Što više klikajte na XDA stranice da nam se što prije vrate.
Trenutno je na oko 7500, trebamo doći do 50.000 posjeta.
Zato, pomozimo našim pomagačima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav kolegama....
Imam jedno pitanjce: dosta sugovornika s druge strane slušalice kažu da se tiho čujem.. Tražio sam po opcijama ali nemogu nadoć kako da pojačam zvuk mikrofona, znam pojačat slušalicu tj da jače čujem sugovornika (tipke za pojačavanje glasnoće na boku uređaja) ali neznam mikrofon... pa ako je netko voljan pomoć.... živili, hvala
Da li su povezani možda jačina slušalice i mikrofona tj. drugim riječima, ako pojačavam ili stišavam zvuk u slušalici bočnim tipkama na uređaju ujedno pojačavam ili stišavam mikrofon?????
to sam pitanje i ja postavio, ali pošto valjda niko nema pojma, sam sam riješio.
Znači zovi nekog, i kada počnete razgovor, ljeva tipka, i isključi smanjenje buke. Meni pomoglo, svi mene čuju, a i više mi se ne pojačava ni smanjuje glas s druge strane kako mičem tel.
Probaj tako :))) poz
ovako momci, problem je sljedeći, sinoć nisam bio na kompu, a na mobu nije dalo pisati, zašto pojma nemam
uglavnom, problem je taj što je mikrofon na samom dnu mobitela, i jako često se prekrije šakom, tako da treba malo pripaziti kako se razgovara, kako se šaka drži i nema problema, da su fino montali mic s prednje strane sve bibilo fantastično jer je mob jako velik i taman bi bio kraj usta
mogu ja kak drukcije nadograditi na 2.3.5 jer mi yebeni kies zasteka svaki put na pripremi komponenti...al opet nebi htio izgubiti garanciju, da moram rootat ili nesto sl.
možeš, ima za skinuti officialni setup, dakle samo se pokrene .exe datoteka i to je sve, baci oko na youtube, tamo imaš i postupak i sve, bitno je samo da su ti instalirani driveri od kiesa, inače ti komp ne prepoznaje mob
Što više klikajte na XDA stranice da nam se što prije vrate.
Trenutno je na oko 7500, trebamo doći do 50.000 posjeta.
Zato, pomozimo našim pomagačima.
Zašto?
Tamo ti sve piše zašto je to. Vratit će se stranice sutra, isto kao i Wikipedija. Protestiraju zbog SOPA-e, PIPA-e i ACTA-e.
I ne pomaže ako klikaš s iste IP adrese tamo.
Pozdrav kolegama....
Imam jedno pitanjce: dosta sugovornika s druge strane slušalice kažu da se tiho čujem.. Tražio sam po opcijama ali nemogu nadoć kako da pojačam zvuk mikrofona, znam pojačat slušalicu tj da jače čujem sugovornika (tipke za pojačavanje glasnoće na boku uređaja) ali neznam mikrofon... pa ako je netko voljan pomoć.... živili, hvala
Da li su povezani možda jačina slušalice i mikrofona tj. drugim riječima, ako pojačavam ili stišavam zvuk u slušalici bočnim tipkama na uređaju ujedno pojačavam ili stišavam mikrofon?????
to sam pitanje i ja postavio, ali pošto valjda niko nema pojma, sam sam riješio.
Znači zovi nekog, i kada počnete razgovor, ljeva tipka, i isključi smanjenje buke. Meni pomoglo, svi mene čuju, a i više mi se ne pojačava ni smanjuje glas s druge strane kako mičem tel.
Probaj tako :))) poz
ovako momci, problem je sljedeći, sinoć nisam bio na kompu, a na mobu nije dalo pisati, zašto pojma nemam
uglavnom, problem je taj što je mikrofon na samom dnu mobitela, i jako često se prekrije šakom, tako da treba malo pripaziti kako se razgovara, kako se šaka drži i nema problema, da su fino montali mic s prednje strane sve bibilo fantastično jer je mob jako velik i taman bi bio kraj usta
ok, thanx hd22sb i pačo, živili...
mogu ja kak drukcije nadograditi na 2.3.5 jer mi yebeni kies zasteka svaki put na pripremi komponenti...al opet nebi htio izgubiti garanciju, da moram rootat ili nesto sl.
možeš, ima za skinuti officialni setup, dakle samo se pokrene .exe datoteka i to je sve, baci oko na youtube, tamo imaš i postupak i sve, bitno je samo da su ti instalirani driveri od kiesa, inače ti komp ne prepoznaje mob
Gdje je taj officialni setup?
Zahvaljujući kolegi Diplomatu, u mogućnosti sam snimiti kako izgleda korištenje SGSII na monitoru, pa evo 2 video zapisa:
1. Rad po korisničkom sučelju
2. Igranje igre na velikom zaslonu
meni je bilo isto tako.
Problem riješiš, uključi si WIFI na mobu, pa u postavke - o telefonu - aktualizacija softwera - aktualiziraj.
Meni uspijelo. :)
da, samo sto nemam aktualizaciju softwera..na 2.3.3 sam, ti si bio vjerojatno na 2.3.4..
Meni još jedna stvar nije jasna...tko pušta updateova za mobitele...operateri ili Samsung???!!! 
Tele2 služba kaže da oni nemaju veze sa tim...a Samsung call centar kaže mi da to operateri puštaju...WTF???!!!
Tele2 je još na 2.3.4 a ostali su na 2.3.5.
Zahvaljujući kolegi Diplomatu, u mogućnosti sam snimiti kako izgleda korištenje SGSII na monitoru, pa evo 2 video zapisa:
Ajde da i od Diplomata neke koristi,uozbiljio se vidim,konačno je zaboravio ljubljeni Iphone i prihvatio činjenicu da je SGSII bolji mobitel! 
I tko nam je naljutio sudy_freaka pa da su ga suspendirali,bit će da je popio kartone od jabučara,znaju oni to,uvuku te u flejmanje pa onda čoporativno prijavljuju. 

Koji nema postotak baterije out of box. xD
pozdrav.
Ima li itko e-mail klient na kome je moguće mijenjati - postavljati vremena sinkronizacije. Npr. želim da mi sinkronizacija maila u vremenu od 8:00 do 16:00 ide svake minute, 16-22 svakih pola sata, a ostatak svaka dva-tri sata.
Nekad davno na Desireu sam imao takav e-mail klient, a bio je u sastavu nekog rom-a.
Zna li možda netko koji klijent ima tu mogučnost?
Hvala.
pozdrav.
Ima li itko e-mail klient na kome je moguće mijenjati - postavljati vremena sinkronizacije. Npr. želim da mi sinkronizacija maila u vremenu od 8:00 do 16:00 ide svake minute, 1
Mislim da K9 Mail to ima,nisam 100 % siguran.
Koji nema postotak baterije out of box. xD
Ha ha,evo ga,nije mu dugo trebalo! Pa rootaj ga,šta ga maziš tolko,i stavi neki mod,10ak minuta posla. Evo,da vidiš kak to lijepo izgleda.
Opet mobitel od 3000 kn ne radi out of box... 
Nepopravljiv si vidim he he! To nije funkcija koja ne radi nego grafički izgled sučelja,pa nema veze sa out of box terminom.
Sta je to tethering manager vidio sam da mi cucla bateriju.
pozdrav.
Ima li itko e-mail klient na kome je moguće mijenjati - postavljati vremena sinkronizacije. Npr. želim da mi sinkronizacija maila u vremenu od 8:00 do 16:00 ide svake minute, 1
Mislim da K9 Mail to ima,nisam 100 % siguran.
Nema. Samo se mogu odrediti vemena sinhronizacije za svaki računn zasebno, ali ne i više vremena za pojedini račun.
Nepopravljiv si vidim he he! To nije funkcija koja ne radi nego grafički izgled sučelja,pa nema veze sa out of box terminom.
To nema mobitel od 3000 kn, zasad sam zadovoljan uređajem jedino par sitnica kao što su jeftin izleda i škripanje tu i tamo...
To nema mobitel od 3000 kn, zasad sam zadovoljan uređajem jedino par sitnica kao što su jeftin izleda i škripanje tu i tamo...
Ne slazem se sa izjavom da ima jeftin izgled,meni bas odlicno izgleda a i nikada ne skripi,iphone 4 mi je zveckao kada ga prodrmam radi klimave tipke za palit/gasit (poslao sam u servis radi toga i rekli mi da je u granicama normale)
Ne slazem se sa izjavom da ima jeftin izgled,meni bas odlicno izgleda a i nikada ne skripi,iphone 4 mi je zveckao kada ga prodrmam radi klimave tipke za palit/gasit (poslao sam u servis radi toga i rekli mi da je u granicama normale)
Nisam rekao da ne izgleda super ali ova kineska plastika mi se ne sviđa. Vjerujem da bi puno ljudi reklo da mobitel izgleda jeftino i klimavo ( bar pogledaj oko 3.5 mm utora ) ... :/
Nisam rekao da ne izgleda super ali ova kineska plastika mi se ne sviđa. Vjerujem da bi puno ljudi reklo da mobitel izgleda jeftino i klimavo ( bar pogledaj oko 3.5 mm utora ) ... :/
Stoji da kada drzis iphone 4 i galaxy s2,iphone ima bolji osjecaj u ruci i nekako djeluje otmjenije,ali opet je tezi i ako padne na pod zna se tko se izvuci deblji kraj,tak da nije losa ta plastika 
Pa jel ga drzis sa kljucevima,kovanicama u dzepu?
Zasto nemas foliju na ekranu?
Ja sam imao iphone 4 sa folijom i nakon 9 mj je bio kao nov,tak da bilo bi preporucljivo imati foliju
ako ga drzis u trapericama, nije ni cudo, ona vlakna uniste ovaj ekran.
a kod drzanja - bolji mi je osjecaj u ruci od iPhonea, i svida mi se sto je lagan, ali da zivcira me plastika, ali da nije nje, ne bi on bio ovako lagan. Ako ne nista, bar je stvarno izdrzljiva i meni sve ide ljepo na mjesto pa ne škripucka.
Jel ima neka folija za nas mob na kojoj ne ostaju packi od prstiju ?
edit: Nasao sam ovu na ebayu pa cu naruciti : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S2-i9100-Anti-Glare-Fingerprint-Screen-Protector-Matte-Film-Guard-/110762493021?pt=PDA_Accessories&hash=item19c9f5845d#ht_2318wt_1139
Onda kao sto je kolega rekao valjda od traperica,iako to je bas glupo...
vise stete mu cine vlakna trapera nego ključevi i kovanice