Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.383
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Kordy kaže...
alien kaže...

Evo, stigao i meni danas.

Curama se jako sviđa, tako da se več isplatio {#}.

...Šalim se... Mob je dobar, u par sati igranja s njime još mu nisam našao nikakvu zamjerku.

Koliko se grije u igrama (u normalnim igrama a ne ptičurinama) i tijekom surfanja? (pitanje se odnosi na sve korisnike)

Nisam još igrao previše s njime, al mogu reći da je često topao... mobitel naravno {#}

scientia est potentia
16 godina
Mitsuoka kaže...
stiffler kaže...

aha, tek sam sad vidio godište u profilu.

Sve mi jasno sad

Ma neka nam još objasni kako će prebaciti file od 10GB na FAT32....

Pa ukupno filmovi imaju 10GB, a ne svaki pojedinačno.

Pod 5GB filmovi/slike mislim na ono šta snimim ili slikam.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
15 godina
Kordy kaže...
alien kaže...

Evo, stigao i meni danas.

Curama se jako sviđa, tako da se več isplatio {#}.

...Šalim se... Mob je dobar, u par sati igranja s njime još mu nisam našao nikakvu zamjerku.

Koliko se grije u igrama (u normalnim igrama a ne ptičurinama) i tijekom surfanja? (pitanje se odnosi na sve korisnike)

ja osobno nisam igrao igre još na njemu jer ga imam od pon, ali bio jučer kod mene neka bliža rodbina (neznam objasnit kaj od rodbine jer je jako komplicirano obit stablo) i imaju klinca od 7god i on bi igral "kokoši koje se bacaju" i skinem mu igru, i nakon nekih 1h igranja mob je bio malo topliji na podrućju di se nalazi baterija, ali ostatak moba nije uopče bio vruć...

btw... upravo našao mobu grešku... kada ga sa usb-om spojim na komp radi super na windovsima, mac os-u, ali ako ga spojiš na linux, samo se puni mob... ostalo ko da nije ništa spojeno sa računalom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 7:03 (Bojica).
16 godina
neaktivan
Bojica kaže...

ja osobno nisam igrao igre još na njemu jer ga imam od pon, ali bio jučer kod mene neka bliža rodbina (neznam objasnit kaj od rodbine jer je jako komplicirano obit stablo) i imaju klinca od 7god i on bi igral "kokoši koje se bacaju" i skinem mu igru, i nakon nekih 1h igranja mob je bio malo topliji na podrućju di se nalazi baterija, ali ostatak moba nije uopče bio vruć...

btw... upravo našao mobu grešku... kada ga sa usb-om spojim na komp radi super na windovsima, mac os-u, ali ako ga spojiš na linux, samo se puni mob... ostalo ko da nije ništa spojeno sa računalom...

Mozda to ima veze sa MTP nacinom prijenosa?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 8:40 (Minoza).
14 godina
neaktivan

Ja neznam dali se vi to zezate ili stvarno gledate filmove na mobitelu koji ima 5cm dijagonale?

Pa pogledajte si ko ljudi filmove na tv-u, komp-u.

Meni osobno je 8gb dosta. 5gb na softver i aplikacije, 3gb za muziku, slike i video sa kamere svakih tjedan dana stavim na komp, ima negdje oko 3-4gb.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Ja neznam dali se vi to zezate ili stvarno gledate filmove na mobitelu koji ima 5cm dijagonale?

Pa pogledajte si ko ljudi filmove na tv-u, komp-u.

Meni osobno je 8gb dosta. 5gb na softver i aplikacije, 3gb za muziku, slike i video sa kamere svakih tjedan dana stavim na komp, ima negdje oko 3-4gb.

Vidiš, svakog ljeta radim kao čuvar na splitskom ljetu. Onda kada navečer sam čuvaš pozornicu i opermu u Saloni, bez pristupa struji, a laptopu ti iscuri baterija, dobro je imat nesto kao backup, a tada te uopće nije briga na kolikom ekranu gledas film. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Spojiš mob s telkom i gledaš?

Na poslu dobro dođe

0 0 hvala 0
13 godina
>ja sam prije gledo na c905 filmove i to on ima 6 ipo cm dijagonale;ovi danas imaju duplo vecu dijagonalu i uzitak je gledat film na ekranima poput one xa notea i sgs3 jer su hd super boja i fkt dosta veliki da mogu uzivat u fimovima. s ekipom naravno gledamo na telki,al mi je gust kad se zavalim u kreveta s takvim mobom poput s3 i gledam na amoledu :D
Btw dali ima s3 onubfunkciju da streamam cideo prek wifi na telku to mi je super na htcovim mobitelima
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
>ja sam prije gledo na c905 filmove i to on ima 6 ipo cm dijagonale;ovi danas imaju duplo vecu dijagonalu i uzitak je gledat film na ekranima poput one xa notea i sgs3 jer su hd super boja i fkt dosta veliki da mogu uzivat u fimovima. s ekipom naravno gledamo na telki,al mi je gust kad se zavalim u kreveta s takvim mobom poput s3 i gledam na amoledu :D
Btw dali ima s3 onubfunkciju da streamam cideo prek wifi na telku to mi je super na htcovim mobitelima

To je postojalo i na S II.... Sad je ta funkcija bogatija, pogotovo ako doma imaš Samsung TV, onda možeš sve i svašta.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Istina, funkcija "AllShare" je predobra. Samsung mobitel + Samsung TV = Win. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
Al recimo ak imam lg tv i wifi dongle Prek htca sam stremao sve prek tog wifia
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Al recimo ak imam lg tv i wifi dongle Prek htca sam stremao sve prek tog wifia

Opet mozes streamat, ali imas manje funkcija nego da streamaš preko Samsung SMART TV-a. 

13 godina
A znam... Al barem to... Imam full hd samsung tv iz 2008. Od 47 inca al jebes to kad nemrem nis... Nije smart tv
Sad sam na sgs2 trenutno idem isprobat ovaj wifi sharing
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas dok sam čekao svoj htc one x sa servisa u tcomu sam se malo dočepao s3-a.

mobitel je stvarno super i žao mi je što ga nisam uzeo.Čini se dosta fluidnijim nego hox iako je taj launcer koji koristi s3 nekako graficki manje zahtjevan nego sense na htc-u.kao da ima manje efekata.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pa ima manje,zato mi se vise svida sense ui od touchwiza jer ima vise efekata i tak... Sad to ovisi od korisnika do korisnika
max
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...
Pa ima manje,zato mi se vise svida sense ui od touchwiza jer ima vise efekata i tak... Sad to ovisi od korisnika do korisnika

I meni je ljepši a sad dal bi to mjnjao za glatko izvođenje to je pitanje

17 godina

pa ja nemrem vjerovat , odlucih dns ubost s3 al samo uredjaj na rate (jer imam tarifu koju moram vuc do 4mj sljdece godine :/)

i zovem svijet media ,treba pricekat 3-4 dana uz polog od 400 kn i jos su 500kna skuplji !

pa sad vip kod kojih je 500 kn jeftiniji ali vip sluzba nema uvid u kolko ih ima na lageru i i u kojim  poslovnicama ,uzas ! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 18:52 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Danas dok sam čekao svoj htc one x sa servisa u tcomu sam se malo dočepao s3-a.

mobitel je stvarno super i žao mi je što ga nisam uzeo.Čini se dosta fluidnijim nego hox iako je taj launcer koji koristi s3 nekako graficki manje zahtjevan nego sense na htc-u.kao da ima manje efekata.

maks0806 kaže...

Jesam ja jedini koji odmah instalira featherweight launcher (Zeam)?

16 godina

Ajd sad meni kao totalnom njuberu za android pojasni šta je to pa da ga i ja installiram :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ajd sad meni kao totalnom njuberu za android pojasni šta je to pa da ga i ja installiram :D

Launcher koji koristi 8-9MB RAMa.

Mislim da to nema koristi ako ne flashas rom bez TouchWiza/Sensea jer onda TW/Sense svejedno ostaje u RAMu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 19:31 (8ax).
16 godina

Neznam dal bi to radio. Moram pogledat koliko je komplicirano.Neda mi se baš zahebavat više s tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tko čeka - dočeka. pokupio sam svoj primjerak galaxya prije par sati. nisam znao što očekivati jer ga nisam probao prethodno. no, u ovih par sati koliko ga koristim, mogu reći samo jedno - i'm blown away. mobitel je uistinu nevjerojatan. možda je to zbog mog neiskustva sa kvalitetnim mobitelima (koristio sam xperiu mini, wildfire, a  do nedavno sony xperia s). 

3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

ima li tko plavi ili kako vec SIII? ajte malo komentara na boju i otiske prstiju. trebao sam danas ici po njega al sam zakasnio.....  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

pa ja nemrem vjerovat , odlucih dns ubost s3 al samo uredjaj na rate (jer imam tarifu koju moram vuc do 4mj sljdece godine :/)

i zovem svijet media ,treba pricekat 3-4 dana uz polog od 400 kn i jos su 500kna skuplji !

pa sad vip kod kojih je 500 kn jeftiniji ali vip sluzba nema uvid u kolko ih ima na lageru i i u kojim  poslovnicama ,uzas ! 

Prijatelju, ljutnja ti nema uporište, ako sam dobro te dobro skužio, obzirom kada mob kupiš ili ćeš ga kupiti u Svijetu Madija, onda ćeš ga dobiti full otključanog, bez prčkanja od strane VIP-ovih stručnaka {#}, što u VIP-u rečimo nije i tu se javlja rečimo ona razlika 500 ćuna kod otključavanja, ako želiš na neku drugu mrežu!! {#}

ATJ Lučko
17 godina

znaci nije otkljucan mob iako samo uredjaj kupujem u vip u ako sam dobro shvatio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
4mal kaže...

pa sad vip kod kojih je 500 kn jeftiniji ali vip sluzba nema uvid u kolko ih ima na lageru i i u kojim   poslovnicama ,uzas !

Prijatelju, ljutnja ti nema uporište, ako sam dobro te dobro skužio, obzirom kada mob kupiš ili ćeš ga kupiti u Svijetu Madija, onda ćeš ga dobiti full otključanog, bez prčkanja od strane VIP-ovih stručnaka {#},  što u VIP-u rečimo nije i tu se javlja rečimo ona razlika 500 ćuna kod otključavanja, ako želiš na neku drugu mrežu!!  {#}

Otključavanje je inače oko 200kn, a to jednostavno sam napraviš.

17 godina

e da sad me zanima kolko kosta prebacivanje broja na micro sim karticu ? kod t-mobilea

jel mogu sa ovog linka

http://www.cellunlocker.net/unlock-samsung-galaxy-s3-iii.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 21:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

e da sad me zanima kolko kosta prebacivanje broja na micro sim karticu ? kod t-mobilea

Sama zamjena kartice ti je besplatna, samo dodjes i kazes da hoces mini sim, daju ti je, aktiviraju u susatavu kad ostanes bez mreze ugasis mob, stavis micro sim, upalis i amen.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina

da i jos kad dojem tamo sa s3(nije kupljen kod njih) malo ce me cudno gledat :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:18 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo mene opet svog ogorčenog što me još nitko iz t-mobajla ne kontaktira. Dal su koga od vas u međuvremenu nazvali iz dotične, sasvim neorganizirane tvrtke? I opet, naravno, imam par pitanja. Vidim da je t-mobile uvrstio i plavog na popis uređaja pa me zanima dal ćemo si ga moći birati kad nas nazovu konačno(korisnička ili insiderska informacija)? Izričito sam napomenuo da želim plavog iako mi je već zamalo svejedno od čekanja. Druga stvar, pošto ga već nekolicina vas ima, zanima me dali je tih 50 GB na dropboxu zauvijek ili samo na godinu dana? Ovo potonje sam negdje načuo pa samo provjeravam informaciju. Ili je neka druga situacija s dropboxom. I da, microSIM ili SIM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 22:21 (dassa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice