Kolika je trenutačno realna cijena polovnog s2 staro 8 mj. sa garancijom?
Riješeno
Kolika je trenutačno realna cijena polovnog s2 staro 8 mj. sa garancijom?
Riješeno
ljudi, molim vas za pomoć. Ima li ikakve šanse da uključim notification light ( one dvije tipke) za obavijest o propuštenim pozivima i pristiglim porukama. Znam da se može napravit kada promijenim rom, kernel (tako sam sebi na i9000 napravio), ali mi se neda petljat sa time sa i9100 od tate. hvala!
upali ugasi, a po potrebi factory reset
iako mislim da bi reboot riješio probleme
Reboot napravljen, sad čekam da vidim kolko će izdržati...
nikako samo promijenom kernela koliko je meni poznato
I meni se 12.4 zna smrznuti... Inace radi odlicno, samo da nema toga.
Mozda i ja vratim na 12.3 :/
Kad ce vise JB (hw composer) 
I meni se 12.4 zna smrznuti... Inace radi odlicno, samo da nema toga.
Mozda i ja vratim na 12.3 :/
Kad ce vise JB (hw composer) 
Ipak sam ga ostavio danas i mogu ti reći niti jedan FC jes da sam sinoć 2 ili 3 puta ga preflashao i kernele siyah pa flash ponovo i tako 2-3 put.
Ali ja sam stavio :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30647537#post30647537
pa neke ikone ics 3
stockwidgets
i to mi se malo valjda zbrčkalo i sada je sve pet s zadnjim siyahom. Ostaje samo baterija pa ćemo vidjeti. Opuštam se do daljnjega
jeli tko isprobao nešto slično možda, dali možda čak custom romovi imaju već nešto slično?
Dosta ti je root i na appu SetCPU nastelas profile kak hoces. Ja izmedju ostalog uredim profil dok je ekran off da se proc vrti od 100 do 600 Mhz. Nisam 100% siguran za stock kernele, al onda samo flesni recimo Siyah i mozes ga OC i UC kak hoces.
daniel
Jelly Bean 4.1 Launcher Now Available for Non-Jelly Bean... On the lighter side of this Friday, looks like an awesome developer has gotten the Jelly Bean launcher ported to non-Jelly Bean devices. I was... http://androidspin.com/2012/08/24/jelly-bean-4-1-launcher-now-available-for-non-jelly-bean-phones/
Pozdrav braćo po mobitelu 
Ovako, dužan sam vam to prenijeti,
Svi ljubitelji čistog MIUI-a izvolite na službenu stranicu, skinite 2.8.24 uparite ga s DreamKernelom i dobili ste ubojiti stroj.
MIUI je napokon fluidan, bugless, About phone>Status radi još od prije 2 update-a.
Ima par sitnica koje ne smetaju toliko.
Recimo defaultna kamera pri uključivanju mijenja postavke ekrana, odnosno Screen mode.
I tako neke sitnice koje nisu krucijalne važnosti.
A za sve ljubitelje CM 10 (AOSP), svakako probatje Cyanogenmod 9/10 Lite.
Najbolje iskustvo JB-a i ICS-a (u AOSP izdanju).
Lagan (u smislu očišćen od nepotregnih aplikacija), stabilan i fluidan.
Izvrstan...
Bio sam na njemu od V2 verzije, sada je već V5.
Iskrena preporuka.
snimio sam v5 ovog JB-a. sve ok samo imam problem kao i sa prijašnjim, da mi neke fileove uopće ne želi kopirati na mob, npr. kopiram album Jethro Tulla na mob i prekopira 8 od 10 pjesama, za ove dvije kaže da ne može i da ih mogu jedino skipat :S to se na ICS nije događalo, pa ću krivca tražiti jedino u JB-u.. isto i za slike, kopiram folder sa kompa sa 30 slika, on prekopira pola i onda kaže da neku ne može i tako.. full wipe, wipe cache, wipe dalvik, format system, format internal memory, sve čisto novo i opet mi se to događa
Backupirao Wanama 12.4 i sad sam stavio JB AOKP http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850942
Dobar je za sada. Budem vidio kako ce se ponasati kroz sljedece dane...
Pitanjce, koristi netko možda onaj auto brightness? Ja sam koristio jedno vrijeme, ali je senzor katastrofa, pola minute ak ne i više mu treba da skuži promjenu svijetosti. Ak netko zna kak to riješiti bil bi mu zahvalan!
Pitanjce, koristi netko možda onaj auto brightness? Ja sam koristio jedno vrijeme, ali je senzor katastrofa, pola minute ak ne i više mu treba da skuži promjenu svijetosti. Ak netko zna kak to riješiti bil bi mu zahvalan!
Meni dosta brže reagira... nekih 2-3 sec najviše mu treba.
Možda ti s kernelom ima veze? neam pojima iskreno. :)
rješenje ti je da ga isključiš i staviš svetlinu ekrana na jednu petinu,otprilike..
besmislen je,a podešavanje svjetline je itekako bitna za bateriju,uz wifi i 3g,a s tim smo svi opterećeni
drugim riječima,nemaš problem
Stigao je i arabic 4.0.4 odličan probao kao second room,jedino je na engleskom ali je sve ok kako mi i paše s siyahom
stavit ću novi syiah kernel, trenutno imam 3.2.8, ali se opet mob dosta grije i baterija se samo s surfanjem i ekranom na 100% da isprazniti za nekih 4 sata...
a što se tiće senzora, htio bih ga koristiti ak je već tu, ali nemam živce tolko čekati, kad stavim novi kernel javim kak se senzor ponaša
Evo i ja sam instalirao al sa full wipe WanamLite 12.4
s tim da sam ja stavio modem lps i siyah 4.1.1
i mod JB Style Reloaded - Blue - XWLPU
E sad posto mi je rano da bilo sta kazes kako ce se ponasa i bilo sta...nekoliko stvari me zanima.........sta znaci Hacked AOSP Email (4.0.4) to jeste po cemu se ono razlike od ovog sto je u samom romu...i jel mogu ja da stavim ics dialer .......posto mi se ovaj stock ne svidja uopste ....
Auto brightness je vezan uz kernel ! na AOSP prije nije radio dobro (brzo)
Siyah od verzije 4.x.x je riješeno i radi kao i na stock Sammy Romu-u
Ukljucujuci s derivatima kernela (Dorimanx)
Vezano uz Siyah kernel i brightness kontrolu.
Skini s marketa ExTweak app i u poglavlju Screen MIN_BL bira se brzina reakcije auto brightness-a a s MIN_GAMMA minimalna def. razina (meni je po def pre tamna)
Auto brightness je vezan uz kernel ! na AOSP prije nije radio dobro (brzo)
Siyah od verzije 4.x.x je riješeno i radi kao i na stock Sammy Romu-u
Ukljucujuci s derivatima kernela (Dorimanx)
DreamKernel too :)
Moglo se postići u ranijim fazama da radi kako spada manual tweakanjem preko ExTweaksa..
Btw. ekipa, ako itko želi JB, CM 10 Lite V5 je za vas.
Naj... ROM dostupan od JB-a.
Btw. dostupan je i X-Treme CM10 AOKP, ne-loš i stabilan, daily use ROM.
Eh, još nešto, jeste vidjeli ovoga entuzijasta?
Aberration ROM?
Ovaj dio me se posebno dojmio, kako reče autor:
"This ROM aims to be the ONE ROM that supports every Galaxy S2 phone, and brings them on par with the super-phones coming out later this year. It's an update away from giving your phone four cores, two gigs of RAM, and a 4.8" SAMOLED HD display."

ne znam jesam li propustio tu informaciju možda u posljednjih par dana, ali Project Butter nikako ne može biti implementiran u ove romove prije nego samsung izda svoj JB? jel moguće portati potrebne podatke iz S3 Jelly Bean roma ili će se morati čekati službeni S2 rom? sry ako je o ovom već bilo detaljnije pisano, ali nisam primjetio
Nisam 100% siguran za S2, ali posto je prvi leak za S3 sadrzal butter, onda mora imati i ovaj za S2. E sad, neces bas primjetiti veliku razliku posto je S2 jos uvjek jedan od hi-end uredjaja, a pogotovo ak vrtis neki rom i launcher.
daniel
Za project butter se ceka leak S2 blob-a (sto god bilo :) ) pretpostavljam api + driveri koji su posebno pisani za uredjaj
dakle s3 = 0 bodova
meni dobitna kombinacija JB roma je
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806401 + APEX 1.2.5 (1.3.0 bete ne rade tako dobro)
def launcher je malo "jerky" 
meni dobitna kombinacija JB roma je
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806401 + APEX 1.2.5 (1.3.0 bete ne rade tako dobro)
def launcher je malo "jerky" 
Bio sam i na njemu, no ne usporediv s Lite-om, for me 
Idem staviti taj Lite kad vec sudy toliko lijepo prica o njemu 
Nisam jos probao Dream Kernel, ima li iskustava?
Idem staviti taj Lite kad vec sudy toliko lijepo prica o njemu 
Nisam jos probao Dream Kernel, ima li iskustava?
ne'š požalit' 
Znaš da ja ne hvalim, ako nije vrijedno hvaljenja.
Dream Kernel 2.7.2 mi se pokazao super, nisam pratio koja je sada verzija gore.
Za sad radi odlicno 
Za sad radi odlicno 
told you so.
Instaliraj onaj search+voice search ako koristiš Google search