"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.274.612
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Redmi 3s, Redmi 4a, ili Redmi 4? I gdje ga uzeti? Mobitel je za curu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Gdje si ga kupio?

14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

molim vas preporuku za neki telefon otporan na prašinu i vodootporan

do 200-250 eur i da se moze narucit bez carine i pdva, puno HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@bill_jobs ja sam taj za kojeg kazes da je "muljao" kupce pa mi se mozes i ovako obracat..
vec kad pises onda reci cijelu istinu, zasto je tema zalockana i sve..
evo ja cu ukratko pa da usporedimo price..
nakon praznika se Grosso izgleda restukturira i nema vise EU warehouse jer nije isplativ, slanje ide samo iz Kine.. e sad vjerovatno je svo poslovanje prebaceno tamo i dolazi do kasnjenja u odgovorima za garancije i probleme koji s tim nastaju..
dakle sve jos vrijedi osim EU warehouse, drugo je nepromjenjeno..
Nadalje ja nisam nikakav muljator ili kako si mi vec nazvao i nisam nikog navlacio da kupuje ili sto vec.. Radio sam popuste i bio sam suport dok su mi ti dopustali, sad vise nesmijem pa sam tako i odjebao spiku za popuste jer ako se nesmijem umjesat ili pogurat da se netkom pomogne onda je skoro i svejedno di se kupuje.. dakle zakljucak, malo vise od 7 mjeseci je sve funkcioniralo sada zajebavaju s javljanjem, 27. ovog mjeseca treba doci kurir po jedan telefon od jednog forumasa s TK foruma i pratit cemo kako ce to proci.. ako bude okey onda je Grosso opet donekle pouzdan a ako bude problema ja cu odmah to napisat i prica je tu gotova..
Sad bih volio cuti tvoju pricu o varanju, lopovluku i cemu ne vec kupaca od strane mene.. evo radim si kokice..

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@bore1989
da rijec je o finger sensoru koji kod nekih serija prestane radit, jos nitko nije otkrio kako rijesit problem..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
invicto13 kaže...
Pozz,
Sto mislite o mobitelu Umi Plus E...meni se cini odlican sa 6gb rama.....
http://www.umidigi.com/page-umi_plus_activity.html cijena oko 250dolara na gearbest-u. Placam li porez kad narucujem sa gearbesta ili ima shema sa onom skupljom dostavom?
Lp.

Sve kaj pocinje sa UMi, ule, Ele bi ja zaobiso u najsirem luku. Nemre taj napucani mob za tak malo para bit dobar da ga jebes

14 godina
protjeran
sasha2511 kaže...
nakon praznika se Grosso izgleda restukturira i nema vise EU warehouse jer nije isplativ, slanje ide samo iz Kine.. e sad vjerovatno je svo poslovanje prebaceno tamo i dolazi do kasnjenja u odgovorima za garancije i probleme koji s tim nastaju..
dakle sve jos vrijedi osim EU warehouse, drugo je nepromjenjeno..
Nadalje ja nisam nikakav muljator ili kako si mi vec nazvao i nisam nikog navlacio da kupuje ili sto vec.. Radio sam popuste i bio sam suport dok su mi ti dopustali, sad vise nesmijem pa sam tako i odjebao spiku za popuste jer ako se nesmijem umjesat ili pogurat da se netkom pomogne onda je skoro i svejedno di se kupuje.. dakle zakljucak, malo vise od 7 mjeseci je sve funkcioniralo sada zajebavaju s javljanjem, 27. ovog mjeseca treba doci kurir po jedan telefon od jednog forumasa s TK foruma i pratit cemo kako ce to proci.. ako bude okey onda je Grosso opet donekle pouzdan a ako bude problema ja cu odmah to napisat i prica je tu gotova..
Sad bih volio cuti tvoju pricu o varanju, lopovluku i cemu ne vec kupaca od strane mene.. evo radim si kokice..

Nikog nije briga za rekonstrukciju neke trgovine i šta oni rade, za mene je riječ "rekonstrukcija" u ovom slučaju muljanje.

I ne znam kako imaš obraza reći da nisi nikoga navlačio na kupnju, sad sam čitao tamo na forumu cijelu raspravu.

Da se ti nisi pojavio nitko ne bi ni čuo za tu trgovinu, registrirao si se na forum.hr, telekinezu, bug.hr i pcekspert, i po cijele dane reklamiraš, a to su samo oni forumu koje ja znam.

Dakle, takva promocija je teško navlačenje, a sad se pereš i glumiš neku francusku sobaricu.

I odjebali su oni tebe u 2 navrata i tad si trebap prestati s njima komunicirati ali ti si i dalje dilao kupone za njih, dakle, nemaš ni obraza ni morala, bitno ti je samo da netko preko tebe kupi i da zaradiš koji euro.

I koga briga za taj jedan telefon po koji mora doći kurir?? Ovi se raspadaju, ljudi im odlaze, nema eu skladišta, tipu na pcekspertu se ne javljaju za RMA, jednom drugom opet kažu neka šalje u kinu, a ne Italiju i ti OPET imaš obraza pričati da su oni ok?

De se ne javljaj više, sramotiš se.

17 godina

Nakon više kineza evo se prvi pokvario...traže da ga pošaljem u Poljsku. Ima li netko iskustva sa povratkom istoga sa popravka tj. da ga ne carine ponovo što treba napraviti?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

De reci kuji je mobtel?

17 godina
bodija kaže...

De reci kuji je mobtel?

Zar je bitno? Vphone V3

Frka85
10 godina
neaktivan
@bill_jobs frende nitko mene nije odjebao tu si u krivu..
da sam se regao na TK zbog Grossa tu si isto u krivu jer sam od prvog dana tamo, na PCE isto nisam zbog Grossa.. na Bug jesam jer nisam ni znao da postoji do nedavno posto mi nije bas napet bio..
Uglavnom sve ono sta si procitao i pametno zakljucio ja sam znao i prije nego je napisano, ja te ljude koji imaju probleme imam u inboxu i cujemo se svaki dan ako treba zato jer imam odgovornost prema njima.. Nadalje nemogu ja biti kriv sta Grosso ima probleme jer kad sam ja poceo suradnju s njima je bilo sve okey i tako mi je obecano, znas malo je nezgodno suradivat s ljudima kad ih fizicki ne vidis pa moras vjerovat sta ti kazu ako zelis napravit nesto.. U ovom slucaju je ispalo da su mene prvog zajebali a poslije sve druge, zajebali su me u smislu da su mi davali krive informacije nekad.. Sada je stanje kakvo je, vjerujem da ce se rijesit ako nece onda ce zavrsit kao Top One, ni prvi ni zadnji ali mene okrivljavat za nesto sta nisam znao da dolazi je teska glupost.. Onda bi po toj logici i Ilion bio kriv sto je Top One propao a covjek je napravio toliko dobrih stvari da je samo pomisao na to smjesna.. Zapitaj se malo, i ti si od prvog dana hejtao situaciju i sad si napokon dosao na svoje no reci mi jesi mozda ti osobno u gubitku? jesi kupio nesto kod Grossa pa su te zakinuli ili glumis samo policajca i dezurnog kriticara kao uvijek??? Vidis ja sam u istim sranjima kao i svi sta su kupili tamo, ako uopce bude sranja, jer sam kupio 3 komada mobitela i meni isto "visi" garancija i suport ako bude tako..
Najlkase je rec da sam ja kriv i ocrnit sve sta sam radio bez da se sagledaju cinjenice a ti upravo to radis jer ocito neznas drugacije..
Isoricavam se drugima na ovom forumu sta moraju citat ove pizdarije ali stvarno mi je puna ona stvar ljudi koji se prave pametni a nikad nisu ni prismrdili odredenoj situaciji..

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ajde ne trkeljaj više, zaključali su ti temu jer je trgovina prevarantska, a i ti skupa s njima.

Svatko tko surađuje s bilo kojom kineskom trgovinom i promovira ih radi to za svoj džep i normalno da će braniti taj svoj prihod.

Ne moraš više nišra reći, sve je rečeno, ja sam prenio informaciju s drugog foruma i upozorio ljude da je grossoshop prevaranstka trgovina i da tamo ne kupuju, tvoja mišljenja me ne zanimaju jer si ti taj koji promovira pa je logično da ćeš lagati od početka do kraja.

0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
@bill_jobs cemu takvo ponasanje prema meni?? jesam ti ja nesto skrivio ili je jugo u diru??
jesam ja u zadnje vrijeme promovirao Grosso?? jesam napisao gore da su poceli stekat i da se saceka i vidi kako ce ici sve dalje?? Sta se pravis pametan i pises ono sta ja pisem, pa znam ja i sam napisat bez tebe..
A prevarantom me neces zvati smrade jedan jer ja nisam nikog zajebo u ovoj situaciji niti sam nekome radio iza leda zato se saberi i prestani srat po meni jer nemas to pravo, nisi ga nikad ni imao. Sad mi je i jasno zato nisam bio na ovom forumu, zbog ovakvih ko ti..
Kako te nije sramota tako pisat o meni nakon sta sam sva sranja napravio i svima pokusao pomoc uvijek u bilo koje doba dana, kako te nije sram pisat da gledam samo svoj interes smrade jedan?? Raspitaj se malo pa onda seri..
Admine slobodno me banaj sad jer ne vrijedi bit na ovakvom forumu s ovakvim ljudima.. Hvala..

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@sasha25111 nema ić sa foruma :-)
Ozbiljno,ja te pratim odavno i nisam nikad skužio da si NAMJERNO nekoga zavalio a znam da si među prvima koji je upozorio na čudne radnje u Grossoshop u.
Znači ima nas i koji ovako mislimo,jer ja sarađujem s ljudim aiz prve ruke pa me zajebu dok si reko keks a ne ovako što kažeš napamet...
Pozz

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
invicto13 kaže...
Pozz,
Sto mislite o mobitelu Umi Plus E...meni se cini odlican sa 6gb rama.....
http://www.umidigi.com/page-umi_plus_activity.html cijena oko 250dolara na gearbest-u. Placam li porez kad narucujem sa gearbesta ili ima shema sa onom skupljom dostavom?
Lp.

zasto ne noviji umi z? Samo zbog tih 6gb rama ili?

14 godina
protjeran
sasha2511 kaže...
@bill_jobs cemu takvo ponasanje prema meni?? jesam ti ja nesto skrivio ili je jugo u diru??
jesam ja u zadnje vrijeme promovirao Grosso?? jesam napisao gore da su poceli stekat i da se saceka i vidi kako ce ici sve dalje?? Sta se pravis pametan i pises ono sta ja pisem, pa znam ja i sam napisat bez tebe..
A prevarantom me neces zvati smrade jedan jer ja nisam nikog zajebo u ovoj situaciji niti sam nekome radio iza leda zato se saberi i prestani srat po meni jer nemas to pravo, nisi ga nikad ni imao. Sad mi je i jasno zato nisam bio na ovom forumu, zbog ovakvih ko ti..
Kako te nije sramota tako pisat o meni nakon sta sam sva sranja napravio i svima pokusao pomoc uvijek u bilo koje doba dana, kako te nije sram pisat da gledam samo svoj interes smrade jedan?? Raspitaj se malo pa onda seri..
Admine slobodno me banaj sad jer ne vrijedi bit na ovakvom forumu s ovakvim ljudima.. Hvala..

Mislim da se rasprava već odužila i da nepotrebno spamamo temu, napisat ću još ovo i to je to.

Tvoj problem je što se ti nakon svih problema s njima njih ne želiš odreći i napisati da su cigani nego pokušavaš ublažiti njihova muljanja, "ajmo vidjeti šta će biti", "počeli su štekati" i sl. fraze, lijepo ti to umotavaš i serendaš iz dana u dan.

Nemamo šta vidjeti, oni su muljatori i ti da imaš kičmu i obraz bi to napisao odavno i prekinuo bilo što s njima i ja te ne bi ni jednog trena prozivao.

Znači, na njihov prvi zajeb si ti trebao reći "ljudi doviđenja", to nisi napravio i za mene si nula od čovjeka jer su ti bitne samo njihove pare.

Pročitao sam cijelu temu na pcekspertu i dobro sam se uputio, a prvi njihov zajeb je bio kad ti se nisu javljali jedno vrijeme i sam si kukao oko toga, poslije toga si doletio na forum sa NOVIM kupovina kao da ništa nije bilo - tu si dokazao tko si i što si!

Kasnije te odjebu da se ne petljaš u support i da ne pomažeš ljudima prilikom RMA jer to nije tvoj posao, a ti i dalje njih braniš!

Čovjek ti tamo na forumu kuka da on mjesec dana ne može pokrenuti RMA, a ti opet pričaš "ajmo vidjeti što će biti"!

I prestani stalno ponavljati kako si ti uvijek "pomagao ljudima", pomagao si kupcima od kojih si i ti imao dobit.

Kad je sve divno i krasno onda si ti heroj i pomažeš ljudima i odgovoran si što sve teče glatko, kad krenu sranja, onda ti nisi odgovoran, e neće moći, fino jedi kašu koju si skuhao.

Dakle, ako kojim slučajem još nisi shvatio, nisi ti nikoga prevario direktno niti to možeš, ali sama činjenica da i dalje trčiš kao pas za tom trgovinom govori dovoljno o tebi.

P.S. Izbrisali su ti i potpis na pcekspertu s nekakvim kuponima, a danas sam vidio da si brže bolje postavio novi koji vodi na nekavu fejsbuk stranicu od strane grossoshopa na kojoj kačiš kupone.

I onda ti mene pitaš gdje ti to njih promoviraš??

To je stvarno teško cigančenje i sram te treba biti nakon svega i dalje njih reklamirati, sva sreća pa su ti i taj sig pobrisali, iako su te trebali banirat.

S ovime smo završili i ne planiram ti više ništa odgovarati - GROSSOSHOP je nepouzdan i muljatorski webshop i ne uvažavaju ljudima RMA, a ti si licemjer i fino si se uklopio u njihov sustav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 18:15 (bill_jobs).
16 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

Ajde ne trkeljaj više, zaključali su ti temu jer je trgovina prevarantska, a i ti skupa s njima.

Svatko tko surađuje s bilo kojom kineskom trgovinom i promovira ih radi to za svoj džep i normalno da će braniti taj svoj prihod.

Ne moraš više nišra reći, sve je rečeno, ja sam prenio informaciju s drugog foruma i upozorio ljude da je grossoshop prevaranstka trgovina i da tamo ne kupuju, tvoja mišljenja me ne zanimaju jer si ti taj koji promovira pa je logično da ćeš lagati od početka do kraja.

Ako neko trkelja, onda si to ti. Pratim to od samog početka i znam za barem 30 ljudi koji su tamo kupili mob povoljnije nego bilo gdje.

A vjerojatno ih je bar triput više za koje ne znam.

Ja nisam, jer mi Xiaomi i Letv nisu u sferi interesa - za sad.

Svemu jednom dođe kraj, ili što bi stareši rekli: "sve što je ljepo, ne traje dugo".

Krepal je i Top One sa Alia i nije ni prvi ni zadnji koji bu kihnul. Čitam da je Geek planet odustal od EU skladišta.

A ovo mi se čini samo još jedan dobro poznati hrvatski jal.

dak
14 godina
protjeran
dak0001 kaže...

Ako neko trkelja, onda si to ti. Pratim to od samog početka i znam za barem 30 ljudi koji su tamo kupili mob povoljnije nego bilo gdje.

A vjerojatno ih je bar triput više za koje ne znam.

I kakve veze što je netko tamo kupio povoljnije telefon? Jel si ti imalo čitao raspravu i u čemu je problem?

Pričamo o supportu, njihov predstavnik je isticao 2 godine jamstva kao najveću prednost i još slanje u Italiju, sad je to pušiona.

Prodat telefon može svaki cigo, podrška je ono što se cijeni, što treba ispoštovat i što govori kakva je trgovina.

Ako ti je samo do povoljne kupovine, imaš i extreme digital trgovinu pa odi malo u njihovu temu i čitaj.

16 godina
neaktivan

Ejjj, gdje ti živiš?? I jel čitaš i ostale teme?? 

Support, hehe, uvijek se slatko nasmijem, kad se netko lovi za to.

Problem je to ostvariti kod nas, a kamo li kod nekog u Kini.

Čovjek je sve reklamacije, koje su išle preko njega, odradio korektno (koliko sam imao prilike čitati) i ja mu skidam kapu.

Ovi koji su popušili preko Xiaomiforsale iz Češke nisu imali ni to.

dak
15 godina
neaktivan
invicto13 kaže...
Hvala decki na prijedlogu, nazalost odustajem od kupnje mi5....samo zbog jedne stvari-
osoba sam koja drzi mobitel dosta po dzepivima i ovo sebi nebi mogao dozvolit, nazalost....jako mi se svida taj mob i izgledom i specifikacijama, dal postoji nesto slicno? Hvala!

A MI5S, on ti ima cijelo metalno kuciste i predobro lezi u ruci, uz to ima i bolje specke od Mi5 (osim kamere koja je mrvicu slabija, ali je i dalje fantasticna)

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
11 godina
sasha2511 kaže...

Sto se sekiras? Bill je poznati troll, barem meni.

Ja sam tu napisao da si mi bezbolno rijesio reklamaciju koju su prvo htjeli naplatit a onda ignorirali, te kad si se ti umjesao rjesena u roku od par dana i upravo radi toga sam tamo kupio jer je bilo nekog doticaja s nekim tu tko moze pomoc. Da je bolje da se ovo nije dogodilo? Je. Dal ti imas ikakve veze s tim? Svakom je jasno da ne.

10 godina
neaktivan
cisto informativno za ovog trolla..
na PCE je admin Tor zakljucao temu da nebi ispalo da oni mene brane i da dobijaju neku pinku od Grossa, uostalom i admin Brko je stao iza mene jer shvaca situaciju.. I ja to postujem jer je ipak forum i forumasi iznad bilo kojeg shopa..
Potpis na PCE je bio od moje FB stranice i isto na njihovu zamolbu maknut, nikakav ban ili nesto trece.. Mi smo ljudi i mozemo se dogovorit..
Eto ako ti treba crno na bijelo imam i to..
Sto se tice forumasa Abadon i njegove reklamacije i to rijesavamo skupa, isto kao i s Lebowski na TK i to imam sve crno na bijelo jer nisam picka i jer vidim da kad je krenulo naopako ja cu im pomoc koliko mogu..
Ostale nebuloze o nejavljanju i slicno, sve sam obrazlozio u to vrijeme ali si to namjerno izostavio, valjda da bude vise dramaticno..
I za kraj kad sam vidio da vise ne uvazavaju moje primjedbe sam odustao od kupona i sve pustio kako je, nisam dirao ni jednu temu osim FB dok ne vidim kako ce se ponijet.. U meduvremenu sam citao blog na talijanskom od Grossa i vidio da se sve vise ljude zali i nakon toga smo tu di jesmo.. Sad hocu necu moram cekat da vidim kako ce netkom ici garancija jer se osjecam odgovornim kao i sve ove mjesece do sada.. Najlakse bi bilo sad odjebat spiku.. Vjerujem da bis ti suoerman to napravio, ne ide pa odustanes.. Bravo.
Zato objebi od mene u skokovima jer ako je netko ispao pizda ovdje si ti cigane koji optuzujes a pojma nemas..

4 0 hvala 1
12 godina
Sashu pratim vec sigurno preko godinu dana na telekinezi. Skupa smo bili u temi Letv 1s i covjek je stvarno uvijek za pomoc i NIKAD NIKOGA NEBI ZAHEBAO. Kad je dogovorio suradnju sa grossom , trudio se maksimalno biti podrska ljudima i nitko se nije nikad zalio na njega. Svi ga hvale ali ipak mora biti jedan koji mora pljuvati. Sale zanemari ga....

7 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Gdje kupiti redmi note 4 da bez problema dođe, neka pouzdana trgovina?
Honnor buy možda?, tinydeal?

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozz. Dal ima neko slučajno orginalni rom od Homtom ht7?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Honorbuy, eu skladiste.

14 godina

Baš me zanima da li će biti kakvih popusta sad pred uskrs...hoću si kupit neki mobitel do 230€ ali ću pričekat da vidim jel bude štogod....imam xiaomi redmi note 2 i zamjerili su mi se jedino zbog toga što nema neke podrške za taj mobitel, nema marshmallow-a, ne izbacuju source mada na znam do koga je to, da li do mediateka ili do njih...svejedno,prebrzo su odustali od tog mobitela...

0 0 hvala 0
14 godina
nicknapoleon kaže...

pozz. Dal ima neko slučajno orginalni rom od Homtom ht7?

Ima ih na 4PDA. Stranica je na ruskom pa koristi Google translate.

Google translate:

4PDA - Homtom HT7 Firmware

4PDA:

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=725483

Ima puno romova pa možda nađeš koji tebi treba.

15 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

lol, daj kojih 11 godina, prije 11 godina kineski telefoni nisu ni postojali, a samim time ni njihova prodaje preko webshopova.

Ajmo se uozbiljit, to što je netko našvrljao na njihovom sajtu da posluju od 2006. ne znači da je istina, a taman i da zaista postoje od 2006., ne znači da se od tad bave prodajom telefona.

Koliko vidim, teme po forumima za ovu trgovinu su otvorene prije nekih 6 mjeseci, do tada nitko nije ni čuo za njih, pa pričati o 11 godina postojanja je komično.

Držati se provjerenih trgovina koje zaista i imaju neku tradiciju i za koje su ljudi čuli.

1. Naravno da su postojali kineski mobiteli i prije, samo se nisu prodavali uokolo. 2. Upravo tako, ja nisam ni napisao da su se bavili prodajom mobitela već da znam za shop od 2013., mislim da sam negdje 2014. čak nešto i kupio od njih što u svakom slučaju pobija tezu o 6 mjeseci postojanja. 3. Ovo zadnje je samo za LOL - kakve tradicije u webshopovima, pa propadaju ti svakodnevno u Zagrebu trgovine i otvaraju se nove, a da ne spominjem da je relevantno tko je za koga ČUO, haha... 

13 godina
Dečki (i cure) ne isplati se uzrujavati radi nekog toliko beznačajnog kao što je bill_jobs. Pustite ga neka trabunja, tak i tak ga nitko ne sluša...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice