Jel ima tko problema s marketom? Na Lite'ning rom v6.1 prije mi je sve bilo ok.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima tko problema s marketom? Na Lite'ning rom v6.1 prije mi je sve bilo ok.
Probaj izbristati cache,to je savjet ako imate problema sa bilo kojom aplikacijom nakon flashanja.
to sam probao ali nista, pa sam vratio na staru verziju i sada radi
to sam probao ali nista, pa sam vratio na staru verziju i sada radi
Ista stvar, nova verzija Marketa mi ne prikazuje paid apps...
meni je na tvornicki kak sam ga kupio i sljaka sve super...
samo sam htio pitat, vidim da je android puno napadan od strane virusa...
a muvo sam se malo po app za galaxy s2 i vidio neke antiviruse, dali mob ima neki svoj anti-virus
il bi moro takvo nesto skinut i stavit??
Hvala!
Pozdrav svima, eto i ja sam od danas sretan vlasnik SGS 2. Obično ništa ne mjenjam u ROM mob., radim povremeno update kada službeno izađe i to je to. Ne razumjem se u rootanje a nisam ni imao potrebu za tim. Uglavnom, mob. se puni a ja čitam forum.... I tako provjerih na svom mob. kernel i vidjeh da je to verzija 2.6.35.7-I9100xWKF3-CL276555ficeto@beast #supercor_1.4, Android verzija 2.3.4 i Bulid number DarkyROM2 XXKG6 BASE R2. Ukoliko sam sve dobro shvatio ovo i nije originalni SGS2 ROM??? No kako bilo da bilo mob. je sad kod mene i to je to. Nisam siguran da li se ukoliko ovo nije originalni ROM smijem spajati na KIES i raditi update? Da li da se nekako vratim na originalni ROM? Uglavnom nisam siguran što napraviti, molim Vas savjet...
meni je na tvornicki kak sam ga kupio i sljaka sve super...
samo sam htio pitat, vidim da je android puno napadan od strane virusa...
a muvo sam se malo po app za galaxy s2 i vidio neke antiviruse, dali mob ima neki svoj anti-virus
il bi moro takvo nesto skinut i stavit??
Hvala!
To su gluposti što pišu. Ako skidaš aplikacije samo s Marketa i znaš što radiš onda ti ne treba ništa takvo.
Osobno koristim Lookout zato što ima mogućnost lociranja mobitela u slučaju krađe/nestanka. I još neke sitnice ima...
ne kuzim, recimo odem na youtube vidim worms na GS2 ili ovaj Google Earth
i sad taj Lookout...
a dok ga biram pise mi
This app is incompatible with your T-Mobile Samsung GT-I9100.
WHY?
(vidim da je razlog zbog drzave u kojoj zivimo, kako to rijesit?
Pozdrav svima, eto i ja sam od danas sretan vlasnik SGS 2. Obično ništa ne mjenjam u ROM mob., radim povremeno update kada službeno izađe i to je to. Ne razumjem se u rootanje a nisam ni imao potrebu za tim. Uglavnom, mob. se puni a ja čitam forum.... I tako provjerih na svom mob. kernel i vidjeh da je to verzija 2.6.35.7-I9100xWKF3-CL276555ficeto@beast #supercor_1.4, Android verzija 2.3.4 i Bulid number DarkyROM2 XXKG6 BASE R2. Ukoliko sam sve dobro shvatio ovo i nije originalni SGS2 ROM??? No kako bilo da bilo mob. je sad kod mene i to je to. Nisam siguran da li se ukoliko ovo nije originalni ROM smijem spajati na KIES i raditi update? Da li da se nekako vratim na originalni ROM? Uglavnom nisam siguran što napraviti, molim Vas savjet...
Kupio si rabljeni mobitel koji je već rootan i ima custom ROM koji je bolji i noviji od stock roma. Mislim da nebi trebalo biti problema ako ga spojiš na KIES, ali osobno ne vidim razlog zašto bi ga uopće spajao? Nije to iPhone da ga moraš spojit sa iTunesom da radi :S
Pročitaj malo temu i FAQ i imaš sve potrebne odgovore tu negdje.
Možeš nadogradit mobitel tako da staviš zadnji SuperCore 1.7 kernel i zadnji Darkijev rom (imaš linkove u prethodnim postovima). Ako ti sve radi i zadovoljan si, zašto se zamarat? Uživaj u mobitelu ;)
Ja opet sa glupim pitanjem. Pokusao sam naci ali nisam siguran koji je pravi način da maknem lite'ning rom i oprobam neki drugi?? Dakle link ili tako nešto.
Kupio si rabljeni mobitel koji je već rootan i ima custom ROM koji je bolji i noviji od stock roma. Mislim da nebi trebalo biti problema ako ga spojiš na KIES, ali osobno ne vidim razlog zašto bi ga uopće spajao? Nije to iPhone da ga moraš spojit sa iTunesom da radi :S
Možeš nadogradit mobitel tako da staviš zadnji SuperCore 1.7 kernel i zadnji Darkijev rom (imaš linkove u prethodnim postovima). Ako ti sve radi i zadovoljan si, zašto se zamarat? Uživaj u mobitelu ;)
a da nije to mozda stock?! ne kuzim se pa samo pitam jer i ja kao Franzek imam isti kernel i ROM. ja sam kupio mob na njuskalu od jednog lika a kutija je bila original zapakirana,na mobitelu najepnice...btw samo da napomenem mob je iz vipa. E sad molim Franzeka neka napise god je on svoj kupio? Eh i da ne zaboravim ako se mob roota nebi se onda trebao pojavit superuser?! (tako je meni bar na Desire-u bilo)
a da nije to mozda stock?! ne kuzim se pa samo pitam jer i ja kao Franzek imam isti kernel i ROM. ja sam kupio mob na njuskalu od jednog lika a kutija je bila original zapakirana,na mobitelu najepnice...btw samo da napomenem mob je iz vipa. E sad molim Franzeka neka napise god je on svoj kupio? Eh i da ne zaboravim ako se mob roota nebi se onda trebao pojavit superuser?! (tako je meni bar na Desire-u bilo)
Superuser aplikaciju skineš/instaliraš sa marketa
Superuser aplikaciju skineš/instaliraš sa marketa
ma znam da je superuser na marketu,al me zanima ovo sto sam napisao...dali je to moguce? zapakirani mob sa darky Romom
zapakirani i DArky ne idu zajedno.
Rekao bih "prepakirani"
Rekao bih "prepakirani"
eh ma vec mi nista nije jasno...evo slike u prilogu i crna i bijela naljepnica je bila prerezana s moje strane na kutiji.
jedino ak se ne varam je baterija vec bila u mob kad sam to sve raspakirao al naljepnice na ekranu i pozadini,sve kako treba
e sad jedino ako ovi u VIP-u nesto ne rade s tim (a moguce)
Bok, ja sam svoj SGS 2 dobio u Sloveniji....
Rekao bih "prepakirani"
eh ma vec mi nista nije jasno...evo slike u prilogu i crna i bijela naljepnica je bila prerezana s moje strane na kutiji.
jedino ak se ne varam je baterija vec bila u mob kad sam to sve raspakirao al naljepnice na ekranu i pozadini,sve kako treba
e sad jedino ako ovi u VIP-u nesto ne rade s tim (a moguce)
A taj si mobitel kupio u VIP-u?
Ako je tako, ja bi s time došao u VIP i rekao da ide u novine, a da su ti 2 prijatelja svjedoci :)
Mobitel je očigledno korišten i to dulje vrijeme. Jedino je bezobrazno od tipa što ti je mobitel prodao pod novi ;)
Ja isto čuvam naljepnice od mobitela i sve. Za 15 min, mobitel može izgledat ko novi za poklon po želji kupca, ali uvijek kažem da sam ga koristio, tako da je to najmanji problem nakeljit naljepnice na mobitel ;)
Probaj pokrenut EASEUS data recovery ili neki slični wizard pa izvuci koju sliku sa interne memorije ;)
Sigurno su slikali ili probali snimat bar nešto ;)
Bitno samo da ti ne slikaš i ne snimaš previše, inače ćeš sve prebrisat sa istim imenom na istom mjestu :)
kod mene je android verzija 2.3.3 Kernel verzija 2.6.35.7-I9100BOKE3-CL186387root@DELL103#2
sad to je standardna verzija ili? posto sam i ja kupio novi
pa sad vidim da je kolega iznad isto kupio "novi" rootani -.-'
da nije mozda i moj :/
Dali mi netko moze objasnit kak recimo poslat neki program il igricu s kompa na mob...
Vi koji nemate nikakvu zaštitnu foliju na ekranu, možete li pogledat (najbolje na suncu) ako imate ogrebotine na staklu. Ja imam podosta ogrebotina, jako male su, ali se vide. Ne smetaju toliko, ali su tu.
Gorilla glass?!
ja na svu srecu nemam niti jednu, mislio stavit foliju
ali nikako nisam uspio zaljepit a da nebude baloncica, a to me nervira...
kupio gumu i to stavio i sve pet
nego Šef-e, kak si ti stavio Loockout na GS2? meni nece preko neta...
skino preko neceg drugog ili? jer nece mi zbog drzave downloadat
nego Šef-e, kak si ti stavio Loockout na GS2? meni nece preko neta...
skino preko neceg drugog ili? jer nece mi zbog drzave downloadat
Vratio sam backup s Desirea, Titanium Backup
Zašto je ovo s kernelima tako komplicirano? Za svaki ROM drugačiji kernel?
Što se mijenja s kernelima? Koji je najbolji?
Koja je najnovija verzija ROM-ova? Ne razumijem se u one oznake XXKH3 i sl.
Ja ništa i ne razumijem. Zato se neću ni zahebavati.
Jedino ako je moguće da ga rootam, da obrišem sve one stock piz*darije i čekam official 2.3.4 Đinđu minđu.
Naravno, kada dođe sa servisa
Našao sam dio odgovora:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278
Znači, XXKH3 je najnoviji firmware, Android 2.3.4
A za kernele ne znam, ima li netko pojašnjenje? Jesu li ROMovi ovisni o kernelima? Mogu li recimo umjesto SuperCore1.7 stavit neki drugi kernel na Darkyjev ROM? Koji je dobar za bateriju?
Btw. kalibriranje baterije. Kako?
Ja ništa i ne razumijem. Zato se neću ni zahebavati.
Jedino ako je moguće da ga rootam, da obrišem sve one stock piz*darije i čekam official 2.3.4 Đinđu minđu.
Naravno, kada dođe sa servisa
Ako ne razumiješ i ne zanima te, nemoj se ni zafrkavati. Ako si zadovoljan sa svime i sve radi superodlično ne diraj.
Ja to radim iz zabave, iz želje da poboljšam malo kako mi sve to radi... :)
Evo, tu kažu da je pametno za dužr trajanje baterije sa SetCPU stavit glavnu frekvenciju na 200-800mHz, conservative profil. Za Screen Off isto conserative i 200-500mHz.
Ne utječe na performanse, a baterija traje duže.
Našao sam dio odgovora:
A za kernele ne znam, ima li netko pojašnjenje? Jesu li ROMovi ovisni o kernelima? Mogu li recimo umjesto SuperCore1.7 stavit neki drugi kernel na Darkyjev ROM? Koji je dobar za bateriju?
Najbolji kernel za bateriju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339 (svi kerneli rade na svim romovima, OSIM kod CM7 i MIUI, na njima NE RADE)
Benchmark kernela po pitanju trajanja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229633&highlight=battery (izgleda da je ovaj SpeedMod kernel još bolji od Jeffreya 2.2.0 , mogao bih njega isprobati...)
Ima više načina kalibriranja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884684
Kod mene tek nakon 2-3 punjenja nakon flashanja roma baterija dolazi do izražaja.
Našao sam dio odgovora:
XXKH3 je modem. Znači ono što je za zvanje sa mobitela. Meni KG3 nije dobro radio jer skoro svaki put kad sam bio u inozemstvu, moro sam resetirat mobitel da se prebacim nazad na T-mobile HR.. KH3 modem mi nema tih problema..
Možeš više manje bilo koji kernel koristiti sa bilo kojim romom. Naravno, svaki cigo svog konja hvali, pa tako i proizvođač roma kaže da je upravo njihov kernel najbolji i da najbolje radi sa njihovim ROM-om..
Ja sam osobno zadovoljan sa ovim kernelom i ROM-om (darky i supercore 1.7), pa ga nemam potrebe mijenjat. A ako oćeš smanjenu potrošnju i dulji vijek za bateriju, najbolje je to što si spomenuo, spustit clock.. Imaš na xda aplikaciju koja se zove SetCPU. Besplatna je za članove foruma, potraži ju tamo ;)
Staviš na neki power saver (ima više ponuđenih opcija) ili slično i on ti je najbolji vjerojatno za tvoju bateriju.
Na dnevnoj bazi mislim da nebi smio utjecat na perfomanse jer što tu zahtjeva dualcore kad zoveš i sms-aš ;)
Najbolji kernel za bateriju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339 (svi kerneli rade na svim romovima, OSIM kod CM7 i MIUI, na njima NE RADE)
Benchmark kernela po pitanju trajanja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229633&highlight=battery (izgleda da je ovaj SpeedMod kernel još bolji od Jeffreya 2.2.0 , mogao bih njega isprobati...)
Ima više načina kalibriranja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884684
Kod mene tek nakon 2-3 punjenja nakon flashanja roma baterija dolazi do izražaja.
Taj Jeffrey-SpeedFrey nema linka za skidanje, link na nove verzije je maknut...
Benchmark sam vidio, ali je nepotpun...