Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.713.357
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
tommek10 kaže...

bubnuo i ja wanama 12.3 s siyah v4.0.1 kernel-om pa cemo viditkako ce se ponasati prije sam imao wanama 12.2 i bio sam zadovoljan. Opcenito kako imam uredjaj preferiram wanama jel ima jedan od najstabilnijih romova, isprobavao sam i druge al nakraju uvijek se vracam wanamu :-) .

Dali netko koristi Galaxy S3 Dandelion zanima me dali to crpi bateriju? Meni izgleda super koristim ga mjesec-dva dana. (da se razumijemo ona voda kad dotaknes kao da su kapi, od s3 tema)

Ja imam onu koja dojde sa Salmanom, tu temu od s3, isto da se onak voda mrda, ko valovi, mislim da ne troši previše..jer bi ju navelo tam u popis kaj sve bateriju troši, jer kad nakon punjenja pogledam, zna tam biti, a nakon par ati više ne. Tak da valjda u tak malom postotku troši da je zanemarivo napsram drugim stvarima.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman V4.2 + Siyah 4.0.1
17 godina
neaktivan

..jel se i vama nesto promjenilo na marketu pod moje aplikacije?

naime otvara mi drugaciji menu,imam jasno iskljuen automatski update i one iritantne obavijesti, i sad mi izlista nepregledni menu sa hrpom iskljucenih i inst/deinst aplikacija + one koje se mogu azurirati!?

edit:zaboravite..idem obrisati cache

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 9:53 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna ko kako da formatiram onu memoriju uredjaja 2 gb jer sam napravio backup pa neče wipe sad piše da nemože jer je backup na memoriji uredjaja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixi123 kaže...

jel zna ko kako da formatiram onu memoriju uredjaja 2 gb jer sam napravio backup pa neče wipe sad piše da nemože jer je backup na memoriji uredjaja

pa prebaci backup na sd karticu i formatiraj, malo te i ne razumijem koji formatiranje ali mi nikad ništa slično nije izbacilo

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.3-stock- XXLPS-siyah -s2- 4.0.1+
15 godina
neaktivan

nisam u toku pa ako neko zna, sta se događa sa cm10? U kojoj je fazi?

Na netu sam nasao ovaj clanak od jucer sa cm10 android 4.1.1

http://www.ibtimes.co.uk/articles/375740/20120821/cm10-android411-nightly-jellybean-samsung-galaxys2-i9100g.htm

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje malo off topic ali vezano za isti uređaj:) dajte mi molim vas recite di se mogu žaliti jer sam predao mob na servis star je 3mj...

Dobio sam odgovor da je oštećen tekućinom makar nikad nije bio u nikakvom kontaktu sa tekućinom....makar realno to mogu uvijek napisat

jer to se nemože dokazat pa me zanima di bi se mogao još žaliti osim na njihov mail...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dabs kaže...

Pitanje malo off topic ali vezano za isti uređaj:) dajte mi molim vas recite di se mogu žaliti jer sam predao mob na servis star je 3mj...

Dobio sam odgovor da je oštećen tekućinom makar nikad nije bio u nikakvom kontaktu sa tekućinom....makar realno to mogu uvijek napisat

jer to se nemože dokazat pa me zanima di bi se mogao još žaliti osim na njihov mail...

probaj drugi servis, to sa tekućinom je totalna glupost, pa ne mogu niti oni dokazati da je unutra ušla tekućina

tako su kolegi isto, popravljali jedan klizni samung jedno 3-4 puta i onda na kraju napisali da je ušla tekućina i da nema pravo na garanciju (moš si misliti)

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
dabs kaže...

probaj drugi servis, to sa tekućinom je totalna glupost, pa ne mogu niti oni dokazati da je unutra ušla tekućina

tako su kolegi isto, popravljali jedan klizni samung jedno 3-4 puta i onda na kraju napisali da je ušla tekućina i da nema pravo na garanciju (moš si misliti)

Jedino to nažalost izgleda da u ovoj državi nema pomoći...Ljudi koji zaprimaju uređaje su blago da umjereno retardirani, imaju iq sobne temperature, a korist je od njih ko od gljivične infekcije

probat ču drugi servis...ovo moram napisat službenica koja mi se javlia naravno naveo sam da mob nije bio u doticaju sa tekučinom mi je odgovorila da mi je možda bio u đepu dok sam trčao

pa da je možda ušla vlaga odnosno znoj ovo nije zezancija mrtva ozbiljna. Tad sam izgubio svaku nadu.

15 godina
protjeran

Jedini dokaz da je mob bio potopljen je da onaj komad papira poplavi. Znaci ispod baterije je zaljepljen mali komad papira (3*4mm) koji je prvobit o bjeli a kad se namoci poplavi. Ovak je mogla uci vlaga zbog nekvalitetne izrade, pa opet nije do tebe.

Reci ovoj glupaci kako onda raditi s mobitelom kad je vani ko sad +35 i igrati nest il sl. sa znojnim rukama? Pogotovo u Aziji gdje su temperature do +50 i vlaznost zraka nenormalna, a Samsung, Sony i HTC imaju to ja umu? Nek ne seru i poprave mob!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 18:54 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Jedini dokaz da je mob bio potopljen je da onaj komad papira poplavi. Znaci ispod baterije je zaljepljen mali komad papira (3*4mm) koji je prvobit o bjeli a kad se namoci poplavi. Ovak je mogla uci vlaga zbog nekvalitetne izrade, pa opet nije do tebe.

Koliko je tekućine potrebno da taj papirić promjeni boju, isto toliko je potrebno da komponente odu u "kratki spoj" i telefon prestane raditi.

A sa druge strane, ako je telefon bio potopljen i pušten nekoliko dana... jasno će se vidjeti uznapredovala oksidacija komponenti. 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 18:53 (Bladepu).
15 godina
protjeran

Ako poplavi, naravno da mob nece raditi, nego covjeku govorim da im to pokaze kad tvrdi da nije pal u vodu i sl. A taj test i stavljaju da na garanciji ne bi tvrdili da je sve ok, a papir ono plavi. U ovom slucaju to ide u koleginu korist.

PS:da li kome na "keyboard pro" neki put ne da vibro feedback, il je to meni do roma?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2 planned updates tonight, xxdlh6 v3.0RC2 and xwlpu v12.4 :-) #galaxys3 #galaxys2 -- Wanam (@karamimed)
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina

Pozz tko ima iskustva nek mi napise kako da spojim mobitel sa tv-om.

Tv je samsung sa smart opcijom,jel se moze preko wlana ili moram zicno ?

Dali bi radilo sa ovim ?

http://www.ebay.com/itm/3M-1-8M-MHL-Adapter-Micro-to-HD-HDMI-for-Samsung-i9220-Galaxy-S2-i9100-Note-HTC-/150877737550?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item232103924e#ht_5651wt_1163

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sinoc sam stavio wanam 12.3 i siyah 4.0.1. Problem je sto mi je mob smrzao vec 4 puta i svaki put kad izvadim pa vratim bateriju ona padne za oko 10 posto. Uradio sam wipe. Zna li netko do cega bi moglo biti. I sta znaci ovo kada 4 puta za redom stisnes home?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...

sinoc sam stavio wanam 12.3 i siyah 4.0.1. Problem je sto mi je mob smrzao vec 4 puta i svaki put kad izvadim pa vratim bateriju ona padne za oko 10 posto. Uradio sam wipe. Zna li netko do cega bi moglo biti. I sta znaci ovo kada 4 puta za redom stisnes home?

stavi zadnji siyah

http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/08/19/siyahkernel-s2-v4-1/

a evo ti i 12.4 verzija wanama

http://wanamlite.com/2012/08/22/wanamlite-ics-xwlpu-v12-4-android-4-0-4-smooth-rock-stable/#

biti će da ti kernel pravi probleme, probaj i sa original kernelom što dođe sa wanamom

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
CopyPastee kaže...

stavi zadnji siyah

http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/08/19/siyahkernel-s2-v4-1/

a evo ti i 12.4 verzija wanama

http://wanamlite.com/2012/08/22/wanamlite-ics-xwlpu-v12-4-android-4-0-4-smooth-rock-stable/#

biti će da ti kernel pravi probleme, probaj i sa original kernelom što dođe sa wanamom

Bi li trebao ponovo radit wipe?

16 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...

Bi li trebao ponovo radit wipe?

ma ne trebaš, bazirani su na istoj verziji ali ako ti bude pravilo probleme napravi wipe, čak sam bio prelazio sa jedne verzije na drugu i nisam imao problema ali mob je malo prodisao kada sam napravio wibe, jer su ostale aplikacije,widgeti  i koješta od drugih romova

15 godina
neaktivan

E pa ja sam preko titaniuma vukao aplikacije sa svih romova. Cak i sa starog moba galaxy s, neke su bile instalirane na 2.3.6. Ali samo sam vracao aplikacije. Mozda zbog toga imam probleme?

15 godina
CopyPastee kaže...

E pa ja sam preko titaniuma vukao aplikacije sa svih romova. Cak i sa starog moba galaxy s, neke su bile instalirane na 2.3.6. Ali samo sam vracao aplikacije. Mozda zbog toga imam probleme?

pa ja bi to uzeo kao opciju ako drugačije ne možeš doći do rješenja..

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
neaktivan

Kad će nova verzija Salmana ?????

Peace......I m tha man !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...

E pa vrijeme je da napraviš total full wipe i formatiranje bih ti preporučio, a titaniumom vrati samo postavke imenika ako ih već trebaš kao takve !

15 godina
neaktivan

Kako mogu stavit onu blue temu na zadnji wanamlite?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

wanam na svojim stranicama je naveo da od ove verzije više neće raditi blue teme a ujedno i kod skidanja imate onaj mod za plavu temu,, nisam je još isprobao.

Trenutno sam total full formatirao i wipao mob i idem ga postaviti iznova !  Naravno Wanama 12.4. "

Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.4-stock- XWLPU-Siyah-s2-v4.1beta6
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 17:19 (robijan).
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Kad će nova verzija Salmana ?????

kontaktirao sam salmana ali mi ništa još nije odgovorio, možda je čovjek na godišnjem

kada šta saznam javim se

18 godina
neaktivan

Evo mala pričica:

Kao da ove temperature i višak kila nisu dovoljne da me ubije sve skupa u pojam, moj dragi SGS2 koji se uredno vrtio na RR 2.6.1 ROMu krepao tijekom gledanja filma.

Od boota ni b, CMW ne reagira (samo je nešto malo blinkao ekran - loop). Panic mod se već nazirao :) Bricked!? :o

Ali ne - predaja ne dolazi samo tako - mozak je ipak proradio i sjetio sam se da imam LPQ i CFRoot za njega na disku.

Otvaram Odin - mob pronađen. F*ck yeah! Stavio LPQ + CF i vidi vraga - boota se!

Trenutno vrtim gore Wanamlite (blue, zadnji) + Siyah RC1 (zadnji) su sad gore i vrti se čisto fino (baterija mi drži bolje nego na RRu, sve glatko) - ali moram priznati da mi fale neke AOKP cake.

I sad pitanje - da li ima neki drugi kvalitetan AOKP ROM (osim pure CM10) koji biste mi mogli preporučiti?

I da li netko ima ikakvu ideju što je moglo uzrokovati takav bezvezni crash?

Ne flasham ROMove baš često - jednom kad mi radi zadovoljavajuće, onda ne diram jer ipak koristim mob za posao.

Ali eto - sad sam bio "prislijen" probati Wanama ali nije mi to baš to po pitanju tih nekih sitnica.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sinoc sam stavio wanama 12.3 i zadnji siyah sad vec vidim da je izasao 12.4..... dali mi se isplati sad stavljati 12.4 ?

p.s s 12.3 i siyahom zadnjim se baterija dosta popravila to sam odmah skuzio.

WanamLite Rom V12.3, Siyah-v4.0.1

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja se nadam da oni rade te romove po kvaliteti, a ne kvantiteti. Vjerojatno je noviji bolji, ali ne mora biti. Probaj sam jer ekipa nema iste aplikacije i postavke ko ti, tak da nikome nije ista potrosnja baterije. A i hard ili low usage ne znaci svakom isto.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cini mi se da je 12.3 dosta stabilniji vec mi je nekoliko puta FC, probao siyah pa jos vise vratio na kernel s romom
Pa cemi vidjeti sutra ali po prvom dojmu cini mi se da cu nazaf na 12.3....
Galaxy S2 4.0.4 WanamLite 12.4-stock- XWLPU-Siyah-s2-v4.1rc 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ljudi pomagajte, jučer sam galaxy prestao puniti oko 20h, otišao sam malo van, surfao, ali tolko to, ujutro se probudim i vidim da mi je baterija na 12%. Ovo mi se prvi put dogodilo, pogledao sam u battery tamo piše da je bio 8 sati budan od 12 ukupno od kad sam ga maknuo s punjača. Još jedna stvar, android os mi je na 60%
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice