Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.335
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

A to su ti rarne inacice za razna podrucja, tj. zemlje. Stavi taj koji mislis (ako je custom rom) i nema problema, a ako je stock onda stavis onaj koji je barem za europske zemlje i treba ti raditi. Meni rade.

daniel
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Dal ko zna kaj znači ovo: o uređaju, osnovna verzija I9300XXLEF?

Inače nema veze ak stavim ROM, I9300XXLF2?

Pretpostavljam da je to kad je ROM napravljen...

To je samo oznaka modema, nije bitno koji staviš. (tj. bitno je, ali ne toliko)

Ugl., o modemu ti ovisi koliko će se uređaj mučiti sa hvatanjem mreže, tako da može trošiti nešto više baterije ili manje, ovisno jel bolji ili lošiji.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Da u pravu si, al ako ce stavljt custom rom onda u paketu vec ima vise modema, pa ih moze mjenjati

Edit;

Mislil sam na CSC.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 22:19 (daniel.hajdinjak666).
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Da u pravu si, al ako ce stavljt custom rom onda u paketu vec ima vise modema, pa ih moze mjenjati.

Nije ti to uvijek tako ;) 

Rijetko dobivaš modeme u paketu, a netko još manje zna uopće za njih.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Nikako da "skontam" kako da se za vrijeme surfanja (stock browser) tekst prilagoni zaslonu tj. zumiranju ...inače je to na SGS 2 i HOX-u bilo automatski sa "double tap on tekst" :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Nikako da "skontam" kako da se za vrijeme surfanja (stock browser) tekst prilagoni zaslonu tj. zumiranju ...inače je to na SGS 2 i HOX-u bilo automatski sa "double tap on tekst" :S

Nije to bilo ni na S II dok ne bi omogućio u opcijama. U opcijama moraš namjestit da ti prilagodi tekst.

13 godina
neaktivan

ako se ne varam, mislim da sam u nekoj recenziji pročitao da se ne može to napraviti....

EDIT: moja greška

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 22:44 (mister11).
17 godina

Kaj ima neko link za stock offical firmware, za naše područje?

U slučaju da nekaj krene nizbrdo{#}...

Kaj vama radi ona opcija, ak je lice okrenuto prema ekranu, da se ekran ne gasi, a ak pomaknemo u stranu ekran se gasi, tak nekaj, znate na kaj mislim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 23:18 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da radi al moras bit u osvjetljenom prostoru 

mani je veca fora za ss samo predjem prek ekrana izgleda.. kao neki mađionicharski trik :D...

puno vise gesta ima u 3-ci nego u sII me like it ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Kaj ima neko link za stock offical firmware, za naše područje?

http://www.sammobile.com/firmware/

Tu su ti svi Samsung firmovi.

14 godina
protjeran

A ovi nisu normalni... N.O.V.A. ima 1.7 GB a Max Payne 1.4 GB za skidanje... Sad mi je zal kaj nisam uzel 32 GB. Al nema veze jer je razlika od 16 GB u telefonu 300 kuna, a ja za 250 kupim 32 GB mem. karticu, al svejedno...igre su ogromne. I ako snimam s kamerom na 1080p jedna minuta zdere 200 MB?!{#}

EDIT;-dal je ko probal kakav stylus' Ima ih na njuskalu, al ne vjerujem tima za po 20-40 kuna?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 0:21 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

haha imam obje igre al na sd-u

zato je best opcije 16+64sd+50dropbox...p.s i ovih 16 je zapravo 12, jer 4 zdere u sartu os i djidjabaje njegove 

stavis par mkv filmova i mp3ca , ako erxperimetrisah 3,4 bac upa + costume romova da imas sve najednom mjestu pa da vidis kak se brzo sve popuni 

a neko gore je reko da kaj ce nam 34gb ! eto zasto nam treba , ovo nije vise mobitel nego malo racunalo nesto manje od tableta {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 0:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dal prije stavljanja custom ROM-a, moram stavit drugi kernel, il mogu ostavit stock kernel i stavit samo custom ROM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam pitanje, pa ako vam se da obratiti pozornost kod idućeg poziva/razgovora da vidite dali se i vama ovo dešava. Dakle, nakon uspostave poziva, svejedno dali ja zovem ili netko mene zove, nakon 3-4 sekunde mi se na cca dvije sekunde prekine razgovor, kao da izgubi signal, a nakon toga je sve normalno. Ovo se dešava svaki put prilikom razgovora.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

stavio sam zadnju omegu + siyah kernel isto i sve sljaka super ali pod osnovnom verzijom mi pise I9300BULF1

jel to ok , nisam radio wipe samo sam nadogradio sa off roma na omegu 

p.s prebacio sam mkv od 720p ali nema zvuka i preko mx playera hmmm ? dok sa divixima nema problema ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 12:37 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne prvo costume rom onda kernel a i wipe ako zahtjeva isti 

17 godina
Minoza kaže...

Imam pitanje, pa ako vam se da obratiti pozornost kod idućeg poziva/razgovora da vidite dali se i vama ovo dešava. Dakle, nakon uspostave poziva, svejedno dali ja zovem ili netko mene zove, nakon 3-4 sekunde mi se na cca dvije sekunde prekine razgovor, kao da izgubi signal, a nakon toga je sve normalno. Ovo se dešava svaki put prilikom razgovora.

Imal sam slični slučaj, al samo jedanput mi se dogodilo, posle je bilo sve ok..

Kakav vam je signal na S3? Na xperiji sam imal ful signal, dok na S3 imam signal 2od 4 crtice? Al kolko sam čital, naišel na taj "problem" i kod ostalih korisnika. Jel opće postoji rješenje za taj problem ili..?

Kaj se može deinstalirat prek titanium backup, onaj bloatware, tj nepotrebno smeće?

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Minoza kaže...

Imal sam slični slučaj, al samo jedanput mi se dogodilo, posle je bilo sve ok..

Kakav vam je signal na S3? Na xperiji sam imal ful signal, dok na S3 imam signal 2od 4 crtice? Al kolko sam čital, naišel na taj "problem" i kod ostalih korisnika. Jel opće postoji rješenje za taj problem ili..?

Kaj se može deinstalirat prek titanium backup, onaj bloatware, tj nepotrebno smeće?

Dali možda znaš da li si ti nešto napravio u međuvremenu pa je prestalo ili...? Također, čini mi se da ne želi napraviti update zato što ima ukeširan od prije negdje, dio je uspio skinuti i to je sad ja mislim ostalo pa svaki put odbija skinuti, možda sam u krivu doduše... Kako mogu napraviti wipe? Dali trebam root i recovery za full wipe?

14 godina
protjeran

1. Stavljas romove i kernele neovisno kak hoces. Mozes custom rom sa stock kernelom i obrnuto.

2. Da, sa Titaniumom obrises sva preinstalirana sranja koja ti ne trebaju, tj. blotware. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

jel mi moze neko odogovorit na postavljeno pitanje gore ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://galaxys3root.com/galaxy-s3-tutorials/how-to-backup-and-restore-rom-on-rooted-galaxy-s3/        -- - ------    @Minoza, sve potanko objašnjeno nemreš fulat u vezi rootanja itd, rootal sam mob s tog linka...

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300

http://www.jayceooi.com/category/how-to/page/2/

http://www.addictivetips.com/mobile/top-15-apps-to-install-after-rooting-your-android-device/.... Ima dobrih stvari, za one kaj nemaju custom ROM, a mob im je rootan...

Samo je prestalo od sebe u vezi poziva...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 13:48 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zasto nemogu kupit chainfire3Dpro verziju na GP probao sam i alter marekta je nabavit ali kad se instalira ikone za isti nema grrr  ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9300&r=1#regiona

Tu sam našel firmware, Croatia, T-mobile, Vipnet...

Kaj nema nigde, Open Croatia?

Pošto mi mob radi na sve mreže...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

nebitno ti je stavi bilo koji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9300&r=1#regiona

Tu sam našel firmware, Croatia, T-mobile, Vipnet...

Kaj nema nigde, Open Croatia?

Pošto mi mob radi na sve mreže...

Pa flashaj za neku drugu državu.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
16 godina
neaktivan

Probao sam hard reset, tokom poziva mi i dalje prekine nakon 2-3 sekunde na cca dvije sekunde. Ovo me sad već jako smeta, ako drugi nemaju taj problem, mislim da ću napraviti reklamaciju. Na XDA nisam našao ništa o tome... Ima li netko još ovdje da je u tMobile uzeo uređaj pa da mi potvrdi ili opovrgne ovaj problem?

Također, i dalje mi ne pronalazi nikakav update, a Kies kaže da ne podržava firmware update za moj uređaj... {#} Možda bi novi firmware pomogao, dali mogu sa 100% sigurnošću vratiti nakon root-a i flashanja firmware-a da ne piše "modified" tamo di već to piše nakon ove procedure, tako da mogu ostvariti pravo na reklamaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Također, i dalje mi ne pronalazi nikakav update, a Kies kaže da ne podržava firmware update za moj uređaj... {#} Možda bi novi firmware pomogao, dali mogu sa 100% sigurnošću vratiti nakon root-a i flashanja firmware-a da ne piše "modified" tamo di već to piše nakon ove procedure, tako da mogu ostvariti pravo na reklamaciju?

Minoza to i meni javlja, valda zbog toga, kaj već ima najnoviju verziju softvera...

Što se tiče root-a, neki vele da nema veze kaj je mob root-an i da prolazi, neki vele pak da ne priznaju garanciju...

Your device does not support software upgrading via kies...

how to unroot...

http://www.google.hr/search?q=how+to+unroot+galaxy+s3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Mislim da si moraš prvo stock firmware skinut.. Nek me neko ispravi ak griješim...

EDIT: Mislim da i ja imam taj "problem", al to prekine na stotinku sekunde...

Kak je kod vas ostalih, nek neko malo još preispita taj problem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 15:06 (zvonac).
16 godina
neaktivan

Ok... kad meni vrag neda mira, ušao sam u download mode, ne mogu van iz toga... Ima li siguran način da iziđem a da se mobu niš ne desi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

udji sad u cwm i restartaj mob

bdw cekam gore na 2 pitanja da mi se odgovori {#} helo !

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 15:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Minoza kaže...

Ok... kad meni vrag neda mira, ušao sam u download mode, ne mogu van iz toga... Ima li siguran način da iziđem a da se mobu niš ne desi?

Izvadi bateriju.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice