Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.590.482
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Denyken kaže...

Daj moze li mi netko konacno objasniti potanko (ako vam se da, a bio bi zahvalan - i moje izvinjenje ako je vec ranije objasnjeno), sto trebam da uradim da otkljucam svoj I9100. Nemam vise zivaca da se mucim sa Kies-om koji je "deep shit". Imam nov I9100 kupljen prije 20-tak dana kod operatera i koji je zakljucan na mrezu. Imam odlicnog iskustva sa flashanjem custom romova koje sam radio na svoj prijesnjem I9000. Zanima me samo sto trebam napraviti i kako da uklonim ogranicenja koja je postavio operator na uredjaj. Hvala...

bilo je već prije, probaj malo koristiti tražilicu, ja nemam pojma ali evo šta se sječam nešta malo pto sam pročitao ovdje

dakle rootaš mob i imaš neki galaxy s2 sim unlock na marketu i to je valjda to, piše ti detaljno kako koristiti app

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Denyken kaže...

Daj moze li mi netko konacno objasniti potanko (ako vam se da, a bio bi zahvalan - i moje izvinjenje ako je vec ranije objasnjeno), sto trebam da uradim da otkljucam svoj I9100. Nemam vise zivaca da se mucim sa Kies-om koji je "deep shit". Imam nov I9100 kupljen prije 20-tak dana kod operatera i koji je zakljucan na mrezu. Imam odlicnog iskustva sa flashanjem custom romova koje sam radio na svoj prijesnjem I9000. Zanima me samo sto trebam napraviti i kako da uklonim ogranicenja koja je postavio operator na uredjaj. Hvala...

bilo je već prije, probaj malo koristiti tražilicu, ja nemam pojma ali evo šta se sječam nešta malo pto sam pročitao ovdje

dakle rootaš mob i imaš neki galaxy s2 sim unlock na marketu i to je valjda to, piše ti detaljno kako koristiti app

U stvari (mozda je glupo pitanje) jel moram ga otkljucati ako hocu preko Odina ubaciti neki custom ROM? U biti nemam potrebe da ga otkljucam ako to nije potrebno...

18 godina

Pitanje!!

Trenutno sam na Lite'ning Rom v6.1 XXKH3, Android 2.3.4. koji radi sasvim ok ali se više ne razvija.

Jel' se isplati prelaziti na neki drugi rom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Denyken kaže...
hd22sb kaže...
Denyken kaže...

U stvari (mozda je glupo pitanje) jel moram ga otkljucati ako hocu preko Odina ubaciti neki custom ROM? U biti nemam potrebe da ga otkljucam ako to nije potrebno...

mislim da nebi trebao, jer ne vidim razloga zašto bi rom bio vezan uz operatora, imaš neki rom kada ga staviš odma sa njegovim kernellom dobiješ i root

dakle slobodno odin i ubodi se neki rom

Erda kaže...

Pitanje!!

Trenutno sam na Lite'ning Rom v6.1 XXKH3, Android 2.3.4. koji radi sasvim ok ali se više ne razvija.

Jel' se isplati prelaziti na neki drugi rom?

mislim da ti se isplati, jer koliko vidim trenutno si na 2.3.4, a svaka nova verzija androida donosi kojekakva poboljšanja, mislim da ti je trenutni 2.3.6 ali koliko sam vidio da je za indijsko tržište, a navodno da imaš i neke custom romove bazirane na 2.3.7, sada koliko je istine neznam, malo si proguglaj

14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

dakle traper i prašina u džepu NE MOGU izgrebati ekran

Da se nadovezem na ovo, zrnca secera, da ne znam koliko se mobitel pazi, to malo sitno govno ubije ekran u roku dok si rekao keks, crtice na sve strane.. Na svim mobitelima koje sam do sada ima, prije su mi ogrebotine nastale kad ga na kavi ostavim na stolu pa povucem, nego kad bi kljucem presao preko ekrana.. 

17 godina
neaktivan

Moze li mi neko preporuciti neki ROM dobar za bateriju=?

I dali neko ima ovu bateriju http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719&page=157 ? Moram li imat novi punjac za tu bateriju ili moze ovaj standardni

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 4:18 (deno100).

0 0 hvala 0
18 godina
deno100 kaže...

Moze li mi neko preporuciti neki ROM dobar za bateriju=?

I dali neko ima ovu bateriju  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719&page=157  ? Moram li imat novi punjac za tu bateriju ili moze ovaj standardni

Checkrom V4 i speedmod kernel nisu losa kombinacija za bateriju.

17 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

Evo nakon uključivanja fast dormacya preko noći otišlo samo 3-4% baterije... ludilo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo nakon uključivanja fast dormacya preko noći otišlo samo 3-4% baterije... ludilo {#}

Koja je zapravo uopce funkcija toga dast dormaciya?

15 godina
neaktivan

Evo odlucio sam da svom I9100 ubacim ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420996 ICS 4.0.3 verziju. Do sad sam imao ofiginalni GB 2.3.3. koji sam dobio pri kupovini prije 20-tak dana. Da li sam se zahebao? Valjda nisam. Kies mi zivce pocupao, ne mogu vise gledati dok drugi flashuju...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja bi ti preporucio TurkBayRom v30.2 meni osobno jako lijep rom u kombinaciji sa speedmodom k-18..
U biti samo sam mjenjao romove kada bi mi nesto pocelo stekati, resetiranje moba i sl.. Zadnje sam bio na darkyu HD i vec sam se uplasio da s mobom nesto nevalja, signal se non stop gubio i bio slab.
S ovom kombinaciom Turkbaya i speedmoda 18 sve mi super sljaka i ako tako ostane necu mjenjat do stabinog sendvica. :)
18 godina

nisi odlican je i sam ga koristim dok ne dojde neki stabilni  ICS rom {#}

samo rokni josh lag fix 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 18:08 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

samo rokni josh lag fix 

Istekao crveni karton {#}

Dobar dan društvance.

Prije svega, čestitke bocicu na ~1/3 mjeseca provedenih na jednom punjenju!

Zatim, što se ovog ICS-a tiče.
To je ofišl Samsungov piece of shit s odvratno gadnim TW ilitiga Touch Wizom!

Ja iščekujem CM9 ICS 4.0.3 based da bude donekle stabilan.
A o stabilnosti, molio bih kolegu Zoku da izvijesti!
Zoka, analiziraj! 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina

istina ni meni se ne svidja TW ali opet bolje od GB dok cekam  C9 ICS 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

samo rokni josh lag fix 

Ma ja, ja sam njega kupio nije on mene!

18 godina
neaktivan

Pozdrav,

Je li ikako moguće automatski (ne ručnim sortiranjem!) namjestiti da su aplikacije u rasterskom modu prikaza poredane po abecedi, a ne po datumu instalacije kako je inače po defaultu? Inače, kada prebacim mod prikaza u listu, tada su sve aplikacije automatski abecedno poslagane. Jednostavno ne razumijem u čemu je stvar...

Nitko ne vidi dalje od izbora koje ne shvaća.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moguće, ali ne na TW laucheru (defaultni kojeg dobiš sa Samsungom).

Isprobaj neki drugi launcher ;)

17 godina
neaktivan
zz22 kaže...

Pozdrav,

Je li ikako moguće automatski (ne ručnim sortiranjem!) namjestiti da su aplikacije u rasterskom modu prikaza poredane po abecedi, a ne po datumu instalacije kako je inače po defaultu? Inače, kada prebacim mod prikaza u listu, tada su sve aplikacije automatski abecedno poslagane. Jednostavno ne razumijem u čemu je stvar...

ma stavi GoLauncher :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Moguce je i na touchwizu poredati aplikacije po abecedi,za to vam je potrebna aplikacija AppZorter,instalirajte je sa marketa,imaju dvije verzije al i besplatna obavi posao.
Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Vidim tema je malo zamrla pa da nabacimo jednu relevantnu anketu,budući da su one bile popularne ovih dana {#}

Koji ROM imate na svom uređaju:

20 Stock Samsung
13 Custom 2.3.6
5 Custom 4.x.x
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 22:55 (DwightSchrute).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
DwightSchrute kaže...

Vidim tema je malo zamrla pa da nabacimo jednu relevantnu anketu,budući da su one bile popularne ovih dana {#}

CheckROM + SpeedMod + GO Launcher EX 

17 godina

Ja imam istu postavu kao i parizer, dok god ne izađe neki stabilni ICS.

15 godina
neaktivan

checkrom + siyah i zadovolja, pogotovo baterijom

0 0 hvala 0
15 godina

Evo, nisam dugo stavljao svoje utiske.

Nisam dugo izdržao na Darkyu. Jednostavno me MIUI razmazio.
Što izgledom, što funkcijama, što fluidnošću.

Evo, moje stanje: MIUI 2.1.20 (2.3.7 Android) i 2.6.35 Kernel.

Fludniji u odnosu na ostale, nema štekanja u Marketu pri scrollanju. Najbolji {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan

CheckROM, SpeedMod, LauncherPro+

Baš sad gledam, baterija je na 31%, a ekran je bio upaljen 4h 42min! Wifi također cijeli dan upaljen i spojen!

To mi je osobni rekord :)

Vjerojatno zbog smanjivanja sjetline na minimum. Thnx Dream!

Preporuka za Droidicon na Marketu, program za direktno skidanje ikona! Meni je odlican, napokon sam ga i kupio, dosad koristio krekirani... prije se zvao Custom Launcher Icons.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 2:26 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hmmm, i kako mi mozemo iz tvojih screenshotova zakljuciti da govoris istinu? :)
You cannot change your fate, no man can...
18 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

Fali ti AOSP

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina

Ljudi, imam problem, kad snimam 720p ili 1080p video mi se usporava i trza bez obzira ako mi sprema na telefon ili na memorijsku karticu.

Na nižoj rezi 480p je sve u redu.

Ok, jasno bi mi bilo da je recimo kartica prespora, radi se o Kingston 16gb class4 modelu. Ali ne bi li trebalo barem kad sprema u memoriju moba radit kak spada bez usporavanja?

Inace, stock 2.3.5. je gore.

Hvala na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
Hmmm, i kako mi mozemo iz tvojih screenshotova zakljuciti da govoris istinu? :)

Lijen sam pa mi se nije dalo slikat Battery Statse, ali tako je bilo... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Fali ti AOSP

Detalji,detalji,pa AOSP je samo custom ROM baziran na 2.3.6 ili 4.0.3. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice