Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.298.379
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Šef kaže...
Kordy kaže...

Ne znam zašto je maknut...imao sam instaliran v3.0 kernel i nisam imao nikakvih problema s njime, sada sam na 2.2 već par dana jer sam vidio u ovom benchmarku da je bolji...(s njime također nemam nikakvih problema).

15 godina
neaktivan

Kako flasham kernel ak je .tar? Odin,stavim ga pod pit,koje kvačice ostavim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Šef kaže...
Kordy kaže...

Najbolji kernel za bateriju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339  (svi kerneli rade na svim romovima, OSIM kod CM7 i MIUI, na njima NE RADE)

Benchmark kernela po pitanju trajanja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229633&highlight=battery  (izgleda da je ovaj SpeedMod kernel još bolji od  Jeffreya 2.2.0 , mogao bih njega isprobati...)

Ima više načina kalibriranja baterije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884684

Kod mene tek nakon 2-3 punjenja nakon flashanja roma baterija dolazi do izražaja.

Taj Jeffrey-SpeedFrey nema linka za skidanje, link na nove verzije je maknut...

Benchmark sam vidio, ali je nepotpun...

Navodno sam čuo da je kopirao bio SpeedMod skoro cijeli, a nešto izmjenio, pa nije naznačio da je maznuo taj kernel i doradio ga po svom.. Pa onda se počeli rušit navodno modeli.. To je sve bilo prije par tjedana, sad ne znam jel se popravilo to :S

I da, kalibriranje baterije.. Isprazniš bateriju skroz skroz do kraja, pa ju držiš na punjaču dok se potpuno ne napuni.. Mislim da je to to ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 19:08 (qube).
17 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

Kako flasham kernel ak je .tar? Odin,stavim ga pod pit,koje kvačice ostavim?

Ovo sam našao kod jednog drugog kernela ali postupak je isto preko Odina:

1. Turn off your phone. 
2. Enter download mode (Volume Down + Home + Power)
3. Flashing kernel.tar file by using Odin PDA.

Znači flashas kao i ROM. Pokreneš Odin, kvačice moraju biti na Auto Reboot i F. Reset Time (to se default postavke) te stisneš PDA i odabereš .tar file.

EDIT: Evo i sam sam sada flashao tako da je postupak točan/siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 21:46 (Kordy).
16 godina

da li je moguće imati hrv slova u music playeru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeste li vidjeli SGS2 za Američko tržište?

Meni su puno bolji nego ovaj naš, ova me home tipka živcira. Trebali su nam stavit ili sve soft- ili sve hard-tipke...

http://an.droid-life.com/2011/08/26/samsung-galaxy-sii-variants-for-each-us-carrier-pictured-for-promo/

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...

Jeste li vidjeli SGS2 za Američko tržište?

Meni su puno bolji nego ovaj naš, ova me home tipka živcira. Trebali su nam stavit ili sve soft- ili sve hard-tipke...

http://an.droid-life.com/2011/08/26/samsung-galaxy-sii-variants-for-each-us-carrier-pictured-for-promo/

Također me iritira. Prilično glasan postane nakon nekog vremena. {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Koji vam je najbolji ROM i koji je najbolji za bateriju ? Trenutno sam na Litening 6.1, a neda mi se isprobavat pa me zanima jel neko probao jos koji ROM i kakva su iskustva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nanek kaže...

Koji vam je najbolji ROM i koji je najbolji za bateriju ? Trenutno sam na Litening 6.1, a neda mi se isprobavat pa me zanima jel neko probao jos koji ROM i kakva su iskustva ?

Zadnjih 40 postova cca ti govori o isprobavanju raznih romova. Samo pročitaj, svi odgovori su tu, zadnje 2-3 stranice ;)

17 godina
odjavljen
nanek kaže...

ROM nema velikih utjecaja na bateriju, u kernelima je stvar...

15 godina
neaktivan

A mozes jos malo iscuclat baterije ako sa titaniumom zamrznes ili deinstaliras samsungove aplikacije koje ne koristis a bezveze gore u pozadini,al ne ocekuj cuda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ne preostaje nam drugo nego u dupe uštekat punjač i po gradu prduckat kako bi se SGS2 punio.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
dreammaker kaže...

Ne preostaje nam drugo nego u dupe uštekat punjač i po gradu prduckat kako bi se SGS2 punio.

Ili se jednostavno pomiriti da guta kao lud.

Pa, i Bugatti Veyron guta 29l/100km gradske vožnje tako da, ne vidim problem.

Hoćeš performanse - pomiri se s nerazvijenom tehnologijom baterija. {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
dreammaker kaže...

Ili se jednostavno pomiriti da guta kao lud.

Pa, i Bugatti Veyron guta 29l/100km gradske vožnje tako da, ne vidim problem.

Hoćeš performanse - pomiri se s nerazvijenom tehnologijom baterija. {#}

A mozda ipak ima načina da se pojača trajanje baterije kolko-tolko. Od kad sam stavio SpeedMod kernel baterija se dosta popravila.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
17 godina
odjavljen

Ne znam za vas ali ja sam se pomirio s time i prije nego što sam ga kupio.

Jednostavno se morate pomiriti s time da niti jednom smartphoneu baterija ne traje dugo...Ako vam to smeta onda smartphone nije za vas...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 8:08 (Kordy).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Je'l zna tko gdje se moze naruciti usb jig kod nas? Onaj BLN app kolko sam vidio moze sloziti samo za propustene pozive? Pod postavkama mi ne nudi nista drugo osim toga ;(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Ne znam za vas ali ja sam se pomirio s time i prije nego što sam ga kupio.

Jednostavno se morate pomiriti s time da niti jednom smartphoneu baterija ne traje dugo...Ako vam to smeta onda smartphone nije za vas...

Potpis, to je bilo i jednostvno za ocekivat... ovakav mobitel s tolkim ekranom i jacinom

jos je super i kolko traje...

14 godina
protjeran

BLN meni radi i za poruke.. Imam SuperCore 1.7 kernel..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A koji bln si skinuo onaj sa marketa ili pro verziju? Ja sam probao i jedno i drugo al nista ne radi. u pro verziji mi nudi pod stock apps samo za pozive i nemogu dodati nista drugo a kod free verzije niti nemam tu mogucnost da bilo sta odaberem.

0 0 hvala 0
14 godina

ovisi koji je karnel meni takoder na super core 1.7 radi i sa pozivima i porukama

15 godina
neaktivan
Pa imam superCore 1.7...i blacky rom al ne radi

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Obični onaj free. To je do kernela a ne do aplikacije.. Kernel ti mora podržavat full BLN ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Šta vi mislite, da li bi SGS2 trebao dobiti službenu nadogradnju na Android 2.4 kada izađe?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Šta vi mislite, da li bi SGS2 trebao dobiti službenu nadogradnju na Android 2.4 kada izađe?

A tko ce ako ne trenutno najbolji mob na trzistu? :)

17 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...
Kordy kaže...

A tko ce ako ne trenutno najbolji mob na trzistu? :)

Pronašao sam neke detalje o v2.4:

- Brand-new launcher and app drawer, with screenshots of both featured exclusively on RootzWiki
- Blue Themed
- Camera now has a panorama mode (not pictured)
- G mail has been totally re-themed to go with the new OS (not pictured)
- Nexus S will be receiving ICS via update, but the "Nexus Prime" will be getting it first, then other devices will follow after.
- Will launch with Google Shopper and NFC Enabled devices will be able to utilize those features
- The little icon in the bottom right, looks like a tray with multiple apps in it
- Google search bar embedded on very top like Honeycomb
- Apps/Widgets launcher a lot like Honeycomb
- This release is still very early, notice the theming of the power tray
- Mostly UI changes - many older devices (< 1 year old) should be able to run it

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 18:55 (Kordy).
14 godina
Kordy kaže...

- Brand-new launcher and app drawer, with screenshots of both featured exclusively on RootzWiki
- Blue Themed
- Nexus S will be receiving ICS via update, but the "Nexus Prime" will be getting it first, then other devices will follow after.
- Will launch with Google Shopper and NFC Enabled devices will be able to utilize those features
- The little icon in the bottom right, looks like a tray with multiple apps in it
- Mostly UI changes - many older devices (< 1 year old) should be able to run it

Slično kao i Ice Cream Sandwich

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

- Blue Themed

Slično kao i Ice Cream Sandwich

Android 2.4 = Ice Cream Sandwich {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 21:20 (Kordy).
14 godina
protjeran

SGSII ga dobiva sigurno ;)

Nisam samo siguran hoće li se numerirati kao 2.4 ili kao 4.0 jer idući Android će biti uni os za tablete i mobitele ;)

Naposlijetku, što je tablet nego mobitel s velikim ekranom bez mogućnosti telefoniranja :)

2 0 hvala 0
14 godina
qube kaže...{#}

SGSII ga dobiva sigurno ;)

Nisam samo siguran hoće li se numerirati kao 2.4 ili kao 4.0 jer idući Android će biti uni os za tablete i mobitele ;)

Naposlijetku, što je tablet nego mobitel s velikim ekranom bez mogućnosti telefoniranja :)

To me i zbunilo. Negdje pišu 4.0 negdje 2.4.

Zato, sam ispao glup {#}

Anyway, ne bi bilo smisla da ne bude dostupan 

14 godina
neaktivan

Pozdrav

Trenutno koristim ROM CyanogenMod7, verziju 33.

Vidim gotovo svaki dan izlazi "nova", pa je tako pred par dana bila aktualna verzija 25. Zna li netko kakve su raznike između pojedinih verzija. Ima li smisla svakih dan dva skidat i stavljati novu ili zna li netko gdje se mogu vidjeti promjene koje se odnose na određene verzije.

I još jedno pitanje, imam kernel I9100XXKG6, dali je to najbolji kernel il ima neka preporuka.

Hvala.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice