da :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1402431 
isprobao , neke stvari ne sljakaju ali ok
eto nakon 4 sata intenzivnog koristenja iako se radi o nexus alpha ICS 4.0.3 romu , sljaka savrseno , nema laga , swe je fluidno i besprijekorno
ne radi camera , muisc player ima pixel defroming kad se slajda , ne radi vanjska sd kartica niti uvoz iz sim ali sve je to radi starog kernela tokom tj . bi trebalo swe prosljakat
nemogu da docekam beta nexus ICS rom aaaaaaaaa potpuno novo iskustvo , bdw ova alpha verija na hrvtaskom , ukratko prepruka za isprobat 
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1402431 
isprobao , neke stvari ne sljakaju ali ok
eto nakon 4 sata intenzivnog koristenja iako se radi o nexus alpha ICS 4.0.3 romu , sljaka savrseno , nema laga , swe je fluidno i besprijekorno
ne radi camera , muisc player ima pixel defroming kad se slajda , ne radi vanjska sd kartica niti uvoz iz sim ali sve je to radi starog kernela tokom tj . bi trebalo swe prosljakat
nemogu da docekam beta nexus ICS rom aaaaaaaaa potpuno novo iskustvo , bdw ova alpha verija na hrvtaskom , ukratko prepruka za isprobat 
Koji si ti car. Ček ti taj telefon koristiš u takvom stanju, Bome svaka čast :)
ne vratio sam na MUIU rom ;) ovo je bilo samo testiranje
Zaboravio si napomenut jedan jako važan detalj,a to je da mikrofon ne radi tako da je telefon neupotrebljiv za pozive.
Btw,kernel su složili i popravili su RIL i radi ext.kartica,usb povezivanje također radi,ali novim kernelom došli su i novi problemi.Trenutno se trude popravit wifi,a mikrofon ne mogu testirati jer popravljaju i phone.apk (prilikom pozivanja imaju prisilno zaustavljanje).
Pratim tog airbusa već danima i na xda i na twitteru i tip se stvarno jako trudi da sve prošljaka.Noćas ili sutra će izbacit alphu 14,a ako popravi taj mikrofon,mogla bi biti i beta..
Ja danas kupio bijli SGS 2 i prezadovoljan sam no kad mi se baterija ispraznila i kad je kontras jako smanjen na bijeloj podlozi se vidi da nije bijela svugdje jednaka... ?? gledam po internetu i dosta ljudi ima tako i to na lijevoj strani... što je to uopće.. to do amoleda ... no kod normalnog pozadinskog osvijetljenaja sve je isto...
To imam i ja. Kad sam u mraku i upalim neku igru pa mi je ekran sekundu-dvije totalno crn ali radi, isto mi je ko da sam prolil vodu, pa je taj dio za sitnicu svjetliji, ali samo u takvim slucajevima koji su rijetki. Osim sto to tako izgleda ne steti kolko znam, tak da mi se ne da nosit na reklamaciju, jer ne znam kak bi to tocno objasnil, a i kad bi objasnil, ne znam kak bi pokazal kad to nije uvjek. Ne zamaraj se stim.
Meni ti je pri niskom osvijertljenu ekrana znači kad je prazan pa on smanji sam osvijetljenje s lijeve strane bijela boja nekako tamnija.. a vamo onako bijala.... no ok.. vidio sam i na netu da ima puno toga.. neki kažu da je tako na svim super Amoled ekranima...
ee kolko da punim bateriju... sad je prazan pa se ugasio... kolko 1. puta ako to imakave veze
Na mom je trenutno XXKL1, znam da nije stabilan i nema roota al ne mogu si pomoć :D
Meni ti je pri niskom osvijertljenu ekrana znači kad je prazan pa on smanji sam osvijetljenje s lijeve strane bijela boja nekako tamnija.. a vamo onako bijala.... no ok.. vidio sam i na netu da ima puno toga.. neki kažu da je tako na svim super Amoled ekranima...
ee kolko da punim bateriju... sad je prazan pa se ugasio... kolko 1. puta ako to imakave veze
Iako je to Lit-on baterija i ne pati od memory efekta, prvih 3 puta neka ti se isprazni do kraja, da se mob ugasi, pa stavi puniti 10-tak sati(preko noci).
Samo mi nije jasno zasto nisu kreteni (ako je to mobitel najviseg ranga po mogucnostima, kao i cjeni), stavili Li-polimersku bateriju koja je jos kvalitetnija i puno laganija (znam jer sam je imao na Xperiji Arc)???
Na tu težinu može bit laganija najviše 2-3 grama. Li-poly baterija je zapravo malčice poboljšana li-ion baterija.. Ništa spektakularno bolja i kvalitetnija da bi bilo potrebe zamjenit ju. Moraš znati da su tu u pitanju ugovori na desetke milijuna komada baterija. Svaki novi ugovor košta i rizik je, pogotovo kad se radi o tolikim kapacitetima.
Vjerojatno će ju samsung upotrijebiti kada nebudu mogli na drugim dijelovima uštedit na težini mobitela ;)
Ok batrija riješena, mobitel super, no još mi nitko baš nie rekao zašto je ekran po dužini s lijeve strane kad je kontras mali žučkast?? dali to ko i na iphoneu .. ili je nešto u k..?
edit:
evo baš
kolko sam shvatio nije to problem...
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
tko zna kad ce otprilike biti pusten slzbeni 2.3.6 update?
Svi čekaju ICS, a ti se brineš za 2.3.6 :D
Ne sekiraj se oko tog updatea. Donosi samo google wallet i još neke nevažne stvari. Potpuno nevažan update ;)
Ja sam svog s 2.3.3 stavio na 2.3.5, ponudio mi kad sam ga spojio s kiesom i ajde... i sad više nema problema s ljevim rubom sve je normalno pri niskom kontrastu.. a zašto je na 2.3.3 bilo neznam..xD
Ja sam svog s 2.3.3 stavio na 2.3.5, ponudio mi kad sam ga spojio s kiesom i ajde... i sad više nema problema s ljevim rubom sve je normalno pri niskom kontrastu.. a zašto je na 2.3.3 bilo neznam..xD
To je do kernela. Svaki kernel ima svoje kako i zašto koju boju prikazati. Sad se to više ne spominje toliko jer se vrijednosti temperatura više manje ne diraju nego ostavljaju onakvima kakve jesu. Eventualno će biti problema kad novi ICS dođe, al o tome nevjerujem da će itko od vas ni čitati ni čuti. Osim ako ne čitate baš izvješća developera. Ja sam na to naišao jer sam među prvima kupio SGS2 (još krajem 6. mjeseca) i tada je svaki kernel više manje imao neke svoje boljke. Danas je sve to drugačije i dorađenije..
Ako te baš zanima, googlaj. Sve sam to jednom proučio, al na jedno ušlo, a na drugo izašlo.. Štaš.
Mobitel mi je super, ne žalim ni lipe koju sam doplatio za razliku od s+, veći divan ekran, full hd kamera.. slike fotoaparata su mi odlične... jedino baterija.. ždere ju ko nenormalan...
neki savijet kako smanjit.. potrošnju?
Mobitel mi je super, ne žalim ni lipe koju sam doplatio za razliku od s+, veći divan ekran, full hd kamera.. slike fotoaparata su mi odlične... jedino baterija.. ždere ju ko nenormalan...
neki savijet kako smanjit.. potrošnju?
Mali milijun postova govori o tome kako uštedit bateriju :)
Ajde pošto si novi vlasnik, ukratko ću ti ponovit neke najvažnije, a ostalo pročitaj temu. Isplatit će ti se tih sat vremena čitanja, a naučit ćeš mnogo ;)
1. Tamnije pozadine - ušteda dnevno bar 20%. Što tamnija - to bolja. Bijela troši struje ko blesava.
2. Ako ne koristiš data konekciju često, ugasi ju ili ako ti nije 3G potreban, spoji se samo na 2G mreže (googlaj kako, ako ne znaš). - ušteda dnevno i do 70% (testirao osobno)
3. Ugasi GPS i WiFi kad ih ne koristiš.
4. Slobodno pusti mobitel da se malo ohladi, znam da je novi, i supertruper ekran i prebrz i wow koja kamera i jao šta sve ima i vidi šta sve može - al daj malo odmora :D
5. Ako ništa od navedenog ne pomaže - speedmod kernel ti toplo preporučam ;)
tnx, no sad me nešto mući, nemogu ga povezati s kiesom, od kad je na 2.3.5 kies 2.0 bne podržava uređaj... -.-
tnx, no sad me nešto mući, nemogu ga povezati s kiesom, od kad je na 2.3.5 kies 2.0 bne podržava uređaj... -.-
Vidi je l' ti usb debugging ukljucen, ako je, iskljuci ga i onda pokusaj. Settings->Applications->Development
nije no mislim da sam smrdo drivere.. windows se sam instaliro preko wup-a ? ..
flashaj ga preko odina ;)
a ako bas oces nemoj preko cwmanagera nego u recovery modu flashaj
Svi čekaju ICS, a ti se brineš za 2.3.6 :D
Ne sekiraj se oko tog updatea. Donosi samo google wallet i još neke nevažne stvari. Potpuno nevažan update ;)
pa svaki update je dobro došao :) 2.3.6 po mom samo sto ne pokuca na vrata a ICS (sluzbeni) ce za mj-dva ako se ne varam
Imam MIUI ROM i nemam google maps, kako da nabavim? Kad sam imao CM7 na htc sam fleshao gapps kako da sada to dobijem?