Osobna preporuka!
Evo kako to kod mene izgleda
Evo prebacio sam se prije kojih sat i pol i sad se lagano uhodavam. Pronašao sam temu koja mi paše, ali ima odvratan status bar. Ima li načina da instaliram temu ali mi ostane normalan status bar? :)
Osobna preporuka!
Evo prebacio sam se prije kojih sat i pol i sad se lagano uhodavam. Pronašao sam temu koja mi paše, ali ima odvratan status bar. Ima li načina da instaliram temu ali mi ostane normalan status bar? :)
MIUI 2.1.20 je zadnji i ujedno najbolji.
Osobna preporuka!
Sam taj IOS izgled ne mogu nikako probaviti, a ovako je inace odlican ROM..
Bar je najlakse napravit da ne izgleda kao iOS
Osobna preporuka!
Da, samo odaberes elemente koji ce se mijenjat, a koji ne (u temama samo prije Apply-a podignes izbornik i checkaš)
Hehe, loool.
Baš status bar i onaj toogle bar čini MIUI posebnim.
Ali dobro, o ukusima se ne raspravlja.
Hehe, loool.
Baš status bar i onaj toogle bar čini MIUI posebnim.
Ali dobro, o ukusima se ne raspravlja.
Ne ne nisi me shvatio, evo t i link teme (samo slika) pa da vidiš kakav status bar mi nudi ;)
Ne ne nisi me shvatio, evo t i link teme (samo slika) pa da vidiš kakav status bar mi nudi ;)
mijenjaj to 
Ovo je ruglo i za djecu.
Nemam pojma za takvu aplikaciju.
Probaj drugu temu, naći ćeš si onu koja te zadovoljava.
Tema kao tema je simple i ok (naravno uz moj wallpaper i tako) a i status bar cu maknuti i bit ce dobro. (Inace nije to ss mog moba nego s neta slika)
Ne vjerujem da će SGSIII i ako bude najavljen (a sve navodi na to) na MWC slijedeći mjesec,kod nas doć prije 6 mj. Sjećam se da je dvojka došla početkom 6og mj prošle godine,i da sam ga ja nabavio negdje krajem 6og mjeseca. Ah,ono divno iščekivanje i unboxing novog super smartphona.... 
Za one koji se vječito pitaju koja je zadnja verzija MIUI-a i zbunjuju ih brojevi, odgovor je vrlo jednostavan. Ona sa najvećim brojem odnosno zadnjim datumom.
Primjerice 2.1.20 označava zapravo datum izdavanja ROM-a. Samo zapisan u drugom slijedu nego što mi zapisujemo. Godina.mjesec.dan.
2012.01.20.
Pošto je MIUI development team dosljedan u izdavanju ROM-ova svakog petka, za pretpostavit je da će iduća verzija biti 2.1.27.
Ne vjerujem da će SGSIII i ako bude najavljen (a sve navodi na to) na MWC slijedeći mjesec,kod nas doć prije 6 mj. Sjećam se da je dvojka došla početkom 6og mj prošle godine,i da sam ga ja nabavio negdje krajem 6og mjeseca. Ah,ono divno iščekivanje i unboxing novog super smartphona.... 
GS2 je došao u HR, točnije u T-Com sredinom 6-og mjeseca prošle godine. Dolazak je bio najavljen za 08.06., ja sam ga naručio prije 08., a stigao mi oko 15-20.-og 06. Tako će najvjerojatnije biti i sa SG3.
Ja ću radije pričekati SG4 ili kako će se već tada zvati, mislim da SG3 ne nudi ništa prerevolucionarno zbog čega bi se isplatilo mijenjat.
Koliko zasad znam SG3 imati će jaču kameru (12 mega), četiri jezgre procesor i više RAM-a, što smatram da je zasad nepotrebno jer velika večina aplikacija ne koristi ni puni resurs dvojezgrenog procesora. Po mom mišljenju razvoj softvera zaostaje za hardverom. Jedino što mi smeta na SG2 je rezolucija ekrana, pogotovo kod čitanja sitnijih slova - treba zumirat.
GS2 je došao u HR, točnije u T-Com sredinom 6-og mjeseca prošle godine. Dolazak je bio najavljen za 08.06., ja sam ga naručio prije 08., a stigao mi oko 15-20.-og 06. Tako će najvjerojatnije biti i sa SG3.
Ja ću radije pričekati SG4 ili kako će se već tada zvati, mislim da SG3 ne nudi ništa prerevolucionarno zbog čega bi se isplatilo mijenjat.
Koliko zasad znam SG3 imati će jaču kameru (12 mega), četiri jezgre procesor i više RAM-a, što smatram da je zasad nepotrebno jer velika večina aplikacija ne koristi ni puni resurs dvojezgrenog procesora. Po mom mišljenju razvoj softvera zaostaje za hardverom. Jedino što mi smeta na SG2 je rezolucija ekrana, pogotovo kod čitanja sitnijih slova - treba zumirat.
:( bez nekog posebno razloga 
Također sam, mišljenja kao i kolega kojeg citiram da ću pričekati SGS IV, jer, Samsung je tako i zamislio da bude.
Parni brojevi, mijenjaju se parnim
Neparni brojevi neparnim.
Jedino, ako je netko kolekcionar i baš želi pratiti napredak, onda uzima redom 
A što se boldanog tiče, slažem se za rezoluciju, ali se ne slažem da mu je to mana.
Zasad je sve u vezi SGSIII u sferi debelih špekulacija,ja ću možda mjenjat ako:
a) ekran bude još bolji (znači barem samoled+ sa HD rezolucijom)
b) baterija bude jos bolja
c) mi nadoplata nebi bila viša od 1000 kn
Ja svoj ne mislim mijenjat još dobre 2-3 godine ali nikad se ne zna... Po mojem mišljenju njegovi dani tek dolaze (Službeni ICS i custom romovi)
EDIT: prije pola sata je stigao novi ICS leak XXLP6
Ja svoj ne mislim mijenjat još dobre 2-3 godine ali nikad se ne zna... Po mojem mišljenju njegovi dani tek dolaze (Službeni ICS i custom romovi)
EDIT: prije pola sata je stigao novi ICS leak XXLP6
U potpunosti se slažem.
ICS nam je sve bliži, sve se više orijentira develop appk. za višejezgrene procesore.
SGS II će minimalno još godinu i pol biti dostatan da se nosi s bilo čim.
EDIT: prokleti TW!
Ljudi isprike na malom OT, ali baš danas mislim uzet SGS2 pa imam jedno pitanje vezano za eventualne reklamacije. Ako nemam račun, da li se prizna reklamacija uz garantni list?Uređaj je iz T-Mobile-a
Ljudi isprike na malom OT, ali baš danas mislim uzet SGS2 pa imam jedno pitanje vezano za eventualne reklamacije. Ako nemam račun, da li se prizna reklamacija uz garantni list?Uređaj je iz T-Mobile-a
Da, prizna se, garantni list mora biti ovjeren s datumom kupnje.. Ja nemam racun, samo garantni list, i evo na 4 servis je vec otisao, nadam se i posljednji..
Da, prizna se, garantni list mora biti ovjeren s datumom kupnje.. Ja nemam racun, samo garantni list, i evo na 4 servis je vec otisao, nadam se i posljednji..
Ma da, što je s mobitelom? Tvornička greška ili?
dal se zna kad točno izlazi ICS na SG s2
Ma da, što je s mobitelom? Tvornička greška ili?
Ocito, od prvog dana neko sranje, takav me zapao.. Nadam se da ce sad konacno sve rijesiti, i da cu novi dobiti, jer ovo je vec tortura, imas mob, a nemas ga..
dal se zna kad točno izlazi ICS na SG s2
Q1 (prva četvrtina 2012. godine), točnije se ne zna...
slika za lock screen ti je strava, gdje se može skinuti?
usput sinoć sam ubo od kolege beats by dr dre (ove: http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5505&cat=1) u mobitel i zvuk katastrofa, on mi pusti sa svog blackberry i zvuk dobar
pogledam postavke, sve isključeno i zvučni efekti i equalizer, mp3-ce su na 192kbps
slušalice koje sam dobio uz mob su mi dobre ali ovo kada sam spojio ajme katastrofe
sve u svemu mali rezime slušalica:
kvaliteta izrade vrhunska ali za te novce (cca1500kn) nisu vrijedne spomena, jer kvaliteta zvuka je daleko ispod cjene
iskreno nisam sve stranice uspio procitat ali nekih 30 jesam :)...
zanima me dali postoji mozda kakvo rješenje za onaj echo što se javlja drugoj strani prilikom razgovora.
Zvao sam servis da pitam, ali oni ne mogu nista jer kao da je do softwera.... a ako mijenjaju mikrofon i nesto :) da se nece nista postic.... jel tko mozda poslao na servis s2 radi tog??
Ima li kakva sigurna i trajna metoda da se ubije noise reduction.... stavio sam stock 2.3.5 ali i dalje tu i tamo mi se ljudi žale...
pozdrav
usput sinoć sam ubo od kolege beats by dr dre (ove: http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5505&cat=1) u mobitel i zvuk katastrofa, on mi pusti sa svog blackberry i zvuk dobar
Ja spojio svoje razer orca i moram priznat da sam i više nego zadovoljan.
Vrlo su udobne, a zvuk super. Za cca 400kn i više nego dovoljno