je tlaka čekati 15-tak dana

Galaxy S6 ,Xperia Z3
15 godina
drazen991 kaže...

da sam iz ZG, nebih dvojio ni trenutka nekg bih odmah išao do njih...ovako mi je tlaka čekati 15-tak dana

Eto kad trpaju jak hardver  i procesore a mobiteli sve tanji..nije ni cudo što se dešava to od zagrijavanja..

15 godina
drazen991 kaže...

Bez obzira kaj sam iz ZG, opet moram čekat telefon... A stvarno sam već umoran od toga.

Ima li amoled takvih problema? Razmišljam o S6. 

18 godina
neaktivan
zvone07 kaže...

Bez obzira kaj sam iz ZG, opet moram čekat telefon... A stvarno sam već umoran od toga.

Malo je cudno sto ti se na tri telefona dogada isti defekt. Jesi li razmisljao o tome?

Mozda ih stavljas blizu kakvg jakog magnetnog polja ili izvora toplote? 

17 godina

Ja sam nakon 3. odlaska u servis dobio novi s3 koji nije bio u kutiji zapakiran, nego kao iz rinfuze, u vrecici. Ispod baterije nije imao pravu naljepnicu kao novi telefoni, nego isprintan barkod i imei na papiricu. Rekli su da je takav princip inace, da se imei seli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 21:29 (pavac).

0 0 hvala 0
15 godina
Lazarus Long kaže...
zvone07 kaže...

Malo je cudno sto ti se na tri telefona dogada isti defekt. Jesi li razmisljao o tome?

Mozda ih stavljas blizu kakvg jakog magnetnog polja ili izvora toplote? 

Nista od toga kolega, ocito bad luck...

16 godina
neaktivan
Astrates kaže...

Malo mi se odužilo jučer, pa evo postam sada. Svašta smo već isprobavali, ali neće.

cekaj i kad stisnes na ove tri tocke nemas ponudjeno alati za pretrazivanje?

Alexandar-II
15 godina

Napravio sam fotografiju u PS rezolucije 1920x1080px, sada me zanima kako tu fotku mogu postaviti za pozadinu a da mi uređaj ne izbaci onaj crop alat, odnosno kako mogu postaviti da mi se čitava fotografija prikazuje kako pripada.

Jer i kada idem na obrezivanje, onda ne mogu označiti obuhvatiti čitavu fotografiju, one četiri točkice mi ne idu skroz po čitavoj fotografiji, dal ima koje riješenje...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zato što Home screen nema rezoluciju gore navedenu nego nešto širu. ne znam točno koliko iznosi.

13 godina
neaktivan

Kako se u chromeu napravi da imam onaj plus za dodavanje nove kartice...

imao sa ga dok nisam nekidan resetirao mob i sad ne uspijevam naci di ga "ukljuciti"

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stisneš na onau kocku sa brojem i u ljevom gornjem kutu imaš plus za dodavanje novog taba

13 godina
neaktivan

Gle kako je trenutno kod mene

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aha, odeš onda na postavke i isključiš opciju Spojite kartice i aplikacije. I to bi ti trebalo vratiti staro sučelje

13 godina
neaktivan

Jbt pa sve znas....HVALA TI 

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar. Svi se spajamo na wifi doma, znaci redom iphone 5,6, lg g2, galaxy s3 mini, i sve radi normalno. No, kad dođe z3, taman da nitko nije spojen jednostavno taj mob kad se priključi kao da popije sav wifi u kući. Odjednom nikome više ne radi internet, čak ni na laptopu, samo xperiji. Znate li razlog tomu, ima li z3 možda nešto jače u sebi ili, ovo stvarno nema smisla haha? 

What a lovely day.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i4s kaže...

Zanima me jedna stvar. Svi se spajamo na wifi doma, znaci redom iphone 5,6, lg g2, galaxy s3 mini, i sve radi normalno. No, kad dođe z3, taman da nitko nije spojen jednostavno taj mob kad se priključi kao da popije sav wifi u kući. Odjednom nikome više ne radi internet, čak ni na laptopu, samo xperiji. Znate li razlog tomu, ima li z3 možda nešto jače u sebi ili, ovo stvarno nema smisla haha? 

jel ti je na kompovima dns podesen rucno ili automatski, i kad se spajas sa zr jel iža spojen koji komp u tom trenutku

Alexandar-II
13 godina
neaktivan
Alexandar-II kaže...
i4s kaže...

jel ti je na kompovima dns podesen rucno ili automatski, i kad se spajas sa zr jel iža spojen koji komp u tom trenutku

Što je dns? Laptop je spojen bežično na internet stalno, i svi se isto tako priključuju s mobitelima i sve je super, ali kad se priključi z3 pa makar i da nitko osim laptopa nije priključen, opet laptopu sav internet popije.

What a lovely day.
16 godina
neaktivan

Cek, jel na ostalim kompovima uopce nema neta ili je samo jako spor?

Alexandar-II
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo smoči se i moja Z3c i ostade bez života. Radio je namočen sve dok nisam stisnuo da se reboota i više se ne pali. Ima tko prijedlog kakav?

11 godina
protjeran
Servis?
18 godina
protjeran

Ja ne znam koji je vrag sa ovim mobitelom, nikako na zelenu granu, prvo se počne pregrijavat nenormalno, pa ode na servis, onda mi vrate mob sa neispravnom prednjom kamerom i sada je baterija prosla k vragu.. jutros 100%.. sada na izmaku.. nije koristen 40 min sveukupno..

... ...
Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kolko vidim wifi ti je upaljen cjelo vrijeme, signal ti je jako los a na momente ga nema. Tu ti se trosi baterija na trazenje mreze i mob ti je puno aktivan i kad je ekran ugasen. Neke aplikacije ostaju aktivne. Mozes probat sa nekom wakelock finder aplikacijom da vidis koje su to aplikacije. 

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
bed-boy11 kaže...

Kolko vidim wifi ti je upaljen cjelo vrijeme, signal ti je jako los a na momente ga nema. Tu ti se trosi baterija na trazenje mreze i mob ti je puno aktivan i kad je ekran ugasen. Neke aplikacije ostaju aktivne. Mozes probat sa nekom wakelock finder aplikacijom da vidis koje su to aplikacije. 

da, wifi je upaljen cijelo vrijeme.. ali to je i inače znalo biti stalno ukljuceno pa bi normalno baterija trajala.. mob stalno u kući, svi imaju dobar signal tako da je ocito do uređaja..
inače pogasim sve aplikacije.. a sad sam stavio taj wakelock pa cemo vidjeti sta je to.. ah.. ovakvih problema nikada nisam imao na iphoneu.. blaženi apple i iOS..

Long Live Freedom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice