Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.335
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Vidim na Vipovom sajtu da imaju bijeli model od 32Gb, a kaj je s plavim, samo 16?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da samo 16 za sada a i kaj ce ti vise uzmi 16 i jacu SD karticu 

upravo sam ga rootao preko novog odina 3 ver 3.04 trajalo je 4 sekunde ,onog trokuta atomatski brise ! 

u back up je brz naporavio off roma , ufff  .., odoh tekmu gledat {#}

da mu puknem   SiyahKernel S3-v1.2.6 ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 20:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da li itko zna kakvu fintu da Gameloft igre pokriju cijeli ekran, a ne samo 480×800. Pise na igrama da su HD ali je stvarnost drugacija???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je zato sto jos nisu app opcenito prilagođeni 720p ekranima treba pricekat malo tek je mob izasao  

npr...probao sam tample run i izgleda ocajno dok nova 3, super ! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 20:53 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
daniel.hajdinjak666 kaže...

Da li itko zna kakvu fintu da Gameloft igre pokriju cijeli ekran, a ne samo 480×800. Pise na igrama da su HD ali je stvarnost drugacija {#} {#} !!!!

Zavisi što "ONI" podrazumjevaju po HD, oni {#} vjeruju da ne postoji veća reza, valjda!?

ATJ Lučko
17 godina

eto nakon samo 24h vrag mi nije dao mira i rootal sam ga ! :)

stavio sam ovu konbinaciju 

I9300BULF1 - CF-Root-SGS3-v6.3 + Siyah-s3-v1.2.6

{#} kad se malo kalibrira beterija cemo isprobat par costume romova {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sutra narucujem plavog :)
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
14 godina
protjeran

Da, to je jedno kaj pisu, a drugo kak to ispadne. Ali je to malo glupo kaj nema za HD rezu jer ove godine svi sibaju mobitele sa HD ekranima i na tim velikim ekranima je i najbolje za igrati takve igre, pa bi bilo steta da se ceka rjesenje predugo. Mozda ima na XDA neka aplikacija ili slicno...idem se tam boriti sa engleskim.{#}

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mnjikloh kaže...

EDIT: Svi kupci S3 imaju mjesec dana besplatnog gledanja Eurosporta preko eurosport player aplikacije.

neda mi GP da instaliram tj. javlja mi da ne podrzava nasu zemlju... jel se to moze kako zaobic 

15 godina

Da, to je jedno kaj pisu, a drugo kak to ispadne. Ali to je malo previše glupo kaj nema za HD rezu jer ove godine svi sibaju i imaju mobitele sa HD ekranima i na tim velikim ekranima je i najbolje za igrati takve igre, pa bi bilo steta da se ceka rjesenje predugo. Mozda ima na XDA neka aplikacija ili slicno...idem se tam boriti sa engleskim.{#}

Moj ti je prijedlog da sastaviš jedan mail Gameloftu u kojem bi u grubo sastavio nešto u smislu; "dečki, ili sredite igre u pravoj HD rezoluciji, ili ću pokrenuti na orumima širom svijeta temu na temu ima li igre u većoj rezoluciji od 800x400, ili koliko već", vjerujem da bi ih moglo ustrašiti {#}, a makar malo, kaj ne??!!

BTW; jednom prilikom sam prije nekih desetak godina naletio u Zagrebu na letke gdje se reklamira jedna spec klinika, za kralježnicu i ostale kosti i zglobove, mozak mi baš ne radi, pa se ne mogu sjetiti točne specifikacije, a koji su se falili da su liječili i specijalce iz Lučkog, uglavnom ukratko, došli oni u moj Klc jednom, kasnije te godine. Čula moja mater za njih i naručila se, a ja sam slučajno bio njoj u pratnji, i kada je došla na pregled, upitala je ona glavnog dr. mr. sci. prof. ak., "gospodine doktore, moj je sin u specijalcima iz Lučkog, kada su oni bili kod Vas na pregledima??!!", a doktor samo počne kao kakav šaran na suhom gutati zrak, bez tona, i s laganim gubitkom slike, bez ikakvog komentara niti u tragovima! Od tada nisam čuo više niti za njih, niti još manje za reklamu koga su liječili!

Tako bih predložio i tebi, malo priprijeti, može upaliti a tebi ne može naškoditi, nikako {#} !!

ATJ Lučko
14 godina
protjeran

A nemam im  kaj za govoriti jer su poceli pustati neke THD igre za te ekrane, samo im sporo ide. Trebali su se bolje pripremiti, ili staviti neki emulator il aplikaciju pa da se za sve skida ista igra?! Evo sad trazim nekaj na netu za Galaxy Note, jer im ne mislim placati za igre.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rapsrava
Ako vec nije postano, potvrdjen je Wolfson DAC i VGA snimanje u 120fps.
Ceka se Voodoo Sound za S3.
14 godina
neaktivan
4mal kaže...
mnjikloh kaže...

EDIT: Svi kupci S3 imaju mjesec dana besplatnog gledanja Eurosporta preko eurosport player aplikacije.

neda mi GP da instaliram tj. javlja mi da ne podrzava nasu zemlju... jel se to moze kako zaobic 

Skinuo sam ga preko samsung appsa i radi normalno

16 godina
neaktivan

Imam poteškoća sa update-om. Kod prvog paljenja uređaj mi je ponudio update ali iz nekog razloga nije mogao obaviti taj update putem wifi-a. Sada kada odem pod software update kaže da nema nikakvog update-a... Preko Kiesa ne ide jer kaže da ne podržava... Postoji li način da napravim taj update nekako?

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni je napravio up preko wi-fi.a bez problema (pod opcijama sam cehkirao upaj samo preko wi-fi-a, podatkovna veza mi je u tom trenutnku bila iskljucena) i na kiesu mi je ponudio bio isto ..hmmm cudno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel zna netko jel im je i plavi model u skladistu?

Za bijeli znam, a sluzba se ne javlja tak da ne uzmem plavi pa cekam tjedan dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam bio prekjučer kod njih da ih pitam kad će krenuti isporuke...lik me je pitao dok dođem na red jel hoću bijelog ili plavog...tako da ih valjda onda imaju već...govorim o t-mobileu

16 godina
neaktivan
4mal kaže...

meni je napravio up preko wi-fi.a bez problema (pod opcijama sam cehkirao upaj samo preko wi-fi-a, podatkovna veza mi je u tom trenutnku bila iskljucena) i na kiesu mi je ponudio bio isto ..hmmm cudno

Sjetio sam se zašto nije htio preko wifi-a, imam Iskon/Carnet net, PPPoE konekcija, znam da ima aplikacija za taj protokol ali nije mi radila na prijašnjoj Xperia-i, trebao bih probati sa S3. No nebitno sada, nije mi jasno zašto više ne pronalazi update, a Kies kaže da ne podržava, jel bi factory reset možda pomogao?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 13:48 (Minoza).
16 godina
8ax kaže...

Za bijeli znam, a sluzba se ne javlja tak da ne uzmem plavi pa cekam tjedan dana.

Zaboravi sam reć da pričam o Vipu.

Pošto mi je stari poslovni korisnik, nemože produljit ugovor prek interneta, a nemože produljit prek vikenda i ponedeljak je praznik, tak da u utorak će produžit i u četvrtak bi mi trebao stić mob.

15 godina
neaktivan
8ax kaže...
8ax kaže...

U vip-u ima plavi... ja sam prekjučer uzeo onu nj ponudu uređaj + dodatna oprema za 1kn... i ženska iz prodaje me pitala hoću bijeli ili plavi, tako da sam uzeo plavi i plavu dodatnu opremu...

17 godina

S3 je strava mob, taman reza za 4.8" ekran.. Samo kaj imam osjećaj da je GB (Xperia S) ipak nekaj bolje radi, spram ICS-a na S3, jest da potonji radi fluidno, al ipak se primjeti "fuš" na ICS-u..

Copilot v8 na S3, nije radila, a posle se smrzne svaki put, dok na xperiji uredno radi. Igra modern combat2, baca neke artefakte, al čini mi se i da sam na xperiji imal taj problem; Mireo dont panic isto ne šljaka, dok je na xperiji uredno radila.

Uglavnom mislim da  bi bilo dobro da ispoliraju ICS nekim updejtom kak spada...

Okrenul bench, i antutu baca score oko 12000, quadrant je oko 5300..

Da je OS na razini hardvera, di bi mu bio kraj..

Mada čak mislim da bi GB bolje radil na S3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma naravno da bi GB bolje radio, ICS je nedovršen i katastrofalan :( Custom ROMovi to poprave.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

A ima vec skoro desetak romova, i kernela, pa si stavite i bude radil bolje.

A svi brijete da je to PLAVI Galaxy, a uopce nije plavi, nego ljubicasti. Ako ga niste imali u rukama, dobro ga pogledajte prije online naruđbe. I ja sam si rekel isto, nikad bjeli, al kad sam ga videl u zivo reko, fala lepa... ono neka lila zenska boja?!

Trebalisu  kreteni napraviti mat crni i to bi bil Jac-Pot...

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

A svi {#} brijete da je to PLAVI Galaxy, a uopce nije plavi, nego ljubicasti. Ako ga niste imali u rukama, dobro ga pogledajte prije online naruđbe. I ja sam si rekel isto, nikad bjeli, al kad sam ga videl u zivo reko, fala lepa... ono neka lila zenska boja {#} ?!

Komentar je da na ovo nema komentara {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

A svi brijete da je to PLAVI Galaxy, a uopce nije plavi, nego ljubicasti. Ako ga niste imali u rukama, dobro ga pogledajte prije online naruđbe. I ja sam si rekel isto, nikad bjeli, al kad sam ga videl u zivo reko, fala lepa... ono neka lila zenska boja?!

Trebao je biti plavi, i taj uređaj je uživo meni bio ludilo, al šta ćeš kad su imali problema sa proizvodnjom, pa su morali promijenit i sad je taj modro sivi. 

Meni to baš nije lila, al dobro... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Trebao je, morao je biti plavi, i taj uređaj je uživo meni bio ludilo, al šta ćeš kad su imali problema sa proizvodnjom, pa su morali promijenit i sad je taj modro sivi. 

Meni to baš nije lila, al dobro... 

U smislu biti originalan, cijenim svaki i malo potez koji će donijeti i dobar rezultat, ma na žalost, ne uspijeva svaki puta {#} !

Mali OT, i ja bih volio HOX "stvarno" crni ili maslinasto zeleni, siguran sam da bi bio puuuno ljepši, naravno {#} ! 

BTW; koji je problem u pitanju, obzirom smatram da nešto pokrećeš, proizvodnju moba, tekar kada stvoriš polazno ishodište, plavi, tamno plavi, bilo kakav plavi poklopac, a sada ispada nazivno prijevara, ne namjerna, ali gorak okus je ostao!

ATJ Lučko
15 godina

ovaj.. imam pitanje.. stavil si 2 filma jer idem na malećki put, i kad ih doma pokušam pokrenut nemaju zvuk pa pretpsotavljam da mi trebaju neki programići za gledanje.. koji su po vašim iskustvima najbolji za koristit na mobitelu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MX Player.
14 godina
protjeran

Skoni si Mobo Video Player Pro. Badava ti je na marketu.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nažalost nema ni na jednome zvuka a na laptopu ima zvuk.. film ima .mkv format.. (na kompu imam sve isto več god-dvoje i samo doinstaliravam sve potrebno pa ni neznam kaj sam inst za taj format gledanja)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice