također došao i meni na tele 2.
također došao i meni na tele 2.
Dosao je i meni ali ne OTA , vec preko PC companiona.
Imas li slucajno nekakvu foliju preko ekrana
Meni još nije Lollipop stigao, niti preko OTA, niti preko Companiona... mišljenja?
Imas li slucajno nekakvu foliju preko ekrana
ma jok....nema ništa na ekranu, rekao bih da je tvornička greška ekrana
Jel netko od vas ima problema s OTG-om bez dodatnog napajanja, pokazuje mi kako sam iskljucio USB a nekad samo prestane raditi
Evo samo da javim da je mob dosao sa servisa i kvar je otklonjen... :-)
pise da su mijenjali nekakav flet kabal, foliju, kalibracija ekrana i reinstaliranje softwera
Galaxy S6 ,Xperia Z3
Evo samo da javim da je mob dosao sa servisa i kvar je otklonjen... :-)
pise da su mijenjali nekakav flet kabal, foliju, kalibracija ekrana i reinstaliranje softwera
Foliju?? Unutar uređaja?
Koje su ti postavke ekrana nakon kalibracije?
neznam na šta se misli pod folija ali tako piše na tom "otpusnom pismu" vjerojatno nešto u utrobi mobitela
a postavke ekrana....neznam na šta misliš konkretno,ugl telefon je resetiran od moje strane a piše da su ga i oni resetirali, pa mislim da su postavke po defaultu
Ekipa, gdje je najpovoljnije za kupiti Z3? Gledam na njuškalu, ima nivih za 2.900kn...rabljeni par mjeseci sa garancijom 2.500kn. Jel su to ok cijene? Gdje još ima dobre ponude?
Ekipa, gdje je najpovoljnije za kupiti Z3? Gledam na njuškalu, ima nivih za 2.900kn...rabljeni par mjeseci sa garancijom 2.500kn. Jel su to ok cijene? Gdje još ima dobre ponude?
Dobre su cijene
juka
Ja imam tvornički Vip-ov softver. U postavkama sam pogasio sve što mi ne treba. Nemam problema sa battery drainom
juka
Meni Z3c baterija na t-mobile softwareu traje 3 dana, nema nikakvih abnormalnih trošenja baterija - najviše mi troše zaslon, telefon u mirovanju i stanje čekanja ćelije. Ali, također ne koristim navedene programe :P
Čini mi se da ti se brzo troši, u nekoliko sati sa 100% na 50. Imaš li uključenu Staminu, štednju energije? Meni je uključena stamina i stavljanje pozadinskih podataka u red čekanja, visim dnevno po 3, 4 sata na mobu, nekad više, internet i glazba, pa mi se baterija max spusti sa 100 na oko 75.
Evo sad si gledam taj graf i baterija mi je napunjena prekjučer navečer, baterija je na 45%, i navodno će još izdržati 3 dana. Ali stavljam puniti mob na 20%, tako da do sutra još imam dosta. Ali govorim o Compactu, neznam koliko "normalni" Z3 troši.
juka
Da li uz Z3 dobijete i slusalice i ako da, da li imaju daljinski, za skakanje s pjesme na pjesmu?
Dobro, sta nitko ne moze napisati dal je uz Z3 dobio i slusalice u kutiji?
Dobiješ sluške.. I imaju daljinski :)
Evo kod mene trenutno Z3, stavio sam CE1 firmware i rootao sa Kingroot-om. Stavio dualrecovery i onaj mod za pojacavanje blica. Ubacio sam najbolji android browser po meni (LP AOSP), Xposed + Gem Xperia Xposed i Serajr LP Xposed i jos neke dobre module. Mobitel doslovno leti, debloatao sam ga totalno, kamera super, zvucnici dobri. Zasada zadovoljan. Bio je u vodi i prošlo je kako treba. Narucio sam si slim case (0.3mm), zadnje mat folije (3kom), Nillkin 9H kaljeno staklo i magnetski punjac. Oprema do jaja. Plus imam 64GB Class10 karticu. User experience do jaja :D
Evo kod mene trenutno Z3, stavio sam CE1 firmware i rootao sa Kingroot-om. Stavio dualrecovery i onaj mod za pojacavanje blica. Ubacio sam najbolji android browser po meni (LP AOSP), Xposed + Gem Xperia Xposed i Serajr LP Xposed i jos neke dobre module. Mobitel doslovno leti, debloatao sam ga totalno, kamera super, zvucnici dobri. Zasada zadovoljan. Bio je u vodi i prošlo je kako treba. Narucio sam si slim case (0.3mm), zadnje mat folije (3kom), Nillkin 9H kaljeno staklo i magnetski punjac. Oprema do jaja. Plus imam 64GB Class10 karticu. User experience do jaja :D
Xposed se flasha preko recoverya? Presao sam sa z2 na z3,isto rootan sa kingrootom i dual recovery gore. Flashao sam sound mod al nisam bas zadovoljan previse. Imas kakve preporuke da flasham?
Da, preko recovery-a. Ma zvučnici su dobri. Nisu kao na M8, al definitivno bolji od ostatka konkurencije
Pozdrav, razmišljam dali da uzmem z3 ili z3 plus.. Dali se isplati uzimat ovaj novi z3 plus, i hoću li osjetit neku razliku nasuprot z3 obični..
hvala!