Foliju bi trebo dobit jer je standardni paket bez obzira na pretplatu, a maskicu nebuš dobil...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto mi ne radi zakretanje zaslona ni na internetu, porukama ni emailu? Upalio sam zakretanje zaslona u postavkama i ništa se ne događa.
Ne znam, ali slican problem se i meni javlja, nekad se ekran ne zakrece... To sam dosad primjetio u facebooku, pogotovo ako je neka slika otvorena i mislim da u messengeru. Nekad radi, a nekad ne
Provjerite u *#*#7378423#*#* -> service tests -> accelerometer i gyroscope jel se okreće...
Provjerite u *#*#7378423#*#* -> service tests -> accelerometer i gyroscope jel se okreće...
Meni radi normalno i u vecini slucajeva mi se zarotira ekran, al tu i tamo se dogodi da se ne zarotira. Najcesce sam to promjetio kad gledam slike na facebooku i ponekad u messengeru ili nekoj drugoj aplikaciji gdje pisem poruke, nisam sad siguran u kojoj
dal mogu uređaj odmah koristiti na bateriji, dok se ne istroši, pa ga onda staviti na prvo punjenje,
ili da ga prije stavim odmah puniti....
dal mogu uređaj odmah koristiti na bateriji, dok se ne istroši, pa ga onda staviti na prvo punjenje,
ili da ga prije stavim odmah puniti....
Svejedno je.
PSN - DeniZg80
Već sam htio resetirati mob na tvorničke postavke, ali sam ga prvo ugasio i upalio i gle čuda - sve radi...
Pomoglo mi je na S4 koji sam prije imao,tu i tamo je 3g signal prekidao ali generalno je radilo ok a ovo sto si ti napisao jednostavno z3 nema u opcijama i u tome je problem....jel zna itko sta trebam instalirat/skinut da bi imao opciju vcdma only?
Kreće Android 5.1.1 za Xperia Z3.............i ostale 
Pa stavis samo 3g
E pa u tome i je problem kaj ja nemam 3g only opcije na svojem mobu kao sto si ti stavio na slici...ne kuzim zasto,verzija os-a je 5.0.2.....
kolko cemo dat HT-u da puste... 4,5 mjeseci ? 
kolko cemo dat HT-u da puste... 4,5 mjeseci ? 
nadamo se čim čim prije, tim tim bolje 
Na XDA forumu vec ima za skinut nova verzija i to pre-rootana sa recoveryem 
Al ne šljaka xposed i neki moduli, + na nordijskom su gornje ikonice za mrežu i tako to preveć razmaknute i izgleda neuredno... Ja čekam .570 certificiranu nadogradnju, do tad bi trebali riješit i xposed i ta nadogradnja neku sitnež sa bugovima...
Odakle ti to da ne sljaka xposed, i koji moduli, ev vamo kaze lik da sljaka xposed
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61985992&postcount=16
Na Z3c još uvijek ne šljakaju dobro si, Serarj je rekao da mora pogledat kod jer nije nešto kompatibilno...
Može li mi tko preporučiti kvalitetan case za Xperia Z3 s ebay-a?
Hvala unaprijed....
Pozz novi sam na forumu tako ako sam sta pogriješio... :/
Kupio sam danas sony experiju z3. Imam problem s tipkovnicom jer kad je stavim na hrvatski mi dođu slova:š,đ,č,ć i ž. A kad stavim englesku mi se: z i y okrenu i ja bi htio imat hrvatsku tipkovnicu bez skova s kvačicama(š,đ,č,ć,ž), pa ako neko zna kako pomozite molim vas.!!
Odi na odabir jezika tipkovnice, odaberi francuski i hrvatski, pod jezici pisanja dakako, i tamo pored hrvaskog stisneš na ikonicu tipkovnice i odabereš QWERTZ samo (ako ti nudi samo QWERTY, AZERTY ili QWERTY sa čćšđž onda promjeni jezik u njemački i ponovi postupak). Kad si to odabro možeš uklonit svaki drugi jezik osim hrvatskog i postavke će ti ostat. Barem je meni tako bilo.
Jel tko od vas isprobavao custom ROM-ove, koji vam je najbolji
Ja nisam jer navodno kamera ima ''fisheye'' bug pa dok ne riješe drivere to neće moć bit sređeno... a nije baš da su entuzijastični da se to sredi...
Kako se može promijeniti boja u Music (old. Walkman) , za sada mi je po defaultu ljubičasta....
Ne može se mijenjati
[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
Ne može se mijenjati
hvala
jel primio tko novu inačicu androida, što ste primjetili kao veliki +
Na Z3c doduše, ali nekako je responzivniji, fluidniji i stvari se otvaraju instantno (pogotovo recent applications koji je imao prije sekundu odmaka sad se odmah otvori), neki su prijavili da kamera brže slika meni je doduše isto valjd, ne mogu procjenit, popeglani su neki bugovi ali dodani novi (razmak između ikonica na status baru je prevelik) a za bateriju još nema podataka, jer kad je izašao 5.0 prvo su se žalili na bateriju... E i da izgleda da je zvučnik dosta jači i kao na KKu
Na Z3c doduše, ali nekako je responzivniji, fluidniji i stvari se otvaraju instantno (pogotovo recent applications koji je imao prije sekundu odmaka sad se odmah otvori), neki su prijavili da kamera brže slika meni je doduše isto valjd, ne mogu procjenit, popeglani su neki bugovi ali dodani novi (razmak između ikonica na status baru je prevelik) a za bateriju još nema podataka, jer kad je izašao 5.0 prvo su se žalili na bateriju... E i da izgleda da je zvučnik dosta jači i kao na KKu
čekamo official pa da vidimo što je to novo 
sve u svemu , HVALA
Ovo je službeni changelog
meni nema ništa još,
doduše ja sam na VIP-u pa se čeka njegovo odobrenje, al se nadam kako će ubrzo i ono dospijeti
Koliko ja znam od Vipa se pojavio u XperiFirmu pa bi trebo bit pušten već...