Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 462.668
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

također došao i meni na tele 2.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dosao je i meni ali ne OTA , vec preko PC companiona.

juka
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 23:10 (Juka_91).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ekipa dali je netko imao sličan problem....

neznam koliko vidite ne slici ali uživo je očita mrlja na bijelo podlozi....mobitel je star 3 dana, nije ispao,bio u vodi ili nešto slično,danas sam to primjetio na bijelo podlozi

Galaxy S6 ,Galaxy S5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

Imas li slucajno nekakvu foliju preko ekrana

juka
17 godina

Meni još nije Lollipop stigao, niti preko OTA, niti preko Companiona... mišljenja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ma jok....ništa nema
Galaxy S6 ,Xperia Z3
13 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Imas li slucajno nekakvu foliju preko ekrana

ma jok....nema ništa na ekranu, rekao bih da je tvornička greška ekrana

Galaxy S6 ,Xperia Z3
16 godina
neaktivan

Jel netko od vas ima problema s OTG-om bez dodatnog napajanja, pokazuje mi kako sam iskljucio USB a nekad samo prestane raditi

Alexandar-II
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo samo da javim da je mob dosao sa servisa i kvar je otklonjen... :-)

pise da su mijenjali nekakav flet kabal, foliju, kalibracija ekrana i reinstaliranje softwera

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
drazen991 kaže...

Evo samo da javim da je mob dosao sa servisa i kvar je otklonjen... :-)

pise da su mijenjali nekakav flet kabal, foliju, kalibracija ekrana i reinstaliranje softwera

Foliju?? Unutar uređaja?

Koje su ti postavke ekrana nakon kalibracije?

13 godina
neaktivan

neznam na šta se misli pod folija ali tako piše na tom "otpusnom pismu" vjerojatno nešto u utrobi mobitela

a postavke ekrana....neznam na šta misliš konkretno,ugl telefon je resetiran od moje strane a piše da su ga i oni resetirali, pa mislim da su postavke po defaultu

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
11 godina

Ekipa, gdje je najpovoljnije za kupiti Z3? Gledam na njuškalu, ima nivih za 2.900kn...rabljeni par mjeseci sa garancijom 2.500kn. Jel su to ok cijene? Gdje još ima dobre ponude? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 18:17 (Dan1234567890).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zna li netko dali se može isključiti ovo debilno zumiranje teksta u chromu, jer mi je poprilično iritantno...

u postavkama chroma "Prisilno omogučavanje zumiranja" upalio ili ugasio tu mogučnost ništa se ne dešava uvijek mi zumira tekst 

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dan1234567890 kaže...

Ekipa, gdje je najpovoljnije za kupiti Z3? Gledam na njuškalu, ima nivih za 2.900kn...rabljeni par mjeseci sa garancijom 2.500kn. Jel su to ok cijene? Gdje još ima dobre ponude? 

Dobre su cijene

14 godina
neaktivan
Ima li tko jos visoku potrošnju baterije od ovih aplikacija tipa instagram, facebook i sl sa velikim vremenima Mobile radio active od tih aplikacija...ja sam na ovoj *europskoj* verziji lollipopa i vidim da dosta ljudi ima taj problem, a da ga google smatra ne bitnim? To se samo dogada kada sam na mobile data, ne i na wifi? Kakvo je stanje sa ostalim verzijama lizalice...tj ostalim regijama
juka
11 godina
protjeran
Ja sam na skandinavskom i nemam tih problema. Mozda zato jer niti ne koristim navedene servise :)
15 godina
odjavljen

Ja imam tvornički Vip-ov softver. U postavkama sam pogasio sve što mi ne treba. Nemam problema sa battery drainom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ima li tko sa tmobileovim softverom, ima li na njemu tih problema
juka
14 godina

Meni Z3c baterija na t-mobile softwareu traje 3 dana, nema nikakvih abnormalnih trošenja baterija - najviše mi troše zaslon, telefon u mirovanju i stanje čekanja ćelije. Ali, također ne koristim navedene programe :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 16:56 (TCO 006).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako to npr izgleda danas kod mene..sot je oko 1.50

juka

0 0 hvala 0
14 godina

Čini mi se da ti se brzo troši, u nekoliko sati sa 100% na 50. Imaš li uključenu Staminu, štednju energije? Meni je uključena stamina i stavljanje pozadinskih podataka u red čekanja, visim dnevno po 3, 4 sata na mobu, nekad više, internet i glazba, pa mi se baterija max spusti sa 100 na oko 75.

Evo sad si gledam taj graf i baterija mi je napunjena prekjučer navečer, baterija je na 45%, i navodno će još izdržati 3 dana. Ali stavljam puniti mob na 20%, tako da do sutra još imam dosta. Ali govorim o Compactu, neznam koliko "normalni" Z3 troši. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
To je od 8-17 h, a tim da mi je sve ukljuceno, svjetlina na max, smartband i to...al na kit katu je puno bolji standby bio dok je data bio ukljucen, na wifiju je sve u redu
juka
14 godina

Pa po meni je onda to ok potrošnja ako si koristio mob za to vrijeme. Meni je svjetlina ekrana samo na pola, pa i tu uštedim, i internet mi je uglavnom ugašen, osim kada ga koristim, tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 19:25 (TCO 006).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da li uz Z3 dobijete i slusalice i ako da, da li imaju daljinski, za skakanje s pjesme na pjesmu?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dobro, sta nitko ne moze napisati dal je uz Z3 dobio i slusalice u kutiji?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Dobiješ sluške.. I imaju daljinski :)

15 godina
odjavljen

Evo kod mene trenutno Z3, stavio sam CE1 firmware i rootao sa Kingroot-om. Stavio dualrecovery i onaj mod za pojacavanje blica. Ubacio sam najbolji android browser po meni (LP AOSP), Xposed + Gem Xperia Xposed i Serajr LP Xposed i jos neke dobre module. Mobitel doslovno leti, debloatao sam ga totalno, kamera super, zvucnici dobri. Zasada zadovoljan. Bio je u vodi i prošlo je kako treba. Narucio sam si slim case (0.3mm), zadnje mat folije (3kom), Nillkin 9H kaljeno staklo i magnetski punjac. Oprema do jaja. Plus imam 64GB Class10 karticu. User experience do jaja :D

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Evo kod mene trenutno Z3, stavio sam CE1 firmware i rootao sa Kingroot-om. Stavio dualrecovery i onaj mod za pojacavanje blica. Ubacio sam najbolji android browser po meni (LP AOSP), Xposed + Gem Xperia Xposed i Serajr LP Xposed i jos neke dobre module. Mobitel doslovno leti, debloatao sam ga totalno, kamera super, zvucnici dobri. Zasada zadovoljan. Bio je u vodi i prošlo je kako treba. Narucio sam si slim case (0.3mm), zadnje mat folije (3kom), Nillkin 9H kaljeno staklo i magnetski punjac. Oprema do jaja. Plus imam 64GB Class10 karticu. User experience do jaja :D

Xposed se flasha preko recoverya? Presao sam sa z2 na z3,isto rootan sa kingrootom i dual recovery gore. Flashao sam sound mod al nisam bas zadovoljan previse. Imas kakve preporuke da flasham? 

15 godina
odjavljen

Da, preko recovery-a. Ma zvučnici su dobri. Nisu kao na M8, al definitivno bolji od ostatka konkurencije

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, razmišljam dali da uzmem z3 ili z3 plus.. Dali se isplati uzimat ovaj novi z3 plus, i hoću li osjetit neku razliku nasuprot z3 obični..

hvala!

JH

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice