Pozdrav
Trenutno koristim ROM CyanogenMod7, verziju 33.
Vidim gotovo svaki dan izlazi "nova", pa je tako pred par dana bila aktualna verzija 25. Zna li netko kakve su raznike između pojedinih verzija. Ima li smisla svakih dan dva skidat i stavljati novu ili zna li netko gdje se mogu vidjeti promjene koje se odnose na određene verzije.
I još jedno pitanje, imam kernel I9100XXKG6, dali je to najbolji kernel il ima neka preporuka.
Hvala.
Mislim da tamo jasno piše "Warning : Not for new users, flash this build only if you know what you are doing !!!"
A koliko vidim ti ne razlikuješ ni modem od kernela.. Sigurno nisi ni pročitao da je "nightly rom", a ne stable? Ništa osobno protiv tebe, samo ne volim kad ekipa koja nema pojma što radi počne svima pričat, meni je to sje*alo mob, mob je za k****, riknuo je za 5 dana, u servisu neprihvaćaju garanciju jer kažu da sam ga ja sje** i slično..
Ima razlika i svaka nova verzija donosi nove stvari, pa tako se od 25. do 33. popravilo i izmjenilo štošta.. A od 33. do 37. (koja je trenutno zadnja) promjenilo još dosta toga.
Ne znam odakle si vidio link za download, ali uvijek je i tamo negdje "changelog" link ili popis..
Evo ga changelog za sgsII za CM7 - http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxys2
To što si pročitao za kernel (I9100XXKG6) je samo oznaka modema (baseband) na kojem bi kernel trebao raditi. Pročitaj sve što ti piše pod kernel pa ćemo ti reć na kojem si. Pretpostavljam da je to stock kernel.
Pošto svak svog konja hvali, najbolje da odeš na xda i isprobaš par kernela. Kad kažem isprobaš, znači da mora proć bar 3 ciklusa punjenja jer bez toga ne možeš znat kakav je ;)
Osobno koristim SuperCore 1.7 od DarkyROM-a na modemu KH3 (tvoj je KG6)