nemoze , jer sam ga maloprije upalio , jeziga
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad bude prilika da vidim vremena.
ja sam treunto na 2.6.1 Siyah Kernelu i CF Root 2.3.6 baterija mi radi 3 dana uz intezvino kosritenje istog 
na tom bum dok ne izadje ICS costum rom od aribusa 
Kak mislis i CF-root i Siyah? -.-' Ne mogu ti oba biti u isto vrijeme, 'ne?
a joj :D my bad nemre da sad sam vidio imam 2.3.6 samsung offical i taj kernel aaaaaaaaaa kaj nemrem rootat to
eo kaj mi pise
osnovna verzija I9100XXKI4
kernel verzija 2.6.35.14-Siyah-v2.6.1+ gm@ubuntu #42
broj verzije GINGERBREAD.XWKK2"

a joj :D my bad nemre da sad sam vidio imam 2.3.6 samsung offical i taj kernel aaaaaaaaaa kaj nemrem rootat to
Mislis uzeo si tam' neki deseti stock 2.3.6 rom koji je rootan i nabacio siyah?
P.S. Uspio sam nekako dobiti 54xx quadrant score i pokusao izvuci vise i ne ide nikako preko 43xx vise... :'(
Ja trazio nesto pristojno :)
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
tako je dark ;)
rootani 2.3.6 samsung official rom i ovaj kernel
tako je dark ;)
Hmmm, ne znam, mislio sam da ne mozes (ne smijes) druge verzije flashati te da moras naci onu koja odgovara tvom stock firmwareu...
moze se eo dokaz
ja imam sim free mob , mozda je do toga pa mogu prcakt i konbinirat ...
Pa ok, kod mene je prije bio XWKF3 2.3.3. android te nakon sto sam isao na update preko Kiesa sad imam XWKI4 2.3.4.
Koji je kod tebe prije bio i gdje si skinuo taj 2.3.6. Pretpostavljam da si flasho preko Odina.
P.S. Desava li se kod vas da vam mob nekad nece na mrezu nakon sto ga spojite na punjac te upalite?
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
malo je zeznuto... moraš u pravom trenutku pritisnuti home + power tipke
s naglaskom da home stisneš desetinsku sekunde ranije...
ma nije ništa tako strašno, bitno je obadvje tipke u isto vrijeme stisnuti i držati sve dok ne uslika, inače ako se ne drži onda ispadne nešta drugo
Ma nikakav problem iz prve sam uspio, samo nisam znao koje tipke treba stisnit (meni na Desireu je bilo Menu + Vol+)
Ovo znači da je rootan?
Ma nikakav problem iz prve sam uspio, samo nisam znao koje tipke treba stisnit (meni na Desireu je bilo Menu + Vol+)
Ovo znači da je rootan?
nope
Zasto onda na kernelu piše root?
Aj dobro nista, rootat cemo ga...
Zasto onda na kernelu piše root?
Aj dobro nista, rootat cemo ga...
Kako će oni znat ako ti makneš TouchWiz? :D
Imaš ROM-ova i s TouchWizom, ima i neki modificirani TW (ne znam kako će oni iz Samsunga na taj TW reagirat, računa li se to kao TW)...
Mislim ne samo TouchWiz, nego mora biti stock ROM, može bit rootan, a kako vidim sada, totalno je i nepotreban ikakav ROM, samo neki kernel koji je povoljan za bateriju i to je to. Više mi ne treba...
Pitanje, kako da pogledam kada mi je poruka poslana. Meni je prikazano samo kad je poruka stigla. Da li je moguće vidjeti nekako kada je poslana. Npr, na godišnjem si, digneš se u 10, upališ mobitel i vidiš dsa ti je netko poslao poziv na kavu. Ali ne vidiš kad?
Pitanje, kako da pogledam kada mi je poruka poslana. Meni je prikazano samo kad je poruka stigla. Da li je moguće vidjeti nekako kada je poslana. Npr, na godišnjem si, digneš se u 10, upališ mobitel i vidiš dsa ti je netko poslao poziv na kavu. Ali ne vidiš kad?
Najjednostavnije.. :D Ostavi upaljen mobitel, samo tonove iskljuci, i kad se probudis pogledas i imas tocno vrijeme kad je poruka poslana.. :D
A inace ovako za ove koji su lijeni tonove iskljuciti pa je lakse cijeli mobitel.. :D Trebalo bi biti da stisnes na poruku i drzis, pojavi ti se meni, i na kraju imas prikazi detalje poruke..
Miro
Bolje ti je uređaj sa LiIon punit svaku noć, nego ga tako praznit pa dok izdrži.
Ne stedim na takav nacin bateriju sa gasenjem, tako da nemam tih problema, dok traje, traje, kad se ugasi ili je pred gasenjem na punjac, i tako svaki puta iznova, i ne brine me koliko baterije trosi po noci bio upaljen ili ne..
Trebam pomoć oko kernela. Znaći želim rootat mob (pratim upute ovdje). Da bi ga rootao moram flashati sa odinom insecure kernel. Mene sada mući taj insecure kernel. Tamo u koracima piše da se on mora flashati u download modu i da kada završi "This indicates you are running an Insecure Kernel with Temp Root priviledges". Što znaći taj temp root, dali mobitel koristi taj insecure kernel stalno ili samo pri tom jednom restartu moba, koja je razlika između toga kernela i onog vipovog koji je došao sa updateom 2.3.5 (osim što je taj secure), koji insecure kernel je najbolji sa ove liste?
Pozz! Jučer sam postao vlasnik navedenog mobitela koji je odličan! Međutim, događa mi se da mi se često sam gasi od sebe :/ Stavio sam masku na njega, da li je možda ono dugme preosjetljivo? Inače, potpuni sam laik za ovakvu naprednu mobilnu tehnologiju ali se nadam da ću nešto naučiti čitajući vaše postove 
Trebam pomoć oko kernela. Znaći želim rootat mob (pratim upute ovdje). Da bi ga rootao moram flashati sa odinom insecure kernel. Mene sada mući taj insecure kernel. Tamo u koracima piše da se on mora flashati u download modu i da kada završi "This indicates you are running an Insecure Kernel with Temp Root priviledges". Što znaći taj temp root, dali mobitel koristi taj insecure kernel stalno ili samo pri tom jednom restartu moba, koja je razlika između toga kernela i onog vipovog koji je došao sa updateom 2.3.5 (osim što je taj secure), koji insecure kernel je najbolji sa ove liste?
Skines odgovarajuci CF-root kernel (potrazi CF-root na xda), flashas ga Odinom i to je to. Najjednostavniji nacin. Dobijes s njim jos i CWM i Superuser.
ljudi ubi me ovaj kies, najrađe bi kompjuter zapalio
da netko može napraviti toliko tupav program čovjek prosto ne može vjerovati
prvo ga nagruvali na nekih 90MB, a da stvar bude bolja program više ne radi nego što radi
na kraju svih muka napravim reinstal windoza i sve fino instaliram, program radi, napravim restar i program više neće da se pokrene, pojavi se u procesima i to je sve, neće uopće da se otvori, sada pokušavam reinstal programa, ako to ne uspije onda mi je ovo posljednji samsung što ću ikada imati, svaka čast mobitelu, ali da toliko stvari mogu tupavo napraviti to je pre strašno
evo mene opet.. al kad me muć dali mi sve ok s mobom... 
Ajde ako nije ko čita a ima mob.. neka proba stavit osvijteljenje ekrana na najmanje i otvorititgoogle u pregledniku... i pogledat lijevi i desni rub.. meni je lijevi malo tamniji.. (sivo smeđ neznam objasnit nego desni)...
nije onako jednak... dok je veliko osvijetljenje ... sve mi izgleda jednako... -.-