Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.399.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

tak je svima to ti je do amoleda netrebas brinut ;) 

18 godina
neaktivan
Da i taj bug je mislim ispravljen na 2.3.5 verziji pa probaj upgrade te onda provjeri...
You cannot change your fate, no man can...
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

tak je svima to ti je do amoleda netrebas brinut ;) 

Ja to uopce ne vidim na svome? Ni pri najmanjem osvjetljenju... iako mozda to do toga jer gledam po svjetlu, ali mi nema nikakve razlike.

EDIT: ako je ispravljeno na 2.3.5 onda vjerojatno i dobro vidim da nema razlike na ekranu... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 20:19 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
Da i taj bug je mislim ispravljen na 2.3.5 verziji pa probaj upgrade te onda provjeri...

jesam stavio sam 2.3.5... puno se manje vidi nego na 2.3.3 no još je uvjek malo vidi... onda hvala.. znači takav.. ekran... čitam sad nešto.. i dolazim do zaključka da je to nešto slično ko i plazma.. 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
18 godina

na 2.3.6 i 2.3.7 je swe ok :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Šta znači "swe"?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
18 godina

taj bug

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Beagle kaže...
4mal kaže...

Šta znači "swe"?

swe - Sweden - Svedska... {#}
Zna li neko kako da, nakon sto uradim factory reset, wipam ovaj i onaj cache i instaliram custom ROM, kako da vratim nazad sve aplikacije i settingse? Kojim backupom?

18 godina
Dark Prince kaže...
Beagle kaže...
4mal kaže...

Šta znači "swe"?

swe - Sweden - Svedska... {#}
Zna li neko kako da, nakon sto uradim factory reset, wipam ovaj i onaj cache i instaliram custom ROM, kako da vratim nazad sve aplikacije i settingse? Kojim backupom?

ahhahahah bravo :D

sa titaniumom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 20:41 (4mal).
18 godina
neaktivan
Hmmm... koja tacno opcija u titaniumu, ne zelim ovaj samsung trash i sl. sto su ovi koji su pravili custom ROM mozda i izbrisali. :/
Znaci samo moje aplikacije koje sam naknadno instalirao.
14 godina
neaktivan

Jesi ti uopće napravio backup?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Beagle kaže...

Jesi ti uopće napravio backup?

Jep, imam i nandroid bp i ovaj titaniumov...

16 godina
neaktivan

a onda treba čekati 2.3.6 da dođe za update preko kiesa za t-mobile hr, vidim na sammobile da ima za od jednog mobilnog operatera već.. znači neče dugo trebat... ili če prije doći 4.0 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ne cekati nego preko odina roknut rootani 2.3.6 i 2.6.1 Siyah Kernel , kak imam ja :)

a off 4.0 tek za mj dva koji nece licit na ICS ;) tak da i njega flashat preko odina kad dojde tocnije cekat arirbusa da zavrsi iza bozicha sa svojim nexus s ICS romom za GS2 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

ne cekati nego preko odina roknut rootani 2.3.6 i 2.6.1 Siyah Kernel , kak imam ja :)

a off 4.0 tek za mj dva koji nece licit na ICS ;) tak da i njega flashat preko odina kad dojde tocnije cekat arirbusa da zavrsi iza bozicha sa svojim nexus s ICS romom za GS2 :)

Može li molim te sa dijakritičkim znakovima i bez w.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Neznam, ja nebi to mijenjo, meni je trenutno čist ok ovo kako je... sve radi kako treba... neznam... meni nema potrebe... ?

18 godina

imam eng tipkovnicu neda mi se pisat pravilno a i w mi je po defaultu pisat sorkach {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:32 (4mal).
18 godina

Zvjerkane i ja sam mislio dok nisam vidio kak mi stock kernel nenormalno cucla battery zasu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:26 (4mal).
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

nemoze i bude sa w x y ja tak pisem , swe se kuzi kaj caprim okej :P

Ne bude, jer je jako iritantno i nitko to tu ne podnosi.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:32 (Šef).
18 godina

jel stoji gdje pravilo di nemogu tak pisat :O nije ti ovo PCE :P

i tko to ne podnosi do sad sam uvijek tako pisao nikad porblema daj ljudi malo easy zichbo je i to :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

4mal, kako widim, '83 si godishte, de bokte ponashaj se u skladu s tim godinama.

Kakwo w, ostale p*chke materine?

Da ne bude off-topic, kakvo je stanje s portanjem ICS-a?
Nešto se ovi iz MIUI-a zezaju, ovaj vikend bez update-a {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
10 0 hvala 5
18 godina

zekam se malo  kaj si ljut odmah  :)

mogu pisat i normalno ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:40 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan

E ovak', jedino sto zelim jeste barem 2.3.5. verzija stock ROM-a (jer za custom moram wipe a neda mi se i sa stock mi je sve super ne vidim neki big deal izmedju ta 2 osim drukcijeg izgleda) jer mi operator jos nije izbacio upgrade. Trenutno sam na 2.3.4.
Kako, sta, gdje? :/

P.S. Imam root, CWM 4 i Siyah kernel. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 21:53 (Dark Prince).
17 godina
neaktivan
Prebacio sam full hd film u KMP - Windows Media Movie File (.wmv) i trza mi?
U kojem formatu mora biti da bi radio ?
Gledao sam u mx video player
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Prebacio sam full hd film u KMP - Windows Media Movie File (.wmv) i trza mi?
U kojem formatu mora biti da bi radio ?
Gledao sam u mx video player

Najbolje onaj za koji postoji hardverska podrška: MPEG-4/H.263/H.264 i MPEG2/VC1/Xvid.

Ovisi i do samog playera, npr. Samsungov defaultni koristi hardversko dekodiranje za određene formate pa je brzina odlična.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 12:42 (Tom69).
17 godina
odjavljen

Ja sam puštao .mkv i nema nikakvih problema

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje za malo iskusnije flashere, gleda sada bas, ako se dobro sjecam ja sam bio stavio ovaj ROM kada mi je mob bacio kašiku prvi puta.. :D

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/rom-darkyrom-v10-2-2-final-touchwiz-4.5124/

Rijec je o tom romu, gledam gore opis foruma/podforuma, znaci ide Home -> Forums -> [ROM] Darky Rom i9000/i897 -> [ROM] Full Releses.. I vrag mi neda mira razmisljam stalno sada jesam ili nisam stavio bio taj rom, pa nije valjda da ga je to sprzilo, zato sto taj rom ne moze na SGS2, nego samo na ova dva modela kako je naznaceno da je to podforum samo za te modele.. Ili je nevazno sta gore pise, moze taj rom i na SGS i na SGS2?

15 godina
neaktivan

A daj mi onda molim te neke konkretne primjere, aplikacije s kojima mogu ustedjeti bateriju.

Imam mob vec 4 mj i mogu reci da sam prezadovoljna. Mob je mrak jedino kaj mi baterija traje 1 dan s tim da ga po noci gasim. Stavila sam ga na stednju baterije (kad dodje na 70%), iskljucila sam automatsku sinhronizaciju e-mail racuna, imam neki task killer tak da cim nekaj vise ne koristim, ugasim aplikacije. Stavila sam jako tamnu pozadinu jer i to trosi bateriju, svjetlina zaslona je isto na minimumu.Mala mi tu i tamo igra igrice ali nista prestrasno, malo prosurfamo, malo telefoniram ali baterija se prazni sam tak.

Nesto sam citala da treba staviti neku apl za stednju energije i nesto za ciscenje casha, ako moze konkretno imena apl jer ih ima dosta sa dobrim ocjenama (besplatne naravno).

{#}

Zaboravila sam napisati da mi je gps ugasen i a wifi ak nisam doma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 13:06 (bionda).
16 godina
neaktivan

Par pitanja:

Htio bi rootat uređaj, ali da ostane Stock ROM. I po mogućnosti sa nekim battery friendly kernelom.

Kojom je metodom najbolje to napraviti, a da ima Recovery jer bih možda stavio i 2.3.6? Koji je najbolji kernel, već je bilo preporuke za Siyah koliko se sjećam. 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Par pitanja:

Htio bi rootat uređaj, ali da ostane Stock ROM. I po mogućnosti sa nekim battery friendly kernelom.

Kojom je metodom najbolje to napraviti, a da ima Recovery jer bih možda stavio i 2.3.6? Koji je najbolji kernel, već je bilo preporuke za Siyah koliko se sjećam. 

flashas siyah preko Odina i gotov si...imaš root, dobar kernel i CWM te stock rom...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice