Upali ga bez punjaca, pricekaj dok se skroz ne upali pa onda ustekaj punjac. Ili ako nece skroz bootati, barem dok prodje samsung logo.
počeo se puniti, trenutno je na 7%. jel to normalno da se tak sporo puni nakon aktualizacije?
Upali ga bez punjaca, pricekaj dok se skroz ne upali pa onda ustekaj punjac. Ili ako nece skroz bootati, barem dok prodje samsung logo.
počeo se puniti, trenutno je na 7%. jel to normalno da se tak sporo puni nakon aktualizacije?
pozdrav , nedavno mi se na samsungu s2 pojavio u lijevom gornjem kutu mali znak disk-a i kaze mi da mi je puna memorija i ne mogu update nijednog programa nakon toga, šta da radim da očistim mobitel, nemam nekih velikih igara u njemu i kako da vidim šta mi najviše zauzima mjesta? hvala
pozdrav , nedavno mi se na samsungu s2 pojavio u lijevom gornjem kutu mali znak disk-a i kaze mi da mi je puna memorija i ne mogu update nijednog programa nakon toga, šta da radim da očistim mobitel, nemam nekih velikih igara u njemu i kako da vidim šta mi najviše zauzima mjesta? hvala
Postavke -> spremanje
ja
official
Postavke -> spremanje
našao device memory gdje si mi rekao, ali ne mogu je nikako prazniti vidim samo statistiku koliko imam zauzeto i koliko imam praznog mjesta , šta da radim da očistim device memory? hvala
Postavke -> spremanje
našao device memory gdje si mi rekao, ali ne mogu je nikako prazniti vidim samo statistiku koliko imam zauzeto i koliko imam praznog mjesta , šta da radim da očistim device memory? hvala
prvo isprati sve korake odavde
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44009547&postcount=66329
potom proveri u data/app sa nekim file managerom (na pr root explorer) da li postoji neki "odex" file i ako ima obrisi, takodje i lucky patcher obrisi deinstaliraj
pozdrav..
iman problemcic sa svojim Galaxy S2, jelly beam na njemu naravno.. uglavnom pristekan USB kabel s kompa na mob ali mi ga ne ocita mobitel.. nema ikone u gornjem livom kutu da je spojen.. pojavi se znak na bateriji da se puni ali nema veze izmedju compa i mobitela.. također ni comp ne ocitava mobitel... jeli itko ima slicnih ili istih problema pa da zna sta da mu napravin..
kopa san malo po postavkama mobitela (buduci iman od brata isti mob s istim os) sve je isto, nista nisam nasa da se razlikuje ili da je iskljuceno.. 
hvala unaprijed
pozdrav..
iman problemcic sa svojim Galaxy S2, jelly beam na njemu naravno.. uglavnom pristekan USB kabel s kompa na mob ali mi ga ne ocita mobitel.. nema ikone u gornjem livom kutu da je spojen.. pojavi se znak na bateriji da se puni ali nema veze izmedju compa i mobitela.. također ni comp ne ocitava mobitel... jeli itko ima slicnih ili istih problema pa da zna sta da mu napravin..
kopa san malo po postavkama mobitela (buduci iman od brata isti mob s istim os) sve je isto, nista nisam nasa da se razlikuje ili da je iskljuceno.. 
hvala unaprijed
Instaliraj si Kies, on automatski skida i drivere. Mozda njih nemas.
Imam Kies.. al nista.. mislim da je u mobitelu problem.. jer imam dva S u kuci jedan rutinski otvara bez problema a drugi nece :/
Imam Kies.. al nista.. mislim da je u mobitelu problem.. jer imam dva S u kuci jedan rutinski otvara bez problema a drugi nece :/
mozda je usb port prljav? ocisti ga cetkicom za zube
pozz, planiram kupiti mobitel rabljen i traziim na njuskalu i naiđem na ovaj s2 ali sa problemom ( pokazuje slika ) , jel netko zna u čemu je problem, jel do ekrana ili do matične? hvala unaprijed, molim brzi odgovor ako netko zna
Do ekrana.
Mehanicki kvar nekakav je sigurno, mozda nagnjecen display.. Barem mi tako djeluje, i to momacki nagnjecen..
Hvala Vam na brzim odgovorima, koliko vrijedi taj mobitel u takvom stanju sa tim kvarom bez garancije?
Trebam malu pomoc.
Krenuo sam stavljati neat rom i apolo,medjutim kad otvorim boot recovery nemam opcije advanced ni wipe dalvik cache.Sto napraviti da mi se pojave te opcije?
Hvala Vam na brzim odgovorima, koliko vrijedi taj mobitel u takvom stanju sa tim kvarom bez garancije?
Realno oko 450 kn, jer je novi ekran na ebayu oko 500kn
hvala dinos, nego imam još jedno pitanje ( zadnje da ne budem dosadan) koliko može ekran dugo tak biti tj. neće više potamnit?
Trebam malu pomoc.
Krenuo sam stavljati neat rom i apolo,medjutim kad otvorim boot recovery nemam opcije advanced ni wipe dalvik cache.Sto napraviti da mi se pojave te opcije?
Pogadjam da nemas CWM recovery. Flesuj ovo PC Odinom:
ili ovo sa eksterne sd:
Nakon toga restart, udji u recovery, wipe data/clean to install a new rom, flesj rom, gotovo
Backup tvojih apps prvo
hvala dinos, nego imam još jedno pitanje ( zadnje da ne budem dosadan) koliko može ekran dugo tak biti tj. neće više potamnit?
Ma ne smaras, tu smo da si pomognemo ;)
E to je tesko pitanje. Ne bi znao hoce li pixeli jos odumirati. Moze biti da nece, a moze biti i da ako ga malo jace stisnes da se da crna mrlja mrtvih pixela prosiri.
Znam da je prerano ali ima li tko da je isprobao 
Vrlo ambiciozno 
Čekam Neata ovog novog na MIUI od prošlog tjedna.
Trebam malu pomoc.
ili ovo sa eksterne sd:
Nakon toga restart, udji u recovery, wipe data/clean to install a new rom, flesj rom, gotovo
Backup tvojih apps prvo
Uspio! Evo odusevljen sa neat rom-om :)
Hvala ti puno! :)
Vrlo ambiciozno 
Ma nisam niti mislio kao nešto za svakodnevnu upotrebu, nego ono jeli kome bilo dosadno... Šta nas je sve prošlo ono flešanje iz ''ljubavi prema tome'', čisto da se vidi kako izgleda 
Vrlo ambiciozno 
uploading... :)
Trebam malu pomoc.
ili ovo sa eksterne sd:
Backup tvojih apps prvo
Uspio! Evo odusevljen sa neat rom-om :)
Hvala ti puno! :)
uzivaj :) Hvala
Eto na kraju sam i isprobao i mogu reći da radi sasvim uredno pa ako netko ima volje... Jedino što nije radilo kako treba je youtube app kao i inače na cm-u. Nije mi jasno zašto video onako loše izgleda, o tome sam i prije kopao po netu ali nigdje ne mogu naći nikakvo objašnjenje premda već ima dosta tema o tom problemu. Evo jedan primjer, ali opet bez odgovora... @Sale možda ti znaš nešto više o ovome?
A sad čekati dok Sale uploada novi neat pa natrag na njega 
Ma ne samo na ovoj verziji, to se sad događa na svakom cm-u. Prije kad sam koristio cm s tim nikad nisam imao problema. Jedino neznam događa li se to baš svima ili samo pojedincima... Ako ima tko ode da koristi cm molio bih ga da javi