Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.399.359
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Screenshot bugove stranice u opera browser-u. {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
18 godina
neaktivan

Prekinite sa off-topicom. Prekrsitelji su dobili kartone

@Diplomat

Uozbilji se i prekini spamati temu. Budi konstruktivan i daj svoj doprinos u temi na pravilan nacin

@ostali

Prekrsitelje prijavite na gumb PRIJAVI i nemojte se svadati nepotrebno. Tako samo idete u off-topic i povecavate sanse da dobijete karton.

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)

5 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

Jel tko flashao zadnji speedmod kernel,18? Iskustva sa baterijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja jesam, u kombinaciji s Turkybey Rom v.29.4 izdrzao sam 2 dana poprilicnog koristenja (najvise igrice).

18 godina

Evo malo za one koji se još uvijek dvoume oko kupovine zbog baterije:

2.3.5.

stock ROM

Siyah GT-2.5.1 kernel

Dakle, najnormalnije korištenje. Brightness po volji (po suncu i vani jači, kod kuće slabiji). Wi-Fi noću isključen, preko dana uključivan po potrebi. Razgovori cca sat i pol, poruka cca 30-40, screen on 3 sata, igranje cca 45 minuta.

Galaxy SII Galaxy SII

6 0 hvala 3
15 godina
Vokhee kaže...

2.3.5.

stock ROM

Siyah GT-2.5.1 kernel

Dakle, najnormalnije korištenje. Brightness po volji (po suncu i vani jači, kod kuće slabiji). Wi-Fi noću isključen, preko dana uključivan po potrebi. Razgovori cca sat i pol, poruka cca 30-40, screen on 3 sata, igranje cca 45 minuta.

Ja sam očekivao da ću vidit maksimalno dan, ali tri dana...

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
17 godina
odjavljen
Vokhee kaže...

2.3.5.

stock ROM

Siyah GT-2.5.1 kernel

screen on time?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 16:21 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...
Vokhee kaže...

2.3.5.

stock ROM

Siyah GT-2.5.1 kernel

screen on time?

Piše 3 sata.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
16 godina
neaktivan

Može brz odg. ? {#}

Zašto je na SGS2 kad se koristi fotić slika normalne udaljenosti na ekranu a kad prebacim na video snimanje približena??

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

Može brz odg. ? {#}

Zašto je na SGS2 kad se koristi fotić slika normalne udaljenosti na ekranu a kad prebacim na video snimanje približena??

Zbog 1080p rezolucije...stavi na 720p ili manje i vidjet ćeš da je normalno... Ne znam koji je "stručni" razlog tome.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Zvjerkan kaže...

Može brz odg. ? {#}

Zbog 1080p rezolucije...stavi na 720p ili manje i vidjet ćeš da je normalno... Ne znam koji je "stručni" razlog tome.

Pretpostavlja se da SGSII koristi sličan trik kao Apple sa iPhoneom 4 (možda i 4s). Kada se snima u 1080p rezoluciji, kamera koristi samo srednji dio 8MP senzora umjesto da koristi cijeli senzor pa scale-a sliku.

Kako nije stiglo službeno priopćenje od Samsunga, ne znamo ni pravi odgovor..

15 godina
EchoOne kaže...

Pretpostavlja se da SGSII koristi sličan trik kao Apple sa iPhoneom 4 (možda i 4s). Kada se snima u 1080p rezoluciji, kamera koristi samo srednji dio 8MP senzora umjesto da koristi cijeli senzor pa scale-a sliku.

Da.

I meni je bilo votfak kada sam prvi put upalio kameru, ali, naprosto navikneš.

Btw. opet moram potvrditi, Siyah je yebeno battery friendly kernelček.

Ima tko kakav odličan Božićni wallpaper?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
EchoOne kaže...

Da.

I meni je bilo votfak kada sam prvi put upalio kameru, ali, naprosto navikneš.

Btw. opet moram potvrditi, Siyah je yebeno battery friendly kernelček.

Evo jedan koji ja koristim... LINK

Imaš ih na zedge, samo upiši npr christmas...

14 godina
neaktivan

Koji sve costum ROM-ovi mogu sa siyahom? Stavio sam ga na stock, i zadovoljan sam, ali bi promjenio jos i ROM, pa da se ne dogodi nesto da shebem, kakav sam maler mogla bi mi opet maticna krepati, vec 2 puta je bio na servisu.. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 19:47 (majdo).
14 godina
neaktivan

Ne sikiraj se ništa. Koji god ROM da staviš, on sa sobom vuče neki kernel. Tako da ako opet hoćeš Siyah (koji paše uz više manje sve samsung i aosp based romove), morat ćeš ga još jednom flešnut nakon što flešneš rom ;)

15 godina
majdo kaže...

kakav sam maler mogla bi mi opet maticna krepati, vec 2 puta je bio na servisu.. :D

Botke, pa šta radiš ti? {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
majdo kaže...

kakav sam maler mogla bi mi opet maticna krepati, vec 2 puta je bio na servisu.. :D

Botke, pa šta radiš ti? {#}

Prvi puta krepala maticna, stavili novu, doso mi u utorak navecer, u srijedu ujutro ga ve vratio radi problema sa displayom, i zvukom, i kamerom, i usb utorom, i jos milijun problema.. :D Doso u gorem stanju nego u kojem je otisao prvi puta na servis, i sad evo sve radi vise manje, osim tog usb utora koji je i dalje sjeban, ali nedam opet mobitel na tjedan dana, kao hendikepiran sam bez njega.. :D

EchoOne, znam da uz svaki dodje njegov kernel, ali reko da ne bi bilo zabune pa da ga flashnem pa mi se mob samozapali.. :D Stavio bi ili darkija ili lite'nin, iskreno samo ta 2 sam i koristio, i sa darkyem sam bio zadovoljan, ali nisam pametan koji staviti.. Najradije bi neki novi, pa ako vi imate neku preporuku po vama koji je dobar pa da isprobam samo dajte.. :)

14 godina
neaktivan

Ja sam stavio MIUI i izuzev par anoying bugova (može bit i da sam ja nešto eksperimentiro pa zeznuo), radi super. Dobar ROM, drugačiji od svih. Malo za promjenu dobro dođe. Svakako za isprobat na par dana i dat mu priliku ako već nisi probao ;)

15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Najradije bi neki novi, pa ako vi imate neku preporuku po vama koji je dobar pa da isprobam samo dajte.. :)

Moja preporuka CheckROM,skoro pa stock,izbačene samsung gluposti,dobro se sljubi uz siyah i speedmod kernele,bug free,dobra kuhinja iz koje možeš direktno skinut i flashat masu stvari za rom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 20:37 (DwightSchrute).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Samo za tebe sudy {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:33 (EchoOne).
14 godina
neaktivan

tija bi root-at svoj sgs2 al nigdi nemogu nać insecure karnel verziju moga moba pa me zanima dali preko odina mogu ubacit jedan od ponuđenih karnela sa xda i onda flashat insecure istog ili na neki drugi način?

trenutna verzija:

Android verzija

2.3.5

Osnovna verzija

I9100BUKI1

Kernel

2.6.35.7-I9100BUKJ3-CL647431root@DELL155 #2

Broj verzije

GINGERBREAD.BUKJ3

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
4mal kaže...
Dark Prince kaže...
Hmm... Zna li neko zasto ne mogu flash Siyah 2.6S kernel preko CWManagera? Javlja mi zImage not found a on uredno spakovan u zipu onako kako sam ga i skinuo.

flashaj ga preko odina ;)

a ako bas oces nemoj preko cwmanagera nego u recovery modu flashaj 

Pa 'ocu preko CWM-a da mi se ne pojavi trokut. :)

You cannot change your fate, no man can...
18 godina
neaktivan
baja52 kaže...

tija bi root-at svoj sgs2 al nigdi nemogu nać insecure karnel verziju moga moba pa me zanima dali preko odina mogu ubacit jedan od ponuđenih karnela sa xda i onda flashat insecure istog ili na neki drugi način?

trenutna verzija:

Android verzija

2.3.5

Osnovna verzija

I9100BUKI1

Kernel

2.6.35.7-I9100BUKJ3-CL647431root@DELL155 #2

Broj verzije

GINGERBREAD.BUKJ3

Mozes pogledati na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399&page=1
Ima za KJ3 samo ne znam koliku ulogu igraju i ta prva dva slova. 

16 godina
neaktivan
Evo danas dobio bijeli SGSII, pa onda malo upoznavanja sa njime, i moze li preporuka nekog root kernela za stock rom, jer Touchwiz mora ostati na njemu, tj nista od custom romova u dogledno vrijeme
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hmm, zasto mi mob zablokira cim postavim min i max na 1600 MHz (testiranja radi)? :/
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Evo danas dobio bijeli SGSII, pa onda malo upoznavanja sa njime, i moze li preporuka nekog root kernela za stock rom, jer Touchwiz mora ostati na njemu, tj nista od custom romova u dogledno vrijeme

http://www.gokhanmoral.com/

Siyah Kernel v 2.6.1 je po meni od svih isprobanih kernela do sada, najvise prijateljski raspolozen prema bateriji.. :) Mislim da mu trenutno nema ravnoga, imam ga na stocku, i bez beda 2, 2 i pol dana, na malo jacem koristenju.. do sada sam koristio v 2.5, danas sam flashao 2.6.1 pa cu kroz dogledno vrijeme moci i njega komentirati.. 

14 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
Hmm, zasto mi mob zablokira cim postavim min i max na 1600 MHz (testiranja radi)? :/

To se ne radi tako.. Staviš na performance governor. Napisao sam i objasnio sve par postova ranije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 0:33 (EchoOne).
18 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Dark Prince kaže...

To se ne radi tako.. Staviš na performance governor. Napisao sam i objasnio sve par postova ranije...

Isti slucaj...

18 godina

ja sam treunto na 2.6.1 Siyah Kernelu i CF Root 2.3.6 baterija mi radi 3 dana uz intezvino kosritenje istog {#}

na tom bum dok ne izadje ICS costum rom od aribusa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 1:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
4mal kaže...

ja sam treunto na 2.6.1 i CF Root 2.3.6 baterija mi radi 3 dana uz intezvino kosritenje istog :) 

na tom bum dok ne izadje ICS costum rom od aribusa {#}

Može SS, batery menađera.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice