Fali ti AOSP
Detalji,detalji,pa AOSP je samo custom ROM baziran na 2.3.6 ili 4.0.3. 
a 2.3.5, 2.3.7?
BTW Prije koji tjedan sam naletio na neki ROM koji je imao i ZIP sa svim samsung appovima, a posto mi to treba, jel itko zna koji je to ROM?
Fali ti AOSP
Detalji,detalji,pa AOSP je samo custom ROM baziran na 2.3.6 ili 4.0.3. 
a 2.3.5, 2.3.7?
BTW Prije koji tjedan sam naletio na neki ROM koji je imao i ZIP sa svim samsung appovima, a posto mi to treba, jel itko zna koji je to ROM?
a 2.3.5, 2.3.7?
Probaj s DarkyOTA
Vidim tema je malo zamrla pa da nabacimo jednu relevantnu anketu,budući da su one bile popularne ovih dana 
Koji ROM imate na svom uređaju:
DarkyROM HD + SpeedMod k2-18 + GO Launcher EX + 2000 mAh - ja sretan!
Bez daljnjeg ekperimentiranja do poštene varijante ICS.
Vidim tema je malo zamrla pa da nabacimo jednu relevantnu anketu,budući da su one bile popularne ovih dana 
Koji ROM imate na svom uređaju:
DarkyROM HD + SpeedMod k2-18 + GO Launcher EX + 2000 mAh - ja sretan!
Bez daljnjeg ekperimentiranja do poštene varijante ICS.
Koliko si platio bateriju ?
Koliko ti sada traje baterija ?
Kupio je prije 3.5mj, Samsung genuine, bila je oko $50-ak negdje na ebayu.
Vjerojatno je sada manje. Google it.
Uz sve ograde o trajanju baterije (način korištenja, jačina signala, wifi, GPS, brightness, sync i sve ostalo) meni svakodnevno ostane cca 40% na kraju dana s cca 3h screen onom.
Ako max. forsam traje 6h. Ako ga malo koristim traje 2,5 dana.
Stvarno mislim da ljudima koji S2 koriste 13min dnevno tijekom 10 dana (makar radi testa) smartphone zapravo ne treba.
Gdje si kupio? Koliko je kostala?
Daj testiraj pa nam postavi rezultate.
P.S. Naravno da ima svojih primjena, npr. tokom duge dosadne voznje autobusom mozes gledati video satima bez da se brines kako ce ti nestati baterije (uvijek imas jos i onu stock bateriju).
pozz ekipa nisam čitao baš sve ali me zanima dali se pisalo o tome ako se flasha ili roota jel se gubi garancija koja je na mobitelu??
i zanima me dali neko zna kad će izači kao official update za ice cream ako već nije??
Jedina primjena za gledanje videa na duzem putovanju, ali ovako relano gledano preuzasno/odvratno izgleda mobitel s njom..
U ova zadnja dva dana se namjenja 3 custom ROM-a. Evo ove dole sam probao:
WanamLite V6.7 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240385
V3RTR3MA.v.4.6 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427603
Bezke_XXLP2_UltraICS_1.5 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1393569
Ni jedan mi se nije svidio, sto zbog izgleda, sto zbog stekanja, sto zbog zamrzavanja...
Ma vratio sam se na stari dobri STOCK, skinuo Odin verziju sa sammobile.com, I9100XXKL1 2.3.6 i preporodio se. Nisam probao Darky, ali jer sjecam se jos dok sam imao I9000 da je i on sam u zadnje vrijeme poceo mrljaviti sa svojim ROM-ovima. Inace, brojcanik mi pokazuje = 1, kod vas?
U DL modu sam svake prijestupne ali counter bi pokazivao cca 50
Ne želim ti kvariti veselje,al ja imam takvu od 1800 mAh (neorginal,sa Ebaya) i traje mi manje nego orginal Samsungova od 1650 mAh. Pa nemoj očekivat prevelika čuda.
pozz ekipa nisam čitao baš sve ali me zanima dali se pisalo o tome ako se flasha ili roota jel se gubi garancija koja je na mobitelu??
i zanima me dali neko zna kad će izači kao official update za ice cream ako već nije??
O tome (root,flash,garancija) se mnogo pisalo u zadnjih 10ak stranica pa to pročitaj,da se ne ponavljamo.
U ova zadnja dva dana se namjenja 3 custom ROM-a. Evo ove dole sam probao:
WanamLite V6.7 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240385
V3RTR3MA.v.4.6 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427603
Bezke_XXLP2_UltraICS_1.5 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1393569
Ni jedan mi se nije svidio, sto zbog izgleda, sto zbog stekanja, sto zbog zamrzavanja...
Ma vratio sam se na stari dobri STOCK, skinuo Odin verziju sa sammobile.com, I9100XXKL1 2.3.6 i preporodio se. Nisam probao Darky, ali jer sjecam se jos dok sam imao I9000 da je i on sam u zadnje vrijeme poceo mrljaviti sa svojim ROM-ovima. Inace, brojcanik mi pokazuje = 1, kod vas?
Iskreno i nije ti baš pretjerano dobar izbor ROMova,to su sve ROMovi neiskusnijih kuhara i nalaze se na XDA u rubrici SGSII Android Development. Prave stvari su u rubrici SGSII Orginal Android Development-iskusniji kuhari,puno bolji ROMovi. 
I ako nekog zanima ili se pitao SGSII treba 3 sata da se napuni od 0 do 100 %. (barem kod mene)
Gdje si kupio? Koliko je kostala?
Daj testiraj pa nam postavi rezultate.
P.S. Naravno da ima svojih primjena, npr. tokom duge dosadne voznje autobusom mozes gledati video satima bez da se brines kako ce ti nestati baterije (uvijek imas jos i onu stock bateriju).
Nisam je ja kupovao vec je dosla sa mobom (oglasnik).
Nemam volje testirati, i ova baterija mi je ok
pozdrav ekipa..
zanima me jel bi ikako moga iskljucit t-wisepilot ne koristim ga nikako a trosi mi 8% baterije otprilike?
pozdrav ekipa..
zanima me jel bi ikako moga iskljucit t-wisepilot ne koristim ga nikako a trosi mi 8% baterije otprilike?
Ako nemožeš deinstalirati normalno aplikaciju onda ti preostaje slijedeće (a to vrijedi i za sve samsungove sistemske aplikacije tipa hubovi,news itd...):
Rootaš uređaj >instaliraš program koji se zove Titanium backup >i onda tim programom možeš a) zamrznut tu aplikaciju (i dalje je na mobu ali se više ne podiže) i b) deinstalirat tu aplikaciju (klasicno uklanjanje)
To je samo mali dio šta može titanium backup...
Imam jedno pitanjce pa ne znam ako je tema pogođena i molim da me neko uputi na ispravnu ako nije.
Moje pitanje glasi: može li se negdje u WiFi postavkama upisati IP adresa koju želimo da ju ima mobitel.
To mi treba za spajanje na rutere koji nemaju uključeno automatsko pribavljanje IP adrese (DHCP) već uređaj mora imati svoju IP adresu.
A tko drži rekord u trajanju baterije na S II da ga potučem
???
Hvala i pozdrav svima.
Imam jedno pitanjce pa ne znam ako je tema pogođena i molim da me neko uputi na ispravnu ako nije.
Moje pitanje glasi: može li se negdje u WiFi postavkama upisati IP adresa koju želimo da ju ima mobitel.
To mi treba za spajanje na rutere koji nemaju uključeno automatsko pribavljanje IP adrese (DHCP) već uređaj mora imati svoju IP adresu.
???
Hvala i pozdrav svima.
Za prvo odeš u Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings>Menu tipka pa na Advanced>Use static IP
Za drugo se obrati kolegi bocicu,on je mislim dogurao do 10 dana korištenja bez punjenja. 
???
Ovo neka sprdnja? 
Kolegu Bocica sumnjam da ce itko potuci jos dugo dugo dugo vremena, njegovih 10 dana mozes potuci jedino da ostavis mobitel ugasen 10 dana, a pitanje dali bi i to uopce pomoglo..
hahahhaha
znam to kako vec duze vremena pratim sta pisete na forumu i istraziva sam rootanje mobitela i znam sta bi sve dobia sa tim al se ne usudim sam to radit da nesto ne zaje..... cak sam gleda na njuskalu neki tip u splitu ima sta radi rootanje mobitela..
nego prije nisam primjetia da t-wisepilot trosi bateriju dok nisam nekidan usa u njega i od tada mi je stalno na 8-10% u battery usageu, pa san mislia ako san ja to aktivira da mogu i deaktivirat pretrazia san sve al koliko vidim nista ne pali.. :P
FESB ili EFST?
Ako si FESB, tu nas je par... naravno necemo ti ni kune za to uzet.
P.S. Pivo uvijek može 
Wau!
Ovo je odlično.
Iako me je CM9 ICS jako osvojio, budući da sam veliki fan MIUI-a, ovo bi moglo biti jako dobro.
Na čemu smo bili prije 20ak dana, sada se već pojavljuju bete i sve stabilnije verzije, tako da vjerujem još 10ak dana i to je to. Imat ćemo prilično stabilne verzije.
Hvala developerima s obje strane
Pozdrav.
Dali je ikako moguće iskljućiti smanjenje buke. Da objasnim dok pričam na telefon moj sugovornik čuje sam sebe to jest ima eho i jako teško je voditi razgovor. Ima opcija dok razgovaraš da ukljućiš ili iskljućiš smanjenje buke,dfaultno je postavljeno na uključeno.Kad tu opciju iskljućim nestane eho. Zato pitam dalije moguće negdje u postavkama to iskljućiti, sve sam pretražio i nisam uspio naći. Ukljućiti ili iskljućiti dok razgovaraš je dosta nespretno. Ili imate kakav drugi savijet.
Unaprijed se zahvaljujem.
Želim isprobati MIUI (nekako mi dosadio CheckROM).. Skinuo sam 2.1.20 verziju pa ne znam je li to dobro ili je neka druga verzija bolja? Prijedlozi?
Želim isprobati MIUI (nekako mi dosadio CheckROM).. Skinuo sam 2.1.20 verziju pa ne znam je li to dobro ili je neka druga verzija bolja? Prijedlozi?
Ma uvijek najnoviju
Prednosti/nedostaci MIUI-a? Ima li kakvih aplikacija da ne funkcioniraju na njemu i sl?
Prednosti/nedostaci MIUI-a? Ima li kakvih aplikacija da ne funkcioniraju na njemu i sl?
Na Desireu se s time nisam susreo. Meni najpotpuniji i najbolji ROM
???
Hvala i pozdrav svima.
Za prvo odeš u Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings>Menu tipka pa na Advanced>Use static IP
Za drugo se obrati kolegi bocicu,on je mislim dogurao do 10 dana korištenja bez punjenja. 
miui rom ima tu mogucnost,ustvari kad odredjenoj wifi mrezi dodjelis ip na mobu, kod miuia me trena u postavkama stavljati kvacixu na koristi staticki ip kao na ostalim romovima.ali ima veliku manu sto na miui ne rade mhl i otg,pa sam zbog toga presao na check rom.isprika na losoj gramatici,pisem sa moba i neznam zasto ne lovi beliko slovo i czs.
MIUI 2.1.20 je zadnji i ujedno najbolji.
Ima par uključenih featuresa direktno iz ICS-a (ne znam točno koji, može se naći u changelogsima.)
Kao što je kolega Mits rekao, MIUI je najpotpuniji, najfunkcionalniji, najfluidnij ROM koji možeš imati na Androidu.
Ne pričam gluposti (vjeruj mi).
Pregršt mogućnosti koje će ti ponekad dobro doći, postavke svega mogućega, fluidnost, neograničen broj home screenova.
Pregršt tema, zvukova, wallpapera (sve s neta i sve posebno možeš mijenjati)...
Osobna preporuka!
Evo kako to kod mene izgleda
MIUI 2.1.20 je zadnji i ujedno najbolji.
Osobna preporuka!
Sam taj IOS izgled ne mogu nikako probaviti, a ovako je inace odlican ROM..