Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 463.254
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Psych0 kaže...

Blazeni Greenify, baterija mi se preporodila nakon njega na 5.0.2

Za Greenify uređaj ne treba biti rootan ili?

12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Psych0 kaže...

Blazeni Greenify, baterija mi se preporodila nakon njega na 5.0.2

Za Greenify uređaj ne treba biti rootan ili?

Ima više modova ali oni korisni su samo na root a najkorisniji je kao xposed modul

15 godina
bubimir13 kaže...

Ima više modova ali oni korisni su samo na root a najkorisniji je kao xposed modul

onda odustajem, tek sam kupio uređaj i neda mi se raditi ROOT dok je kod Sony softverska podrška valjana, stoga ostajem na STAMINA načinu rada do daljenjega....

12 godina
neaktivan

Nema ti to veze, root nije teško dobit ako znaš malo oko toga, a ako znaš to onda znaš i kako unrootat u slučaju da se nešto dogodi. A sam postupak je skoro pa bezbolan za ljubimca :)

15 godina

Daj mi reci dal je od kada je Z3 na 5.1.1 dal se pri punjenju kada se napuni, dal piše nešto u smislu "napunjeno" ili samo stoji oznaka "100%"?
Jer prije dok nije bio na 5.1.1 bi pisalo kada je napunjeno al sada toga nema, jednostavno je nestalo iz značajki.....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da su maknuli. Nije da mi se sviđa al preživjet ću bitno da su vidljivija poboljšanja pod haubom napravili...

15 godina

Ako netko koristi AppLock a nadogradio je Xperia Z3 na Android 5.1.1, mislim kako će mu moj post biti od velike koristi. Kako ponovno omogućiti nesmetani rad pripadajuće aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 16:20 (Gale92).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Moze neka preporuka za futrolu? Nešto jednostavno i tanko.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrabri zec kaže...

Pozdrav,

Moze neka preporuka za futrolu? Nešto jednostavno i tanko.

Hvala!

http://m.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Transparent-Clear-TPU-Silicone-Soft-Case-Skin-Cover-For-Sony-Xperia-/321794190187?nav=SEARCH

Imam, odlična, baš lijepo tanka da ne podebljava dodatno mobitel, ma preporučam i gotovo!!

What a lovely day.
18 godina
neaktivan

Ne znam koji je vrag bateriji, nekad super drzi, nekad nenormalno nestaje. Prekjucer od 23h do jucer u 17h pala je sa 46% na 30%, a jedino sta sam radio s mobom je jedan poziv od 2-3 min, jednom ili dvaput sam upalio net i provjerio whatsapp i mozda jos 3-4 upalio ekran na brzinu. Sve skupa, ekran nije bio upaljen vise od 15 min. I cijelo vrijeme je bila upaljena stamina, a ugasen wifi, data i sve ostalo

A jedna stvar koju radim cesto, igram igrice dok se mob puni. Zbog toga se puni dosta sporije nego kad je idle za vrijeme punjenja. Da li to nekako (negativno) utjece na bateriju, npr da li ima manji kapacitet kad se napuni ili nesta?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Ne znam koji je vrag bateriji, nekad super drzi, nekad nenormalno nestaje. Prekjucer od 23h do jucer u 17h pala je sa 46% na 30%, a jedino sta sam radio s mobom je jedan poziv od 2-3 min, jednom ili dvaput sam upalio net i provjerio whatsapp i mozda jos 3-4 upalio ekran na brzinu. Sve skupa, ekran nije bio upaljen vise od 15 min. I cijelo vrijeme je bila upaljena stamina, a ugasen wifi, data i sve ostalo

A jedna stvar koju radim cesto, igram igrice dok se mob puni. Zbog toga se puni dosta sporije nego kad je idle za vrijeme punjenja. Da li to nekako (negativno) utjece na bateriju, npr da li ima manji kapacitet kad se napuni ili nesta?

El ti uključen 4G i možebitno prebacuje konstantno sa 4g na 3g i varira?

18 godina
neaktivan

Nije, 4G je stalno ugasen jer mi nije ni omogucen u tarifi. Upaljeni su 2G/3G, mozda njih prebacuje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma ne, to nema baš neki efekt na potrošnju. Samo 4g na 3g. Si vidil u onom meniju korištenja baterije šta ti najviše ju koristi koji procesi?

15 godina

dal imate koju preporuku za "dobar" wallpaper za Xperiu Z3.... 

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

dal imate koju preporuku za "dobar" wallpaper za Xperiu Z3.... 

Evo...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 12:57 (lmutak).
14 godina

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji mlatimudan, samo da mi je vidit te koji će to kupit 

15 godina

možda mu i "upali" 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Ma ne, to nema baš neki efekt na potrošnju. Samo 4g na 3g. Si vidil u onom meniju korištenja baterije šta ti najviše ju koristi koji procesi?

Nisam pogledao to. Provjerit cu kad ponovo primjetio takvu naglu potrosnju pa napisem

16 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Lovac u mutnom, vjerujem da ima onih koji daju pare za to ... Nego da li zna netko di se ima za skinut Sony XPERIA™ Forest Tema za bespla? 

Alexandar-II
14 godina

Zanima me dali je moguće napraviti vlastiti .ftf file za flashanje? Naime, složio sam si čisti stock rom s xposedom, custom kernelom, te svim aplikacijama koje mi trebaju, pa bi si napravio od toga .ftf kojeg bi ubuduće flashao umjesto golog stock .ftf-a.

Pitam ovdje jer je ovo najaktivnija tema u vezi Xperija

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 18:31 (speedy56).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ne. Samo .zip za flashanje preko recoveryja

15 godina
odjavljen

Tako je, moguće je samo .zip

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
imas na aptoide-u.. skini si ga na mob: http://m.aptoide.com/ tam imas dosta takvih stvari kaj se placaju, besplatne
Kiki
14 godina
bubimir13 kaže...

MARKOZD15 kaže...

To je ovo? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746044

12 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
bubimir13 kaže...

MARKOZD15 kaže...

To je ovo? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746044

može biti ako imaš MediaTek SoC u mobu, pošto nisam skužio dal imaš Z3 ili si samo priručno pitao za Sony. Inače se za kreiranje zipa za flashanje koristi PRFCreator

16 godina
neaktivan
KikiKLC kaže...
imas na aptoide-u.. skini si ga na mob: http://m.aptoide.com/ tam imas dosta takvih stvari kaj se placaju, besplatne

Hvala ti :)

Alexandar-II
14 godina
bubimir13 kaže...

može biti ako imaš MediaTek SoC u mobu, pošto nisam skužio dal imaš Z3 ili si samo priručno pitao za Sony. Inače se za kreiranje zipa za flashanje koristi PRFCreator

tnx, ovo sam na brzinu proguglao i našao (nisam baš čitao), probat ću jednom ovaj PRFc 

13 godina
neaktivan

Ajd pomozite kolege. Sestra krenula resetirat z3 da vrati valjda tvorničke postavke(mislim da je to pod resetirala) i sad ne radi kamera i ono za otključar mob kao pokucat. To sam joj rekla da se namjesti u opstavkama jer se može uključit i isključit, ali ne znamo što je s kamerom.. Ajmo znalci :)

Znači kamera samo je crno sve i kad klikne za slikat ono kaže joj da nije slikano valjda

A gde je pečat?
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 22:00 (i4s).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
i4s kaže...

Ajd pomozite kolege. Sestra krenula resetirat z3 da vrati valjda tvorničke postavke(mislim da je to pod resetirala) i sad ne radi kamera i ono za otključar mob kao pokucat. To sam joj rekla da se namjesti u opstavkama jer se može uključit i isključit, ali ne znamo što je s kamerom.. Ajmo znalci :)

Znači kamera samo je crno sve i kad klikne za slikat ono kaže joj da nije slikano valjda

Hmmm da, ne baš tako čest slučaj ali bilo je ljudi koji su ga prijavili, posebice na Z3c. Neka seka proba napravit repair u Sony PC Companion programu (za točne korake neka googla, jer ne znam napamet) ako to ne pomogne onda nema druge nego servis, izgleda da je došlo do fizičkog oštećenja u tom slučaju. 

Jedan lik je prijavio da mu se to obično događa kad je spojen na WiFi mrežu, čim se odspoji i sačeka između 30-60 minuta, i dalje odspojen radi mu normalno kamera. U svakom slučaju ''crne kamere'' prednja kamera je radila.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice