"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.076.739
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pitanjce -  kojeg Kineza uzeti do cca 400kn, samo novo i mora biti nabavljiv u HR dućanima? "Odroni" su isto poželjni.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...
Opalaa !! kaže...

DA!

uzmi za te pare Redmi 2

Agrokorova trgovina Abrakadabra samo danas ima uz PROMO20 na sve -20%.

I ja sam za 600kn uzeo Redmi 2 LTE (2Gb RAM/16Gb) -24 mjeseca jamstva

https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/Redmi-2-LTE/p/4006Z62

Neki su uzeli Redmi 3 za 1300kn, uglavnom dobre cijene.

Bi li mogao na njega Android 5.0?

ako je takozvani "pro" iliti A kao advance ( brljali su prošle godine s tim iz xiaomia) trebao bi ići eumiui 5.1, ali treba provjeriti točno po modelu
https://xiaomi.eu/community/threads/6-7-7-11.32639/

btw moj klipan takav "uništava" već godinu dana.....bez greške, čak mu nisam htio ni update napravit cijelo ovo vrijeme, mob za svaku pohvalu

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 22:14 (Opalaa !!).
12 godina
@Ag008 i drugima

Lijepo sto ste pravovremeno podijelili info o popustu u Abrakadabri.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
fora2 kaže...
@Ag008 i drugima

Lijepo sto ste pravovremeno podijelili info o popustu u Abrakadabri.

Prati ovu temu pa budes pravovremeno informiran, ne može se sad u svaku temu na forumu stavljati da je negdje popust.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
Nisam ni znao za tu temu.
Thx

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo jedan informativni video za one koji sumnjaju da li xiaomi ima gorilla glass na redmi seriji mobitela.

Možda nije baš corning gorilla glass, ali nije ništa lošiji po pitanju ogrebotina, pa čak ni od najskupljih mobitela

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nevjerujem da bilokoji od mobitela ima komad plastike bez zastite na ekranu...😃
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Pitanjce -  kojeg Kineza uzeti do cca 400kn, samo novo i mora biti nabavljiv u HR dućanima? "Odroni" su isto poželjni.

bump, neki prijedlozi su poželjni... Bonus uvjet: Android 4.4 ili noviji zbog Pokemon GO i Authy aplikacije, RAM whatever i sve ostalo whatever samo da mogu igrat to i da napokon iskoristim viška SIM kartica koje imam za 2-factor authentication (bonus nivo zaštite gdje god mogu)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
14 godina
neaktivan

Vrlo važno ako ste planirali kupiti mobitel preko www.xiaomiforsale.com

Nemaju više EU skaldište i sada šalju DHLom i ne gine vas PDV!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 9:59 (udarnik60).

2 0 hvala 2
17 godina
udarnik60 kaže...

Našao sam print screen što sam napravio prošli tjedan kada sam kupovao na kojem se jasno vidi da piše "Taxes and fees included", više im ne piše to na web siteu.

11 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
udarnik60 kaže...

Našao sam print screen što sam napravio prošli tjedan kada sam kupovao na kojem se jasno vidi da piše "Taxes and fees included", više im ne piše to na web siteu.

Napisali su mi da su od 01.07 promijenili pravila. Najgore od svega je sto sam narucila od njih jer sam mislila da ce doci kroz max tjedan dana.
Da li se pdv obracunava na cijeli iznos racuna (zajedno s postarinom) ili samo na proizvod?

10 godina
neaktivan
Ide na cijeli iznos..takoder kad sam zadnji put narucival iz Kine DHL om moras vadit EORI broj da mi mogel dalje + troskovi spedicije 100+ kn ..

Neznam jel vrijedi sad tak (ja sam prije 7mjeseci narucival dhlom nekj)
17 godina
vivienna kaže... 

Napisali su mi da su od 01.07 promijenili pravila. Najgore od svega je sto sam narucila od njih jer sam mislila da ce doci kroz max tjedan dana.
Da li se pdv obracunava na cijeli iznos racuna (zajedno s postarinom) ili samo na proizvod?

Na cjelokupni iznos se obračunava, znači i cijena dostave je uključena.

Meni nisu još ni poslali mobitel, al što je najgore što mi ne odgovaraju na mailove (slao sam i na help i na info).

EDIT: upravo su mi odgovorili vjerojatno generičkim mailom što svima trenutno šalju

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 10:53 (s0me0ne).
11 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Ide na cijeli iznos..takoder kad sam zadnji put narucival iz Kine DHL om moras vadit EORI broj da mi mogel dalje + troskovi spedicije 100+ kn ..

Neznam jel vrijedi sad tak (ja sam prije 7mjeseci narucival dhlom nekj)

Otpremnička usluga – 250 hrk+pdv

Skladišnina – 50hrk +pdv

PDV ( 25% ) na ukupan iznos fakture ( vrijednost robe+prijevoz)

Carina ( ovisi o vrsti robe koju uvozite )
Zna li netko da li se narudzba ikako moze ponistiti?

10 godina
neaktivan
Mozes ne javit se kad ti posalju mail/zovu (dhl)
13 godina
neaktivan

Jeli još tko ima problem na meizu mx4 pro spor fokus kamere do boli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Mozes ne javit se kad ti posalju mail/zovu (dhl)

poslala sam im mail za prekid narudzbe i vratili su mi novce nazad :)

15 godina
neaktivan
jozak kaže...
Evo jedan informativni video za one koji sumnjaju da li xiaomi ima gorilla glass na redmi seriji mobitela.

Možda nije baš corning gorilla glass, ali nije ništa lošiji po pitanju ogrebotina, pa čak ni od najskupljih mobitela

Imam redmi note1 mtk vise od dvije godine.glomazan telefon i dosta tezak sa velikim ekranom.pao mi je na pod doslovno preko 100 puta.tek sam ga uspio unistiti nedavno kad se zaljepio na plocice silovitom brzinom i cak niti onda nije puknuo ekran nego se samo izlile boje po rubovima i jos uvijek ga koristim.tako da nekui dobru zastitu sigurno ima,a opet samsung s5 od koliegice je samo jednom pao na pod i to na onaj mekani tepih i puknuo je ekran iako je imala tempered glass,a i kolegi je puknuo ekran na samsungu s7 edge nakon 2 tjedna koristenja.Istgo prvi pad

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 16:43 (Blue2).
17 godina
vivienna kaže...

Sad sam i ja u još većoj dilemi, otkazati prije nego što mi pošalju ili riskirati pa vidjeti kako će se odvijati to s pdvom (hoće li proći bez pdva ili će kinezi pristat platiti)

18 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
vivienna kaže...

Sad sam i ja u još većoj dilemi, otkazati prije nego što mi pošalju ili riskirati pa vidjeti kako će se odvijati to s pdvom (hoće li proći bez pdva ili će kinezi pristat platiti)

možeš ga i ne podići tj.carini ne poslati račun pa ga budu oni vratili natrag od kud je i došel, poslije na paypal-u digneš case i dobiš pare nazad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 17:40 (jura).
13 godina
neaktivan

Ima li iko da je uzimao telefone sa trgovine "Topmall China" sa aliexpressa? Namjeravam uzet Redmi 3s, on mi se cini kao najbolja kupovina ali me brine da mi nece doci ispravan. Topmall China su mi na moj upit odgovorili da testiraju telefone prije slanja ali ne znam koliko im je vjerovati na rijec? Ili koju drugu trgovinu sa alija bi mi preporucili.....ja sam iz BiH.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ratkoX kaže...

Ima li iko da je uzimao telefone sa trgovine "Topmall China" sa aliexpressa? Namjeravam uzet Redmi 3s, on mi se cini kao najbolja kupovina ali me brine da mi nece doci ispravan. Topmall China su mi na moj upit odgovorili da testiraju telefone prije slanja ali ne znam koliko im je vjerovati na rijec? Ili koju drugu trgovinu sa alija bi mi preporucili.....ja sam iz BiH.

TopOne

15 godina
neaktivan
ratkoX kaže...

Ili koju drugu trgovinu sa alija bi mi preporucili.....ja sam iz BiH.

TopOne ili Chigon, jedino sto ne trebas uzeti EU dostavu DHL-om vec obicnu iz Kine jer ti je za BiH svejedno...

17 godina
jura kaže...

možeš ga i ne podići tj.carini ne poslati račun pa ga budu oni vratili natrag od kud je i došel, poslije na paypal-u digneš case i dobiš pare nazad.

Ako me već DHL zove zar nisu oni za krajnji paket? Mislio sam da prvo od obične pošte dobijem pismo sa carine pa kad njima dostavim račune, onda tek puste paket.

18 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
jura kaže...

Ako me već DHL zove zar nisu oni za krajnji paket? Mislio sam da prvo od obične pošte dobijem pismo sa carine pa kad njima dostavim račune, onda tek puste paket.

pa da tak i je ako ti šalju kinezi putem onih svojih pošta(singapur), a za dhl-om ne znam, ali mislim da ako odbiješ platiti da oni opet to šalju natrag, ne mogu te prisiliti da preuzmeš i platiš carinu ako ne želiš.onda na paypalu digneš case i objasniš zbog čega tj. da je u trenutku naručivanja bilo bez plaćanja ikakvih drugih troškova, a da bi sad trebal platilti pdv, naravno ako ti ovi odbiju vratiti troškove sa xiaomiforsala.

edit: ako ti ide dhl-om iz Kine onda ti bude završil na carini 100% s tim da ti budu onda troškovi još veći zbog dhl-a i njihovog cjenika.bolje odgodi pa naruči iz nekog drugog dućana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 20:22 (jura).
10 godina
neaktivan

Recite ima li itko neki Blackview model, izgleda kao iPhone 4, samo ima 5 incha.

To bi volio vidjeti čisto iz fore, da vidim povećan najljepši mobitel u povijesti.

0 2 hvala 0
15 godina

Zna netko vrijedi li garancija na one plus two modelu ako nemaš acc na koji je kupljen samo račun?

Lik prodaje ali neda acc, a veli mi frend da mi treba i acc ako oću garu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Racun je dosta i naravno IMEI broj da se podudara
15 godina
Foz-matija kaže...
Racun je dosta i naravno IMEI broj da se podudara

To gdje prikazujem, šaljem mailom one plusu i tako ostvarujem pravo na garu?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
10 godina
neaktivan
Ak ti se nekj sjebe saljes im mail i pitas kak dalje (kam saljes i kaj sve saljes).

Nemaa nikakvog potvrdivanja garancije,ak si na to mislil
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice