Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.383
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
4mal kaže...

znaci nije otkljucan mob iako samo uredjaj kupujem u vip u ako sam dobro shvatio 

ja sam ga kupio u vipu samo uredaj i nije bio zakljucan i nije imao vipovih sr***a.

u tele 2 sam trazio micro sim i nisam nista platio,jedino im je trebalo neko vrijeme da je aktiviraju.

edit: utipkao sam *#1234# da mi izbaci firmware da ga mogu skinut ako zatreba i ispada da imam neki azijski

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:40 (mnjikloh).
16 godina
neaktivan
In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan

Evo nekih slikica, nije baš neka kvaliteta.

Boja ti se zna preljevati od sive matalik, tamno ljubičaste, plave...

Sve u svemu boja je ok.

Što se tiče otisaka prstiju, ostaju i na ekranu i na kučištu.

13 godina
neaktivan

jel ima nekog ko se predbilježio na mobitel oko 13.6?? jel su vas zvali do sad????

15 godina
mister11 kaže...

jel ima nekog ko se predbilježio na mobitel oko 13.6?? jel su vas zvali do sad????

zvali još u subutu iz SZK u tcomu... ali na kraju ne dobiš 300kn popusta kako su najavljivali... ako želiš mob s popustom oni moraju pisati zahtjev u ZSK i onda ako odobre i tralalalalala... ugl treba se onda čekati još 3-5dana na mob (takvu sam ja inf dobil)

16 godina
neaktivan

Meni evo danas konacno prebacili broj iz tele2 u tScum pa poslije posla idem pokupiti mob i potpisati ono go*no od ugovora. Uzimam bijelu 16GB verziju. Javim dojmove. {#}

edit

Jel ima netko da je uzimao vec od njih? Koja je revizija uredaja i dali je bilo problema?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 10:54 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...
Bojica kaže...

ja osobno nisam igrao igre još na njemu jer ga imam od pon, ali bio jučer kod mene neka bliža rodbina (neznam objasnit kaj od rodbine jer je jako komplicirano obit stablo) i imaju klinca od 7god i on bi igral "kokoši koje se bacaju" i skinem mu igru, i nakon nekih 1h igranja mob je bio malo topliji na podrućju di se nalazi baterija, ali ostatak moba nije uopče bio vruć...

btw... upravo našao mobu grešku... kada ga sa usb-om spojim na komp radi super na windovsima, mac os-u, ali ako ga spojiš na linux, samo se puni mob... ostalo ko da nije ništa spojeno sa računalom...

Mozda to ima veze sa MTP nacinom prijenosa?

neznam... jučer sam pokušal prebacit par pjesmica da imam šta slušat jer sam išao na put u neki kraj di je civilazija rekla kraju doviđenja, (čak sam 3g sig imal samo u snovima), i pola puta smo išli sa navigacijom od moba nakon šta smo se skinuli sa autoputa... i mogu reći da fantastično radi... baterija je izdržala 18h, s time da je navigacija radila 3h najmanje...

16 godina
neaktivan

evo sam ga i ja kupio. jedina zamjerka mi je glatka pozadina. no hebo to, mob je pila ipo.

EDIT: skinuo sam Moborobo neki free program i s njim prebacio sve kontake, poruke i multimediju sa Nexus S-a. kontakti su mi sad dupli...

Zna li tko kako izbrisati duple kontake, bez pojedinacnog odabira?

Zna li tko kako izbrisati stare backup-e sa gmaila, od prethodnih uredjaja?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 14:28 (hrabri zec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrabri zec kaže...

evo sam ga i ja kupio. jedina zamjerka mi je glatka pozadina. no hebo to, mob je pila ipo.

EDIT: skinuo sam Moborobo neki free program i s njim prebacio sve kontake, poruke i multimediju sa Nexus S-a. kontakti su mi sad dupli...

Zna li tko kako izbrisati duple kontake, bez pojedinacnog odabira?

Zna li tko kako izbrisati stare backup-e sa gmaila, od prethodnih uredjaja?

Hvala!

heh ja sam prije imal galaxy y i sve memoriral na gmeil kontakte... i sad kad sam kupio ovaj sam samo kliknul da ih sve preuzme i stvar riješena i najlakša po meni..

16 godina

Uf, zadan mi je ultimatum, ako se ošišam zagarantiran mi je S3.

{#}

BTW, jel tablet mode dobro radi na S3? (Paranoid Android)

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:20 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bojica kaže...

neznam... jučer sam pokušal prebacit par pjesmica da imam šta slušat jer sam išao na put u neki kraj di je civilazija rekla kraju doviđenja, (čak sam 3g sig imal samo u snovima), i pola puta smo išli sa navigacijom od moba nakon šta smo se skinuli sa autoputa... i mogu reći da fantastično radi... baterija je izdržala 18h, s time da je navigacija radila 3h najmanje...

Koja navigacija??? predpostavljam ona njegova standardna??? zanima me hoće li raditi na njiemu navigacije koje sam imao na S2 (sygic, igo, copilot..) ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:35 (Prim).
15 godina
Prim kaže...
Bojica kaže...

Koja navigacija??? predpostavljam ona njegova standardna??? zanima me hoće li raditi na njiemu navigacije koje sam imao na S2 (sygic, igo, copilot..) ??

sygic.. tu sam skinuo jer sam na nekom forumu vidio kao da je free ta nav... ali vidim da nije.. jel znaš neku jako dobru a da je free?? od kad sam ju ukljućil, pa do mjesta odredišta promašila je jedino vrijeme i to za samo 1min... i to samo zato jer smo se na jednom mjestu vozili mrvicu iznad ograničenja :D

15 godina
Bojica kaže...

... i najlakša po meni..

samo je problem što mnogim Android korisnicima i to predstavlja problem.

A ne može bolje/lakše. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
15 godina
sudy_freak kaže...
Bojica kaže...

... i najlakša po meni..

samo je problem što mnogim Android korisnicima i to predstavlja problem.

A ne može bolje/lakše. 

ja sam rekao za sebe...nemogu govorit o tuđim stajalištiam šta je njima najlakše..

btw jel koristi tko onu chetOn aplikaciju i za šta ona služi?? (pitam jer moj prijašnji android nije imal tu aplikaciju...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 17:23 (Bojica).
16 godina
neaktivan

ChatOn ti je Samsungov WhatsApp. Dobra aplikacija i nema vremensko ogranicenje kao WA

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

aaa... a kolko pa ljudi uopče koristi u aplikaciju??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa dosta, bar ovih koje ja znan. Doduse ja san ih i navuka da se registriraju.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

a ok... onda ču se raspitivati dali tko to koristi... jer kod nas su svi na 0.facebook.com, a oni rijetki koji se moraju svijećama tražit su čak i na skypu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

A ne mozes vjerovat.... Imam 5 countsa a mob je ostao u boot loop-u...

Sad ako ga odfuram u VIP reci ce da ne priznaju garanciju. Zna itko gdje da skinem stock kernel pa da probam???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel ovo uobičajeno? (iz tmboilea mob)

0 0 hvala 0
15 godina
evil zlayo kaže...

jel ovo uobičajeno? (iz tmboilea mob)

naravno da je normalno kada imaš zadnji Android ROM.

Tako je i nama bilo kada smo kupili S2 i kad nije bilo nadogradnje do 2.3.4

Sada, čekajte {#} 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

A ne mozes vjerovat.... Imam 5 countsa a mob je ostao u boot loop-u...

Sad ako ga odfuram u VIP reci ce da ne priznaju garanciju. Zna itko gdje da skinem stock kernel pa da probam???

Opisi malo kako si ostao u  bootloopu. Jesi li napravio iti jedan backup? 

I nije dovoljno samo resetirati cunter jer ti pod statusom uređaja piše "uređen"

Evo što je Chainfire napisao:- Use Triangle Away to reset the flash counters, and pull the battery immediately after rebooting starts
- Boot into recovery and perform a wipe, and pull the battery immediately after rebooting starts
- Go to SamMobile and get the stock firmware for your region
- Flash that stock firmware on your device
- Let Android boot, go through device setup (without doing any logins) until Android is fully usable again
- Reboot
- Wait at least 10 minutes
- Check Settings->About device->Status and make sure Device status is not "Modified"
- Perform another factory reset
- Boot into download mode and make sure the flash counter and system status are all set to official

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 19:28 (mnjikloh).
14 godina
protjeran

Da, slijdit cu ovo kaj si napisal, a vidim da si ga i ti uzo u VIP-u pa mi daj molim te reci tocno koji firmware imas da znam skinuti?

A u boot loop-u sam ostal tako da kad sam stavil Siyah 1.2.6 kernel sve je radilo ok i najednom ono zasteka i nikud nikam. Prije toga sam sve pocistil i napravil backup sa Titaniumom. Ne znam kak se to desilo, al evo SGS S2 sam preko 30 puta flesal i sve je bilo ok?!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 19:36 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, slijdit cu ovo kaj si napisal, a vidim da si ga i ti uzo u VIP-u pa mi daj molim te reci tocno koji firmware imas da znam skinuti?

A u boot loop-u sam ostal tako da kad sam stavil Siyah 1.2.6 kernel sve je radilo ok i najednom ono zasteka i nikud nikam. Prije toga sam sve pocistil i napravil backup sa Titaniumom. Ne znam kak se to desilo, al evo SGS S2 sam preko 30 puta flesal i sve je bilo ok?!

kupio sam ga u vipu ali samo uredaj tako da nije brandiran firmvare.imas na samfirmware bas vipov za hrvatsku pa probaj taj.

Vidim da i ljudi koji su kupovali u t mobileu samo uredaj imaju isti firmware i csc kao i ja ali nemam pojma zasad kako doci do njega.ima ga na samfirmware ali sa totalno desetim csc-om.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 19:49 (mnjikloh).
14 godina
protjeran

A to mi i jedino preostaje da probam. Samo kak ono ide kad ga skinem... unzip i onda dobim posebno rom, kerne,l csc i kak to onda sve odjednom ubacim u Odin??? Daj mi reci jer sam do sad uvijek flesal jedan po jedan???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas sam postao ponosni vlasnik S3 {#}

Ludilo je uređaj, ne ispuštam ga iz ruku. Kupljen u tScum, bijeli, 16GB na trajni nalog od zwei godine 2200kn. {#} Ne znam na koju foru jer mi je lik prošli tjedan rekao 3100kn, tako da mi je ovo bilo ugodno iznenađenje.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A to mi i jedino preostaje da probam. Samo kak ono ide kad ga skinem... unzip i onda dobim posebno rom, kerne,l csc i kak to onda sve odjednom ubacim u Odin??? Daj mi reci jer sam do sad uvijek flesal jedan po jedan???

Onda si jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako krivo flešal.

14 godina
protjeran

Na kaj mislis? Ja pitam za stock firmware jer njega nikad nisam? Ako znas kak ide stock gore, ajd mi onda objasni u kratko?? Hvala!

Ovo jeda po jedan govorim za custom romove i kernele i to znam kak ide.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:10 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kolko ja znam, sa Odinom se flashaju 3 datoteke odjednom (pda pod pda, csc pod csc i modem pod phone, tak nekak kolko se se sjecam)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Daj samo molim te pogledaj koj firmware imas jer se ne mogu ulogirat na samFirmware, pa mi napisi na PM. Hvala

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice