U dan i pol si proveo 8 sati na ekrancicu od 5 inca?
Zivot prolazi pokraj tebe, podigni malo glavu.
Pardon, 5.2"
, A kaj ti je to 8h, radim noćnu, na poslu se niš ekstra ne događa, pa bacim oko na "ekrančić"
U dan i pol si proveo 8 sati na ekrancicu od 5 inca?
Zivot prolazi pokraj tebe, podigni malo glavu.
Pardon, 5.2"
, A kaj ti je to 8h, radim noćnu, na poslu se niš ekstra ne događa, pa bacim oko na "ekrančić"
Onda OK, to je nesto drugo.
...nego kada kupujes S6?
Pozz
Planiram si uzet Z3 i pošto ga uzimam preko firme ide preko T-coma pa me zanima da li se dobiju s njime MDR-NC31EM slušalice koje se inače dobe kad se kupi unbranded uređaj?
Mislim da se dobiju MH750 ali nisam ziher...
Onda OK, to je nesto drugo.
...nego kada kupujes S6?
Nikad.. Cekam S7...
Pozz
Planiram si uzet Z3 i pošto ga uzimam preko firme ide preko T-coma pa me zanima da li se dobiju s njime MDR-NC31EM slušalice koje se inače dobe kad se kupi unbranded uređaj?
Otkud ti to? Ja sam kupio Z3 unbranded u Njemackoj i dobio sam prilicno lose MH750
Malo sam googlao i nisam mogao naci koje se dobiju sa Z3, ali pise da se MDR-NC31EM dobiju sa Z2, pa si mozda to pomijesao
Samo da se podsjetim kolko je baterija odlicna na Z3
Pih... Evo baterija sa Xperie E koju moja mama koristi.
Mislis koju tvoja mama ne koristi.
Koristi, doduše samo za pozive i poruke, al koristi. Na Z3 bi baterija vjerovatno mjesec dana držala kad bi se sve pogasilo i mob koristio samo za pozive i sms. I onda netko kaže da baterije nisu napredovale...
Da upravu si, sad sam i ja iso googlat i pretpostavio sam da i sa Z3 dobijes onda kad su ih stavili sa Z2...
Jel moze netko napisat malo kakav je zvuk preko slušalica?
Da upravu si, sad sam i ja iso googlat i pretpostavio sam da i sa Z3 dobijes onda kad su ih stavili sa Z2...
Jel moze netko napisat malo kakav je zvuk preko slušalica?
Mislis na MH750?
Nije bas nesta, basovi su dosta losi i cini mi se dosta tiho, a ako poglasnis, onda basovi i bubnjevi zvuce ko da netko nabija loncem o lonac
I daljinski je dosta los, cesto ne uhvati dupli klik (skok na iducu pjesmu) ili ga protumaci kao jedan klik (pauza)
Jel taj 5.0.2 radi kako treba na Z3 i dali na njemu baterija traje krace?
Tako veli internet, pa reko da pitam ovdje za iskustvo iz prve ruke.
KK, je dobar, baterija jako dobra, sad flešal modificirani 5.0.2 (rootani) sad ćemo vidit kakva je baterija...
KK, je dobar, baterija jako dobra, sad flešal modificirani 5.0.2 (rootani) sad ćemo vidit kakva je baterija...
Mene zanima ovaj stock.
Inace, citam one komentare na GSMareni i slabo mi je kolko ljudi ima opcenito problema sa mobom :(
Najvise se spominje pregrijavanje (ovo me brine jer bi ga odmah stavio u neku TPU maskicu), pa onda pucanje stakla (ovo me ne brine bas, jer poprilicno pazim na stvari).
Ali drzim se one, da onaj kome nesto radi kako treba, nema potrebu ici hvalit taj proizvod po forumima, dok ce nezadovljan to razglasit na sva zvona.
http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884
Pošto je LL rastrošniji prema bateriji spram KK..
Ove upute pomažu dosta..
Jel ima tko da koristi tempered glass (kaljeno staklo) na svom ekranu od Xperie Z3 ? Konkretno mislim na ovo : http://www.njuskalo.hr/sony-oprema/plasticna-zastitna-maska-sony-xperia-z3-d6603-nillkin-shield-oglas-13564037
Jel se to isplati ? U svakom slučaju ovaj mob bi trebao imat screen protector pošto čitam da se vrlo lako da ogrebat display, za razliku od nekih drugih mobitela.
Obavezno stavite screen protector, meni je Z3 nakon tri mjeseca bio vise izgreban nego stari mob kojeg sam imao 4 godine..
Pozdrav ljudi.
Dali ima netko i dali je voljan stavit postavke za kameru. Nikako ne mogu dobit postavke za nocni rad kamere a da fotke dobro ispadnu.
Obavezno stavite screen protector, meni je Z3 nakon tri mjeseca bio vise izgreban nego stari mob kojeg sam imao 4 godine..
Ok. Al nebi imali ove probleme da su se iz Sony-a udostojili stavit gorrila glass na svoj mobitel.
Inače, kako vam mob stoji sa pregrijavanjem u ovim vručim ljetnim mjesecima ? Jel se on sam od sebe ugasi ili se samo pregrije ?
bok ekipa.
nisam uspio naci temu za z1compact pa cu ovdje napisati problem vezan uz istu.
naime frendica ima veliki problem koji se cini da je ne rijesiv i vec je u velikoj depri radi toga, ima pretplatu na tele 2 i problem je u tome sto nakon nekog vremena u razgovoru dolazi do robotskog govora onako kao da usporeno govori i zavlaci rijeci, to se ne cuje kod nje nego kod suprotne strane s kime razgovara...mob je bio prvi puta u servisu u gundulicevoj ulici da bi nakon par dana rekli da je mob popravljen, no međutim kvar se opet pojavio, da bi nakon toga ona zatrazila novi uređaj a u servisu su joj rekli da neka se obrati supportu sony.hr i da ih zamoli novi uređaj, tako je i napravila i dobila je drugi novi z1c i eto zamislite i na tom uređaju se opet isti kvar ponavlja, znaci nakon nekog određenog vremena se pojavljuje usporen kao robotski govor i nikako to rijesiti.
Ako je netko imao tako nesto i zna kako rijesiti problem ili kome se obratiti molio bi da pomogne, frendica je stomatolog i jako joj je bitno da je mob pouzdan jer prima pacijente preko mobitela i druga strana ju ne moze normalno cuti pri razgovoru.
hvala
Nije mi jasno kako je mobitel toliko osjetljiv na grebanje ako se reklamira kao otporan na vodu, prašinu i grebanje? Naravno da staklo puca prilikom pada s veće visine ali za te novce ako već nisu napravili dobar proizvod onda su mogli odmah dati set zaštitnih folija.
Nije mi jasno kako je mobitel toliko osjetljiv na grebanje ako se reklamira kao otporan na vodu, prašinu i grebanje? Naravno da staklo puca prilikom pada s veće visine ali za te novce ako već nisu napravili dobar proizvod onda su mogli odmah dati set zaštitnih folija.
pa dobije se folije u kompletu
Ekipa dali se kome dogodilo da je nakon snimanja videa gdje je bila glasna glazba da su mikrofon i vanjski zvučnik prestali raditi?
Danas mi se po drugi puta to dogodilo na Z3 i sutra opet na garanciju,naime morao sam snimiti razglas za prodaju i normalno sve pojačano bla bla i zaustavim snimanje i idem pogledati video kad ono nema zvuka,probam nazvati kad ne radi ni mikrofon. Probao sam restart cijelog mobitela opet ništa 0 bodova,to mi je drugi put da se dogodilo.
EDIT
Sad sam skonto da i vibracija ne radi,pas mater.
Sorry nisam znao da se dobiju folije, samo sam komentirao kako se lako izgrebe mobitel. Ja sam naručio Z3 i nadam se da ću biti zadovoljan, znam da se današnji mobiteli ne mogu uspoređivati sa onima od prije par godina ali do sada sam imao nekoliko Sony Ericsson-a i sa svima sam bio u to vrijeme zadovoljan, nikada ni jedan nije bio na servisu i neki i danas rade da ih upalim... U to vrijeme K800i je imao super kameru (5MP) sa xenon bljeskalicom bolju nego neki mobiteli danas.
Sorry nisam znao da se dobiju folije, samo sam komentirao kako se lako izgrebe mobitel. Ja sam naručio Z3 i nadam se da ću biti zadovoljan, znam da se današnji mobiteli ne mogu uspoređivati sa onima od prije par godina ali do sada sam imao nekoliko Sony Ericsson-a i sa svima sam bio u to vrijeme zadovoljan, nikada ni jedan nije bio na servisu i neki i danas rade da ih upalim... U to vrijeme K800i je imao super kameru (5MP) sa xenon bljeskalicom bolju nego neki mobiteli danas.
dobije se ku***, dobiješ 2 tvorničke folije na uređaju koje su predviđene da se skinu (jer su to najobicnije folije, odnosno nisu screen protectori)...
Obzirom da je Z3 prakticki "stakleni uređaj" i još uz to nema Gorrila glass (dakle, nikakva zaštita od ogrebotina), moraš si nabavit neki aftermarket screen protector, najbolje je ono kaljeno staklo (tempered glass)
Ok. Al nebi imali ove probleme da su se iz Sony-a udostojili stavit gorrila glass na svoj mobitel.
Inače, kako vam mob stoji sa pregrijavanjem u ovim vručim ljetnim mjesecima ? Jel se on sam od sebe ugasi ili se samo pregrije ?
Z3 ima Dragontrail zaštitu, googlaj pa ćeš vidjet da ekipa se kune da je Dragontrail čak i bolji od Gorille. Meni osobno se isto to čini jer nit je zgreban nit je šta puklo a prošli tjedan flisno sa metar visine na asfalt i udario u odskoku u gumu od auta pa se složio na pod. Posljedica tog flipera je bila ta da je polikarbonat sa strane dobio mali zarez a staklo čitavo...